Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Ryin 04-10-2005 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 732 do 1465
127 lvl i 68 mlvl
Podane obrażenia dotyczą potworów, na ludziach są o połowe mniejsze
Podane wartości są orientacyjne i mogą w praktyce wychodzić po za zakresy, jednak nieznacznie

Widzialem film z Liamem i walil 550~~ z ue na 125 lvl i 67 mlvl
Troche malo realne zeby 700 walnal
Golden BreaTh na 150+ i 75 mlvl walnal w goscia max. 840. Więc
Czy aby napewno trzeba wierzyc kalkulatorkom ?

teraz to zaprzeczyles sam sobie na wczesniejszym poscie huahuahua,najpierw mowisz ze nie da rady tyle wcisnac, a teraz nagle mowisz ze liam moze do 1400+,a w playera polowa mniej.wiec zastanow sie co piszesz a nie ^^
teraz proba zlapania mnie za slowa ci sie nie udala zreszta jak wszystkie inne :P
wiem sporo na temat tibii i nie uda ci sie nie przyznac mi racji ;)

Sting_Ninja 04-10-2005 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 732 do 1465
127 lvl i 68 mlvl
Podane obrażenia dotyczą potworów, na ludziach są o połowe mniejsze
Podane wartości są orientacyjne i mogą w praktyce wychodzić po za zakresy, jednak nieznacznie

Widzialem film z Liamem i walil 550~~ z ue na 125 lvl i 67 mlvl
Troche malo realne zeby 700 walnal
Golden BreaTh na 150+ i 75 mlvl walnal w goscia max. 840. Więc
Czy aby napewno trzeba wierzyc kalkulatorkom ?

16:16 You lose 707 hitpoints due to an attack by Liam darkcrosser.
Jakis tydzien temu^

Jojo Ninja 04-10-2005 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
16:16 You lose 707 hitpoints due to an attack by Liam darkcrosser.
Jakis tydzien temu^

Any questions?

Eny the Noob 04-10-2005 17:28

@Ryin Liama sie nie da ubic? Bo jakos Millera zfragowali a on mial 154 level. I na 90% bawie sie w ta gierke dluzej niz ty i wiele rzeczy widzialem, wiec mi nie gadaj co sie da a czego nie. I tak btw chcialbym Ciebie zobaczyc w akcji - zobaczylbym jaki jestes utalentowany bo znam duzo osob 60+ takich jak Roos-Lee ktorzy graja jak moja siostra -.- kthxbye

@Damq Staunch? :D
@Jojo Ta, jestes kumplem Misimy? :P

Sting_Ninja 04-10-2005 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
@Ryin Liama sie nie da ubic? Bo jakos Millera zfragowali a on mial 154 level. I na 90% bawie sie w ta gierke dluzej niz ty i wiele rzeczy widzialem, wiec mi nie gadaj co sie da a czego nie. I tak btw chcialbym Ciebie zobaczyc w akcji - zobaczylbym jaki jestes utalentowany bo znam duzo osob 60+ takich jak Roos-Lee ktorzy graja jak moja siostra -.- kthxbye

@Damq Staunch? :D

Ja jestem kumplem Misimy i co? Nexoriu 2?^Zabijesz mnie plx?!

Jojo Ninja 04-10-2005 20:41

Cytuj:

No ****a, człowieku, wczoraj mi robił/a (C*** wie jaki owner, baba czy chłop oO) na hiszpana ... ^^

Damq 04-10-2005 21:10

25:77 You lose 959 hitpoints due to an attack by Moja mama.
That was easy ? :>
Ue na 20 lvl i 3 mlvl widzisz.
Kalkulator gowno wie. Do tego zmierzalem.

Cadonis 04-10-2005 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryin
(...)hrhr bic sorca kazdy moze tylko zobacz na to realnie= za h00ja nie dogonia go jak rzuci gran hura. i co moga mu wtedy zrobic?(...)

Poczekać...?
Myślisz że Liam/dowolny highlvl sorc idzie na open battle po to żeby uciec? On się będzie pakować jak najgłębiej, byle tylko dobijać ewentualnych chętnych z UE, a granek po to żeby mógł uciekać na wolne pole - jedna chwila nieuwagi i spokojnie go można trapnąć, a wtedy zgon jest prawie pewny (no chyba że trapujący to idioci/sorc miał sporego farta)

@UE Liama: Ehm, on używa stoneskina - ludziom z MI nie wolno? 2 sekundy exhausteda to dużo... a bajki o fragowaniu UE spamem dotyczą ludzi z mglistym pojęciem o pvp, zakładając że przyczyną zgonu nie jest lag/kick

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalgadis
slyszales o czyms takim jak gfb, explo a nawet taki cus jak e-wave?

A słyszałeś o uhach? fragment o SS Ammy też możesz przeczytać~

Ryin 04-10-2005 23:50

hmmmm damq jestes smieszny teraz dla mnie
@ eny
moze mnie niedlugo zobaczysz o ile to co planuje wypali :>

Master Mind 05-10-2005 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cadonis
Poczekać...?
Myślisz że Liam/dowolny highlvl sorc idzie na open battle po to żeby uciec? On się będzie pakować jak najgłębiej, byle tylko dobijać ewentualnych chętnych z UE, a granek po to żeby mógł uciekać na wolne pole - jedna chwila nieuwagi i spokojnie go można trapnąć, a wtedy zgon jest prawie pewny (no chyba że trapujący to idioci/sorc miał sporego farta)

@UE Liama: Ehm, on używa stoneskina - ludziom z MI nie wolno? 2 sekundy exhausteda to dużo... a bajki o fragowaniu UE spamem dotyczą ludzi z mglistym pojęciem o pvp, zakładając że przyczyną zgonu nie jest lag/kick

A słyszałeś o uhach? fragment o SS Ammy też możesz przeczytać~

Ne,liam zawsze trzyma dystans ,ale nie ucieka. Wątpie żeby komuś chciało się na niego ,,czekać" a w tym czasie liam postrzela se z sd/burst... Jedyny sposób to trap.

Damq 05-10-2005 09:27

Dla MI na pewno nie było by problemem strapowac Liama. Tylko przed wszystkim brakuje takie czegos jak dobra komunikacja pomiędzy graczami z jednej gildii. Tego brakuje MI. Co prawda to prawda gdyby 10-15 osob nagle rzucilo sie na samotnego Liama to padlby jak kaczka. Moze ktos z MI to doceni... Może nie...
Zrobicie jak chcecie MI

Eny the Noob 05-10-2005 15:49

@Sting Tyle ze Jojo nie jest w RoMie -.-
@Ryin Nie wypali. Lepiej nie trac czasu.
@Reszta Cos malo pomyslow na rozwiniecie skrotow RoM i DW :(
@Damq SIEMA XD
@Jojo Blagam zmien plyte bo co drugi post to ktos komus loda robi ;]

HAIL MI :D

Jojo Ninja 05-10-2005 15:52

Cytuj:

@Sting Tyle ze Jojo nie jest w RoMie -.-

Mimo tego, wszystkich stamtąd znam ... :)
Cytuj:

@Jojo Blagam zmien plyte bo co drugi post to ktos komus loda robi ;]

Moja sprawa, stfu

Cadonis 05-10-2005 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Mind
... Wątpie żeby komuś chciało się na niego ,,czekać"...

Nie chodzi o czekanie w sensie stania i gapienia się w ekran... po prostu przestać gapić się na Liama tylko zająć się kimś innym, a on jak się wpakuje za głęboko to to wykorzystać... osoba z dobrym pvp potrafi korzystać z błędów wroga ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master mind
...a w tym czasie liam postrzela se z sd/burst...

Niech sobie strzela, MI ma uhy ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master mind
Jedyny sposób to trap.

Ludzie w gildii potrafią szybko reagować na polecenia i odpowiednio interpretować skróty ---> dobra komunikacja ---> można przygotować szybko dobrego trapa ---> można trapnąć Liama

Punktów nr 1 i 2 brakuje w MI, dlatego Liam sobie pożyje długo i szczęśliwie :)

Eny the Noob 05-10-2005 22:00

Liam zyje dlugo bo ma heal bota i nie gadaj ze nie ma. A Zorros wojne przgrali ostatnia bo to w wiekszosci Polacy byli ktorzy trzesli tylkami o swoje levelu. Cos ala Vorith z Arcani. Liam w koncu padnie :P (Jak cos to Lecther ma lepsze pvp od Liama i tez padl bo mu sie bot zacial :D)

// Genial Nooob

Damq 06-10-2005 09:04

Cytuj:

Liam zyje dlugo bo ma heal bota i nie gadaj ze nie ma. A Zorros wojne przgrali ostatnia bo to w wiekszosci Polacy byli ktorzy trzesli tylkami o swoje levelu. Cos ala Vorith z Arcani. Liam w koncu padnie :P (Jak cos to Lecther ma lepsze pvp od Liama i tez padl bo mu sie bot zacial :D)

// Genial Nooob

Siema.
Moze i rzeczywscie masz racje.
@ Jojo Masz nos jak hamulec od karuzeli i jak palisz papierosa pod prysznicem to nie gaśnie.

L4ki 06-10-2005 13:23

nudni juz jestescie

@ Ninja Robcie co chcecie czas pokaze
@ Eny~ Nie znam Cie osobiscie ale wiem ze przewyzszam kazdego z ninjow jesli chodzi o inteligencje przynajmniej o 1000% liczac ich łacznie bo osobno to astronomiczne % bym musial pisac Btw. gratuluje stypendium
@ Sting Mam nadzieje ze jestes wiekszy kozak niz butibow okolo 45kg zywej wagi evull ^^

Cadonis 06-10-2005 16:06

Cytuj:

Liam zyje dlugo bo ma heal bota i nie gadaj ze nie ma.(...)

A ty nie gadaj że ma. Masz może jakieś dowody? 0.o

@L4ki: Ty też mi kogoś znajomego przypominasz ~_~

Sting_Ninja 06-10-2005 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez L4ki
@ Ninja Robcie co chcecie czas pokaze
@ Eny~ Nie znam Cie osobiscie ale wiem ze przewyzszam kazdego z ninjow jesli chodzi o inteligencje przynajmniej o 1000% liczac ich łacznie bo osobno to astronomiczne % bym musial pisac Btw. gratuluje stypendium
@ Sting Mam nadzieje ze jestes wiekszy kozak niz butibow okolo 45kg zywej wagi evull ^^

Omg butibof wazy 45 kg?HAHAH chyba sie widzisz ^ cos ci czlowieku sie po***aloo chyba^^ Looknij se chociazby na jego fotki z rla. ;)

Eny the Noob 06-10-2005 19:46

@L4ki Dzieki :P
@Cadonis Filmik to nie dowod ale na jednym z filmow widac jak Liam z poza ekranu wali. Poza tym zastanow sie sam czy da sie nie missnac uha jak ma sie bohy utani gran hur i time ringa 127 masterem?
@Sting Pierwszy raz sie z Toba zgodze :(:(. Buti wazy duzo wiecej bo zamiast sie ruszac to gra -.-. Ale teraz Hory mu pomoze XD

Cadonis 06-10-2005 23:32

Cytuj:

@Cadonis Filmik to nie dowod ale na jednym z filmow widac jak Liam z poza ekranu wali. Poza tym zastanow sie sam czy da sie nie missnac uha jak ma sie bohy utani gran hur i time ringa 127 masterem?

W pełnym biegu to i 60 knightem bez dodatków trudno się uhać, ale jeżeli się rusza strzałkami... coś w stylu użycie uha --> krok ---> kliknięcie uhem na siebie --> powrót do normalnego poruszania się... przy odrobinie wprawy można to robić dość szybko ;)

Odnośnie tego aimbota, to poszperam za jakimś filmikiem tego typu... chyba że będziesz taki miły i mi znajdziesz? :)

L4ki 07-10-2005 16:27

no akurat widzialem foty butibofa z rl suchar nieprzecietny xD

@Cadonis Raczej mnie nie znasz chyba ze z Nova serwer xD

Eny the Noob 07-10-2005 17:21

@Cadonis A powiedz mi grales kiedys na OT'sach? Jak nie to sprobuj. Znajdz sobie jakiegos z 100 masterem wloz time ringa daj utani gran, wez bohy i sie uhaj! Ciekawe czy wszystko trafisz - podpowiem Ci - jeden z najlepszych PVP Mediota Del'Toro majac 130 royala nie trafia wszystkich a jest roznica utani gran a utani hur.

@L4ki Wyslij mi na PW swoj nick :)

L4ki 07-10-2005 18:20

hehehe

@Eny~ Masz mnie na msn :D

Eny the Noob 07-10-2005 18:29

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sorry wolno kumam -.-

@Sting Co sie stalo wczoraj mialo byc battle i RoM stchorzyl? Czyzby sie boja?

alex_123 08-10-2005 14:13

Cytuj:

Eny czy ciebie ktos w domu bije????

Bylo okolo 20 MI
z rom moze bylo z 4.
na dodatek gdy liam sie lognol staliscie pod jego domem zeby wyjsc nawet nie mogl? Moze mial wysolowac all sam?

jestescie smieszni.
co wy liczyliscie ze liam bedzie sam walczyl?

tak zorros MI rox zabili stignai paco i noob charami blokowali most zeby rom nie mogl przejsc..

MI zacznijcie cos robic a nie gadacie na forum

/Hail Auera

Sting_Ninja 08-10-2005 14:39

Cytuj:

A kto tak powiedzial ze mialo byc?HAHAHA Co ty ****a bedziesz wyznaczal se dzien kiedy chcesz padac? Przyjdzie na kazdego czas ;)

L4ki 08-10-2005 17:31

taaaaaa 4 :] bez komentarza ....

Eny the Noob 08-10-2005 18:19

@Alex Nie nie bija mnie. Nikt im sie nie zabranial logowac - nie bylo 20 na 4, a zawsze mozna dojsc na battle. No i co z tego ze blokowali noob charami? Frag to frag nie kumasz? Aha jakos nie widze postow od MI tutaj. Na tibia.com tez ich nie ma zaduzo.

@Sting Skad ty mozesz wiedziec czy jest battle? Jak ty nawet na nie nie chodzisz?

Ty widac Alex wiesz o co chodzi w tej wojnie - mowie to po przeczytaniu twojego artykulu.

//Noob?Br?

Endino 08-10-2005 20:44

Cytuj:

Wczoraj miało byc jakieś battle?
Logneli sie i czekali na nas jak nas bylo kilku? :confused:

Endino 08-10-2005 20:58

Cytuj:

Liam zyje dlugo bo ma heal bota....

tak tak rom uzywa chetow a MI nie

tigitall 08-10-2005 21:11

hahahah taaa w tym incorporated murders jest typek : Zevs Mighty Thunder (Protected by Liam darkcrosser) a on walczy przeciwko ROMowi czyli przeciwko liamowi ;] troszq smieszne :P

Endino 08-10-2005 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tigitall
hahahah taaa w tym incorporated murders jest typek : Zevs Mighty Thunder (Protected by Liam darkcrosser) a on walczy przeciwko ROMowi czyli przeciwko liamowi ;] troszq smieszne :P

tak bardzo smieszne... zaraz mi ***na zwieracze :confused:

Sting_Ninja 08-10-2005 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tigitall

HAAHAAHHAAHHAHahaahaHAHAhAhAHh !!!!

Eny the Noob 09-10-2005 16:54

Sandersson
Oct 09 2005, 15:25:26 CET Killed at Level 125 by Fast'molt
and by Joixazi

Own3d. Ej powiedzcie czemu nie chcieliscie sie dalej klepac? xD

Endino 09-10-2005 17:11

Cytuj:

Sandersson
Oct 09 2005, 15:25:26 CET Killed at Level 125 by Fast'molt
and by Joixazi

Own3d. Ej powiedzcie czemu nie chcieliscie sie dalej klepac? xD

a na miejscu RoM poszedl bys tam?
czemu rom ma walczyc w miejscu gdzie nie ma zadnych szans?

Sander~ popelnil blad i padl xP
gz fraga!

@Eny~ ty bys pewnie tam poszedl bo ty najlepszy commander na Auera

Eny the Noob 09-10-2005 17:48

@Endino Nie nie poszedlbym a pytam sie dlatego bo nie wiedzialem czemu sie dalej nie klepaliscie ...

L4ki 09-10-2005 17:55

@Endinio No twoj poglad juz lepiej wyglada niz Stinga, bo mowisz ze bylo kilku a nie ze bylo 4 bo mam wszystkich w vip i bylo was 9 :] liczac wszystki 3 czy 4 gildie bo nie wiem juz sam czy "Inmates" sie tez juz dolaczylo nvm nie liczac ich bylo online 9 potem nawet 12 a potem wiekszosc dala loga... . Ogolnie bardzo ciekawa wojna :D

Btw. Ta wojna skonczy sie szybciej przez to ze Rom and company dostanie deleyty za ilosc banow, Ty Endinio chyba tez sie lapiesz, lagurus, van'chabby ktos jeszcze pewnie sie by znalazl :P

Eny the Noob 09-10-2005 18:01

Z tego co wiem z RoMu byli prawie wszyscy , z DW brakowalo Cat~, Paco~, Valhiru i Misimy, no i nie bylo Lecthera. Jak Sandersson padl to Butibof dal loga( nie od razu po, ale dal) ,a pozniej reszta.

@L4ki Ta ale zawsze zostanie Sting, ktory bedzie walczyl do konca :P
P.S Isaris bo w jego photobuckecie znalezli screena gdzie uzywa lightcheata XDXD

Taa ... Wojna jest ciekawa :D

L4ki 09-10-2005 18:04

No Isaris jesm moim bogiem, gdyby tak wszyscy dawali powod zeby sie zbanowac swiat bylby lepszy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34.