![]() |
iles tam up
Nastepny ...
przeczytaj moj post. Sorc i druid maja za malo many, jesli ida z najtem musze dlugo wy3mac :D a raczej zdazy sie sytuacja gdzie 2 demony gfb i 1 z przodu walnie se energy albo ten z boku a wtedy po sorku :D |
a ja mam Pytankoooo o taaak :dance: :faceoff: Czy jak ktos wykona anni to pozniej wydaje mi sie ze bedzie mogl wejsc do pokoju z nagrodami tylko ponownie ich nieweżmie ??? Jesli cos to poprawcie mnie bo faktycznie duzego lvlu to ja nie mam hyhy :cygaro:
|
Cytuj:
Glupcze... na anni nie mozna wejsc drugi raz... Co ty nigdy anni nie robiles czy co? |
da sie
ale ciezko
|
Oglądałem filmik z druidem i 3 sorcami na anni (nicków niepanietam, to juz dawno). Sorce puszczały ue a druid ich leczył (exevo gran mas res-mass healing, cos takiego xD) i zrobili.
Wniosek: druid moze robic anni. |
Cytuj:
Niewidzialem filmiku zeby drut wykonywal anni ale mysle ze napewno by mu sie udalo.Widzialem jak Taifun Devilry wykonywal razem z 3 sorcami. 1 padl, oni wykonali. I niewalili UE tylko z SD. A pozatym jaka roznica: Sorc czy Drut? Drut jak i Sorc z tym samym lvlem i m lvlem walna tak samo z sd wiec jaka roznica ?? |
Cytuj:
|
[quote=Krowi Placek]Glupcze... na anni nie mozna wejsc drugi raz... Co ty nigdy anni nie robiles czy co?[/Q
N/C Taaak nie robilem anni noi co z tego ??? moze ty robiles ze jestes taki madry ??? ale juz chyba wiem,poprostu jak ktos znowu przekreci dzwignie to nas nie teleportnie do demonkow prawda ?? |
Cytuj:
|
Na pvp też chyba by sie tak dało, wkońcu druid puszczałby to mass healing wiec po kazdym ue sorce mialyby full hp ;)
|
Nie wiem czy to ktoś mowił (nie czytałem all)
Ale idziesz na ani masz full stone skin amuletow i mightow i tylko ringi przekladasz :PP I walisz z sd + brusty lub walisz ps ( inni tesh maja ringi to zniweluje) |
Nawalisz tym PS ..
SSA tylko jesli ktos uzywa UE. Odnosnie roznicy sorc vs drut: Sorc moze puscic UE 2 razy, jesli druzyna w tym czasie nie zabije demonow wszyscy zgina w 2-3 sek. ( oczywiscie chodzi o team 4xsorc ) Druid z pelna mana moze puscic MH 20-30 razy, jesli jest odpowiednio ubrany i ma ze 130 level potencjalnie nie musi nawet wbijac manashielda. Sorc musi miec 2-3 innych sorcow do walenia UE, w przeciwnym wypadku bedzie stal i sie leczyl walac z burstow, przezyje do pierwszego powaznego kombosa. Druid _teoretycznie_ ( bo nikt tego jeszcze nie wyprobowal ) jest w stanie wykonac anni~ z dowolna ekipa wlasnie dzieki MH, ktore pozwala reszcie druzyny rzucic sie do ataku nie martwiac sie czy trafi uhem/ makro zadziala. |
Gremlinku, a masz moze movie z ich Anni~? Bo pewno robili, ale jeszcze chyba nigdzie nie zamiescili..
Co do tematu - tak da się. Ostatnio widziałem pewien filmik <N pvp ofkoz> z 3 sorcami i druidem <nie wiem czy to nie był Templar czasem...>. Poszło gładko, szybko, sprawnie i [prawie] bezboleśnie. |
Cytuj:
Po 1 gratz dla ekipy. Po drugie o Templarze i GnomoMind wiem i pisalem juz kilka razy. Po 3 pytanie: 1x mass healing i 3x SD ? Czy moze z UE sie sorc bawil ? |
Na Anni demki są tak eustawione że lepej sie chyab z Explo je bije niż sd(poprawcie jeśli się myle).Co do 4 druidów na qesta to jest to całkiem możliwe,wystarczy 1 stone skin i utamo vita,mają tlye many że przeżyją i spokojnie zdążą zabić demki z run.
|
Nie zdaza.
3500 many powinno starczyc na zablokowanie 6-8 kolejnych atakow ( biorac pod uwage sredni dmg 500-600 na ture walki - gfbki itd ). Przez ten czas musieliby strzelic 6 razy kazdy i to w poblizu maksymalnego hita, nawet nie uwzgledniajac serii jaka dostana zaraz po wejsciu do anni~ room. Biorac pod uwage, ze ataki demonow sa asynchroniczne i demony nie maja exhausta jest bardzo, bardzo mala szansa ( przy exhauscie SD ) ze przed 140-150 levelem by sie to komus udalo. |
Anhi, druidem da sie zrobic, po ogladajcie se filmik Ne'rooxa (jak robil to mial chyba 130 lvl obecne 170 ) TO jest chyba jedyny team ktory nie uzywal macro.
Ne'roox blokował, a 3 sorrow walilo ue a neroox leczyl ich, neroox ich leczyl i w dodatku blokwoal demona a sorki walili z ue, Wykonanie anhi zajeło im 5 min |
5 min UE ? Olaboga ..
|
@Gilu90: Nie wiedziałem że sorc ma many żeby walić UE regularnie przez pięć minut.. a nie powiesz chyba że sie sorc na anni manasuje czy cuś ;<
|
Gallar: Te sorce nie mieli nawet UH'ów, bo jeszcze sie pytali Ne'rooxa czy im da. Nie wierzysz? Napisz do Ne'roox'a. Spoktasz go na pewno w tym teamcie, moze wysle ci filmik. On nie trwał nawet sorki 5 min, tylko moze z 1 min(mój błąd)
|
<offtopic>
No własnie mi chodziło o Twój błąd, to było zdanie ironiczne.. A filmik widziałem ;p Btw. pochwal się, jak Ci juz gra w tibie idzie, napisz na PW bo sie kontakt urwał ,a ja szukam ekipy z miasta :S</offtopic> <topic> Tak, da się;p </topic> |
jak to nie można...
Ja jestem druidem mam 117 lvl i zrobiłem anni. Nie mowie ze bez problemow ale zrobilem. Chcialbym jednak uprzedzic ze jesli nie ma sie szybkiej reki to przyda sie szybko uhajacy bot i stone skiny. A uhs to musi byc baaardzo wiele bp jesli liczymy na uhanie. to tyle z mojej strony :faceoff:
|
Jakos ci nie wierze ;p Glownie przez te Stoneskiny i 25.03.2006..
|
Druid najgorsza postac na anihilatora
|
ciekawe, ciekawe .. ;p
|
O boze ile mozna walkowac 1 temat:/
Druid NIE moze zrobic anni z malym lvlem chyba ze naprawde ma dobra taktyke ktorej nikt nie zna oprucz niego (wypowiedz Gremlina) 4 sorcow zrobi anni a ty gremlin nie masz racji w tym momencie (mowie ze juz po updacie) poniewaz sorc na lvlu 115 ma 3245 many a taktyka jest taka ze 4 sorcow wali po 2 ue- czy 3245 many nie starczy na 2 ue po 1200?? bo mi cos sie zdaje ze starczy! Widzialem filmik ze zbiorem chyba ~15 anni sorcow zazwyczaj sorce umieraly jak zostawal 1 demon albo wszyskie mialy MOCNO bordowe hp, widzialem rowniez 1 w ktorym 3 sorcow przezylo a 1 dedl wychodzac z pokoju (tuz przy drzwiach demon walnal gfb i sorc dedc :() z tych 15 anni byly chyba 4-6 udane (czyt. wszyscy przezyli) a reszta tak jak mowilem 2 mlvle more i by im sie udalo ale cuz pech to pech... @Down ja jak widzialem to wchdozili bez mana shielda, tylko w shit eq i z stone skinem, might ringiem |
Cytuj:
Nie zrobi. 3200 many w sumie, 2400 many na UE. Zostaje 800 many na przezycie na manashieldzie 5-6 sek, co jest imho niewykonalne przy atakach demonow co 1-2 sek. Na te 5-6 sek sklada sie czas od zejscia do odpalenia UE i czas exhausta. |
Nie wiem nad czym tu polemizowac... każda profesja może wykonać Anni. Sorcowie wchodza z UE + Manashield + stone skiny itp. Ot, wystarczy zobaczyć filmiki. Druidzi też mogą sobie dać rade. Nawet grupa 4 drutów zrobi Anni jesli mają lvle odpowiednio wyższe niż 100... odpowiednie amulety, SD i manasy. Na jednym filmie ekipa robila tak Anni - SD, manaflud x2, znowu SD, manafluidy, SD itd. Fakt, że bloker (też druid) padł, ale pozostalym udalo się wejść do pomieszczenia z nagordami i wykonać quest...
|
Cytuj:
@topic: wiekszosc ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie w zyciu nie widziela tibicama jak sorc/druid robi annihilatora. btw po updacie trzeba miec 1.5x wiekszy level zeby stosowac taktyke '4 sorce z ue' albo '3 sorce z ue+1 druid' mass healing. przed updatem templar of the darkness zrobil anni jako pierwszy/drugi (niewiadomo) druid w historii. poza tym nie wystarczylo odpowiedziec na to pytanie "Tak, da się" ? |
Cytuj:
|
w tibii wszystko sie da...;p
|
Ludzie... dlaczego potraficie tylko krytykować? Czy ktokolwiek z was wysilił się i poszukał tego filmu? Nie sądzę. Więc ja się wysiliłem i daje link...
http://rapidshare.de/files/15750052/Crazyani.rec.html Możliwe, że jest też gdzieś na stronie głównej TibiCam. Nawet dla pewności sprawdzałem dane tych kolesi w wyszukiwarce na tibia.com, żeby być pewnym, że to nie jest OTS czy jakiś inny syf. Ekipa to jeśli dobrze pamietam 3 ED i jeden MS.... A co do manasowania się - przed Anni ustalali, że się będą manasować. Jak robili ostatecznie nie sprawdzałem - grunt, że zrobili. |
Wykonanie Anni~~ zależy od szczescia -.-. Niektorzy wykonaja go na 100 lv a nie ktorzy sie pieprza nawet do 150 lv i ciagle padaja . I tak 99 % wykonuje anni~~ z botem albo z macro . Jeżeli druid ma wyskoi mlv i ma dobrego bota moze walic sd w demony a reszta teamu np : 2x palk i knight moga walic . Moze sie tak trafic ze 4 x druidow chce wykonac anni~~ ale nie widzialem nigdy filmu zeby 4 druidów wykonali anni~~ na servie pvp
|
Cytuj:
|
|
Boze zalamka ogladalem dzis filmik z anni i wykonalo go 2 sorcow i 2 druidow druidzi walili mass heal a sorki z Ue i po 15 sec 4 demony padly a druid stracil 5 manasow i 1 uh
wiec o czym tu dyskutowac nie zalezy jaki ma sie lvl ale od zgrania druzyny i od szybkosci uhania sie tyle mam do powiedzenia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
widac że niewież jak to się dzieje w anni ---bo demony się nie respią ---zajmujeż się 2 demonami co bloczą wejście reszte oleważ. od kiedy sorrc zbloczy demona:D ---bo jak wiadomo 1 osoba od prawej stoi obok demona--mag nieda rady--za duże hity bendzie zbierać--a pare seri z ue nie uda się za mało czasuby wypić manasyi się w tej samej chwili uhać ps.sorri za or.ale klawiatura mi nawala |
noob-y
boshe co za problem... idzie 3 sorców 1 druid
sorce walą z sd i burstów druid uzywa mass healing i jak sie uda anni wykonany...xD nigdy niemasz pewnosci ze anni ci sie uda ktos dostaniesz laga i padasz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |