![]() |
nie zgadzam sie ;<
czego slay ustawia sobie tak zeby zagrac z hoomem w finale co?! ;) czuje podstep organizatorow.... gdzie sa sedziowie?! a btw. prosze surva o kontakt : 4610514 na gg (mam ustawione "Pokazuj status tylko znajomym) @drom moze bys w koncu zrobil porzadek a nie taka samowolka? widzisz ze oszukuja! pobanuj ich! ;P |
@up
Ta... oni w finale, max jeden z nich, to bedzie ten co ze mna w nim przegra ;) Powodzenia wszystkim i zebyscie sie nie przejeli ze nie wygracie ;D |
Cytuj:
Już ja się o to postaram zeby w finale zagral kto inny ;) |
ja chcialbym tylko powiedziec, ze nie mialem najmniejszego udzialu przy ukladaniu drabinki, i wszystkie fucki kierowac do slaya ;pp A turniej i tak wygram ja ;]
I jak Drom moze nas banowac, jezeli jakis czas temu osobiscie sprawilem bana dla niego? :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Surv - Ville Vallo
1 frame 67 : 34 2 frame 83 : 29 3 frame 85 : 14 4 frame 107 : 23 Wynik: 4 : 0 |
Cytuj:
|
Prosze M@rcin a o kontakt na gg.
|
Cytuj:
|
Gewof proszony o kontakt 7813598
|
Przegralem z Marcinem
ja : Marcin 17:101 27:49 47:88 25:86 |
Alex..... pomszcze Cie!!! :evul:
|
up@
Nawet z Marcinem nie zagrasz ;) |
[tu była głupota ] =P ekhm no limit 10 znakow =P
|
hoomik - cafe
Frame 1: 106-5 Frame 2: 113-14 Frame 3: 93-26 Frame 4: 111-18 ph34r |
Nah hoom ma czity i daltego tak mnie pewnowal ;p
|
Taa pewnie aimbota uzywał =P
|
No co wy, wystarczy miec program imitujacy linijke na monitorze ;)
|
Potwierdzam, grałem z hoomikiem twoarzysko i widziałem jak używa czitów. Pozatym lubi rozpraszać przeciwnika :D. Podpowiem : grajcie z nim w niedziele.
|
fo, to jest po prostu wyrobiony sk1llz0r, a nie czity ;p to ze wy lameriade odstawiacie to nie moja wina ;pp
Maethi: aff, w niedziele nie gram w snuka ;p |
A co jesli nie uda mi sie rozegrac meczu z moim "partnerem"? Wysylalem do gewofa 2 pw itp ale nie daje znaku zycia, mam nadzieje ze to nie mi zostanie przyznany walkower ;p
|
Cyś baluje poki co =p
Ale mysle, ze walkower nie bedzie tu potrzebny - on chetnie zagra, tylko trzeba go troche przymusic =P @hoom: Nie. To sa wyrobione cz1tz0rz. =D I to slynne 'fo, I am so heavy fucken' pure pwning machine!!!!111oneonedromaderdoboone' =D |
Caly mecz z hoomem wygrywalem, ten mnie dogonil i po remisie wygral. Chamstwo i bezczelnosc!
|
raczej sk1llz0r i talent
|
Raczej botz0rz i fukz10rz =p
Przypominamy, ze zostaly jeszcze trzy dni. |
Lol, dostałem się do 1/4!!!
Gangrel666 vs Maethi 1. 60:42 2. 47:68 3. 47:59 4. 60:28 5. 56:53 6. 65:58 Razem 4:2 dla mnie. Pozdro Maethi, w zasadzie to ty powinieneś wygrać, tylko że mi nawet lagi pomagały ;) |
Prubowalem sie skontaktowac z Gewofem wielokrotnie i nic, mam nadzieje ze jesli do jutra nie da znaku zycia to on bedzie mial walkowera a nie ja :P
|
prosze o wypisanie mnie z konkursu... przez awarie kompa nie bede mial jakis czas dostepu do netu, wiec nie bede mial mozliwosci rozegrania meczu :-/
|
Wtorek minął więc czas na ćwierćfinały.
|
PARY 1/4 FINALU:
slay - vaviec Radix - M@rcin --- hoomik - Ryba-knight Gangrel666 - Surv Zasady te same, jak w 1/8. Do 4 zwyciestw, wyniki razem z poszczegolnymi partiami wysylac. Na rozegranie kolejny tydzien. Powodzenia. |
Surv pozamiataj tam ich....
(a gdzie te pieniadze ktore miales mi przyslac za oddanie meczu bez walki? ;>) |
ciiichoo bo sie wyda ;)
|
Proszę Radixa o kontakt GG 1737039
|
Surv do boju ! btw jaka jest nagroda za wygrana? :D
|
grzebień, wykałaczka i 2 patyczki
|
Moj meczyk w toku :P
|
<laugh mode on> Muahahahaha, humz0r nubz0r so he losz0r!!!!!!!1111111oneoneonedromaderdoboone <laugh mode off>
I tak sie wlasnie konczy zadufanie i zbytnia wiara w siebie.. Coz, moze za rok hołmi.. i jakos nawet bycie organizatorem Ci nie pomoglo =p A, to jeszcze chcialbym pogratulowac vavcowi meczu - tak zacietej partii jeszcze nie gralem.. I byle do nastepnego =p Radix, czekam.. |
Cytuj:
Radix ponawiam prośbe o kontakt 1737039 |
Cytuj:
Blah bylo tak blisko; >. Pozostaje czekac na kol;ejna edycje : D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |