![]() |
Cytuj:
Tak serio - nie interesujcie się dźwignią - interesujcie się jak tam się w ogóle dostać (sam w to wątpię). |
Rocket Slayer prawie mówi prawde
parę tematów wcześniej które czytałem na forum było napisane o tej dźwigni.dokładnie w temacie o spike swordzie użytkownika Stonoga. i sprawa rozwiązana :cup: |
Dokladnie, ta dziwnia wlasnie otwiera drzwi do minomaga, ale jest misja zeby zdobyc klucz do krat:D
|
Cytuj:
@down Bez dowodów nie podchodź. |
Dowodow na chwile obecna Ci nie przedstawie, takie sa moje przypuszczenia, jak wiemy rookgard kryje wiele zagadek, min. zgliszcza wolfa ktore sie respia 1 raz na dzien w lewej czesci wysepki;)
|
Przeczytaj Temat UŻytkownika Stonoga O Spike Swordie CzŁowieku SzukaĆ Ci SiĘ Nie Chce ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Śmiesznie, tyle powiem xD
Wiecie ze na ratach jest basen i tam na dnie leży klucz który trzeba wyłowić ale trzeba mieć 100 fishing skill...?! Ja juz 64 mam! jestem Już blisko! OMGOMGOMG! :D śmiesznie xD mój klucz od domu ma moja babcia która jest oddalona ode mnie o 300km, i muszę zrobić quest u niej żeby otworzyć dom i wziąć nagrodę którą jest śniadanie/obiad/kolacja, i komp ofc >.< |
Prowadzilem rozmowę z Tomem. Zadawalem pytania lecz nic nie odpowiadal. Wkoncu powiedziałem:
- minotaur mage 12:05 Tom: Also buying minotaur leather. - Also? 12:06 Tom: Oh yeah, I'm also interested in wolf paws and bear paws. Sprawdziłem na tibia.pl czy mino leathers wylatuje z mino maga. Tak jak myślałem wylatuje. Szkoda tylko że wylatuje także z zwykłęgo minosa. Gdyby nie wylatywało z minosa a mino maga tak to byłby dowód na to że do mino maga da się dojść. Jeżeli chodzi o dźwignie to pytałem o switch. Ale nic nie odpowiedział. Na pytanie key. Także nic. A więc moja rozmowa z nim nic nie wnosi. Powęsze jeszcze. |
Łoops mała pomyłka, post do kasacji :<.
|
Cytuj:
@edit Zla strona sorki ;p deleted plx :( |
Po Prostu...
Dźwignia Otwierała Pokój Obok.. Jednak "Już Nie" :D |
Cytuj:
|
Jakby dalby mi ktos link z CZYSTA mapa do Map Editora WYPEŁNIONĄ pod Realną Tibię to być może dowiedziałbym się i rozwiał wszystkie wątpliwości... Być może obaliłbym także mit z spike swordem, czy wogóle da sięgo zdobyć. Dziś wyruszamy z ekipą na MM może jeżeli będziemy stali w Mino Hell przed wejściem do mino maga to i ktoś się lognie i znów zaloguje a ekipa zajmie jego miejsce to znajdzie się u mm? Próbował ktoś zrobić coś na podobę z pokojem Toma???
|
Cytuj:
TOPIC> spytajcie się GM'a jak go spotkacie :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
XXX XOX XXX Jak jesteś w miejscu O to po lognięciu, jak ktoś zablokuje to miejsce wywali cię do miejsca X. Jeśli jesteś w O i zablokowane będzie X, wraz z O po twoim wylogowaniu wywali cię do świątyni. Jak ja takich nie trawię co myślą, że pogadają z MM po polsku... |
Rookgaard
Ja uważam że Brazylijczycy mogą coś wiedzieć (najdłużej na rooku grają z tego co wiem). Poza tym znałem dwóch fajnych Brazylijczyków kiedy grałem jeszcze na rookgaardzie mieli duże lvle ( jeden 40 drugi 36). Cały czas na expie siedzieli a ja ich nigdy nie widziałem :O. jakby sie tak temu przyjrzeć to jedynym takim rozwiązaniem jest Mino Mage albo Spike Sword , no w gorszym wypadku Ghoul na katana roomie.
Co o tym myślicie? |
Boże...
Tyle mitów że głowa boli :]
Nie lepiej wysłać do Cip list prosząc o podanie jak zabić Mino Maga , a w środku koperty dać ze 200Euro ? To dali by może Odp. lub dodali by Questa w update lub patchu :] |
Jak chcesz im postawić śniadanie, to wyślij kanapki a nie śmieszne 200 euro ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1st. Takie mapy są robione przez ludzi. Tak, szokujące, ale to prawda, te mapy robią zwykli śmiertelnicy, tacy jak ja, czy ty. 2nd. Musiałbyś wykraść mapę cipsoftu, ale ze wszystkimi skryptami co jest raczej niemożliwe. ;) |
Boże "Dźwignia Tom'a dawniej służyła do otwarcia pokoju obok. A w nim był quest na jakieś tam rzeczy.
A co do tego mino maga. To żal mi was. |
Cytuj:
|
Doświadczony Rookstayer jest jak ateista - rząda dowodów. A reszta mówiąc, że istnieje, prawdopodobnie istnieje jest jak rozmowa czy wierzysz, czy nie.
Naprawdę podziwiam was, że ciągle możecie tłuc kotka młotkiem. |
Cytuj:
|
A GM to "trochę" więcej niż zwykły gracz i nic o tych questach nie musi wiedzieć...
Jeśli Cipsoft dawałby GM solucje wszystkich questów to zastanówcie się o ile więcej rarów byłoby na ziemiach Tibijskich. Szczególnie GMowie którzy odeszli lub zostali po cichu usunięci nie trzymali by tych sekretów, do tej pory przynajmniej jeden by się wygadał. Pzdr. |
Sekrety Rooka
Już raz ktoś "prawie" zrobił wywiad z Sunrise i Master Slayerem ;d bo ja akurat jestem na 100% pewni ze oni coś wiedzą . Pozatym Master Slayer sam przyznał się do tego że ma różne rzeczy jeszcze z czasów kiedy było aktywne przejscie miedzy mainem a rookiem.
|
Cytuj:
|
Tak...
Było ale z info jakie mam to po drodze był Drag i tylko można było iść z Rooka 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PO PIERWSZE NAJWAŻNIEJSZE: Nie było i nie ma takiego przejścia. Ma te itemy ale nie z przejścia tylko z buga który pozwalał zabrać pewne itemy przy pewnych okolicznościach z maina w razie rookowania. Karą za takie itemy jest w najłagodniejszym przypadku BAN, dlatego nikt Ci takich itemów nie pokaże. I nie tylko MS czy Sunrise mają takie itemy... Po drugie: Po co Ci wywiad?! Myślisz, że jeśli coś wiedzą TO MUSZĄ to powiedzieć w wywiadzie? Jeśl ikiedykolwiek ktoś przeprowadzi wywiad ze mną to będzie to ostatnie miejsce gdzie miałbym zdradzac swoje tajemnice. Prędzej zaufanym kolegom albo komuś kto inteligentnie pyta. |
Nie szukajcie czegoś w niczym, tak naprawde to nikt nie może wiedzieć do czego ta dźwignia, bo z kąd ?
|
@Pan Klocek
Jak kazdy madry czlowiek. Ja tez nie powiedzialbym nikomu, ze (np.!) wiem jak dojsc do SoFa. @dziwgnia Przeciez to jest sekret.. moze otwierac cos co stoi obok i cos co jest na drugim koncu wyspy. A znam troche miejsc, ktore moglyby sie 'zmienic' po przelozeniu dzwigni. @MS i Sunrise Tak jak poison daggery zostaly usuniete z postaci (nie wiem czy tak ale gdzies to chyba na forum bylo), tak samo powinny byc usuniete wszystkie itemy, ktore oni maja, bo wg mnie jest to niesprawiedliwe. |
A może w sprawie tej dźwigni trzeba porozmawiać a krewnymi Toma? Może Amber będzie coś wiedziała?
|
Cytuj:
|
@up Ateista z roznych powdow i braku dowodow na istnienie tego czy innego boga . I z zakłamania tych i owych kapłanów (nie będe wskazywal palcem bo to nie ladnie ;))
|
Według mnie (Według mnie!) dźwignia Toma otwiera conajwyżej pokój obok. Ale i tak nikt tego dokładnie nie wie, a my możemy sie tylko domyślać.
|
Cytuj:
|
Żal to negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikającym z tego brakiem akceptacji rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją. Źródło pl.wikipedia.org. Proszę. Dźwignia Tom'a "podobno" otwiera drzwi obok...
|
nie wierze w to wszystko co widze na youtube.. bo to albo ots, albo fake ;o
te zagadki co rozwiazujemy tutaj kiedys mam nadzieje ze uda sie nam roziwazac :P ale zobaczcie to ;o : http://www.youtube.com/watch?v=-WGZ5...eature=related strasznie mnie to zainspirowało ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |