Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

Heliwurab 05-11-2005 09:15

To troche dziwne, bo nie sądze aby CipSoft zrobił Test Servera dla zwykłych graczy aby sie pobawili... To po prostu strata czasu... A może w CipTeamie jest ktoś nowy, ktoś mądry, ktoś... miły :)
Albo może chcą coś przetestować... :confused:

kasii 05-11-2005 09:26

tak czy inaczej na tescie beda wymiatac ludzie z inferny bo to wprawieni mordercy XD

Nitro 05-11-2005 09:42

Coś mi się raczej zdawało, że chyba 200+ zamiast Inferny...

Malyszek 05-11-2005 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kasii
tak czy inaczej na tescie beda wymiatac ludzie z inferny bo to wprawieni mordercy XD

ROTFL.. oni uzywaja aim boty a nie wprawieni.. :D

Hoopek 05-11-2005 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirriel
Jeżeli mam zbanowaną postać to będe mogł się na nią wbić na test serwie?

Hehe xD jak bym wiedział to bym Ci powiedzial xDDD

Sobie zwiedze Tiquande wreszcie bez obawy ze mi ch*** wie co wyskoczy xDDDD :D

Flashman 05-11-2005 10:32

Cool :):):)

No wkońcu!!!! Niewiele zdzialam moim ryckiem ,ale jakwezme sorca 72 lvl i UE to wymiatam!!!! Super!!!! I polece na tiqande!!! hehe moze orshabal... :P:P:P

-=Kiciorek=- 05-11-2005 10:40

...Sojusz...

Drodzy gracze !

Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;]
<przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow.
Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]>

Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;]
Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p
Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D

Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P>

Shein Silvershadow 05-11-2005 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Kiciorek=-
Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p
Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D

Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P>

Ahym, jeżeli nie będzie zbyt dużej selekcji pomiędzy wybieranymi osobami, to nie ma zbyt dużych szans na "przyjemną atmosferę", a poza tym, niewiele osób z forum lubi rasistów;)

-=Kiciorek=- 05-11-2005 10:47

Hiho hiho na testa by sie szlo....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shein Silvershadow
Ahym, jeżeli nie będzie zbyt dużej selekcji pomiędzy wybieranymi osobami, to nie ma zbyt dużych szans na "przyjemną atmosferę", a poza tym, niewiele osób z forum lubi rasistów;)

No coz ... bedzie taki chaos ze trudno bedzię wyselekcjonowac dobry team ;]

No moze troszeczke przesadzilem z brazylijczykami ale mialem na mysli innych ludzi ;] ktorzy beda nam "przeszkadzac" i nie pozwola nam spokojnie grac ;]

Evil Maul 05-11-2005 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luke06
Jak to jest z tym test serverem ? PACCi wbijają bez kolejki ?? A FACCi z ?.. bo niewiem którego chara przygotowywać :D Tego na FACC czy tego na PACC <ten na facc lepszy:P>

To jest tak do wejscia na testa na poczataku maja pierwszenstwo ludzie z Cipsfotu np:Steve xD , Potem Gmy , Potem tutorzy , potem Pacc a na koncu Facc ! Przypuszczalnie zeby Facc wszedl jest jak 1 na 1000 . Na tescie z Christmas Update 2004 kiedy wchodzilem faccem czekalem 5 h 8o i to sie ostro w****ilem jak zobaczylem ze bylem 1783 w kolejce X( a jak juz weszlem to mnie najzad orc za***al . Teraz jak widze ze bedzie test to obstawiam ze Orshabaal za Orshabaalem bedzie xDDDDD . Facców moge pocieszyc ze na Tibi bedzie malo osob on-line i bedziecie mieli wiecej miejsc do exp :p

Windy mimichal / inferna 05-11-2005 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
ROTFL.. oni uzywaja aim boty a nie wprawieni.. :D

Ja jestem z Inferny i wypraszam sobie!
hohoho moje doswiadczenie wreszcie zostanie wykorzystane :>>>

Pozun 05-11-2005 11:07

niech jush to włączą bo mi sie nudzi

Stobier92 05-11-2005 11:10

Hiho All,czy przy test servie trzeba miec paca aby sie zalogowac ;p
Bo chce popekowac ;]

Luke06 05-11-2005 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
To jest tak do wejscia na testa na poczataku maja pierwszenstwo ludzie z Cipsfotu np:Steve xD , Potem Gmy , Potem tutorzy , potem Pacc a na koncu Facc ! Przypuszczalnie zeby Facc wszedl jest jak 1 na 1000 . Na tescie z Christmas Update 2004 kiedy wchodzilem faccem czekalem 5 h 8o i to sie ostro w****ilem jak zobaczylem ze bylem 1783 w kolejce X( a jak juz weszlem to mnie najzad orc za***al . Teraz jak widze ze bedzie test to obstawiam ze Orshabaal za Orshabaalem bedzie xDDDDD . Facców moge pocieszyc ze na Tibi bedzie malo osob on-line i bedziecie mieli wiecej miejsc do exp :p

;(
OK, thx za info... buu.. to teraz muszę troszeczke potrenić PACCowego palladynka żeby zabawa na TS'ie miała jakikolwiek sens...

Rogue 05-11-2005 11:18

Non Pvp = Pvp ?

Czyli na non pvp bedzie pvp ??

AibiT 05-11-2005 11:19

Spox że bedzie :) a jeśli pacera jest non pvp to jaki bedzie typ na t servie ?? pvp czy pvp enforced ?

vaviec 05-11-2005 11:27

Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%?

Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20..
Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-"
A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano.
Z pacciem nie wiem...
Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni.

Dekhrid Warrior 05-11-2005 11:28

Only PACC?

Czy test server jest tylko dla paccow czy dla innych tez?

Jalokowy_ 05-11-2005 11:34

O ludzie, zbieram juz ekipke :evul: Nooby szykujcie sie... Chyba pare ms starczy (mam na mysli ich ue :p )...

Zomy Nort 05-11-2005 11:49

A po co ?

A powie mi ktoś konkretnie poco ten test server login ? Tylko kłopotu narobi ;/

Krzy_ek 05-11-2005 11:50

ja chyba pojde na hydry drutem, czy palem xD ile razy mozna powtarzac ze test serv jest dla KAZDEGO?

Sirriel 05-11-2005 12:13

halp plax

jezeli mam bana to wejde na testa?

Wojtini12 05-11-2005 12:18

nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !:D:D:D:D

Loth Andros 05-11-2005 12:38

Guardia tez nie odpusci!!

Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak) :D :D B) B) :kat: :lucznik: :berserk: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:

Teravista 05-11-2005 13:21

Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali??:D bo z tego co czytam to tak:) juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami:P(jak wogole sa na testach skulle) :) jak sie wbije to bedzie cuud:D Pozdro dla ziomków z Elysii:D

Mikelp 05-11-2005 13:42

Cytuj:

będzie brana tylko z depotów
Z depotów. Ok. Ale eq również?

paior 05-11-2005 13:53

Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????
Guardia Forever Napewno tam bedziemy :P

Jack Varin 05-11-2005 13:55

A jak sie wogule wbić na testa czy trzeba poprostu zaznaczyc Tes serwer w options??
i gdzie bedzie informacja o tym kiedy bedzie otwarty dla wszystkich??

Pusz-Upek 05-11-2005 14:03

Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy :P

Ozon18 05-11-2005 14:03

Warto dodac, ze test jest otwarty dla tutorow wzwyz. Ale nie wprowadza zadnych rewolucyjnych zmian. Na pewno nie ma nowych terenow. Jest troszke nowych grafik, ale nie oceniam tego na wiecej niz 200 kB, moze nowe outfity?

Bedzie tu update poswiecony zwlaszcza zlikwidowaniu bugow.

Moze bedzie cos nowego ale na pewno nic wielkiego.

Test publiczny bedzie podzielony na 2. Jeden niemiecki jeden amerykanski, ale facce i tka nie wbija

Pusz-Upek 05-11-2005 14:05

Wszystko jest mozliwe :P

Loth Andros 05-11-2005 14:15

:crusader: :mag: :kat: :axeman: :sword: to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi :P)?? Poland Republic!!!!! :flaga_pl: :flaga_pl: :lucznik: :elf: :mag: :mag: :kat: :axeman: :mag: :kon: :sword: :wiking: :Ork:

Jack Varin 05-11-2005 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozon18
Warto dodac, ze test jest otwarty dla tutorow wzwyz. Ale nie wprowadza zadnych rewolucyjnych zmian. Na pewno nie ma nowych terenow. Jest troszke nowych grafik, ale nie oceniam tego na wiecej niz 200 kB, moze nowe outfity?

Bedzie tu update poswiecony zwlaszcza zlikwidowaniu bugow.

Moze bedzie cos nowego ale na pewno nic wielkiego.

Test publiczny bedzie podzielony na 2. Jeden niemiecki jeden amerykanski, ale facce i tka nie wbija

A z kąd to wiesz??

Murderer 05-11-2005 14:45

eee skoro beda 2 testy to na jaki idziemy?

Loth Andros 05-11-2005 14:47

moje zdanie

chyba najlepiej niemiecki :D

Pozun 05-11-2005 14:49

qrde kiedy je włacza kiedy włacza

Ozon18 05-11-2005 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jack Varin
A z kąd to wiesz??

Po pierwsze to "skąd"
Po drugie wystarczy uruchomic tibie (test serv) na porcie 7575 i sie pojawia ladne okienko z informacjami i downloaduje sie update (ktory nawiasem mowiac nie zajmuje zbyt duzo.)

Tehnick 05-11-2005 14:58

Ktoś uprzejmy pokaze nowe grafiki ??

Duch Guardi 05-11-2005 15:01

Hee fajnie już niemoge doczekać sie test servera :p

Adaras 05-11-2005 15:03

Test Server "ograniczony" jest bardzo przyjemny. Właśnie skończyłem na nim pogrywać. Nikt się nie bije między sobą, wszyscy się witają itd. Co chwilę eventy - klimat niesamowity. =]

Na początku się zastanawiałem, skąd wziąśc kasę, ale po chwili znalazłem bp crystal coinów =]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15.