![]() |
To troche dziwne, bo nie sądze aby CipSoft zrobił Test Servera dla zwykłych graczy aby sie pobawili... To po prostu strata czasu... A może w CipTeamie jest ktoś nowy, ktoś mądry, ktoś... miły :)
Albo może chcą coś przetestować... :confused: |
tak czy inaczej na tescie beda wymiatac ludzie z inferny bo to wprawieni mordercy XD
|
Coś mi się raczej zdawało, że chyba 200+ zamiast Inferny...
|
Cytuj:
ROTFL.. oni uzywaja aim boty a nie wprawieni.. :D |
Cytuj:
Sobie zwiedze Tiquande wreszcie bez obawy ze mi ch*** wie co wyskoczy xDDDD :D |
Cool :):):)
No wkońcu!!!! Niewiele zdzialam moim ryckiem ,ale jakwezme sorca 72 lvl i UE to wymiatam!!!! Super!!!! I polece na tiqande!!! hehe moze orshabal... :P:P:P
|
...Sojusz...
Drodzy gracze !
Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;] <przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow. Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]> Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;] Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P> |
Cytuj:
|
Hiho hiho na testa by sie szlo....
Cytuj:
No coz ... bedzie taki chaos ze trudno bedzię wyselekcjonowac dobry team ;] No moze troszeczke przesadzilem z brazylijczykami ale mialem na mysli innych ludzi ;] ktorzy beda nam "przeszkadzac" i nie pozwola nam spokojnie grac ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
hohoho moje doswiadczenie wreszcie zostanie wykorzystane :>>> |
niech jush to włączą bo mi sie nudzi
|
Hiho All,czy przy test servie trzeba miec paca aby sie zalogowac ;p
Bo chce popekowac ;] |
Cytuj:
OK, thx za info... buu.. to teraz muszę troszeczke potrenić PACCowego palladynka żeby zabawa na TS'ie miała jakikolwiek sens... |
Non Pvp = Pvp ?
Czyli na non pvp bedzie pvp ??
|
Spox że bedzie :) a jeśli pacera jest non pvp to jaki bedzie typ na t servie ?? pvp czy pvp enforced ?
|
Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%? Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20.. Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-" A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano. Z pacciem nie wiem... Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni. |
Only PACC?
Czy test server jest tylko dla paccow czy dla innych tez?
|
O ludzie, zbieram juz ekipke :evul: Nooby szykujcie sie... Chyba pare ms starczy (mam na mysli ich ue :p )...
|
A po co ?
A powie mi ktoś konkretnie poco ten test server login ? Tylko kłopotu narobi ;/
|
ja chyba pojde na hydry drutem, czy palem xD ile razy mozna powtarzac ze test serv jest dla KAZDEGO?
|
halp plax
jezeli mam bana to wejde na testa?
|
nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !:D:D:D:D
|
Guardia tez nie odpusci!!
Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak) :D :D B) B) :kat: :lucznik: :berserk: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
|
Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali??:D bo z tego co czytam to tak:) juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami:P(jak wogole sa na testach skulle) :) jak sie wbije to bedzie cuud:D Pozdro dla ziomków z Elysii:D
|
Cytuj:
|
Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????
Guardia Forever Napewno tam bedziemy :P |
A jak sie wogule wbić na testa czy trzeba poprostu zaznaczyc Tes serwer w options??
i gdzie bedzie informacja o tym kiedy bedzie otwarty dla wszystkich?? |
Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy :P
|
Warto dodac, ze test jest otwarty dla tutorow wzwyz. Ale nie wprowadza zadnych rewolucyjnych zmian. Na pewno nie ma nowych terenow. Jest troszke nowych grafik, ale nie oceniam tego na wiecej niz 200 kB, moze nowe outfity?
Bedzie tu update poswiecony zwlaszcza zlikwidowaniu bugow. Moze bedzie cos nowego ale na pewno nic wielkiego. Test publiczny bedzie podzielony na 2. Jeden niemiecki jeden amerykanski, ale facce i tka nie wbija |
Wszystko jest mozliwe :P
|
:crusader: :mag: :kat: :axeman: :sword: to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi :P)?? Poland Republic!!!!! :flaga_pl: :flaga_pl: :lucznik: :elf: :mag: :mag: :kat: :axeman: :mag: :kon: :sword: :wiking: :Ork:
|
Cytuj:
|
eee skoro beda 2 testy to na jaki idziemy?
|
moje zdanie
chyba najlepiej niemiecki :D
|
qrde kiedy je włacza kiedy włacza
|
Cytuj:
Po drugie wystarczy uruchomic tibie (test serv) na porcie 7575 i sie pojawia ladne okienko z informacjami i downloaduje sie update (ktory nawiasem mowiac nie zajmuje zbyt duzo.) |
Ktoś uprzejmy pokaze nowe grafiki ??
|
Hee fajnie już niemoge doczekać sie test servera :p
|
Test Server "ograniczony" jest bardzo przyjemny. Właśnie skończyłem na nim pogrywać. Nikt się nie bije między sobą, wszyscy się witają itd. Co chwilę eventy - klimat niesamowity. =]
Na początku się zastanawiałem, skąd wziąśc kasę, ale po chwili znalazłem bp crystal coinów =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |