![]() |
Boje sie ze cos moze sie stac moim rodzicom,boje sie o swoja przyszlosc >.>nienawidze wrecz(tzn boje sie az tak :P)wysokosci
|
Ja się boję Co (będzie) z tą Polską. :-)
|
Ja się boje o właną przyszłość. I (co mnie przeraziło) panicznie boje się o swoje konto w tibi, nieraz już się budziłem zlany potem, że wchodze na ludzika a tu 0 itemów i "you have depot 1 item". LOL:confused:
|
@Up:
Pora odwiedzić psychiatrę i przejść na "tibijski odwyk". |
a ja sie boje ciemnosci : o
|
Jesli chodzi o mnie, to coraz bardziej boje sie LO. A wlasciwie tego czy sie dostane. W koncu to nie byle jakie liceum. I prawie jak kazdy 3 gimnazjalista, boje sie egzaminu :S
|
Czego sie boje... Pajokow :confused: I jeszcze ciemnosci... I zombie (skutek ogladania zbyt wielu horrorow) :p
|
Ostatnio do chaty wparowała mi jakaś bezdomna. Postraszyłem ją policją i uciekła (chciała kawy na niski chorestelor(czy coś takiego)...) Otworzyła sobie drzwi poprostu.
Od teraz się boje, że ktoś mi się włamie do chaty:/ Namówiłem tate na alarm włamaniowy i dodatkowe drzwi oraz podwójne zamki. |
Aktualnie boję się tylko tego, że gang czerwonych/niebieskich mnie dopadnie. ;) Innych zmartwień nie mam chyba.
|
Cytuj:
|
Ja nie boję się o to czy mnie ktos napadnie, pobije, nie boję się śmierci ani wysokości (wysokośc to ja nawet lubię) nawet można powiedzieć, że sikam ciepłym moczem na egzaminy i oceny (próbny poszedł nieźle - 76pkt.); Jedyne czego się boję to, że nieszczęśliwie się zakocham! Albo, że mnie przyszła ukochana oleje ;)
|
Boje sie myszy :p
serio tego co chyba wszyscy śmierć |
Stozek, akurat lanie moczem to oznaka strachu.
|
Najbardziej boje sie tego, ze za ~10 lat stane przed lustrem i zaczne sie zastanawiac czego takiego dokonalem w dziecinstwie, czy nie z***alem tego i czy nie moglem tego "rozegrac" inaczej
|
Boje sie tego czego nieuniknione. Smierci of course. No bo przecierz te dni lecą tak szybko ani sie obejrzysz i młodzieńcze lata masz juz za sobą.Potem praca i na koncu jedziesz jako dziadek i zyjesz na emeryturze.Pierwsze 25 lat jest wypas
ale co dalej ?? Boje sie jeszcze wielu rzeczy ale z nie ktorych nawet nie zdaje sobie sprawy :P i tyle z mojego posta. Scarrrryyyyyyy zi0m... Pozdr0 |
Upokarzania, osmieszania publicznego
reszte p!erdole |
Wind O.o :l
|
Boję się... Boję się, że strace całe dzieciństwo. Trzeba się bawić w tym czasie, a nie siedzieć przed komputerem. Tyle, że w zime to nie bardzo... ;/
|
ja sie boje lurnietych gsow kolo DC 8o
|
Ale temat
I kolejny temat ktory przyciaga tzw. NOOBOW moim zdaniem niepotrzebny
|
ja sie boje wlasnego życia
|
kichakichakicha
|
Jestem przerażony tym co wam powiem.
Pewnego dnia ide sobie do sklepu (jak codziennie rano) i nagle jakiś chłopak podchodzi i muwi że musi być morderćą!!!!!!!! |
Właśnie umarł mój przyjaciel w szpitalu ;/
Pokłócił się z rodzicami, wziął narkotyki i pojechał na skuterze. Doszło do wypadku, został przewieziony do szpitala i tam umarł Świeczka dla Ciebie[*] |
Taak.Tego Boimy się wszyscy
[*] |
Hmm... Ja boje się sytuacji w której wszystko zależy ode mnie, kiedy mam zrobić coś ważnego, a dużo osób się temu przygląda, a wtedy pod silną presją potrafie popełnić spory błąd ;/. No, i nie wiem czy to fobia, ale idąc po ulicy, często zastanawiam się co myślą o mnie inni ludzie obok których przechodze... Dziwnee ;]
|
Ja się boję mojej babci :P.
|
Sry double post...
|
Kulikos@
Nom wiem cos o tym, w moim przypadku to są mecze. Wchodze na boisko i czasem sie boje zeby cos nie odwalic omg. Bo jak bywa nie strzele bramki to sie burzą i jestem cały czas pod presją :D A zeby nie bylo offtopicu to uswiadomilem sobie ze boje sie jak telefon dzwoni,bo zawsze to moze byc moja wychowawczyni z wiadomoscia ze cos odwalilem w szkole i mam przypal hehe :D |
Boje sie tego co bedzie kiedys, czego nie ma teraz, boje sie przyszlosci
|
Boje się, że zdanie, które teraz piszę... może być moim ostatnim... Boje się że strace bliską mi osobę... Boje się żyć :)
|
kaczek, niezdrowych gnijących zębów, chucka norrisa, jego siostry, rydzyka oraz moherowych beretów.
|
Aferzystów z SLD, oszołomów z PIS, rolników z Samoobrony, czubków z LPR, gejow, lesbijek, homofobów, ateistów, fanatyków, lewaków, nacjonalistów, anarchistów, komunistów, globalistów, antyglobalistów, nauczycielki matematyki.
|
Hmm... Ja się boje samotności oraz śmierci że pamięć po mnie zniknie.
|
Cytuj:
|
Hyh, ja się boje przyszłości, boje się że popełnie błąd w ważnej sprawie.
Błąd który zniweczy wszystko co do tej pory osiągnąłem.. |
Sa dwie rzeczy których się boje.
Pierwsza to strach przed stratą z rodziny.Nie wiem, jeżeli strace rodziców,siostre... to.. to chyba popełnie samobójstwo. Drugie to to że może kiedyś będe patrzył na cierpienie bliskich mi osób i nic nie będe mógł zrobić. |
Boje sie ze zmarnuje swoje zycie...
Boje sie ze cos sie stanie moim bliskim... Ale najbardziej boje sie samego strachu... |
affff najgorszy strach to jest widok pajka siedzacego na twojej rece lub innej czesci ciala... Raz w zyciu udalo mi sie zabic pajaka w zamknieciu, jak malowalem wneke kabiny prysznicowej, to zauwazylem pajaka na scianie w odleglosci 30 centymetrow... zamknalem oczy i przycisnalem go przez bluze a pozniej ucieklem w biegu sciagajac bluze :D
a najbardziej sie obawiam ale nie boje, ze urodze sie drugi raz na tym swiecie, albo gdzies indziej i bedzie sie ciagnelo to zycie w nieskonczonosc bez wiekszego sensu... |
hyh
ja sie boje ze zdejma z anteny Wojewódzkiego
a jesli chodzi o takie psychiczne jakies fobie to hmm ... to ze sie zblaznie przed jakims tlumem ludzi Tylko nie mowcie ze wlasnie to zrobilem ^.- :faceoff: Hail ! ach i że nie zdam i bede musiał przez wakacje w szopce/piwnicy koczowac 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |