![]() |
@up No to porobiles ... ( ja tez zrobalem , juz czekam na nowy serv)
|
Yo ;p
Ludzie wkoncu mozna sie podlonczyc ;].Smigam od 3 dni mam 10 lvl ;p.Ale potrzeuje pomocy w 1 quescie ,bo dostalem jakis pierscionek i nieiwem co znim zrobic .Jak by ktos wiedzal pls odpisz>
Aha kupie jakis dobry sprzet na 10 lvl muj nik w grze "Suk" i jaksie psize na private :P Z gory THX |
Cytuj:
|
Thx radek 666 ale wystarczylo zalozyc pierscionek i przyjsc doniej i juz bylo goot:P
Ale thx za odpowiedz ;] Pozdro for all z Rubery |
Polskie forum Silkroadu (rozrastające sie) :)
http://www.silkroad.blo.pl/ |
Cytuj:
|
Jak sie traduje??
Bo jak ja rozstawiam swoj stragan to mam ciagle modifying (czy jakos tak) Pozatym co to znaczy immortal 4times albo Steady 2 times?? POZDRO! |
@Up: Musisz nacisnac open stall aby sprzedawac, ale wiesz, ktos musi to kupic wiec musisz czekac :)
|
Jak kupic albo uzywac czarow, bo po cos musi byc mana...
down: wielkie dzieki :) |
zrób 5 lew i nacisnij S tam masz skile. Zeby urzywac magi musisz miec 5 lewel magiczny jak to osiogniesz wez ADD czar zeby go uzywac kliknij na niego prawym klikiem myszki czar trwa 5 sec okolo i podwyrzsza atak. Jak sie cos nie uda to napisz
|
Wbiłem sobie przed chwilą 10 lvl i nie wiem na czym mam expić. Jestem sword+shield+fire, i jakoś mi nie idzie expienie. Na co kolwiek bym nie poszedł do mnie strasznie mocno bije (waste potionów) albo mało expa daje, więc jakiego potworka polecacie być? :(
|
Idz do Tomb's btw jaki swiat jak aege to ci pomoge wiecej jak xian to mniej bo na aege mam 17lvl bow+ice a na xian 10lvl spear+light mam tez blade+shield na aege lvl nie pamietam:P
|
Od niedawna forum www.silkroad.blo.pl przestało chodzić , więc postanowiłem żałożyć nowe ! :)
www.silkroadonline.forumer.pl - Rejestrójcie się i piszcie posty ! |
do usunięcia
|
jestem całkiem zielony o tej grze więc pare pytań czy jest darmowa??[jeśli tak to good :) a jeśli nie to jaka forma płatnicza :( ] czy są jakieś stabilne servery bo z tego co czytałem tutaj to chyba nie
|
Gra jest darmowa i (według zapewniej autorów) zawsze będzie. A co do stabilności serverów to jest dobrze, żadko jakieś kicki tylko tłok jak chlera X(
|
Poszukuje jakiejs gildi na aege 17lvl bow+ice.
|
Poszukuje pomocy (najlepiej party) na aege, lvl 11, najlepiej dziś, od 20 do... do której masz czas :)
|
Jak wiadomo forum silkroad.blo.pl jest nieczynne. Wie ktos, czy zalozyciele tamtego forum zrobili nowe? Jak tak to pod jakim adresem?
|
Cytuj:
|
help
sciągnołem klienta silkroadonlinevglobaloffical czy oprocz tego cos jescze trzeba sciagnac??
PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ z góry thx |
Cytuj:
Forum założone przez innego usera, jest bardzo niestabilne... Często nie działa itp.(Nie żeby to była jakaś pseudo-reklama, ale mówie, jakie są realia...) Mozna takze rozmawiac na moim. Jest małe, nikt oprócz mnie nie jest zerejestrowany, ale możemy to forum 'rozniecić' skonline.prv.pl edit @Up Nie.. Samo się 'dociągnie' |
qrde bo ja sciągnołem klienta {samego mam jeden plik} i jak go włanczam to mi wyskakuje "message string error" czy ktoś może mi pomóc??
|
ściągnij jeszcze raz i wtedy odpisz.
|
Cytuj:
|
thx juz wszystko ok
:) |
Najakim serverze gra większość was?
Bo za jakieś 4H ściągnie mi się gierka. Więc na jakim servie grać? gdzie wy gracie? jaki polecacie? |
Cytuj:
Wiekszosc z forum gra na Xian... Polecać tu nie ma czego, bo oba servery sa takie same ;) |
I obydwa są (już) tak samo przepełnione... :( Jest tak jak w tibii przed wprowadzeniem kolejek i jak było z 25-30 serverów. Wtedy to wszyscy albo mieli pacc albo jechali na macro żeby się dostać.
|
Moze załozymy gildie na Xian tylko dla ludzi z forum co wy na to?
|
Cytuj:
Dobra, a masz kase? |
Ja nie gram na Xianie. Niestety mój server jest zapełniony i dupa :/. Dlatego mam postać na Xianie na 2 lvl. :D
|
Cytuj:
Pozatym mozna sie zlozyć. |
Ja nie gram na Xian
proponuje na tym drugim ^^ |
pytanko, kto gra na Troy :D ?
JA gram, mam lvl 12 (blah, cały dzień expienia na tym złomie, non-stop lagi a śmierć = 15 minut przerwy...bo zanim się wszystko wgra...te miasto.. i wogule to heh) Lvl 12 Spearman Lighting ;* nick: Avager |
Siema ludzie. Czy ktos moze mi powiedziec czy z tym kompem bede mial duzo lagguw?
pentium 4 1.9GHz 256mb ram Ge-Force fx 5500 szybkosc internetu 2.2mb Z gury dziekuje 8o |
no........
|
Avager : zagadaj do mnie , Mae. Częściej jestem na innych , ale na Troi mam postac :D
|
Czyżby tworzyła się Eqipa na Troy'u ?
Jak coś to Msg... zaczne tam grać xD Ps. Co to za dwa światełka co ludzie mają na głowach?? <noob> plx |
up:
Też nie wiem, i bardzo bym się cieszył jak by ktoś odpowiedział :P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |