![]() |
ocena by ja
10 / 10
BŁAGAM rób tego fejka dalej :( bo jest super |
Taki fjny fake a ty juz nie robisz. Czemu? Postaraj się i pospiesz z następną częścią
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Thx. Coś zbyt wycieniowane mi wychodzą. @Kwaso W jakim rozszerzeniu je robisz?(tzn. .JPG, .BMP, .GIF (xD)). |
@up
powodzenia zycze :D |
Fajny Fake mam nadzieje na jego wielki powrot!Licze na to ze zaskoczy nas nowym stylem.:cup:
|
Good wiadomość !! mam troche grafik ktorych zapomniał skasowac z jego bylego tematu :) O to one :
http://img109.imageshack.us/img109/2...idwa1lk2hl.png Dark Alphadron@ Sądze ze w PNG bo jak zapisywalem na kompa ten obrazek to cos tam pisało :D |
No No...
No No nawed spooko ten fake. FAjna fabuła, wykonanie. Ale (jak zawsze jest jakies "ale...") staraj sie robic kazdy obrazek tego samego rozmiaru, bo to troche psuje efekt.. ale tak to... hmm... no daje ci 8.7/10
|
Sorki za odświeżenie ale mam kilka spritesów dla Kwasa
http://i48.photobucket.com/albums/f2...dzyskanenr.png |
Suuuuper! Jeden z lepszych fake'ow jakie widzialam!
11/10 |
bardzo fajne fake :)
Ps. Slyszałem pogłoski ze Kwaso ma wrocic do fake! Wracaj Kwaso wstaw nowe prace ! :D |
hohoho :D
Po raz pierwszy nie denerwóje mnie odświerzanie tematu xD z dobrego źrudła wie że kwaso wziął się za kontynuacje fake xD @down Noob Mode On??? |
Zajebisty fake 10/10 Prosze pomozmy mu odzyskac grafiki to jest jeden z najleprzych fake Nie mozemy pozwolic aby sie rozpadl !!!!!!!!!!!!
|
Nie no to jest porządny fake najlepszy ojciec "Idę na dziw..." xD 20/10
Widzisz, Avager? Nie trzeba sie wysilać z grafikami, żeby fake się podobał... Wystarczy zrobić dobrą fabułę i outfity zaje'biste dać... |
Nice
Podobaja mi sie all fake'i troche dziwne to ze many wpada do dziury i nic nawet mu liny nie zucaja albo gdy ginie jego matka tez nic tylko cos se tam gadaja
|
Eeeee a ty nie pomyliles tematow ???
|
Kwaso wraca do gry ! Widziałem jego fake które robił ostatnio :)
Ps. Moze dzisaj juz beda :D |
Kwaso najlepszy fek,owiec roku
podobal mi sie feyk i uwarzam rze sie nadajesz czekam z:cup: niecierpliwosciom :cup: Kwaso masz pierwsze miejsce
|
Dlamnie fajniutki ten fake 9/10
|
NO Kwaso Coms Back ^^
Adobe PS i PSP ROOX ^^ Widze ze umiesz wiecej efektów niż ja :P Fake jak zawsze suuper trzymasz poziom Cytuj:
Tylko pozostała jedna nieścisłość: Miałem być "Drakon" a nie "Dracon" -.- |
Bardzo fajne fake czekam na nastepne
Ps. Da da da da :D |
Yeah!!!
Czlowieku ten Fake wymiata 8o widzialem juz kilka dobrych fake'ów ale ten bije je kompletenie na glowe :D
|
YEAH! KWASO IS BACK! :P
Nareszcie. Już myślałem że jakiś noob odświeżył temat... a tu SUPRAJS! PS. Jak Gazo j**nie za zawał to będę miał mniej roboty. :P Przy okazji - dodaj mi tam Dark na początku ksywki. Nie oceniam (zresztą moją oceną można się podetrzeć) bo w tym fake występuję (notabene jako gówny zły). |
Kolejna wspaniala czesc wspanialego fake'a wkoncu wrociles do dzialalnosci i mam nadzieje ze pozostaniesz ocena? hmmmm 10/10 a jak :P
|
Nie no super :P Kwaso wymiata ^^ Fajne efekty załeś aż mnie oślepiło B)
A jakbyś mnie tak mógł wcisnąć do tego fake'a? Byłbym baaardzo wdzięczny...:confused: |
Gratz.
Kwaso, zajeżyste prace! Super efekty i bardzo ciekawa fabuła! Mam nadzieję że niedługo pojawią się kolejne Twoje prace i kontynuacja tej :] Jeszcze raz gratz!
|
Ahhhh, nie ma to jak kolejna porcja smiechu na poczatek dnia (mojegp :P) ^^
Ale najbardziej mi sie z ostatnuiej czesci podobal text: Ciemno tu jak w dupie mania.......................milcz! -.- :D buhahahahhahahahaha |
11/10 - nadzwyczajna ocena dla nadzwyczajnie dobrego fake'u
Rób kolejną część stary... |
Ladne Feke"i
Masz talent to najlepsze fake"i jakie widzalem to dla ciebie :cup:
to nara :) |
Jak to mówią najs. Niezłe efekty xD
|
No dalej next część czekamy8o
|
mam prosbe kwaso wyslij mi siki kupe i kubki jak cos to thx
|
Ten fake nareszcie ma swoją kolejną część. Znowu cudownie i znowu czekam na next part of that magnificent fake.
|
Dzieki za pozytywne komenty xD Fajnie ze przyjeliscie mnie z powrotem xDxD
A wiec za fake'a bede sie zaraz brać,bo dopiero wrocilem z imprezy :) narazie nawet nie zaczelem next part.Bądźcie cierpliwi ludzie Pozdr0 B) |
Cytuj:
No dalej Kwaso nie chce mi się oglądać innych fake'ów ten jest zajebisty xD "zauwielbiam jeść bananyisty " <-- OmG |
Cytuj:
|
kupa siki i ku[p]ki<<<<<-------kubki
mu lata o klotza co walnoł Herold siki obywaltela i kubki z baru moze robi fake *** go wie nie chodzi o ałtentyczne .
Co sty se pomyslał OMG :D PS JAKBY CO TO SIE NIEZLOSC |
@up
przetłumacz to na polski :P @topic no to kwas bierzesz orzybory i do roboty ^^ |
Oi0
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |