![]() |
Gratulacje dla pierwszego polaka !
|
No nareszcie reprezentant polski w skłacie CS, ale jak już wielu przedemną pisało... Zgaduje że za długo nie będzie aktywnym GM, daje mu pare-parenaście dni. Potem zwolni na maxa :P
btw. Patrzcie jak ten Drom dopiero nabija se posty, łajdak... |
Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)
ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ;) |
Nareszcie sie doczekalismy
Nareszcie polski gm na tibi bedzie a czuje w kosciach ze bedzie cool :) B) B) bedzie nasza mama :baby: pozdrowka 25 knight na calmerce a na jakim servie i ile on bedzie mial lat???? jak cos to pisac
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie mowie ze mowi perfekcyjnie po polsku, ale zna niektore slowa;-) |
:baby:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
apropolunara
:confused: Witam wszystkich tibijczykow prosil bym o pomoc jezeli ktos konczy zzz tibiom na lunara prosil bym oo pszeslanie parcelem niepotszebnych ceczy na nick lord kayman :cup: niechce lamac ww zaden sposob etykiety wienc nikogo do tego niezmuszam ):):):):)
|
xD
GZ DLA PIERWSZEGO POLSKIEGO GM-A B) . JEDNAK RAZEM Z TYM ŻYCZE MY DUUUUUUUUUŻEJ CIERPLIWOŚCI :kon: .
MOŻE ODSUWAM SIĘ OD TEMATU ALE JAK MOZNA DOSTAĆ BANA ZA IMIĘ!!! :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: |
@besn
tam na 3 lub 4 stronie zacytowales kogos post i napisales jakie to zalosne ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx ) I wali mnie to ze dostane % za tego posta taka prawde . |
No wkoncu zaczeli dzialac, ale to nadal nie znaczy ze nic juz nie ma do zrobienia, tibia umiera z dnia na dzien. Jak by wprowadzili skladanie podań o konta , ktore sprawdzilo by ich zamiary wobec tej gry jak i znajomość jezyka. Zmniejszylo by moze ilosc idiotow. Ludzie spojzeli by na ta gre inaczej , a nie ciagly exp i skilowanie. Co prawda Tibia jest gra "za przeproszeniem " gowniana, ale ma ona w sobie to cos co sprawia ze ludzie wciaz w nia graja. Jak narazie wszystko idze w dobrą strone , ale jak napisalem wyzej - Jeszcze jest wiele do zrobienia -
Btw : Zycze jemu zelaznych nerwow, a przydadza sie napewno. |
A pomyśleliście o tym nowym BR Gmie? Też ma setki msgów ;)
Mimo wszystko gratuluje. Przydałby się mały wywiad. |
ktos moglbybyc tak mily i przeslac kondolencje?
nie zazdroszcze mu. tyle frajerow na karku bedzie mu dupe trulo =/ |
Cytuj:
|
Pytanie...;p
Po pierwsze gratuluje,
po drugie B) czy ujawnisz nam co rzeczywiscie ma w ekwipunku taki GM? Czy moze poprostu ma on taki sprzet jak 1 lvlowa postac czyli Kurteczka, worek a w nim jabłko,no i club. Wyjawisz nam co masz w sobie? Jesli nie to ja zrozumiem ze Cip'y maja tajemnice i ty musisz ich przestrzegac. (jakos takos to ujołem :baby: ) |
Gratuluje i zycze cierpliwosci.
Napewno nie zmarnujesz szansy i wykorzystasz ja prawidlowo :) Zapraszam na Aldore bo jest co robic :P |
Mnie byście GM'em zrobili :cup: Może lv niski ale zająłbym się kim trza :evul:
|
Ja na jego miejscu zrobilbym z tibii otsa ^^
|
Xadam bendzie na Lunarze przebywał i w pierwsze 2h zbanował 3 polaków :)
Gratz Xadam |
Habemus Gamemasterus
Pięknie. Habemus Gamemasterus. Seniorus Tutorus Xadam. :evul:
|
Cytuj:
|
Moze wydawac sie wam ze Gm moze wszystko, ale tak naprawde GMowie sa od pilnowania porzadku w grze i nic wiecej. Od "robienia z tibii ots'a" czy jak to ktos napisal sa Gods czyli CIPy.
P.S. Po co GMowi eq jak moze zrobic "pstryk" i walnac w kogos piorunem xD, albo bic z fista po 1000 :D |
:)
Polski GM? :D super wiadomość :):):) gorzej że mam chara który nazywa się "Zulka pod monopolowym" ciekawe czy niedługo trzeba będzie zmienić jej imię :D jak tak to szkoda ponieważ żulek zawsze dodawał mi radości tym swoim nickiem :S. Nowy GM będzie miał pełne rączki roboty :evul: moje kondolencje :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje lepiej nie ujawniaj gdzie mieszkasz bo niewiem co bym z toba zrobil X( |
Cytuj:
W moich oczach jestes blaznem jak i te pare innych osob, ktora mowia cos w tym stylu. Nie wiem. Wybranie gma Polaka porownujecie do wyboru na papieza Karola Wojtyly? Pffff. Idz bic dwarfy. ~ |
Mój kumpel nic nie zrobil i za to dostal bana. Umówilem się z nim poprzedniego dnia na pare questow. Wszyscy przygotowani, czas ruszac. A tu kumpel ma bana. I widzialem za co. Za nic. Przeszedl sobie kolo gm i ban. Mojim wrogiem jestes nr.1. powyklinalbym cie ale to forum publiczne. Ilośc punktow na mojim koncie mnie nie obchodzi moge nawet dostac bana. Nie zalamie sie.
|
Cytuj:
Myślisz że jesteś cfania, bo kolegom pokażesz na serwerze czy z gildi, że sapiesz do Gm, który zbanował twoejgo kolege. Kogo obchodzi taki newbie jak ty. Na 1000% mu zazdrościsz i nie potrafisz tego inaczej nam uświadomić, więc nie pisz bo jestecze od kogos hunta zarwiesz .. :) P.S. Na rat qesta móglbyś pójść sam :baby: |
Gratz Ale Male Szanse Ze On Bendzie Online Na Moim Serwie :)
nom jak powiedzialem w tytule znikome szanse na online in fortera :(
a tam tyle pojo*** ze lepiej niemowic a szczegolnie takiech z ich mondrymi ( inaczej ;) ) nickami albo spaming po polsku na trade z tego co wiem trade jest tylko na angielski ale z tego co wiem duzo newbie (polakow) niezna angielskiego więc jak taki moze napisac cos do gma na skarge (po angielsku) jak nic nieumie :baby: |
Moim zdaniem Xadam powinien zostać tutejszym modkiem :).
|
gratulacje
graulacje , ale czeka przed toba duzoooo pracy. mysle ze nie spoczniesz na laurach? :]
|
Gm Polak = Gm NOOB
ps.wojtini. ja nie jestem cieniasem w przeciwienstwie do ciebie Przypomnij sobie kto mnie prosil zebym znim poszedl "Poblokuj mi rata." - wojtini- "Sam go zabije.." -ja- "ja chce zabic" - wojtini- "ok"- ja- po 2 godzinach udalo sie zabic rata |
Cytuj:
|
"Noon-Chacko
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Użytkownik jeszcze nie jest emocjonalnie przygotowany, by się wypowiadać na forum publicznym." najpierw pomyśl co ludzie wypisują, a potem zastanów sie czy zasługiwali na taki komentarz (tak)... |
Jestem podniecony ja go znam ....
Co mogę powiedziec to że jest pomocny i uczciwy We are evul pkers V ja to Mental paladyn ;D http://photobucket.com/albums/y6/Men...20poland%20gm/ |
Nie będe owijał w bawełne... Super, że Polak nareszcie stał się kimś "Wielkim"! xd A tak pozatym... Myślę, że Polacy jeszcze wezmą się do roboty i ich grono jako GM'ów będzie się powiększać... xd POSLKA GÓRĄ! :]
|
XADAM XADAM dasz mi MLS ? plxplxpl pxlplxpxlx !!!!1111111
|
Cytuj:
|
Gratulacje !!!!
WIELKIE GRATZ !!!!!!!!!!! Wreszcie jakis polak GM :D mam nadzieje ze bedziesz reagował na :) GM page nie to co te inne gmy :P :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |