Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy polski GM! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56808)

Kamkos! 26-11-2005 14:08

Gratulacje dla pierwszego polaka !

Palladni 26-11-2005 14:44

No nareszcie reprezentant polski w skłacie CS, ale jak już wielu przedemną pisało... Zgaduje że za długo nie będzie aktywnym GM, daje mu pare-parenaście dni. Potem zwolni na maxa :P

btw. Patrzcie jak ten Drom dopiero nabija se posty, łajdak...

Foxium 26-11-2005 14:47

Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)

ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ;)

misiek 26-11-2005 14:49

Nareszcie sie doczekalismy

Nareszcie polski gm na tibi bedzie a czuje w kosciach ze bedzie cool :) B) B) bedzie nasza mama :baby: pozdrowka 25 knight na calmerce a na jakim servie i ile on bedzie mial lat???? jak cos to pisac

Zoion Krus 26-11-2005 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evul Tibian
Jestem dumny :)

Zazdroszcze mu tej posady sam chcial bym ja dostac !!! :cup:

Juziu 26-11-2005 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Jakbyś się przyjrzał innym postaciom na tym koncie to zobaczyłbyś że to jest GM Logain, który chyba jest Niemcem i nie mówi po polsku. A postać nazwał tak pewnie dla jaj, może miał jakąś znajomą z Polski?

przyjrzalem sie i wiem kto to, link akurat do postaci agnieszki tylko i wylacznie dlatego zeby potwierdzic ze zna polski - skad pewnosc ? przed banem napisal do mnie 'nara'
nie mowie ze mowi perfekcyjnie po polsku, ale zna niektore slowa;-)

misiek 26-11-2005 14:57

:baby:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foxium
Ten twoj "polski GM" ktory pojawia sie na Danubii to poprostu typ ktory umie gadac po polsku ;)

ps. skoro Xadam juz jest polakiem to moze zrobilby cos z fala trade acc na allegro? sam w sumie nie wiem co ale on jako polski GM moze na pewno wiecej niz inni GMy ;)

hehe moze i bedziemy no ale nie wiadomoa kurde a na rules bedzie mozna po polsku pisac

Arisa 26-11-2005 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foxium

Hmm... Możliwe. Nigdy go nie pytałam skąd jest :).

lord galim 26-11-2005 15:59

apropolunara

:confused: Witam wszystkich tibijczykow prosil bym o pomoc jezeli ktos konczy zzz tibiom na lunara prosil bym oo pszeslanie parcelem niepotszebnych ceczy na nick lord kayman :cup: niechce lamac ww zaden sposob etykiety wienc nikogo do tego niezmuszam ):):):):)

majkel :D 26-11-2005 19:41

xD

GZ DLA PIERWSZEGO POLSKIEGO GM-A B) . JEDNAK RAZEM Z TYM ŻYCZE MY DUUUUUUUUUŻEJ CIERPLIWOŚCI :kon: .
MOŻE ODSUWAM SIĘ OD TEMATU ALE JAK MOZNA DOSTAĆ BANA ZA IMIĘ!!!
:ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban:

Bastek 26-11-2005 21:24

@besn
tam na 3 lub 4 stronie zacytowales kogos post i napisales jakie to zalosne
ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx )

I wali mnie to ze dostane % za tego posta
taka prawde
.

Resthin 26-11-2005 21:58

No wkoncu zaczeli dzialac, ale to nadal nie znaczy ze nic juz nie ma do zrobienia, tibia umiera z dnia na dzien. Jak by wprowadzili skladanie podań o konta , ktore sprawdzilo by ich zamiary wobec tej gry jak i znajomość jezyka. Zmniejszylo by moze ilosc idiotow. Ludzie spojzeli by na ta gre inaczej , a nie ciagly exp i skilowanie. Co prawda Tibia jest gra "za przeproszeniem " gowniana, ale ma ona w sobie to cos co sprawia ze ludzie wciaz w nia graja. Jak narazie wszystko idze w dobrą strone , ale jak napisalem wyzej - Jeszcze jest wiele do zrobienia -

Btw : Zycze jemu zelaznych nerwow, a przydadza sie napewno.

kaczi 26-11-2005 22:01

A pomyśleliście o tym nowym BR Gmie? Też ma setki msgów ;)

Mimo wszystko gratuluje.
Przydałby się mały wywiad.

Ville 26-11-2005 22:25

ktos moglbybyc tak mily i przeslac kondolencje?
nie zazdroszcze mu. tyle frajerow na karku bedzie mu dupe trulo =/

Logo 26-11-2005 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek
@besn
ale moze jednak to jest w twoim umysle jakos zakodowane, bo wiem ze brak seksu bardzo cie boli, ale koles napisal to w formie kawalu, a ty od razu "wzioles to osobiscie" (tibia.gery.pl plx )

taka prawde
.

aiehahehai Kydi

Silver_Wolfos 26-11-2005 23:10

Pytanie...;p

Po pierwsze gratuluje,
po drugie B) czy ujawnisz nam co rzeczywiscie ma w ekwipunku taki GM?
Czy moze poprostu ma on taki sprzet jak 1 lvlowa postac czyli Kurteczka, worek a w nim jabłko,no i club.
Wyjawisz nam co masz w sobie? Jesli nie to ja zrozumiem ze Cip'y maja tajemnice i ty musisz ich przestrzegac. (jakos takos to ujołem :baby: )

Arthevariel 26-11-2005 23:22

Gratuluje i zycze cierpliwosci.
Napewno nie zmarnujesz szansy i wykorzystasz ja prawidlowo :)
Zapraszam na Aldore bo jest co robic :P

Andaraiel 27-11-2005 00:25

Mnie byście GM'em zrobili :cup: Może lv niski ale zająłbym się kim trza :evul:

Xese 27-11-2005 07:57

Ja na jego miejscu zrobilbym z tibii otsa ^^

Melfcin 27-11-2005 08:42

Xadam bendzie na Lunarze przebywał i w pierwsze 2h zbanował 3 polaków :)
Gratz Xadam

Rogue 27-11-2005 09:28

Habemus Gamemasterus

Pięknie. Habemus Gamemasterus. Seniorus Tutorus Xadam. :evul:

Foxium 27-11-2005 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek
@besn

taka prawde
.

Haha :D masz ode mnie piwo za tego posta :P

Taka Tuca 27-11-2005 12:13

Moze wydawac sie wam ze Gm moze wszystko, ale tak naprawde GMowie sa od pilnowania porzadku w grze i nic wiecej. Od "robienia z tibii ots'a" czy jak to ktos napisal sa Gods czyli CIPy.

P.S. Po co GMowi eq jak moze zrobic "pstryk" i walnac w kogos piorunem xD, albo bic z fista po 1000 :D

Jvsta 27-11-2005 12:24

:)

Polski GM? :D super wiadomość :):):) gorzej że mam chara który nazywa się "Zulka pod monopolowym" ciekawe czy niedługo trzeba będzie zmienić jej imię :D jak tak to szkoda ponieważ żulek zawsze dodawał mi radości tym swoim nickiem :S. Nowy GM będzie miał pełne rączki roboty :evul: moje kondolencje :evul:

Descartes 27-11-2005 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
Łał. No i się doczekaliśmy. Wreszcie może te debilne nick zostaną zbanowane...

WRESZCIE! HURA!

daniel40 27-11-2005 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xadam
Dzięki wszystkim :)
Proszę tylko nie pisać do mnie na priv, bo i tak nie mam szansy odpowiedzieć. W minute po tym jak rozeszło się, że jestem polskim GMem to dostawałem 1-5 msg na sekunde, przez następne kilka godzin. Tak sie nie da na niczym skupić... Więc zróbcie mi tą przysługę i o mechanizmy gry pytajcie Tutorów. Nie daję też itemków, nie teleportuje graczy, nie podwyższam skilli i nie mogę przywoływać potworów.
To chyba na tyle.
Widziałem, że ktoś tam się skarżył, że zbanowałem kilka osób na Aurerze chyba... Każdy ban ma swoją przyczynę. Nie banuję graczy bo mi się tak podoba. Jeśli ktoś zaczyna mi spamować z przekleństwami, albo pytać się: "Prosze zmien mi nicka plz plz plz, bo kupilem konto i mi sie nie podoba", to nie ma innego wyjścia jak ban. ;)

PS. Nie jestem z Płocka i nie mam zamiaru ujawniać gdzie mieszkam.

//Xadam

Masz racje lepiej nie ujawniaj gdzie mieszkasz bo niewiem co bym z toba zrobil X(

sebcio 27-11-2005 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rogue
Pięknie. Habemus Gamemasterus. Seniorus Tutorus Xadam. :evul:

To ma byc ql?
W moich oczach jestes blaznem jak i te pare innych osob, ktora mowia cos w tym stylu. Nie wiem. Wybranie gma Polaka porownujecie do wyboru na papieza Karola Wojtyly? Pffff.
Idz bic dwarfy.
~

Lord Stasio 27-11-2005 14:13

Mój kumpel nic nie zrobil i za to dostal bana. Umówilem się z nim poprzedniego dnia na pare questow. Wszyscy przygotowani, czas ruszac. A tu kumpel ma bana. I widzialem za co. Za nic. Przeszedl sobie kolo gm i ban. Mojim wrogiem jestes nr.1. powyklinalbym cie ale to forum publiczne. Ilośc punktow na mojim koncie mnie nie obchodzi moge nawet dostac bana. Nie zalamie sie.

Wojtini12 27-11-2005 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Stasio
Mój kumpel nic nie zrobil i za to dostal bana. Umówilem się z nim poprzedniego dnia na pare questow. Wszyscy przygotowani, czas ruszac. A tu kumpel ma bana. I widzialem za co. Za nic. Przeszedl sobie kolo gm i ban. Mojim wrogiem jestes nr.1. powyklinalbym cie ale to forum publiczne. Ilośc punktow na mojim koncie mnie nie obchodzi moge nawet dostac bana. Nie zalamie sie.

Myślisz że jesteś cfania, bo kolegom pokażesz na serwerze czy z gildi, że sapiesz do Gm, który zbanował twoejgo kolege. Kogo obchodzi taki newbie jak ty. Na 1000% mu zazdrościsz i nie potrafisz tego inaczej nam uświadomić, więc nie pisz bo jestecze od kogos hunta zarwiesz .. :)

P.S. Na rat qesta móglbyś pójść sam :baby:

Vezir 27-11-2005 14:50

Gratz Ale Male Szanse Ze On Bendzie Online Na Moim Serwie :)

nom jak powiedzialem w tytule znikome szanse na online in fortera :(
a tam tyle pojo*** ze lepiej niemowic a szczegolnie takiech z ich mondrymi ( inaczej ;) ) nickami albo spaming po polsku na trade z tego co wiem trade jest tylko na angielski ale z tego co wiem duzo newbie (polakow) niezna angielskiego więc jak taki moze napisac cos do gma na skarge (po angielsku) jak nic nieumie :baby:

Rohen 27-11-2005 14:56

Moim zdaniem Xadam powinien zostać tutejszym modkiem :).

KoNaRiX 27-11-2005 14:57

gratulacje

graulacje , ale czeka przed toba duzoooo pracy. mysle ze nie spoczniesz na laurach? :]

Lord Stasio 27-11-2005 15:10

Gm Polak = Gm NOOB

ps.wojtini. ja nie jestem cieniasem w przeciwienstwie do ciebie
Przypomnij sobie kto mnie prosil zebym znim poszedl
"Poblokuj mi rata." - wojtini-
"Sam go zabije.." -ja-
"ja chce zabic" - wojtini-
"ok"- ja-
po 2 godzinach udalo sie zabic rata

Hieyan 27-11-2005 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
WRESZCIE! HURA!

Pozwole się spytac dlaczego by napisac to "Wreszcie! Hura!" zacytowałeś mnie? Tak ot, przez przypadek czy chodziło ci o to, że się podpisujesz pod tym żeby banować debilne nicki? ^^

Noon-Chacko 27-11-2005 16:12

"Noon-Chacko
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Użytkownik jeszcze nie jest emocjonalnie przygotowany, by się wypowiadać na forum publicznym."

najpierw pomyśl co ludzie wypisują, a potem zastanów sie czy zasługiwali na taki komentarz (tak)...

Mental II 27-11-2005 16:25

Jestem podniecony ja go znam ....
Co mogę powiedziec to że jest pomocny i uczciwy
We are evul pkers V ja to Mental paladyn ;D
http://photobucket.com/albums/y6/Men...20poland%20gm/

Imeit 27-11-2005 20:21

Nie będe owijał w bawełne... Super, że Polak nareszcie stał się kimś "Wielkim"! xd A tak pozatym... Myślę, że Polacy jeszcze wezmą się do roboty i ich grono jako GM'ów będzie się powiększać... xd POSLKA GÓRĄ! :]

Pęcak 27-11-2005 20:36

XADAM XADAM dasz mi MLS ? plxplxpl pxlplxpxlx !!!!1111111

Raul 27-11-2005 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noon-Chacko
"Noon-Chacko
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Użytkownik jeszcze nie jest emocjonalnie przygotowany, by się wypowiadać na forum publicznym."

najpierw pomyśl co ludzie wypisują, a potem zastanów sie czy zasługiwali na taki komentarz (tak)...

Uważam, że jeśli nie zgadzasz się z jakąś osobą, to nie powód żeby pisać, że wali gównem. :confused:

Boniek 27-11-2005 21:28

Gratulacje !!!!

WIELKIE GRATZ !!!!!!!!!!! Wreszcie jakis polak GM :D mam nadzieje ze bedziesz reagował na :) GM page nie to co te inne gmy :P :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36.