![]() |
nie moge się lognąć na postać;/ help plx
Ludzie pomozcie nie moge sie lognac na postac.na kazda inna sie logne a n ta jedyna nie;/ ja sie loguje na nia wylatuje okienko z charem no to click i koniec.sie tibia wiesza;( fajna byla postac ale sie nie moge lognac;\.
moze jakis gm pomoze help me plx!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
A mnie dzis w szkole nie bylo, Bo nie bylo mnie dzis ;] ROHEN Daj juz fake a nie "dajcie komenty "plz koments" |
Mam mały problem z psychiką - mianowicie - nie chce mi się ;p. Ale jakos się przymusze...
|
Dziwie się ludziom ,że popierają Cię i motywują żebyś dalej robił fejka ja osobiśćie nie widze w nim przekazu. Chcesz ukazać okrucieństwo wojny? Pokazać wszystkim nam tutaj obecnym jak walczyli żołnierze na frontach?
Mestwo, przyjaźń, bohaterstwo ,śmierć w jaki sposób masz zamiar ukazać realia wojny oraz jej wpłym na cały świat? Już nawet nie czepiam się faktów historycznych ..porwaleś się z motyką na słońce. Osadzenie IIWŚ w realiach tibii to dla mnie porażka jak coś co zmienilo losy świata można przedstawić formie kilkukuset pixeli? Dla mnie to paranoja..nie podoba mi się ,że chłoptaś pod wpływem chwli tworzy fejka o wojnie ,która zmieniła Polske i cały świat..jeśli jesteś patriotą zastanów się czy wybrałeś odpowiednią forme przekazu(opowiadanie itp.) i temat fejka.. dziękuje za uwage. |
Cytuj:
aliend assault, lol? kometatrzy, to nowe słowo? najpier sie poucz histori - a Ty się "poucz" polskiego. PS: Każdy robi błędy, ale Ty wszystko krytykujesz i wszędzie robisz błędy... TOPIC@ Fajnie zrobione, tylko mogłeś zrobić jeden strzał to jeden dead. Zrób mniej napisów a więcej fabuły ;) |
Cytuj:
|
Dobra markiz STFU.
@Topic... Wziołem się ;), skończone jakieś 50 % ;). |
Fake jest dobry lubie II wojne swiatowa ale ta swastyka na poczatku ci nie wyszla wg. mnie troche malo akcji ale daje 7.5/10
|
Cytuj:
@Topic Fake ładny, parę niedociągnięć, ale da się przeżyć 8,5/10. |
elo ziom
daj mnie do fake plz chce polaka albo szkopa wzoc pod nickiem casablankowy
|
eh...
bez obrazy ale to ja wymyśliłem fake'i o drugiej Wojnie Światowej. Właśnie widze jak ładnie wykorzystują mój pomysł i gdybym od razu walnął ten fake o IIWW to ciekawe czy też by zgapiali :( . Nie komentujcie tego na forum bo przecierz macie komentować tylko fake'i autora tego fake'owca
|
Normalnie nie przepadam za Wojnami XX wieq. Powiem ci co mi sie tu najbardziej nie podoba. Otóz wszystkie sceny (W zaleznosci od odcinka)
robisz na tym samym tle przy czym za bardzo sie nietrudzisz ^.- Ocena: 6/10 bo dzis mam dobry dzien :P Pozdr0 |
Mam dla was bardzo złą wiadomośc... w szkole jestem zagrożony z 6 przedmiotów... (czy z 5)... dlatego fake muszę przerwać do świąt... bardzo was przepraszam, ale chcę zostać kimś, a nie jak moi koledzy z Tibi... żulem... Dlatego aż 2 częśc pojawiąsię... 22 grudnia i 23 a 24... hmm... będzie niespodzianka :>.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzisz Rohen, teraz się dowalili do "bycia Kimś"... Nie potrafię przestać się dziwić tym wszystkim "patryjotom", którzy starają się ciebie zgnoić... Nie ma to jak "moher", prawda? ;P
A ty sie nie przejmuj, zagrożenia najczęściej dawane są na wyrost. Taka "motywacja" dla ucznia. Czy byci Kimś zawiera studiowanie? ;D (np. administracji, jak ja? :] ) Trzymaj się i twórz dalej. |
Oj tak obyś sie nieżdziwil..... B)
|
Zdziwił? Względem czego? :p (Łaaa! Moher kontratakuje!! 8o )
|
Cytuj:
a poza tym jestes Wkutwiajacy placczesz sie nic nie robisz odswiezasz stare tematy i myslisz ze ziom sryy za offtop |
;/
@Topic Fake
Niesmaczne... |
Cytuj:
Co do fake'a to po co ten tlumacz? jak i tak to co niby oni mowia po niemiecku w ogole nic nie znaczy. najlepiej od razu napisz "komme do ciezarowka ajne klanje polaken schweinen" bez tego tlumacza calkowicie zbednego. |
@up
Od******* się od mojej matki, ok? Jeżeli nie potrafisz dawać sensownych argumentów, to zamknij ryj, dobra? Poza tym, nie ******* o reklamie, bo to nie ma nic do rzeczy. |
Nie mozesz mi zabronic tu pisac bo chyba po to jest forum dyskusyjne, naucz sie ze nie zawsze wszyscy cie popra i nie kazdy bedzie cie uwazal za swojego mistrza ktory potrafi kazdy spor rozwiazac. Ty mowisz ze kazda pamiec jest dobra, tak? To gdybys przezył (lub nie) cos tragicznego, chcialbys zeby ktos zrobil fake o tobie i twojej tragedii w grafice tibijskiej? Jesli tak to cos chyba z toba nie tak jest...
|
Cytuj:
Widzę, że masz czasowego bana... Hmm... Czyżby problem? A co do fake'a, to nadal czekam, Rohen, a czas mija ;P |
Lipa, albo nie masz pojecia o II ws albo specjalnie pisales takie glupoty.
|
Cytuj:
PO 1.Naucz sie czytać. PO 2.Nie jestes sam. Reszty sie domyśl. |
fake kiepski
zgodnosc z historią bliska 0 a te dialogi to chyba ci podyktował twoj 3 letni braciszek bo ani humoru/powagi tu nie uraczylem taki kicz blee x[ |
Z tego tematu zrobił się straszny smietnik. Zamykam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |