![]() |
Odjazd
Ale odjazd z testem mam naadziej ze juz niedlugo do Update !
Udalo mi sie wbic kilka razy i super grafika i wogole Narazie Sie niemoge doczekac :cup: 20 Elite Knight Eq:Dsm,Rh,G Legs,MMS,AO,Boh :cup: Druid 25 8o |
Pytanie
czy na tescie moge spokojnie wysyłać parcele? nic sie niestanie i napewno do mnie dojdą?
|
eh... nikt nie daje ssów, ja sie spuboje wbic kolo 2-3 :P moze sie uda
|
Ja próbuje się wbić od 5 ale nie moge a inni już się wlogowali po kilka razy ;[
|
nie moge sie zalogowac
co sie dzieje
wszystko ok.. skopoowalem folder.. uruchamiam tibia... zaznaczem "test.....login" u do c***a nie chce mi wejsc.. najpierw miejsce40+ w kolejca potem miejsce10- w kolejce i potem 1 i ****a pojawia mi sie jakis napis.. jak ****a lista sw mikolaja i nie moge wejsc... wydupca mnie!!! |
UP
Jak bedziesz miał pacc to zalogujesz sie bez kolejki |
ssy fajne fajna grafa max żeby taka była już zawsze :)
szkoda tylko że nie idzie test na tibi 7.5 :( aha jak pierszy raz wlączam test wpisuje acc i tam mim si9e robi dowloadind tibia*****. i to mi sie gdzieś sciąga?? |
Cytuj:
|
Ja mialem kolejke 796 osób... Po 20 minutach mialem kolejke 530 ...Po godzinie czekania z 500 mialem 15 ale nagle pojawilo się The game is just going down.PLX ty leter. X(
|
zaraz po save udalo sie , az tu nagle smigu figu lag kicki teraz 130 w kolejce
|
Może mi ktos dokąłdnie opisać wandy i te dla druta :p od jakich lvl oni sie bo nie wiem na jaka sie zalape acha i jak one sie teraz nazywaja ( moze juz teraz sobie załatwie :]) jestem Drutem z 16 lvlem
|
***ana tibia X(
Kurcze loguje sie juz 4godziny i nic kurde cipsoft niema co robic chyba zalali sie w trupa tam i nic nie robia pomozcie jakos kurcze wczoraj jakos gralem ale dzis juz kurcze nic nie idzie a cipsoft to nie wiem co mb wam w oko
______________ Nevis The Martix X( |
z tego co zauwazylem :P
Z tego co dotychczas zauwazylem: Ring of Healing odnawia 4punkty many na 1sec, palkowi odnawiaja sie 2punkt na 4sec okolo, utana vid dla palkow na 35lvl(zwykly), hmm na 4lvl magiczny, te swiatla wygladaja genialnie :P pomocnik w kaz kolo etzela, opcja ostrzezenia przed kopiowaniem dziala bardzo dobrze i nie utrudnia gry poniewaz inne rzeczy mozna spokojnie kopiowac, zmieniony wyglad itemow (pozytywnie), nie wszystkie czary natychmiastowe sa drozsze co jest plusem bo knight moze np za cala mane rzucic 4x wiecej utevo luxow lub exur bo teraz nie wazne czy uzywasz czaro za 25 many czy za 70 cala sie liczy, narazie to tyle bo nie bardzo moge wyjsc za dp :P sciga mnie kilka osob :]
[edit 1] najsilniejsza rodzke dla sorcow ta od 33+ zrzuca smok bylem z qmplami i wylotowalismy wlasnie ta rozdzke jest to informacja potwierdzona oczywiscie po updacie to sie moze zmienic ;/ |
Jedno pytanko!!
Siemka jak wam sie udaje w bić serwa ja wogule nieweszlem bo pełny albo nieodpowiada niewiem co sie dzieje ale ja pierwszy raz prubuje sie wbic i nic ;(
pomuzcie mi sie wbic ots pliss ;(;(;( |
nie jestes sam ja tez niemoge a probuje co 5 minutek od 10:00 i nic kurcze mowie wam cipsoft sie obija mogla by zwiekszyc pojemnosc ludzi lub kilku wywalic
___________________ X( Nevis X( The X( Martix X( |
ej kurcze zrobcie cos jesli ktos moze to juz sie robi w****iajace X(
Cipsoft pomozcie !!!!! albo tutorzy lub gmi !!!!! POMOCY !!!!!! ____________________ Nevis The Martix |
@ up
Ej kurcze zamknij sie kurcze bo kurcze to nei nasza wina kurcze ze sie kurcze nie mozesz zalogowac @topic Wszystko supr udalo mi sie wejsc kontem kolegi z pacc, testowalem rody (Elder) i wszystko dziala fajnie tylko szkoda ze te najpotezniejsze nie dzialaja z dystansu :( A myslalem ze bedzie mozna chodzic na hunty tylko z wandami ;) No trudno. Ale i tak wypas. Tibia staje sie coraz lepsza :D |
Niee no to już przesada !!!!
jestem cierpliwy.. więc nawet gdybym był 700-ktorys to bym czekał ale jest inaczej, loguje sie teraz patrze jestem 111 .. ok poczekam mięła chwila a tu jestem pierwszy ... i pierwszy... i pierwszy ok. 10 minut jestem pierwszy a tu cannot login to... można się załamać i tak pare razy ... co to do jasnej ciesnej jest ?!! |
Fajnie bo ja sie wlogowałem po około 30 min ale szybciej padłem niż sie wlogowałem więc też nic nowego nieodkryłem ;/
|
Cytuj:
Opiszcie nieco te różdżki, bo po update nie chciałbym kupować ich w ciemno. |
kurdcze mam nadzieje ze jak bedzie update to zrobia tez nowe swiaty bo zamiar spowrotem grac w tibie :p
na ot prubuje sie lognac od 2 dni i h.. 8o X( ;( ale prubuje dalej nie poddam sie tak latwo :] |
Bleh...:/ Z całych nowych grafik podobają mi się tylko statki. Teren i reszta przypominają mi mdłe, podmieniane sprite'y.
|
Ej Coto Ma Byc 50 Razy Jestem 1 W kolejce i nic kufa :/
Edite: A jak sie juz loguje prawie prawie to connection timeout :/ |
Nie wiem jak u innych, ale u mnie było przedchwilą w kolejce od 100 do 70 osób. Ponoć wczoraj o tej porze było ich ponad 100. Jest u mnie także postęp :]. Gdy się wlogowywałem, byłem ~70. Normalnie po ponownym połączeniu byłem 1. Tu byłem chyba 13. Potem 5 i 2. Wkońcu jestem 1 i tak wkółko aż do nieudanej próby połączenia.
Mógłby ktoś wkońcu opisać nieco poniektóre wandy i popodawać mniejwięcej ceny u npc? Zależy mi na tym, a jak wcześniej wyczytałem nie tylko mi. PLX! |
umnie jest podobnie jak u cebie probowalem o 2 ranoi guwno nie udalo sie
Master Manieczek lvl:16 mlvl:27 server:azura http://img214.imageshack.us/img214/5273/uo00042fa.jpg oto czym sie skaczyla proba zalogowania sie na test server ;( ;( ;( X( |
Dalej prubuje ale nic z tego :baby:
http://img209.imageshack.us/img209/3752/uo00028zu.jpg po chwili X( http://img209.imageshack.us/img209/1566/uo00012po.jpg |
X( od dwoch godzin proboje wejsc na testa ale nie moge...
|
Cytuj:
pozdro dla all ZIOMUW POZIOMUW! JOŁ JOŁ! |
Cytuj:
Na Faccu nie macie co liczyc na wejscie chyba ze po resecie Servera.. |
widze ze dluzszego sensu czekanie na wejscie na test serwer nie ma bo nowa kolejka pokazala sie 300+ osob... -.-' bb all ! X(
|
HeHe
ja prubuje sie dalej zalogowac na ot poprubuje jeszcze ze 1 albo 2 h i dam sobie spokuj :p |
OMG LUDZIE WIECIE ILE OSOB MA PROBLEM Z WEJSCIEM NA TESTA?W Ch..JA I JESZCZE TROCHE!!I CO NAS OBCHODZI ZE NIE MOZECIE SIE POLOCZYC!!BTW PACCE TEZ STOJA W KOLEJCE I MAJA CONNECTION TIMEOOUT X( X(
|
Cytuj:
|
Komentarz
Fajne zdjecia !!!
Tylko ciekawe kiedy w Tibi bedzie dzwiek ??? :D :D :D |
Bezsensu ze robia jakies nowe bosy demonow skoro im grafik nie zmieniaja;/ to juz sie nudne robi. za niedlugo beda wszystkie potwory wygladac tak jak demon. i ciulowo tez ze ciagle ida w ta strone z demonem nie mogli by pouleprzac jakichs gorszych potworkow zeby np 40lvle sobie powymiataly a nie tylko high?
|
Proponuje otworzenie nowego tematu "Test serwer - nie moge się połączyć" :confused:
|
Czary dla druida.
09:38 Padreia: Sorry, I have only spells for level 8 to 11, 13 to 18, 20, 23 to 25 as well as for the levels 27, 29, 31, 33, 35 and 41.
Druid czary(facc): Spell: -Minimum level Find Person -8 level Light -8 level Light Healing -9 level Antidote -10 level Intense Healing -11 level Great Light -13 level ... -... Energy Field -18 level Ultimate Healing -20 level Great Fireball -23 level Creature Illusion -23 level Ultimate Healing Rune -24 level Summon Creature -25 level Heavy Magic Missile -25 level Firebomb -27 level Chameleon -27 level Poison Wall -29 level Explosion -31 level Fire Wall -33 level Invisible -35 level Energy Wall -41 level Moim zdaniem to troche przegięcie |
moim zdaniem na tym teście nic się nie da zrobić. Ledwo weszłem jakimś cudem do gry swoim drutem i chciałem pojsc do Carlin lub Thais aby kupić rożdżke (w Kazo nie ma gildii drutow) wyszlem z depo zeszłem schodami na dol i od razu 6 PK sie na mnie żuciło i dead i koniec testa.....i kolejeczka więc test odpada.
Ps. Ciekawe jak Cip-soft chce żeby grasze szukali błędów na teście skoro wszyscy tam się tylko "za....ają" ot mi test. |
Cytuj:
lv bo to jest dziwne żeby HMM mozna mieć poźniej niż UH |
09:37 Padreia: For level 25 I have 'Summon Creature' and 'Heavy Magic Missile'.
Niestety lvl normalny, te informacje uzyskalem pytając sie tej babki w gildii druidow. Nie doszedłem do gildii sorcererow i pk spotkalem. Bonusowe informacje: Laski dla druidów (rod) Laski dla sorców (wand) Lvl kolejnych lasek dostepnych w sklepie: -7+ (Snakebite Rod) (pierwsza darmowa, później 500gp) -13+ (Moonlight Rod) (1k) -19+ (Volcanic Rod) (Wand of the plague) (5k) -26+ (Quagmire Rod) (10k) -X (w sklepie dla pacc) (Tempest Rod) Snakebite Rod: obrażenie od trucizny od 5-20hp na potworach, na ludziach polowa. Moonlight Rod: świeci w ciemności na niebiesko, obrażenia od energii. Volcanic Rod: obrażenia od ognia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:35. |