![]() |
Cytuj:
|
80 % ludzi z top 100 na NOWYM serwie ma 2 lub więcej ownerów, jestem tego pewien, tylko nieliczni - maniacy s± w top 100 i graj± sami.
|
Cytuj:
@topic: skoro wydarzenia to wydarzenia: Ludzie! Stala sie tragedia ja - Za***iscie rozowy zeszyt, dostalem namelocka :( jak dobrze pojdzie to nick bede mial jeszcze glupszy, jak nie to trudno ;) |
Cytuj:
Hehe, odezwe się w grze po new nick. Pzdr |
Za***iscie rozowy zeszyt widzialem cie ne poczatku wsumei dobrze ze namelock bo ta nazwa noobowata zdeczka jest ;]
|
Kolejne wydarzenie:
- Advanced to level 40. - Dzi¶ o 24:00 OF Quest - Jutro Sylwester :D |
kichakichakicha
|
Cytuj:
Ksofi Soul~ z Arcani??? po co mu te pg bylo jak i tak Hunted od .... [kto wie ten wie xD(i wie dzięki komu)] |
kichakichakicha
|
ja mu mowilem ze bedzie ze mna hunted :D nie wierzyl hehe
|
Advanced to Level 42.
OF Quest Done. Dzi¶ odpoczynek z expem ;p |
Offtopic: ksofi nie potrafil rozdzielic czasu na gre i na rl life. Mi wkrecal, ze przestal grac, bo mu sie znudzilo, a tu chodzilo o hunta o.0
Topic: Kto sharuje ten sharuje, ale wy tylko gadacie bez dania jakich kolwiek prawdziwych dowodow, jedynie ciotka zenka powiedziala w grze, ze heniek sharuje ze zbyszkiem... eh |
Yeti on Folda. Jeden zabity, nie wiadomo, co z drugim.
|
Cytuj:
Stary owner teraz posiada Dracona ale niema neta wiec nie gra ostatnio na Securze gral ~100lv A co do kyry wczoraj byl 1St Hero hunt bloker padł w ***ow sposób :( LooT :chcielibyscie wiedziec (AHAHAHH xD) Cytuj:
|
niema to jak bezsensowna klotnia..co was to obchodzi ze sharuje..ehh co za ludzie
Jak sharuje to ma powody do tego..lub nielubi spedzac calej gry na expieniu.. |
Dzi¶ byli¶my na Hero Huncie z Winklerem i Ziomem. Padło ponad 70 Hero a loot to nie wasza sprawa ;p. hardcorowy był powrót. Winkler wrzucisz film?
|
No, rzeczywiscie powrot nie nalezal do najspokojniejszych, ale filmu nie wrzuce ze wzgledu na twoje bezpieczenstwo :P
@valest: najpierw sie naucz plywac ;) |
Cytuj:
hhaha lepiej plywam od ciebie jestem tego pewny na 100% ;] |
Cytuj:
veri veri funny o.0? a po twoich postach widze ze ty kurfa jakis noob jestes ??! o0 a pywac nieumiesz nawet ...chyba ze pieskiem ... psie o0 /Hail~NeuköllN 44 |
Cytuj:
Ten temat nazywa się WYDARZENIA Z SERVERU KYRA. 2 Hero hunt ( udany bo bloker nie padł tak jak w 1 hero huncie) to chyba jakie¶ wydarzenie jest co nie?? |
Cytuj:
Masz jakies ciekawe wydarzenie to sie pochwal. I jakibys mogl podaj swoj nick na Kyrze ;) |
Cytuj:
Gildia Homeboyz już niema :] |
.
Piszcie cos ... moze wie ktos kiedy bedzie jakas nowa wojna miedzy kims a kims ? bo slyszalem ze ma byc jakas jutro
|
HB juz nie ma, ale wiekszosc czlonkow jest juz invited do legendarnej gildi Soulblades.
|
;]
Czemu Hb juz niema ? powie ktos plx
|
Cytuj:
|
Wczoraj mi nooby ukradly Scalaka, Scarfa, Wooden Shielda, rozdzke(to za free) brass legi, i soldier helmeta, :/
Ludzie nie zla kapa dajcie eq! HAHAHAHAHAHA // |
Cytuj:
(Wczoraj Tetro solował 2 Demony ) Poleciał mu tylko Orb ;/ |
Uważam, że i tak super, że mu się udało! 12k expa do przodu wkońcu :)
|
;]
no to Tetro gz ;p solo 2 demony :) ciekawe kiedy bedzie next war mysle ze teraz szwedzi beda chcieli woje z Soulblades czy jakos tak ;p
|
kichakichakicha
|
Soulblades jest legendarna gdyz, byla 1 z najlepszych gildi na serverze arcania. Tylko i wylacznie ja bylem jej zalozycielem.
@karrith: jak w ogole smiesz sie tak nazywac, skoro wraz ze swoim kumplem odszedles od niej jak tylko pojawily sie pierwsze problemy... |
Ok. ok. Niech każdy my¶li co chce i wie swoje. Nie kłućcie się, proszę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A mowia, ze im starszy tym madrzejszy, no widocznie ciebie losari to sie nie tyczy :P. |
@up
Moja nauczycielka mówi że uczniowie z wiekiem głupiej± :) |
Jak wydazenia to wydazenia..
Dzis okolo 20:00 Mady Infenstus zaczal zbytnio kozaczyc. Zabil wraz ze swoim kumplem Fenyare(z gildi Madys Fan Club-.-) 1 z czlonkow Black Sunblade(konkretnie Lactera). Za co ..?? Do konca niewiadomo ale chyba powodem bylo to ze doslownie pare minut temu Mady padl na hydrach ...lol i musial sie chyba na kims wyzyc. Oczywiscie bardzo to sie nie spodobalo dla Lactera i ekipy z Black Sunblade. Poplynelismy w kilku min. Pron Enya 41 Ek i Salzar Salvator 36 MS do ab gdzie stal Mady Infenstus wraz z Fenyare. Gdy tylko ktos z Black Sunblade wychylil nos z depo odrazu gonili za nim ze skullem. W gildi bardzo to sie nei spodobal, bo ilez mozna dawac sie tym szwedom i zrodzil sie pomysl wypowiedzenia wojny. Wiekszosc czlonkow Black Sunblade byla za ale na SZCZESCIE lider gildi powiedzial jednoznacznie ze wojny nei bedzie i mamy grac dalej. Podsumowujac jestem ciekaw kiedy dojdzie do wojny miedzy pl vs swe( bo do takiej na bank dojdzie). I czy jestesmy wstanie sie przeciwstawic szwedom i nie tylko 1 gildia ale all pl na serwie. OCZYWISCIE POST TEN NIE MA ZAMIARU WYWOLAC ZADNEJ WOJNY TYLKO ZMUSIC DO PRZEMYSLENIA PEWNYCH SPRAW. TERAZ NAJWAZNIEJSZE JEST EXPIENIE A NIE WOJNA !!!!!! wypowiadajcie sie na ten temat..
|
;/
ostatnio z jakies 4 dni temu albo 5 bil mnie koles z Lucum Ira ( czy jakos tak ) za co ? nie wiem ubzdural sobie ze zlurowalem na niego scaraba i prawie padl lal mnie od scarabow do depo ank i nie mogl mnie zabic bo mu uciekalem wciaz i walil mnie z rozdzki a jak dobieglem do depo kazal mi placic 3k ;( za to ze mnie nie uwalil bo nie umial jezeli dalej tak bedzie to swe bedzie zadzic jak tak pl na wszystko ( prawie ) im pozwala no ale to tylko moje zdanie 3m sie all;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |