![]() |
@Kenarfo
Moze amzonki i valkirie na full defie?odrazu z valkiri speary leca. |
@up
Amazonki i Valkirie?? Nie wiem czy nie bede dostawal od valkiri po 10-20 mam slabe eq: p legsy scalak iron helmet copper shield. |
Mam pytanie co do monka. Gram na serwerze Celesta (no pvp), wiec gdy kolega nawet mi przywola monka i tak nie moge go bic (no pvp), a jezeli dalibysmy party.. czy wtedy zasada (bez zabijania) nie obowiązywala by juz i czy "party" nie byly by zagrozeniem dla mnie i kolegi ze strony innych graczy ?
|
@up
Grasz na celescie tak?? Wiec masz podobna sytuacje jak ja. Tez gram na non-pvp tylko ze na Refugi. Nic ci nie da party to swiat non-pvp i nawet na party nie mozesz bic kolegi albo jego monka. |
@Ten co ma problemy z trenieniem xD
Ja mam skille 55/46(przed chwilą wbiłam!). Od skilli około 40/30 trenie ze small stonesami na minotaurach i dwarfach:) Jednego dnia z 37 distance wbiłam na 50, więc bardzo szybko skille lecą. Tylko, że 100 small stonsów kosztuje 1k :). Ale loot dopisuje jezeli potrenisz troszku to wyloocisz 300-500 gp:P To może może i to nie dużo. Ale zawsze się przyda na czary itd.:) |
ja mam taka prosbe:
jakby mi ktos mugl pomoc i jeszcze do tego napisac jakie skille sie miec powinno (aktualnie mam 9lvl i dysta 31):cup: :cup: |
y0. Poradnik bardzo fajny. Ocenka 10/10 :)
Mam jedno pytanko, ponieważ gram od niedawna palladynem (10 level, skille - 51/45) Czy skillować tylko na trollach nawet przy skillach 50+ gdy kolega nie ma czasu na monka? Czy może skillować na rotach albo lepszych mobach? |
DRess?
Cytuj:
A propos Nice poradnik, nie powiem przydał się 9,5/10 GZ |
Hiho
witam wszystki pallkow!!!!!!
Ja mam druta na 40 lvl ale mi sie znudzil <-:/ Postanowilem wziasc palla mimo lagow jakie mnie nawiedzaja (o.O) Zaczynalem na trolach walac spearami , doszedlem do 45 Distance fighting i przezucilem sie na Small stones. Dobilem 13 lvl kupilem czar Conjure arrows i chodzilem na gobliny do Fermor Hills. Walilem do goblinow z łuku wyzbywajac sie strzal jednoczesnie zwalniajac Capacity na kamyki. Gdy mialem wiecej kamieni niz strzal walilem z luku na offensive fighting(po to zeby zaoszczedzic strzaly przez zmniejszone ich zuzycie) Gdy mialem wiecej strzal niz kamieni walilem z luku na defensive fighting(po to zeby wyczerpac strzaly zwalniajac miejsce na small stones) Oczywiscie wszystko w rozsadnych granicach. Napisalem to po to zeby ci co ida po small stones nie musieli wyrzucac strzal dlatego ze braklo im capa na kamienie. Trzeba zachowac balans zeby wyniesc tyle kamieni ile sie da a zeby z drugiej strony nie braklo nam strzal na spawnie. Krotko : Zabijajac < łukiem> gobliny zbieramy kamienie i trenujemy dista a przy okazji tworzac strzaly podnosimy MLVL Czasami dluzszy czas expilem po to by podniesc lvl wiecej HP i Capa zawsze sie przyda, im wiecej kamieni zabierzemy ze soba na skillowisko tym dluzej mozemy trenowac :) mysle ze komus sie to przyda a jak nie to niech Admin usunie i po problemie :/ Palladyn swiat non-pvp 18 lvl 10 mlvl dist 59 shield 49 club 17 |
Cytuj:
Po 1. Ty kupujesz kamienie? O wiele lepszym i tańszym rozwiązaniem jest zdobywanie ich na goblinach. Po 2. 100 kamieni za 1k? Chyba ktoś musiał Ciebie nieźle zrobić w balona. Góra 200gp. Pozdrowienia, LookamZzaRogu |
Poradnik bardzo dobry najlepszy jaki widziałem dla palladyna 10/10.
|
Mam takie pytanie Do ktorego Lvla starczy bp strzal ze skillami po 50 ~ ??
|
Poradnik dla Palla
Poradnik spoko ale mógłbyś napisać miej więcej jakie skille powinno mieć się na danym lvl. Pozdro B)
|
8o calkiem calkiem 8,5/10 8o ale chodzi oto ze poginac na dwarfy guardy na 15 lvlu to glopota ja radze nie chodzic sam mam zamiar palla zrobic ale z guardow nie bede korzystac do 35 lv:lucznik:
|
@up
Taa, to gdzie ty chcesz wbic ten 35lvl? Na rotach? -.- Dziękuję, ale od ~20lvla i skillami ~60 mozna z boltow spokojnie bic ;) |
Cytuj:
Ja na lvl 10 przy skilach 55 dist na luzie pokonam Guarda :| Cały dzień na guardach i z lvl 10 wbiłem 15 ;p |
Gdzie są trolle?
Fajny poradnik:), alegdzie moge znalezc trolle? POdobno są pod Ab'dendrielem. Ja tam bylem i nie znalazłem nawet trupów.
;( |
loL?
Z jednym sie nie zgodze... na początku wystarczy ghoul?
Gdy wyszedlem z rooka miałem 10 dysta... a w monka waliłem po 7 non stop na 40 dyście... w moknka walniesz do 60 a ty wyskoczyłeś z ghoulem... Ogółem 8/10 bo sie postarałeś |
fajny poradnik:lucznik: :) 10/10
|
:cup:Super poradnik 10/10:lucznik::elf:
|
spoko poradnik sam teraz zaczynam grac pallkiem i bede korzystal tego poradnika:elf:
|
Kacpex
Poradnik jest calkiem... calkiem.... ale ogolnie mi sie podoba:) dlatego ze jestem palkiem daje ci 11/10 :cup:
|
@up up
skile ... zalezy czy chce CI sie skillowac czy tez nie .Ale przedewszystkim czy masz na czym skillowac ;] ja juz raczej nie bede hehehe :D po update tylkogeomancer jak juz ;/ a propo update .. teraz sie namnorzy/namnorzylo w chu..k palow i kinghtow ..troche zal ... bo nie wiedza jak przed up czasami ciezko bylo i hit 8 lev i bez skilla prawie 70 walic .. to nie do pomyslenia ;] ale czasy sie zmieniaja ;] |
aktualizacja
Poradnik spox ale musisz zmienić bo nadszedł uptade;)
|
Cytuj:
|
Hmm Poradnik Dobry Czyta sie Dobrze
Dla Mlodych Palladynow taki Poradnik Sie w 100% przyda :baby: Sam Kiedys Robilem Tak Jak Jest Napisane W poradnikuB) A teraz Mam Swietnego Palladyna Na guardi 65 lvl z 87 distem ;>:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fajny poradnik napewno sie przyda pozdro :)
|
Mysle, ze najlepiej jest sam dojsc do tego zeby stac sie idealem palladyna :). Jednak poradnik na prawde dobry, ;) Serdecznie pozdrawiam
|
przydałaby się mała aktualizacja poradnika, ponieważ po update się troche zmienło, ale głównie zmień to że spearów nie trzeba już podnosić i że są nowe bronie dystansowe...
|
Poradnik 9/10. Trzeba miec silne nerwy i cierpliwosc zeby grac palladynem. Najbardziej w broniach palladyna nie podoba mi sie to ze wlocznie sa ciezkie dosyc i na niskim lvlu trzeba kupowac co jakis czas albo zbierac na trollach
bo duzo nie da sie uniesc nawet bez eq :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bardzo a to bardzo ładny poradnik :] :] Gz pracy :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja mam jedna teori dobrą na temat skilowania na swiecie NON-PVP
1. prosisz sorca/druida(najlepiej swojego dobrego kolege zeby ci postawil monka gdzies na respawnie slima 2. lurujesz tam slima ( MATKA) zeby bil tylko monka. 3. sorc/drut staje w miejscu zeby drugi slim niebil monka. 4. Bijesz slima oczywiscie nie matke najlepiej niebierz equ i zeby sorc/druit tez nie wtedy wezmiecie najwiencej kamykow. 5. skilujesz do skonczenia amunijci. ! 1 slim niezabije Monka MILEGO SKILOWANIA DO TEJ TAKTYKI DOSZEDLEM SAM...... |
Mam 15 lvl i skile 60/45 i expie na rotach bo mam lagi i kicki
|
Poradnik bardzo dobry, sam jestem palladynem na kilku serverach (Xerena, Honera i Danera).
Uważam, że poradnik jest godny uwagi. Respekt dla autora. |
Ja mam 15 palka Skills 52/38 i expie na ghostland'dzie. Fast Exp, Nice Loot :] Ja bym radzil do 25 lvla expic na ghostlandzie
@Topic Dobry Poradnik, troszke bledow 8/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |