![]() |
Według mnie pomysł z ciałami nie jest zły. Bo taki Shadow Rex by sam chyba nie wymyślił poustawiania zwłok na grobach. Ciągle mnie to nurtuje i postanowiłem zorganizować poszukiwania niegnijących ciał (trolla i wolfa już mamy). Niby dead spearmana respi się przy wejściu do katakumby z grobami, a spidera przy cavie z tarantulą. Ale co z deerem i minosem... Trzeba sprawdzić czy spearman i spider się respią.
|
Ja nie mogę czytać co wy piszecie o tych grobach....
7 Grobów na dole , a liczył ktoś kiedyś szkielety w tym pomieszczeniu? Schodzimy na resp > 1 Szkielet >Schody niżej 2 szkielety > Miejsce z 7 grobami - 4 szkielety... 7 szkieletów 7 grobów.... I nikt nie napisze że to bujda. Cytuj:
Wielu próbowało, mieli ciała wszystkie - Ale coś im nie poszło. Ani krew ani health potion nie działały żeby polać skull. To jest też kolejny mit. |
@up
moze mieli zle ciala?? moze skull byl nie ten co sie zrespil?? trzeba sprobowac z DOKLADNIE sprawdzonymi cialami @down TAK! WIEM, ZE TO FOTOMONTAZ! ale SR jest za glupi zeby takie cos wymyslic! |
Cytuj:
|
@up
DK-LOG.911 może i ma racje że sam może by tego nie wymyśliłco zależy mu prubować niech se prubuje może wkońcu coś mu sie uda @2up a ciało minosa ma może jakieś znaczenie z tym co stoi na tej skale na poziomie 2+ @topic a nikt nie pomyslał że skoro pisze koło sofa że tylko Skromny to może chodzi im o "świerzą" postać z 1 lvl ktora nie ma wykonanego zadnego questu? Nawet jest tunel którym 1 lvl może przejść na tereny niezamieszkane rozwiązanie możemy mieć pod nosem a my kombinujemy czemu tego nigdy nikt nie sprawdził może cały quest opiera się właśnie na 1 lvl bo nawet po jaka cholere tworcy tworzyliby tunel ktorego 1 lvl i tak sam nie przejdzie ?? moze jest to quest zespołowy tak jak POI czy inne tego typu. @Down a to sorry nigdzie nie widzialem, slyszalem o tym ale nie wydaje mi się żeby ziom wykonał z kumplami wszystkie możliwości |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ależ oczywiście, że SR tego sam nie wymyślił. Wymyślił to twórca OTS'a, na który SR owy quest wykonał. Koniec tematu...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm, dla mnie te wasze teorie to są zbyt oczywiste żeby CIP dał takie łatwe, wpadnijcie na oryginalny pomysł ( albo który Wam się wydaje ), dużo ludzi gra w Tibie na pewno nie jeden miał taki myślenie jak Wy, a do dzisiaj nic nie wiadomo.
Ale życzę pozytywnych wyników, archeolodzy |
Cytuj:
Więc nie pisz mu tu o DOKŁADNOŚCI. |
Miszczu Shadow jest jak wybuch elektrowni w Czarnobylu , jej skutki widać do dziś ;( ...
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 Pomysł był jego bliskiego kolegi <Smoczek Leon> znany również jako Shadow Rex. Po 2 Shadow Rex nakręcił filmik na WŁASNYM OTS.. Po 3 Przeczytaj to na głos > BDJQP .. Smacznego :] |
Cytuj:
@topic widac, ze to bylo na wlasnym otsie (kiedys jak sie w mapera bawilem, to mm mial poustawiane summonowanie snake'ow, a spike sword to byl "spikesword"). ale dlaczego akurat wybral TE GROBY i TE CIALA. chyba kazde z nich sie respi po save. mogl se wziac cialo rota, rata, buga, skele, asa i karalucha. trzeba to glebiej sprawdzic, bo w ten sam sposob zrobil to devil-demon i wiele innych fakerow. nigdy nic nie wiadomo... |
Cytuj:
Myślcie trochę... -.- |
Cytuj:
Devil-demon boże to już jeszcze większa kicha :P ... Jak chcesz cos dogłębnie sprawdzac to może sprawdz czy nie ma cie na innym forum. @down dobra tylko mogłes o tym pomysleć zanim napisales xx.xxx posta o filmiku miszcza shadow rexa ;p |
wszedlem na inne forum i sie okazalo, ze tam bylem 8o!
@topic dobra, widze ze wszyscy sie ze mnie smieja, wiec skonczmy z ta teoria (ja wciaz bede szukac i moze cos znajde :p) |
takze probowalem wykonac to za pomoca grobow..
strata czasu po co ten temat istnieje ?? 8o wiemy juz ze to nie prawda wiec po co przeciagac X( spika da sie zdobyc ale nie tak jak myslicie .. macie to przed nosem ale tego nie czujecie :D |
A coz to za niby wspanialy sposob?
Pokaz swojego spike sworda. |
Cytuj:
|
nie jestem jakims noobem ktory korzysta z takich zrodel jak youtube
sam odkrylem ze chodzi o wode podczas przechodzenia rooka |
Cytuj:
Boze nie odkryles pewnie pierwszy tego i pewnie nie ostatni. |
Cytuj:
|
dla mnie to co piszecie w tym temacie, to bardzo ciekawa lektura, ktora z checia czytam;)
|
Cytuj:
@topic Tak jak napisał to Dk.Log~ Śmiejemy z niego więc kończy temat. Pytanie - Po co tu nadal SPAMICIE? To co teraz piszecie to tylko puste słowa, nic nie wnoszą do tematu, nie pomogą nikomu. Jeżeli lubicie spamić - go na Torg'a. |
Akurat ty też nic nowego też nie wniosłeś nie podoba się TO PO CHU** CZYTASZ ??! i nie obrażaj ziomka bo może lubi se poczytać o tibijskich mitach ja też czasami lubie
|
Cytuj:
|
i czytam ...ty weź ziomek mówi że lubi o tym czytąć a ten odrazu go obraża...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |