Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   7 Grobów - ciąg dalszy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61490)

DK-LOG.911 15-03-2009 15:41

Według mnie pomysł z ciałami nie jest zły. Bo taki Shadow Rex by sam chyba nie wymyślił poustawiania zwłok na grobach. Ciągle mnie to nurtuje i postanowiłem zorganizować poszukiwania niegnijących ciał (trolla i wolfa już mamy). Niby dead spearmana respi się przy wejściu do katakumby z grobami, a spidera przy cavie z tarantulą. Ale co z deerem i minosem... Trzeba sprawdzić czy spearman i spider się respią.

PSP 15-03-2009 19:26

Ja nie mogę czytać co wy piszecie o tych grobach....

7 Grobów na dole , a liczył ktoś kiedyś szkielety w tym pomieszczeniu?

Schodzimy na resp > 1 Szkielet >Schody niżej 2 szkielety > Miejsce z 7 grobami - 4 szkielety... 7 szkieletów 7 grobów.... I nikt nie napisze że to bujda.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 (Post 2496235)
Według mnie pomysł z ciałami nie jest zły. Bo taki Shadow Rex by sam chyba nie wymyślił poustawiania zwłok na grobach. Ciągle mnie to nurtuje i postanowiłem zorganizować poszukiwania niegnijących ciał (trolla i wolfa już mamy). Niby dead spearmana respi się przy wejściu do katakumby z grobami, a spidera przy cavie z tarantulą. Ale co z deerem i minosem... Trzeba sprawdzić czy spearman i spider się respią.

Wielu próbowało, mieli ciała wszystkie - Ale coś im nie poszło. Ani krew ani health potion nie działały żeby polać skull. To jest też kolejny mit.

DK-LOG.911 15-03-2009 20:58

@up

moze mieli zle ciala?? moze skull byl nie ten co sie zrespil?? trzeba sprobowac z DOKLADNIE sprawdzonymi cialami

@down

TAK! WIEM, ZE TO FOTOMONTAZ! ale SR jest za glupi zeby takie cos wymyslic!

Charin 15-03-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 (Post 2496235)

Film Shadow Rex'a był fotomontażem... Ile razy mam to mówić? Ile razy będą zakładane kolejne tematy o jego wyimaginowanym wyczynie?

mariannos 15-03-2009 21:38

@up
DK-LOG.911 może i ma racje że sam może by tego nie wymyśliłco zależy mu prubować niech se prubuje może wkońcu coś mu sie uda

@2up
a ciało minosa ma może jakieś znaczenie z tym co stoi na tej skale na poziomie 2+

@topic
a nikt nie pomyslał że skoro pisze koło sofa że tylko Skromny to może chodzi im o "świerzą" postać z 1 lvl ktora nie ma wykonanego zadnego questu? Nawet jest tunel którym 1 lvl może przejść na tereny niezamieszkane rozwiązanie możemy mieć pod nosem a my kombinujemy czemu tego nigdy nikt nie sprawdził może cały quest opiera się właśnie na 1 lvl bo nawet po jaka cholere tworcy tworzyliby tunel ktorego 1 lvl i tak sam nie przejdzie ?? moze jest to quest zespołowy tak jak POI czy inne tego typu.

@Down
a to sorry nigdzie nie widzialem, slyszalem o tym ale nie wydaje mi się żeby ziom wykonał z kumplami wszystkie możliwości

Marcin24 15-03-2009 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariannos (Post 2496709)
@topic
a nikt nie pomyslał że skoro pisze koło sofa że tylko Skromny to może chodzi im o "świerzą" postać z 1 lvl ktora nie ma wykonanego zadnego questu? Nawet jest tunel którym 1 lvl może przejść na tereny niezamieszkane rozwiązanie możemy mieć pod nosem a my kombinujemy czemu tego nigdy nikt nie sprawdził może cały quest opiera się właśnie na 1 lvl bo nawet po jaka cholere tworcy tworzyliby tunel ktorego 1 lvl i tak sam nie przejdzie ?? moze jest to quest zespołowy tak jak POI czy inne tego typu.

Sprawdzone przez Milana. Nawet dwa razy.

Rocket Slayer 15-03-2009 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 (Post 2496639)
@down

To aby coś takiego wymyślić trzeba mieć niewiarygodnie wysoki poziom inteligencji? Zmieszałem się.

sazqq 16-03-2009 17:11

Ależ oczywiście, że SR tego sam nie wymyślił. Wymyślił to twórca OTS'a, na który SR owy quest wykonał. Koniec tematu...

Charin 16-03-2009 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sazqq (Post 2497404)
Ależ oczywiście, że SR tego sam nie wymyślił. Wymyślił to twórca OTS'a, na który SR owy quest wykonał. Koniec tematu...

To był OTS, w niektórych momentach FAKE.

Luker's 16-03-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Charin (Post 2497416)
To był OTS, w niektórych momentach FAKE.

Przemyśl to co napisałeś... i powiedz co tu nie pasuje (nie chodzi o pisownie ani ortografie)

Rej1000 16-03-2009 22:40

Hmm, dla mnie te wasze teorie to są zbyt oczywiste żeby CIP dał takie łatwe, wpadnijcie na oryginalny pomysł ( albo który Wam się wydaje ), dużo ludzi gra w Tibie na pewno nie jeden miał taki myślenie jak Wy, a do dzisiaj nic nie wiadomo.

Ale życzę pozytywnych wyników, archeolodzy

PSP 17-03-2009 19:08

Cytuj:

@up

moze mieli zle ciala?? moze skull byl nie ten co sie zrespil?? trzeba sprobowac z DOKLADNIE sprawdzonymi cialami

@down

Mówisz to o ludziach którzy obecnie mają 100 lvl +... M in. RB. Oraz wiele wiele innych postaci 30+.
Więc nie pisz mu tu o DOKŁADNOŚCI.

Beh0lder 17-03-2009 20:07

Miszczu Shadow jest jak wybuch elektrowni w Czarnobylu , jej skutki widać do dziś ;( ...

Cytuj:

A ty taki mądry , że w to wierzysz...

PSP 17-03-2009 21:05

Cytuj:

Obarczasz jego głupotą? Patrzyłeś kiedyś w lustro, zanim odczułeś wennę do pisania na forum?
Po 1 Pomysł był jego bliskiego kolegi <Smoczek Leon> znany również jako Shadow Rex.
Po 2 Shadow Rex nakręcił filmik na WŁASNYM OTS..
Po 3 Przeczytaj to na głos > BDJQP .. Smacznego :]

DK-LOG.911 17-03-2009 21:13

Cytuj:

Po 3 Przeczytaj to na głos > BDJQP .. Smacznego
BeDeJot KuPe??

@topic

widac, ze to bylo na wlasnym otsie (kiedys jak sie w mapera bawilem, to mm mial poustawiane summonowanie snake'ow, a spike sword to byl "spikesword"). ale dlaczego akurat wybral TE GROBY i TE CIALA. chyba kazde z nich sie respi po save. mogl se wziac cialo rota, rata, buga, skele, asa i karalucha. trzeba to glebiej sprawdzic, bo w ten sam sposob zrobil to devil-demon i wiele innych fakerow. nigdy nic nie wiadomo...

sazqq 18-03-2009 19:07

Cytuj:

dlaczego akurat wybral TE GROBY i TE CIALA. chyba kazde z nich sie respi po save.
Żeby było bardziej wiarygodnie? ;o
Myślcie trochę... -.-

Beh0lder 18-03-2009 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 (Post 2498663)
chyba kazde z nich sie respi po save. mogl se wziac cialo rota, rata, buga, skele, asa i karalucha. trzeba to glebiej sprawdzic, bo w ten sam sposob zrobil to devil-demon i wiele innych fakerow. nigdy nic nie wiadomo...

Jakby nie patrzec te martwe istoty przedstawione na filmie sa podobne do ludzi ;P (przynajmniej 3 ) pod pewnymi względami (postawa prosta ;P , język...).
Devil-demon boże to już jeszcze większa kicha :P ... Jak chcesz cos dogłębnie sprawdzac to może sprawdz czy nie ma cie na innym forum.

@down dobra tylko mogłes o tym pomysleć zanim napisales xx.xxx posta o filmiku miszcza shadow rexa ;p

DK-LOG.911 20-03-2009 14:07

wszedlem na inne forum i sie okazalo, ze tam bylem 8o!

@topic

dobra, widze ze wszyscy sie ze mnie smieja, wiec skonczmy z ta teoria (ja wciaz bede szukac i moze cos znajde :p)

Vistek 20-03-2009 18:56

takze probowalem wykonac to za pomoca grobow..
strata czasu po co ten temat istnieje ?? 8o
wiemy juz ze to nie prawda wiec po co przeciagac X(
spika da sie zdobyc ale nie tak jak myslicie ..
macie to przed nosem ale tego nie czujecie :D

Szpec 20-03-2009 19:36

A coz to za niby wspanialy sposob?
Pokaz swojego spike sworda.

Vasudanin 20-03-2009 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpec (Post 2500739)
A coz to za niby wspanialy sposob?
Pokaz swojego spike sworda.

http://www.youtube.com/watch?v=PlLk4...e=channel_page

Vistek 20-03-2009 20:03

nie jestem jakims noobem ktory korzysta z takich zrodel jak youtube
sam odkrylem ze chodzi o wode podczas przechodzenia rooka

Beh0lder 20-03-2009 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vistek (Post 2500758)

A ja myslalem ze jakas czarna dziura zassała spike'a...
Boze nie odkryles pewnie pierwszy tego i pewnie nie ostatni.

Vermilion 20-03-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vistek (Post 2500758)

Przestań oglądać to cholerne EzoTV =/.

larwa92 20-03-2009 22:51

dla mnie to co piszecie w tym temacie, to bardzo ciekawa lektura, ktora z checia czytam;)

PSP 21-03-2009 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez larwa92 (Post 2500990)
dla mnie to co piszecie w tym temacie, to bardzo ciekawa lektura, ktora z checia czytam;)

Polecam poradnię psychologiczną.. Jeżeli lubisz czytać bzdury bez pokrycia polecam lekturę Alicja w krainie czarów...

@topic

Tak jak napisał to Dk.Log~
Śmiejemy z niego więc kończy temat. Pytanie - Po co tu nadal SPAMICIE?
To co teraz piszecie to tylko puste słowa, nic nie wnoszą do tematu, nie pomogą nikomu. Jeżeli lubicie spamić - go na Torg'a.

mariannos 21-03-2009 09:36

Akurat ty też nic nowego też nie wniosłeś nie podoba się TO PO CHU** CZYTASZ ??! i nie obrażaj ziomka bo może lubi se poczytać o tibijskich mitach ja też czasami lubie

Beh0lder 21-03-2009 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mariannos (Post 2501231)
i nie obrażaj ziomka bo może lubi se poczytać o tibijskich mitach ja też czasami lubie

To idz se przejrzyj tibia.wiki ... , bo widze , że wiekszosc co wypisuje te niby mity ktore same wymyslili tylko nabija posty.

mariannos 21-03-2009 10:51

i czytam ...ty weź ziomek mówi że lubi o tym czytąć a ten odrazu go obraża...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47.