![]() |
Czy gracie co kazda srode sparing?
Edit:ale ten temat sie zrobil wielki :) |
Cytuj:
Nie co 2 lata.... Przeiceż jasne, że spar co tydzień, kiedy wytrenujesz zmienników, kiedy dasz zagrać zmiennikom by jakoąś formę mieli... No i na jaki mecz maja przyjsvc kibole??? |
Kurde cos sie wali srry za double :/
|
moze w twojim przypdku tak ale np ja mam 18 graczy i sie troche boje o kontuzje a wiecej niezbyt moge miec bo cienko z kasa dlatego sie pytam czy sparing jest taki konieczny i nie musisz byc taki zlosliwy :)
|
Cytuj:
@Monte: Cytuj:
|
Hmmm... dla mnie to czywistosc, wiec...
Moim zdaniem jeśli tylko można powinno się mieć 23 piłkarzy (razem z trenerem), ma się wtedy dwie kompletne drużyny i nie narażamy się na kontuzje. No i są zmiennicy:[ @Matek sry pomylilem sie, do kontry 5-3-2 z wingerami off jak powiedziałeś:] |
Rozumiem ze dla ciebie to oczywiste ale ja gram dopiero 2 tydzien i niezbyt jeszcze all czaje
A tak zeby nie bylo off to ile dziennie spedzacie na hattricku?:P EDIT:muahahah :d przed chwila od tak sobie zalicytowalem solida napistnika i wygralem :P 60 tysciecy to taniutko a ma zadawalajaca forme :D przyda sie yeah :] |
Ja kilkanaście minut, ale jak zaczynałem była to nawet godzina dziennie :). Z tym, że większość czasu teraz to i tak fora. Z gry to wystarczy skład ustawić we wtorek i sobote i jest git (ale ja wole wcześniej). Inna sprawa, gdy potrzebujesz gracza kupić, wtedy na TLu trzeba troszkę posiedzieć.
|
A ja zapraszam dzisiaj na pojedynek Snoww Ball Team vs humz0r. Zmiennicy obu zespolow dobijaja sie do skladu, wiec napewno bedzie ciekawie;)
|
Ja już po sparingu.
4-1 dla mnie. Młodziutki Okińczyc (napadzior zadowalający) i Reichenwallner (skrzydłowy - znakomity) zdobyli po dwie bramki ^^ Testowałem taktyke 3-5-2 i jestem pełen optymizmu, gdyż pomimu kilku rezerwowych zawodników drużyna wypadła nieźle. Obrona + bramkarz (wszyscy po 2.5 gwiazdki), pomoc (2x 2,5, 3x 2), niestety napad zawiódł (2x 1,5). Życzę powodzenia tym co mają dziś sparingi międzynarodowe : ) |
Ja siedzę na HT od godziny do dwóch (bliżej 2:]), ale fora dużo czasu zajmują...
Cholera ceny podskoczyly - wczoaj za znakomitego napastnika zabuliłem 580 tysiaków! FUCK! No i przegrałem ze Smetaną:] |
Matek, za skontuzjowanie mi jednego z najlepszych obroncow masz wpie*dol ;]
|
Ahh miałem lepszą pomoc niż w ligowym, ale to chyba przez pice... Albo gorszych pomocników wystawiam w lidze... no nie wiem, ważne, że wygrywam :D.
|
po 1 polowie 3-0 dla mnie a gram z 6 ligowcem :P
|
Tiaaa, ale widzisz, nikt nie zwraca uwagi na spary. Są tylko po to, by więcej graczy zaliczyło trening, więc każdy je traktuje po macoszemu. Zwłaszcza w wyższych ligach, gdzie zawodnicy są już dość cenni i szkoda by zostali kontuzjowani w sparingu. Także nie ma się czym podniecać.
|
Cytuj:
|
I sie qwa doigralem :/ stracilem dwoch skrzydlowych na 3 tygodnie X(
|
@up tylko mi nie mow ze wystwiles podstawoych:D
a tak wogole koledzy to nie brac pod uwage wynikow sprow bo i po co:D najwazniejsza jest liga i puchary :D w tym tygodniu przede mna baaardzo wazny mecz( praktycznie pierwszy o awans) bo reszta to cieniasy (chyba:baby: ) |
Heh zremisowałem ostatnio 1-1 na wyjeździe. xD
|
Hattrick roxx.
Ostatnio mi przydzielili druzyne, Kaszuba team ;). Nawet 2 mecze z rzedu wygralem ;o |
No zanim zauważyłem, że dostałem team w ht też wygrałem kilka meczy :).
@Straznik Wystawianie składu podstawowego na spar, żeby wygrać z VI ligowcem to głupota... jaka to satysfakcja wygrać w sparze? |
Satysfakcja jest ; )
To jak, może by zrobić jakiś turniej forumowiczów tibia.pl - hattrick'owców? Mecze pucharowe lub normalne, zależne od tego czy będziemy grali systemem mecz/rewanż czy tylko do jednego meczu. |
Nie czajicie :P ja mam 18 graczy !! a na wiecej mnie nie stac bo nie mam kasy na utrzymanie i ktos z podstawowego musi i grac i tak sie okazalo ze akurat gralo dwoch skrzydlowywch ...
Edit : a moze by zrobic grupe na forum hattrick ?:P |
Ja wystawiłem 7 zawodników z pierwszego składu. Trenuje atak skrzydłami, czyli trenują głównie napastnicy i skrzydłowi. Dlatego nie robi różnicy czy wystawie w obronie pierwszy skład czy rezerwy. Występuje tylko ryzyko kontuzji ; )
Gram w sparingach dosyć mocnym składem, gdyż rozgrywamy z przyjaciółmi turniej. 4 drużyny, każdy rozgrywa po 6 meczy, 3 u siebie, 3 na wyjeździe, mecze pucharowe. |
@up
Nie ma sensu, rozpadnie isę jak Gangsta Gang (pewnie wielu was tego nie pamięta, pierwsza <może druga po RM> grupa na forum zrzeszająca fanatykow gry gangstawar) i po co? |
Ja mogę zorganizować puchar :). Chętnych proszę o PM!
|
a co to pm ?:P ale jak cos to oczywiscie ze wchodze w to :D
|
Smetana jak co moge ci pomoc, a chetni zamiast wysylania PMek niech sie wpiszu tutaj.
Ja jestem chetny. To juz jest nas dwoch: ja i smetana |
Zgłaszam swoją drużyne i jakby co pomóc też mogę ; )
|
A jakieś nagrody <lol>
Ale ja też się zgłoszę: MKS "GKS" Jastrzębie |
zglaszam sie Fc Chelmianka
|
Nagroda to satysfakcja :).
Na razie kto bierze udział: -ja -djkuter -monte -matek -strażnik Do pucharu brakuje jeszcze 3 osób. Przydałoby się 8. |
Wlasnie sobie robie spore wzmocnienia :P kupuje zawodnikow za gorsze (max 10 tysiecy ) zebym mial na spary ludzi bo niechce znowu stracic zawodnikow :]
|
Prezes Spartakusa Elbląg wyraża chęć udziału w turnieju.
|
to ja tez, a co!
team: humz0r prezes: hoomik |
To ja też się zgłaszam
user:iron16 team:Bio$@WO jak będzie kasa to zrobie przysługę światu i zmienie nazwe:P |
Kiedy mniej wiecej ten puchar bo niewiem czy rezerwowac spara na ta srode
|
hmmm w tym tygodniu to raczej odpada, bo mamy spara z Ironem w środeczke.
|
Czy da sie licytowac wlasnego gracza?? i czy graza temu jakies konsekfencje i jak bedzie z zaplata za zawodnika plx szybko odpisac bo przez przypadek wystwilem nie tego co trzeba na liste transferowa :/
|
@up
Nie, chyba nie grożą konsekwencje. W regulaminie nic o tym nie widziałem. Dobra, z thomissonem, hoomikiem i iron_guardianem mamy 8 osób. Turniej zacznie się dopiero w przyszłą środę :). Informacje o tym co i jak wkrótce. edytka: Oto strona pucharu: http://www.databased.at/hattrick/cupmanager/?id=13768 Dobra mała zmiana :). Sam was dodam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |