![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Walekifa: szkoła to jedyne miejsce gdzie uznaj± jakiekolwiek dys-, i to za durzo... |
Cytuj:
A jednak.Co prawda dyslekcję stwierdziła u mnie facetka dopiero w gimnazjum,ale ja to zaczełem potwierdzać(my¶lałem że to ma się od urodzenia,a teraz nagle wemnie wst±piło) Teraz pytam się nawet o proste wyrazy. Nie wiem czy pisze się różnica czy rużnica,żucić czy rzucić. Pozatym nieraz ucze się czego¶ bardzo długo,a połowa wylatóje mi z głowy po 15 minutach. Co do kompa,to problemów nie mam.Poza tym że nie moge poj±ć HTML,a 3 razy próbowałem się nauczyć. |
Mały offtop. Jako¶ qrva przedtem nikt nie słyszał o jaki¶ dysfunkcjach. Jaki¶ wytwór po awarii w Czarnobylu, czy jak?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja powiem szczerze mam zamiar zwiazac swoja przyszlosc z wojskiem. NIe jestem jakims dzieckiem, ktore mysli ze wojna jest podobna do gry komputerowej, nie. Jestem harcerzem. Przyzwyczailem sie do tych klimatow militarnych, poprostu. Wiecie co do tej pracy w wojsku, nie chodzi mi o to zeby isc na front itd. Jest wiele innych potrzebnych osob w wojsku, ktore wcale nie chodza walczyc itd. Tylko w wojsku malo placa, grosze, trza byc naprawde dobrym, wysoko postawionym zeby utrzymac rodzine.
A co do tego jak marudzicie ze nie chcecie isc do wojska. NIe przesadzajcie. Wiem ze ciezko, ale jesli wymiekacie jzu przy mysleniu o pompkach, o ostrym zmeczeniu, to wam wspolczuje. Odpracowac cos dla panstwa, naszego panstwa, ktore tyle "przezylo" w histori. moze to zabrzmi dziwnie, ale jestem patriota. A pomysleliscie jakie to beda wspomnienia? co bedziecie mogli popowiadac swoim dzieciom? Moj dziadek do tej chwili opowiada o wojsku, a pradziadek opowiada mi jak to bylo podczas II W¦. Co to jest bol, wojna itd. Mozecie nie zrozumiec co mowie, no ale coz kazdy ma na to swoje poglady, wiec nie nalezy sie klocic. |
Cytuj:
@topic Dalej się zastanawiam czy nie muszę obawiać sie wezwania do woja w czasie studiów i po zakonczonych studiach, a jesli co¶ takiego dostane to czy po zakonczonych studiach moge sie odowołać? Odrazu zaswiadczam że jestem zdrowy ale za leniwy zeby i¶ć na co¶ co raczej mi sie w życiu nie przyda. |
Cytuj:
|
Cytuj:
-dysgrafia -dysortografia -dysleksja Sorry, ale gdybym ja byl chory na cos, wiedzialbym raczej, co to za choroba. Nie napisalbym "jestem chory na raka,aids i cos jeszcze, nie pamietam". Cytuj:
@Topic : czyzby temat sie wyczerpal? Skonczyly sie nam argumenty? ;) @Igomas : dobrze gadasz ;) |
ja już 2 lata jestem studentem a na WKU nie zaniosłem za¶wiadczenia ze studiuje :) mam kat. A i jakos mnie "ojczyzna nie wzywa" :D ( chyba juz jestem na rezerwie z tego co sie orientuje)
a co do armi zawodowej to słyszałem ze ma być taka w pełni do 2010 r. I jestm jej zwolennikiem bo armia z poboru w dzisiejszych czasach to tylko zbedny worek na pieni±dze bez dna. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |