Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Zasady i Regulamin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61851)

Glacial Hero 11-02-2006 12:17

@Pinki
Zacznij od początku
@Hellraiser
"Postać konkursowa musi być założona na tym samym koncie, co postać główna. Obie nie mogą mieć ukrytych danych konta."

Hegemmon 11-02-2006 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt
Hmm ... troszke mnie zaskoczyliscie pomyslem zrobienia konkursu wlasnie na Rookgaardzie. Sama idea nie jest zla. Przyznam nawet, ze dosc interesujaca. Ciekawi mnie ile expa zdobeda nasi Forumowicze. Moze sama od nich sie czegos naucze =]

Jednak zasady konkursu maja pare mankamentow:

<cut>

Zycze Wam drodzy Admini i Modkowie duzo cierpliwosci oraz wolnego czasu. Sprawdzenie xxxx filmow jest nie lada wyczynem. Poza tym zauwazylam takze, ze juz nerwy Wam puszczaja. Nie dziwcie sie. Azeby zasady, regulaminy, akty prawne (jakby tego nie nazwac) bylo dla kazdego zrozumiale nalezy ukladac je tak, aby nawet 3-letnie dziecko zrozumialo. Fakt, ze powstalo tyle pytan mowi sam za siebie. Uwidacznia Nam, jak wielu z naszych pobratyncow nadal jest na poziomie raczkowania jesli chodzi o czytanie ze zrozumieniem - juz nie wspomne o wykorzystaniu owej wiedzy.

Cóż, jesli uważasz te zasady za złe, to trudno. ułożyliśmy je tak aby nam było łatwo jak najszybciej wyłonić zwycięzców. Nie musisz rozumiec powodów zaistnienia punktów regulaminu- musisz sietylko do nich stosować.
no ale żeby nie wałować tego tematu jeszcze przez kilka postów:
ad.1 chodzi tu o to aby na samym poczatku sprawdzić, czy user przeczytał regulamin, jeśli tego nie zrobił, to w trakcie filmu prawdopodobnie złamie jakaś zasadę ale i nie powie hasła aktywacyjnego- część złych filmów odpada.
ad.2 Expić w teamie a expic i napotykac na expowisku innego gracza to dwie rozne sprawy. Jak mozna tego nie dostrzegac? expiac w teamie atakujesz tego samego stwora itd.
co do ignorow- ignorowane wypowiedzi nie sa blokowane, sa po prostu nie wyswietlane u gracza. na filmie i tak je potem widac.
ad3. czy to az tak trudno zrozumiec? wyjasniac nie bede, zeby pomyslow nie podsuwac. ogolnie chodzi o to, zeby nie bylo podwojnych zwyciezcow 9oops wygadalem sie). Jesli uwazasz ze to zasmiecanie konta to trudno, Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. nad takimi przypadkami się nie użalam.
ad.4 tu zes palnal tak, ze i Chuck Norris by nie zrozumial. ale z tego co zrozumialem wynika, ze tobie nie pasuje zmiana naszej podstawy wobec QS. Chodzi o to, ze questy na rooku nalezy traktowac jako treningowe. W poprzednim regulaminie byla wzmianka chyba ze ich QS nie dotyczy.
ad.5 nie, nie latwiej. ile manasow nalezy przekaac aby bylo to nie fair? nie chce mi sie nad tym zastanawiac. troche luzu tutaj nie zaszkodzi a co wiecej, pomoze. nie do konca wiadome jest co jest zle a co dobre wiec najlepiej tutaj sie ograniczyc, zeby nie miec problemow.
ad.6 a co tu jest takiego trudnego do zrozumienia? zaraz.. moze ty masz 2 latka? nie wiem, nie podales. chyba ty jako jeden z nieliczynch nie czytasz. moze nie uznales za stosowne dokladnie wczytac sie w regulamin?

podsumowanie.
trzy lata to za malo aby moc grac w tibie. moze masz cos z glowa nie tak, skoro regulamin sprawia ci takie problemy, bo i jedenastolatki lapia w mig o co tu chodzi
Cytuj:

Fakt, ze powstalo tyle pytan mowi sam za siebie. Uwidacznia Nam, jak wielu z naszych pobratyncow nadal jest na poziomie raczkowania jesli chodzi o czytanie ze zrozumieniem - juz nie wspomne o wykorzystaniu owej wiedzy.
tacy beda, chocbysmy napisali i stustronicowego manuala o tym jak przeczytac i zinterpretowac regulamin. po prostu to nie nasza wina, ze ktos nie umie ze zrozumieniem przeczytac slow.
przyklad:
Cytuj:

Tutaj wsadzic link z filmem...?
user ma wpisane 16 lat(nie wnikam) i nie wie tego? to co ja mialem napisac w regulaminie? ile razy mozna o tym pisac? raz wystarczy. po to sa kary, aby karac tych, ktorzy po prostu nie chca zrozumiec regulaminu, ktory zostal przeczytany przez moderatorow i nikt nie mial zastrzezen co do jego poprawnosci.
no i poza tym, nie moja wina ze ktos jest tak leniwy, ze czeka az mu sie pod nos cos podsunie aby mogl to powachac.

Feni 11-02-2006 12:23

Eee...

Powiem tak: Chcialem zrobic ten konkurs, ale kick, 2h juz nagrywalem i co, nie mozna dogrywac wiec co, od nowa? Heh, nie jestem az tak szurniety zeby od nowa zaczynac, no niestety zycze powodzenia innym bo ja sie juz wylozylem :p

Patryczeqq 11-02-2006 12:31

BOze!! ludzie czytajcie ze zrozumieniem!! X( X( X(
jesli ktos w ciagu 3 godzin zdobedzie 8lvl to nie wychodzi na maina tylko dalej expi na roku!!! OMG -.- takie to trudne do zrozumienia????

@Feni: masz racje, ale takie sa zasady bo to mogloby byc nie uczciwe, ja sam tez nie biore udzialu w tym konkursie poniewaz mam radiowke i czesto mi rozlacza internet, a jak by sie tak zdarzylo ze po 3h grania by mnie wywalilo to bym sie pochlastal chyba xD

Dzika Zuzia 11-02-2006 12:35

ok wszystko gra ale mam jedno zastrzezenie:
Jak ktos wyjdzie z rooka np. w ciagu 2h?? co ma robic

N4zgul 11-02-2006 12:38

Rozumiem wszystko po jednym przeczytaniu regulaminu, ale nie rozumiem jednej rzeczy:
Cytuj:

* Ogłoszenie wyników może się nieco opóźnić, jeżeli Cipsoft będą się ociągać z wykonaniem swojej części weryfikacji zwycięzców.
Otóż dlaczego cipy muszą "weryfikować" zwycięsców, nie widziałem ich w sponsorach konkursu więc o co chodzi??Nie rozumiem wytłumaczcie mi.

0|)l_0T0\^/3 Hehehe to tez jest dobre.
Cytuj:

W ten sposób dyskwalifikujemy użytkowników, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
Czy to świadczy czy ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem??Chyba nie.

Fajnę są równierz wypowiedzi tzw."dzieci forum" takie jak np. "Mama mi nie pozwoli grać cztery godziny".Co to kogo obchodzi??w regulaminie jest napisane A i uczestnicy konkursu muszą robić A a nie b

To chyba wszystko. Powodzenie dla uczestników konkursu:)

ogonek 11-02-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzika Zuzia
ok wszystko gra ale mam jedno zastrzezenie:
Jak ktos wyjdzie z rooka np. w ciagu 2h?? co ma robic

no a post wyzej co jest napisane?? czytaj ze zrozumieniem TYLKO EXP. NA ROOKU. czyli nie wychodzisz tylko expisz do oporu

Zarr Maril 11-02-2006 12:44

Ja mam pytanie jak moj kolega nnnnie moze byc wieczorem i przekazac mi eq to nie zostane zdyskwalifikowany jesli ten kolega przekaze jakiejsc nowo zalorzonej postaci swoje eq a ta przekarze mi to eq??

Macia 11-02-2006 12:48

No dobra ale nie na kazdym servie mozna dobrze poexpic ... Na niektorych servach jest mniej ludzi niz na innych. Pozatym jakies friendly postacie moga pozorycznie sprzedac eq za tanioche lub dac za free. Troszke niesprawiedliwy ten konkurs bo powinien odbywac sie na jakims jednym servie.

Zreszta wy to organizujecie.

N4zgul 11-02-2006 12:51

To graj na takim servie gdzie jest mało ludzi, w regulaminie nie ma nic o tym że konkursoba postać musi być na tym samym świecie co główna, byle by była na tym samym koncie;)

edit:
@up
Cytuj:

Po raz pierwszy (i niekoniecznie ostatni) zespół tibia.pl zezwala na publiczne pokazanie questów.
pzdr.
N4zgul

mwlodi 11-02-2006 12:57

omg

ale wy jesteście dziwni, jest wszystko napisane jak byk a wy jeszcze pytacie o jakieś głupoty....wstydźcie się :baby: :P

Mic_12 11-02-2006 13:01

Brawo !

Wielkie brawa dla Pani Instynkt. Nareszcie pokazała kto jest mądry ,a kto nie.

San 11-02-2006 13:14

Mam pytanie. Czy w przypatku zajecia pierwszego miejsca mozna otrzymac pacc dla 2 osób na 3 miesiące zamiast jednego na 6 miesiecy?

Z góry dziekuje i pozdrawiam!

Lade Noro 11-02-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez San
Mam pytanie. Czy w przypatku zajecia pierwszego miejsca mozna otrzymac pacc dla 2 osób na 3 miesiące zamiast jednego na 6 miesiecy?

Z góry dziekuje i pozdrawiam!

Wątpie, zasady są jasne. Poza tym koszt p acc na 6 miesiecy jest niższy niż 2x na 3 miesiące :)

mwlodi 11-02-2006 13:25

Taaa i trzeba najpierw wygrać konkurs ;)

Hegemmon 11-02-2006 13:47

no fakt, troche neipotrzebnie ci nawrzucalem.
co do twojej płci przelecialem twoj poprzedni post szybko i dostrzeglem tylko jedno slowo rodzaju zenskeigo, odnoszace sie do twojej osoby. szybko czytalem i widocznie przeskoczylem, przepraszam. Poza tym spotykac kobiete w tibii to dla mnie nieczeste "szczescie" :) i moj udreczony leb nie zalapal w pore, ale teraz przypominam sobie ciebie z poprzednich postow.
Cytuj:

Teraz widac jak przynajmniej ty traktujesz Forumowiczow oraz to jakie maja zdanie.
bo tak jest, nie trzeba rozumiec wszystkich zasad. niektorych nie opisywalismy dokladniej (potem sie wygadalem) po to, aby nie podsuwac ludziom glupich pomyslow. jesli cos jest zabronione/nakazane w konkursie, to jest ku temu konkretny powod. nie robimy niczego po to, aby sie z was ponabijac (drom to admin a nie moderator wiec sie nie liczy)... no moze w newsie ponabijalem sie troche z droma, ale wydaje mi sie ze on to nawet lubi...
Ja szanuje zdanie uzytkownikow ale nie zawsze oplaca sie byc uprzejmym bo nawroty moga byc dotkliwe. Poza tym traktowanie wszystkich uzytkownikow jednakowo uprzejmie jest idiotycznym uproszczeniem sprawy. Ja tez mam prawo czegos nie lubic i wkurzac sie na jakies zachowania. Forum to nie "towarzystwo wzajemnej adoracji" (hehe uwielbiam ten zwrot) gdzie kazdy kazdemu tylek lize, bo tak jest fajniej.
Cytuj:

To moze w ten sposob ci to zobrazuje.
Sytuacja nr 1 - Pan A i Pan B sa kumplami, czyli stanowia team. Konkurs polega na tym, aby w 4h zdobyc jak najwiecej expa. Wytlumacz mi wiec
<cut>
to juz nasze zmartwienie rozpoznac kto gral w teame a kto nie. poza tym tak, uwazam ze latweij grac w teamie. kto powiedzial ze team to tylko dwoch? i kto poweidzial ze wszystkim zalezy na expie? moze kombinacja blocker attacker? albo 3 attackerow, zeby defa przelamac? sa sposoby i wierz mi, ten punkt dopracowalismy. nie wszystko widac w regulaminie.

odnoscie tych questow. tutaj byla naprawde dluga rozmowa nad tym czy pozwolic czy nie. z poczatku wygladalo to zupelnie inaczej, jednak doszlismy do wnisku, ze jednak powinnismy, gdyz w konkursie chodzi mneij wiecej o to, aby wylonic tego, kto najlepiej umie grac. wiem, ze tbiia to nie RPG ale wykonywanie questow jest wciaz waznym elementem gry.

Cytuj:

Widze ze Panowie zaczeli stosowac zasade - Regulamin jest po to, zeby go lamac - heh brawo =] A mimo to pragna karac za QS - hehe brawo =]
Panowie - o co Wam wiec chodzi?? Przeciez jedno wyklucza drugie. Jeszcze raz:
przegapilem jakims cudem 2 i trzecia linijke
te dwie rzeczy wcale sie nie wykluczaja wzajemnie. na filmiku mozna pokazac jak sie wykonalo quest, ale nie wolno o tym pisac na forum.

Cytuj:

"nie chce mi sie nad tym zastanawiac" - <cut>
informacja o tych lf zostala dopisana juz po rozpoczeniu. powineinem to raczej skomentowac "nie mam czasu sie nad tym zastanawiac" bo faktycznie, nie mam czasu, musze na bierzaco przegladac tematy i odpowiadac na pw (hehe dzis wiecej niz w niejednym miesiacu) ponadto nie zajmuje sie tylko forum. od rana mysle o moim pustym brzuchu czekajac na obiad.
Cytuj:

Zauwazylam ze obrazanie mnie sprawia ci wiele satysfacji. Jezeli nie potrafisz dostrzec subtelnej aluzji - 3 latka -, to zaczne w takim razie pisac jasniej wyrazniej przejrzysciej i konkretniej. Gdyby 11letni gracz w mig lapal o co chodzi to nie byloby pytan prawda?? Milo takze ze wspomniales o mojej glowie. Naprawde jestes uprzejmy az do bolu. Dziekuje.
o moim zachowaniu za chwile.
dlaczego wszystkich wkladasz do tego samego koszyka. jakbys nie zauwazyla, to juz jest na tibii wielu Hamiltonow i na pewno prawie wszyscy graja poprawnie. Wiekszosc pytan w tym temacie odnosi sie do zagadnien, ktore poruszono juz na samym starcie wielokrotnie a potem jeszcze kilka razy w trakcie trwania konkursu. przykladem tego jest pytanie "skad tibicam wziasc?" jest w tym temaci chyba juz z 10 linkow do programu i kilka do poradnika "idiot-fiendly"
ponadto dopracowytwac zasady mozna w neiskonczonosc ale i tak zawsze bedzie cos do poprawienia
Cytuj:

Jezeli nie okreslicie jasno i precyzyjnie okreslonych warunkow to w jaki sposob Forumowicze beda wiedzieli gdzie jest granica przyzwoitosci??
jak juz mowilem trudno mi bylo w locie ustalic ile bp lf powinno byc dopuszczalne a ten punkt trzeba bylo napisac szybko, bo sie pytanie dublowalo w zastraszajacym tempie (IMHO najlepiej 0lf ale na pewno wielu to nieodpowiada). nie ustalenie konkretnego limitu daje dreszczyk emocji ;) trzeba oszacowac samemu co sie moze zrobic- to tez powinien potrafic porzadny gracz.

Cytuj:

PS tym razem wiem czego sie po tobie spodziewac, wiec obelgi pod moim adresem nie beda tym razem dla mnie zaskoczeniem.
jeszcze raz przepraszam za zmianę twojej płci i za te niezbyt miłę potraktowanie. na swoje usprawiedliwienie moge powiedziec jedynie tyle, ze od ~7:30 siedze przy kompie i widze, jak userzy popełniaja te same bledy, ktore wynikaja nie z niezrozumialosci regulaminu, ale z lenistwa, bo nie chce im sie wogole wszystkiego przeczytac a byloby jeszcze gorzej, gdybym szczegolowo opisywal i usprawiedliwiak kazde zagadnienie.
~40% uznaloby, ze nie ma sensu cos takeigo czytac, bo latwo sie domyslec jakie moga byc zakazy a potem maja pretensje nie do siebie tylko do moderatorow.

Cytuj:

ale wy jesteście dziwni, jest wszystko napisane jak byk a wy jeszcze pytacie o jakieś głupoty....wstydźcie się
widzisz?- jak ktoś chce to potrafi zrozumieć.

Kapitan Hah 11-02-2006 14:10

[*] Za dzień konkursu uważa się 11 luty 2006 i tylko filmiki, które zostaną nagrane po save 11 lutego i przed save 12 lutego, będą brane pod uwagę. Po zakończeniu nagrywania należy się z postaci wylogować. Postacie, które, przed wyjawieniem wyników konkursu, w polu "Last Login" będą miały datę po save z dnia 12 lutego, będą dyskwalifikowane.
[list][*]Liczą się tylko posty napisane przed upływem godziny 9:30 dnia 12 lutego 2006, oraz z datą ostatniej edycji sprzed godziny 9:30

Czyli nie mogę zacząć grać o 7.00 i grać do 11, 12lutego, bo muszę się zgłosić do 9.30? Mam rację?

Hegemmon 11-02-2006 14:16

musisz sie wylogowac o 9:00 czasu GMT+1 gdyz o tej godzinie jest save serwera.
najpozniej nalezy zaczac probe okolo godziny 5:00 aby miec mozliwosc wykorzystania pelnych czterech godzin.

Ricky - Norek 11-02-2006 14:22

Sie spróbuje, choć i tak nie mam więkrzych szans.

Macia 11-02-2006 14:22

Przeciez ten konkurs jest jak najbardziej niesprawiedliwy ... Jezeli mozna wziasc eq od rook slayer to po co wogole na niego tracic swoj czas. Ten da best eq i bez strat bedzie sobie expowac. Inni nie majac takiej mozliwosci beda musieli wszystko zdobyc sami ... Doslownie BEZNADZIEJA ...

I na koniec skonczcie z tym Chuckiem Norrisem bo to jest nudne ...

Xemnar 11-02-2006 14:25

Czy to tutaj trzeba wklejac filmy?:>
A drugi pytanko to jest takie:

Czy film zostanie zaliczony bo sie zapomnailem i powiedzialem nie w swiatyni tylko pare kroczkow za nia te dziwne znaki proszę o odpowiedź

Glacial Hero 11-02-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mirosojaki
Qrcze bo ja czasu nie chcialem tracic to se wczesniej itemki wziolem i jak sie zalogowalem to odrazu mialem Eq bende mial za to dyskfalifikacie ?? plx no :(;(

Zacznij od poczatku (czyt. zrób nową postac). A do wszystkich:
Czytajcie regulamin spokojnie, nie śpieszcie się, pamietajcię, że nie to się liczy, że ktoś nakręcił szybciej film, tylko ilość expa zawartych w tym filmie, wkońcu każdy ma swoje cztery godziny !

Taka Tuca 11-02-2006 14:45

To zdeczka nie fair. Ja np. jade na poczatkowym eq na rooku i siedze na ratach do 4 levelu, a drudzy od razu gonia w dopper shieldzie i katanie, z bp fluidow i sobie biegaja po poison spiderach -.-

Do kitu z takim regulaminem...

Duke Dran 11-02-2006 15:53

Luzz już zrobiłem 5 lvl w jakieś 60 min ( wiem noobowsko :p ) i nagle lags + kick i lipa :p beuheuheuehuheu może jeszcze raz spróbuję. Bleeee:]

Hegemmon 11-02-2006 16:49

NIE ma wyjątków od regół.
Jak ktoś nie wypowie kodu aktywacyjnego, to jużjego problem. do save servera pozostało jeszcze czasu 4 próby. Tu chodzi także o to, aby wykazać się inteligencją.

Macia:
zapewniam cię, że nie poszliśmy po lini jak najmniejszego oporu. Fakt iż reguły są takie a nie inne może nie wszystkim odpowiada, ale zapewniam, żę gdyby były inne, to zapanowałby po prostu nieopisany chaos.

Cytuj:

jak sie wbije 8 lvl to można isc na mainland?
Do Instynkt- i co, ja mam się nie denerwować? Jeśli tak, to drom i matkus powinni tutaj zatrudnić boty, bo czasami umiejętność opanowania się na tym forum graniczy niemal z cudem.

OnlyM(PL) 11-02-2006 17:12

Czyli jak sie nie myle to mozna zalozyc 1 lvl postac z pacciem na rooku? czy tu musi byc free acc?
Ok sorry sorry juz wiem, dont keal my plx

N4zgul 11-02-2006 17:14

Cytuj:

Jaki noob ze mnie........ Zapomailem dodac tego slowac na paczatku gry:/ i 4 godziny na marne a tak mi dobrze szkolo 6.5k exp:/ Hege~ Wyjatek plz
Są jednak ludzie którzy nie potrafią zrozumieć chyba najłatwiejszego warunku regulaminu :D
Cytuj:

Przed wyjściem ze świątyni należy wypowiedzieć kod aktywujący. Brzmi on następująco: 0|)l_0T0\^/3
W ten sposób dyskwalifikujemy użytkowników, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

slammer 11-02-2006 17:19

czemu robicie takie nudne konkursy? duzo ciekawiej by bylo gdyby expienie mialo trwac np. 30 minut bo w 4h idzie sie zabic z nudow. a jeszcze ciekawiej by bylo gdybyscie zrobili na jakims serwerze na rooku cos w rodzaju questa, a NPCami byla by ekipa tibii.pl. questy typu: znajdz admina, przynies zdechlego krolika i kto pierwszy zrobi all na filmiku :)

@OnlyM(PL)
ta, ale nie mozesz expic na pacc area

Freaqs 11-02-2006 17:37

Pewna osoba zrobila 11i iles K expa. Powinna byc chyba zdyskwalifiowana ! Dostala pelne eq , duzo kasy (na shovel , torche i 14 life fluidow)!!!

SpOoKy 11-02-2006 18:42

Heh mnie rowniez zaciekawilo jak mozna zrobic 11k expa w 4h na rooku... wiec postanowilem zassac filmik i co sie okazuje... koles nagiminnie lamie regulamin dostaje kupe kasy, wyprasza z cave i na dodatek po 240min ( 4h ) nadal expi... z tego co czytalem po 240min nalezy jak najszybciej sie wylogowac on przedluza filmik o 8min... mam nadzieje ze jego 4h pojda na marne... pozdro !

Freaqs 11-02-2006 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpOoKy
Heh mnie rowniez zaciekawilo jak mozna zrobic 11k expa w 4h na rooku... wiec postanowilem zassac filmik i co sie okazuje... koles nagiminnie lamie regulamin dostaje kupe kasy, wyprasza z cave i na dodatek po 240min ( 4h ) nadal expi... z tego co czytalem po 240min nalezy jak najszybciej sie wylogowac on przedluza filmik o 8min... mam nadzieje ze jego 4h pojda na marne... pozdro !

Ja tak samo ! Owszem eq tak ... ale kasa !? Gdzieee!? : P

Wedlug mnie nawet eq nie powinno moc przenosic

Hegemmon 11-02-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danrahses
Jak już filmik nagrałem to moge wejść jeszcze raz na tą postać i dać eq do innej postaci i nagrać 2 filmik??

przeczytaj jeszcze raz fragment regulaminu o tym, ze nie wolno sie logowac po wylogowaniu, trzeba bylo zrobic to przed zakonczeniem filmiku.

Freaqs- dyskwalifikacje rozpoczna sie po zakonczeniu przyjmowania zgloszen.

mattiz 11-02-2006 19:23

Mam pytanie.
Mam druida na 18 levelu. Miał 19, ale to szczegół :). Chodzi o to, że robiłem go przez około 6 miesięcy, ale miałem bardzo dużo przerw w Tibii (czasem trochę mnie przynudza), zresztą, miałem pecha do dedów, miałem ich bardzo dużo (około trzydziestu). Czy mimo to mogę wziąć udział i nie zostanę zdyskwalifikowany?

Niwgnip 11-02-2006 19:36

JAk bys ogladnal uwaznie filmik, to bys zobaczyl, ze rowno po 4 godzinach nie liczylem expa

Enjoy :)

Magson 11-02-2006 19:39

Zazdroscicie mu poprostu : )

Zielony Góraaa = *

Arcymag Andrzejek 11-02-2006 20:21

Hege... Dziękuję, że skasowałeś mojego posta... Ale naprawdę czytałem ten poradnik dwa razy... I wszystko robie dobrze! A mimo wszystko to się nie zapisuje... Gdy chce zakończyć naciskam zakończ nagrywanie, a potem się wylogowuje...
Ale w katalogu, który wybrałem nie pojawia się żaden nowy plik...

Bubusiek 11-02-2006 20:29

8,400

Sądze że zrobienie 12k expa w 4h na rooku jest możliwe z własnego doświadczennia.. postać sie wyprowadza (jak mało ludzi gra na rooku) 1,5h to daje 4,2k expa Czyli jesli nie wrąbie ci sie ktos do kopalni to zrobisz okolo 11k
(No zakładając że nie zaśniesz z nudów) :P

Freaqs 11-02-2006 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bubusiek
Sądze że zrobienie 12k expa w 4h na rooku jest możliwe z własnego doświadczennia.. postać sie wyprowadza (jak mało ludzi gra na rooku) 1,5h to daje 4,2k expa Czyli jesli nie wrąbie ci sie ktos do kopalni to zrobisz okolo 11k
(No zakładając że nie zaśniesz z nudów) :P

Chodzi o to ,że kolesław dostał legion helmet , chain armor , studded legs, copper shield ,katane, 1k , rope ! Owszem ... eq mozna ale kase !? To nie fair jak ktos nie robi nawet przerw w expie bo ma lf'y ktore qpil za kase ktora dostal.

Warmendes 11-02-2006 20:45

Ja myślę ,że Zielony ma realne szanse nawet na wygranie tego konkursu. Wszystko jest ok bo patrzyłem na filmik tylko nie wiadomo jak z tą kasą ale i tak to samo so ktoś by podal jemu te life fluidy. W regulaminie pisze ze 2 bp jeszcze mozna ale moze sie to okazac złym posunieciem ;P A on nie wzial calych 2 bp XD tylko 35 lf ;p A jakby chodzil po te torchy to ile by zrobil mniej expa? nawet nie wiem moze po drodze by zrobił wiecej ale to juz jego sprawa. Jeśli nie zostanie zdyskwalifikowany to powinien chociaz dostać pacca na 3 miechy. To jest tylko moje zdanie więc nie besztać mnie -.-

Hegemmon 11-02-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcymag Andrzejek
Hege... Dziękuję, że skasowałeś mojego posta... Ale naprawdę czytałem ten poradnik dwa razy... I wszystko robie dobrze! A mimo wszystko to się nie zapisuje... Gdy chce zakończyć naciskam zakończ nagrywanie, a potem się wylogowuje...
Ale w katalogu, który wybrałem nie pojawia się żaden nowy plik...

to dlaczego do jasnej <cenzura> poruszasz problemy z tibicam tutaj a nie w temacie do tego przeznaczonym

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40.