![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No a wiec jednak Mati zostaje :cup:
Wiedzialem ze tak bedzie XD Pozatym Rekin gz 6mlvl:cup: A tak pozatym to wczoraj mialem advensa na 81 axe oto dowod ----------------------> 16:03 You advanced in axe fighting. Jeah nie ma to jak skillowanko najpiekniejsze co zostalo wymyslone w tibi XD A tak pozatym to nie wiem co by tu powiedziec :) Pozdro all PS: Nie wiem co napisac w PS PS2: Nie wiem po co pisalem PS PS3: nie wiem poco odpisywalem na PS PS4: Nie wiem czemu napisalem PS2 oraz PS3 PS5: Mam smutna wiadomosc PS6: Koncze pisac comenta PS7: Wlasnie skonczylem i jest looz XD |
@ rekin
gratki wielkie 6 mlvl, wczoraj z michalem esmy liczyli ile czasu potrzeba na jaki mlvl u knighta, oczywiscie to sa tylko przypuszczenia wiec sie nei smiac wiec potrzebujesz cos kolo 4 k h spalania many a bedziesz wymiatał z sd, Zycze tylko powodzonka.:) @ rycerski Na twym avatarze widzie ze kupiles demonke. grtz tez :) @ dolor dobra beka z tymi twoimi ps, ps1 p2 itd. :) i grtz 81 axe :) (ps: maniak skilow xD ) @ ktos tam nie iwem pisz offerte gs do mnie na priv. |
Co jest do jasnej cholery X( Serwery wyłączone!? Nie no człowiek sie zmobilizował żeby troche poexpic ( co w moim przypadku nie jest łatwe) A tu lipa...:(
|
@Narkoman
ty :] Ja też dziś rano na 9:00, wstaje se troszke poskillić (hehe, "de pała of skills") a tu lipa :/. Miejmy nadzieje, że nie będzie cofki..... wczoraj nabilem 42% sworda i demonke.. Jak bedzie cofka to sie chyba zabije... Swoja droga, tuż po upie, krystalan z Dl hunta wyniósł 2x dsm (co sie tak cieszył w dp) a tu cofka <buehehe> chłopak miał pecha :/ |
lol kurde to nie fair. kiedy ja michal tak mniej wiecej te bohy zamienilem przed czy po servie?
|
jakby byla "cofka" to bym ****a nadal mial 5 magic lvl ;(
|
nie ma cofki bo wlasnie zapisuja sever a tak pozatym to wbilem wlasnie 24 lvl :) wow :P
|
Najs Rekin!
Kiedys cie maybye dogonie... xD Ale narazie skillowanko, aha i do wszystkich piszacych w tym temacie z silvery: WKLEJAJCIE SSY DO TEMATU TYLKO SILVERA!!! |
eee porada nie
tam tego nie odswiezajmy-ja zrobie nowy temat ale musze wiedziec, ze wszyscy bedziecie dawac screeny ok? |
dawno nie pisałem na moim kochanym temanie o ukochanym świecie jakim jest Silvera!! Mati zostań oj to jest tylko gra!!!! jak cos stracisz bo ktos cie za***al to trudno taka jest ta gra!!! porownam tu na przyklad Seromontisa największy lvl wsrod polaków 245 czy jakos tak na niepamietam jakim cos kolo 240 czy jakos tak deda mial na Warlocku !!! i co zucil tibie? a on pewno stracil troche eq ale przytym lvl stracil pare milionów expa!!!!!!!!! a ty sie martwisz jakimis badziewiami!!!
|
Cytuj:
@Filipex Mati obwieścił nam wszystkim, że zostaje, nie ma się co przejmować:evul: :evul:, a zrobił to jakieś 2 dni temu.... |
hehe nom obwiescil nam..
a co do zdjec to a powklejam jesli sie tylko naucze:) |
@narkoman
looz napisz do mnie na gg to cie naucze :] -8017653 |
Cytuj:
Chyba istnieje takie cos jak AoL -.-' czy pare mln expa hmm watpie ;p Mogli by zrobic cofke do mojego deda :D :D Ale co tam c*** z tym. '-.-TIBIA-.-' |
znowu nie na czasie jestem ehhh :( dobra *** z tym kto ma na sell ss'a i tower shield aaa i szukam palla na deserta!!
narkoman wiem ze juz niegrasz Yogi Leaderem ale on jest paladynem uzyczysz go na deserta proszeeee :( bo ja chce 10 k !!!!!!!!!! :) |
@ rekin
neo dal mi linka i juz wiem jak chyba @ filipex jasne napisz do navusa i jak tylko bede miec czas to mozemy isc. ale wez kusze |
wielkie dzięki :) to tak niejestem pewien moze jutro wieczorem albo tak po poludniu a jak nie to w sobote
|
Pierwszy raz o dziwo spotkałem się z Power abusem na własnej skurze . Ja tu se spokojnie trenie na slimach w black knight house a tu wychodzi pewien człowiek i pojawia sie mu skull ;/ no to dluga do miasta podrodze oczywiscie mnostwo wiadomosci że hunted 4 ever , pay itp oczywiscie jak sie pytalem o powod to milczal. Trening sie opłacil w drodze do miasta dostałem tylko 2 cepy:
17:52 You lose 17 hitpoints due to an attack by Fred Weasley. 17:52 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fred Weasley. Pewnie mial Brighta :P a potym wydażeniu zagadałem do aikau i mnie wyplatal z tarapatow 18:36 Fred Weasley: you free Aikau jest boski :):):):) |
Jeah!!!!! a wiec widze ze nie umicie pisac postow:D (joke)
A wiec tak dzsiaj zostalem obwieszczony juz nie wiem po raz ktory pie****cem na punkcie skilli :D zreszta sie nie obrazilem bo slysze to codziennie po iles razy :D Kolejne co chcialem poruszyc: Jak juz wszystkim wiadomo w rozmowach pomiedzy polakami na silverze pojawil sie nick -------> Fantom da First <------------- jak juz wiekszosc podejzewa w tym ja ze jedzie na czitach. Jak zaowazyl moj kumpel Hydrant (Hydraulik zbyszek) koles siedzi cale noce na tibi a jak ktos do niego pisze to nie odpowiada. Postanowilismy napisac raport do gma ktory juz bada sprawe :) zaniedlugo sie wyjasni czy jedzie na czitach czy nie. Jesli okaze sie ze jest czysty to osobiscie zloze mu przeprosiny zarowno na tibi jak i na stronie w tym temacie :) Pozdro all |
na 80% gm oleje tego reporta oleje wiem bo sam robiłem nie jednego reporta na PA :P . Żeby gm zerknoł tego reporta poproście jakiegoś tutora żeby to wysłal inaczej marne szans żeby bylo przeczytane ...
|
A teraz czas na........ DROGRE I ZLE WIADOMOSCI OD LIGUSA (czyli mnie :D)
Oto wiadomosc z ostatniej chwili: Mam dobra i zla wiadomosc pozwole sobie najpierw przeczytac zla ZLA WIADOMOSC: Luvern padl na Draconi DOBRA WIADOMOSC: Luvern nie jest juz na Draconi z ktorej nie mogl sie wydostac co oznacza ze jest wrescie wolny. To na tyle dzisiaj wiadomosci Dziekuje i zaprawam na jutrzejsze wiadomosci Pisal dla was Ligus B) PS:Nie wiem co napisac PS2:Niestety nie wiem co napisac w tym PS-ie PS3:Przypomnialem sobie co chcialem napisac w PS i PS2 PS4:A wiec pisze PS5: Dobranoc |
@Everlasting Mercy
Aikau wcale nie jest taki święty ;) widać trafiłeś na jednego z tych lepszych graczy, którzy używają tej postaci ;) jest on chyba najpopularniejszy z nich wszystkich i najbardziej lubiany (przynajmniej tak kiedyś było) lecz swoje grzeszki ma :] a jeśli chodzi o Weasley'a - to można się było po nim tego spodziewać :p d.Taube |
@ligus
i c*** z tym moze se uzywac programow albo nie ale nie powinienes go raportowac -.- ze ma lespze skille od ciebie to nie znaczy ze odrazu tzreba sie go pozbyc... masz racje- jest tak duzo pl z dobrymi skillami na silvie zeby banowac...myslalem ze chcesz zagarnac tym servem(tzn. zeby pl zagarneli)X( |
Cytuj:
Powiem jedno Nie znosze oszustow. Teraz czas na drugie: Juz wole zeby polacy nie zadzili servem wole zeby nim juz zadzili zenhowie bo POLACY BYWAJA CZASAMI WIEKSZYMI NOOBAMI NIZ BR. Fak nie podobaja mi sie zady obecnych hlvl PS: Nie znosze oszustow ja nigdy na zadnym czicie nie jechalem PS2: Jak by wlasnymi silami nabil te skille to bym nic do niego nie mial PS3: Widze Rekinie ze za wszelka cene chcesz zeby POLACY ZADZILI Silvera. PS4: Oki nich zadza ale niech dorobia sie tego w uczciwy sposob nie uzywajac mc i innych programow cziterskichX( |
Polacy nie zagarna tego servera nigdy :P za dużo high lvl brazoli ;/
|
A teraz czas na........ DROGRE I ZLE WIADOMOSCI OD LIGUSA (czyli mnie )
Oto wiadomosc z ostatniej chwili: Mam dobra i zla wiadomosc pozwole sobie najpierw przeczytac zla ZLA WIADOMOSC: Luvern padl na Draconi DOBRA WIADOMOSC: Luvern nie jest juz na Draconi z ktorej nie mogl sie wydostac co oznacza ze jest wrescie wolny. To na tyle dzisiaj wiadomosci Dziekuje i zaprawam na jutrzejsze wiadomosci Pisal dla was Ligus PS:Nie wiem co napisac PS2:Niestety nie wiem co napisac w tym PS-ie PS3rzypomnialem sobie co chcialem napisac w PS i PS2 PS4:A wiec pisze PS5: Dobranoc Ehhhhh srry Adminkow ale zapomnialo mi sie ze tego posta napisalem juz wczesniej :) Ale ze mnie gapa |
Cytuj:
Weasley lal mi pala zawsze w old mine bo bylem kiedy oskrazony o kradziesz BoHow (hyhy mialem je ;p) i nawalala mnie cala gildia Hunters of Law czy cos a Aiku nie jest taki dobry pewnie trawiles na jakiegos normalnego kolesia co gral tym charem moim zdanie bardzo fajnymi h-lev jest Krystalan Zadeon:D (on z Kanady z nie Br;p) i Kilalla jesli 50 lev to h-lev.Taube powiedz mi kim ty jestes bo bardzo jestem ciekawy tego a mozliwe ze cie pamientam (ńóóp plx xD). Fantom bardzo dziwnie sie zachowuje, moze by tak go u***ac jakims noob charem zeby mial nauczke?? Bardzo duze prawdopodobienstwo jest na to ze uzywa jakiegos bota bo zeby na skillach 70+ bic 1 na dzien to trzeba byc 24 godziny online a to raczej jest ciezko zrobic (niedotyczy Seromontisa;p;p zart, chociaz chodza sluchy ze tez uzywa botow) P.S Ma ktos c-shielda albo meduske na sell:confused: :confused: |
Nie będe pisał tego co chciałem, bo o Fantomie już dość, już się wszyscy wypowiedzieli. Teraz czekamy na wyniki.
@Rekin Nie chodzi o to, że my Fantomowi zazdrościmy. Po prostu to jest perfidne, jak my zgodnie z zasadami tibii trenimy przez miecha, a tu wyskakuje koleś, non stop na macro, olewając all i nic nie robiąc robi taki skill w tydzień.... To jest strasznie chamskie. I jeszcze jedno. Ja nie chcę, żeby Polacy władali tym servem, bo to jeszcze wieksze n00by od br. Po prostu żeby była równowaga, tyle samo 100+ pl jak i br... Tak czy inaczej, czekamy na wyniki. I oby Fantom nie korzystał z tych cheatów, tym lepiej dla niego :) Aha, Zgadzam się z Ligusem, jak bedzie czysty to tez go osobiście przeprosze :D |
no widze ze sie nie mozecie pogodzic z tym ze on ma wyzsze skile od was. ja tego nie rozumiem ambicja was zżera cz jak. Nie wieze ze nigdy nikt z was na jakis chitach nie jezdzil. nie mowie tylko o tibi. Ale skoro wy wolicie grac uczciwie to wasza sprawa. moze on nie chce czasu marnowac na skile czy cos w tym stylu, woli za pomoca macro. zawsze jak w nocy jest to mozecie isc i go za***ac jak wam to tak przeszkadza a nie bluzgac lub straszyc gm. idzcie go zabijcie za 2 3 razy to mu sie odechce. Znam pelno knightow ktorzy na macro jada (nickow nie podam bo jeszcze na nich bedizecie sie rzucac (znam ich pelno, czyli 3 :P) ale jakos wam to nie przeszkadza, bo oni maja niskie lvl i skile, a gdyby tak sie okazalo ze teraz jakis gostek co zawsze podawal sie za angola i ma skile nie wiem powiedzmy po 85/85, i nagle sie ujawnia ze jest polakiem, to tez bedziecie na niego wrzucac, ze uzywa macro czy cos w tym stylu? Rozumiem ze znaliscie jego skile i ze szybko je robi, moze ma 2 ownerow czy jak to sie tam nazywa, albo i wiecej? idzcie i go zabijcie, to bedize spokoj.
PS. nie znam go ale tak jakos podczas czytania mi sie zebralo. PS filip ja moge isc jak bede miec czas obojetnie kiedy. |
@Straznik Gaju
do niedzieli zrobie black knight quest wiec ci seelne crowna shielda :) |
jol juz wkleilem posta do zdjec :)
proponuje aby kazdy maksymalnie 3 zdjecie wklejł, aby strony sie zbyt dlugo nie otwieraly. Ps. dzieki neo za kolejna lekcje :) |
Cytuj:
@Narkoman wiesz ja raz czy 2 razy jechalem na TBI i przez te 2 razy mialme big laga i 2 dedy (od TBI sa big lagi). Wiesz Rycerski czy LIgus siedza miesiacami robiac skille 80+ (rycek jeszcze nie ma :p ) a Fantom sobie wlancza macro i robie takie w 1 tydzien to jest przesada jesli ma kompleksy ze ma gorsze skille czy co niech se da spokoj. |
dobrze napisales, jak ma kompleks to niech se wlaczy i naprawia skile. kto im tego broni?
|
@narkoman
racja |
@ Rekin
dzieki, bo tka jest prawda, szkoda ze tak malo osob dzis pisze, pewnie w szkolce siedza. kujonki :) |
no nie wszyscy chodzą do szkoły i niektórzy mają teraz ferie ;)
ale jeśli chodzi o pisanie w tym temacie, to póki co widzę jednozdaniowce na które ja osobiście nie mam nic do napisania, chyba że jeno fuknięcie o to, by powstawały bardziej wymagające posty :] d.Taube |
@ up
niektorzy mieli ferie, ale maja kolano rozwalone i tez maja wolne :) a co do jedno zdaniowcow. to sie zdazaja ale sa tez bardziej rozwiniete wypowiedzi. ps. jaki mialas nick na silvera? ps. iwecej niz 1 zdanie wiec mozesz odpowiedziec |
@ UP
Albo sa chorzy i odrabiaja straty po dedzie:] , jestem bardzo ciekawy jaki(e?) miala Taube na silverce, lecz pewnie niepowie:p :p @ Topic Ostatnio nie ma o czym pisac, o raporcie na Fantoma juz prawie all wiedza. Aaa... duffowi zniknal rs i sie zaczyna na nowo PK chyba, moim zdaniem troszke lepiej na niego zglosic raporta czy na innych zenho co PKuja niz na osobe co uzywa macro do skillowania. Czy ktos idzie na deserta ablo draconie?;) Mam na sell: Crusader helmet,serpenta, tirbal mask (czy jakos tak), wand of plague i jakies smieci jeszcze 8o (pisac do Mati Marczako, lub Straznik Gaju) Kupie crown shielda, albo meduske. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |