![]() |
Tetro przecie gra z bratem na wspule. Brat gra od 13~ do do 24 a potem Tetro hahahaha:D
|
Dzisiejsze fragi zrobione przez NG:
Xoreso Feb 27 2006, 18:55:30 CET Killed at Level 62 by Rhu Inferno Aracdy Feb 27 2006, 19:02:52 CET Killed at Level 53 by Moothonost and by Rhu Inferno Avenis Feb 27 2006, 19:02:33 CET Killed at Level 66 by Moothonost Fociu Feb 27 2006, 19:03:05 CET Killed at Level 62 by Barzi'Grit and by Eon Aldarion Kajzer the evil Feb 27 2006, 18:55:24 CET Killed at Level 62 by Moothonost and by Xolorian Kojko Feb 27 2006, 19:02:29 CET Killed at Level 55 by Elmondo'Grit Marax Sally Feb 27 2006, 19:03:36 CET Killed at Level 55 by Xolorian and by Sabtos Maxuna Elvan Feb 27 2006, 19:02:50 CET Killed at Level 41 by Xolorian Z NG padli dzis procz Tetro: Rizz Tarindre Feb 27 2006, 05:57:26 CET Killed at Level 47 by Avenis Elmondo'grit Feb 27 2006, 06:38:44 CET Killed at Level 70 by Xeretza Jakie wnioski?? Wiec noobki nie podniecajcie sie jednym deadem Tetro Aureliusa, bo Xeretza padl 2 razy (nie wazne jak ale padl), a Mizaeron 3 razy. Eon~ i kilka innych osob juz odrobilo level. Czlonkow BM nie widze zeby ostro (jesli wogole) brali sie za expienie. |
Cytuj:
Wes koles zastanów sie co piszesz :P Co z tego ile xeretza padl razy ? xer padl 2 a tetro 1 :/ tyle ze popatrz ilu juz u***al tetro a ilu Xer ... czy MIza... |
Cytuj:
Fragi mowia same za siebie, na poczaktu dawalem wieksze szanse Xer~, ale widze, ze to chyba byly chwilowe przeblyski, a czesc fragow BM zostala zdobyta dzieki backstable w NG. Spostzeglem, ze poczatkowa euforia czlonkow BM zamienia sie w irytacje i agresje. Ciekawe czemu?? Zalujesz swojej decyzji?? |
@Gregoire
Nie tyle zapomnialem, co nie wiedzialem ze po dedzie Tetra polecialy fragi dla NG. Wogole to stonuj troche czlowieku... ...a raczej wszyscy ztonujcie, przeciez wojna sie dopiero zaczyna, i wcale tak latwo nie bedzie jej wygrac dla zadnej ze stron. I chyba nie musze wcale mowic ze Del'Toro nie daje sie tak latwo pokonac, wystarczy przekazac passy postaci z BM do torosow, i juz zacznie sie robic nieciekawie, i tylko niech nikt nie mowi ze BM tego nie zrobi, nie raz widzialem takie manewry na wojnach. Nie nalzey takze zapominac o tym ze NG ma przewage liczebna, i lvl, czyli nie bedzie latwo ich definitywnie pokonac, wystarczy tylko spojrzec na to ze niektorzy czlonkowie BM sie wykupuja. Wystarczy jednak ze NG bedzie mialo zly okres i wiekszosc ludzi ktrzy im pomagali ze strachu przed huntem, odwroca sie od nich, i przestana im pomagac. Dziwi mnie tylko brak prpagandy ze strony NG, chociaz jak juz bylo powiedziane praktycznie nikt z Obsidianskiego NG nie gra na Kyrze. Mowie o tym tylko dlatego ze na Obsidi mielismy do czynienia z wszechogarniajaca propaganda, i na tibia.com, tibia.pl jak i w samej grze. A przychylnosc graczy to poterzna bron... |
ludzie podniecaja sie ze tetro padl. jeden frag wygranej nie czyni. jakis sznurek do filmu z wojenki?
|
heh
Nie nie żałuje i nigdy nie bede żałował tej decyzji, bo wole wogole nie grac na Kyrze niz patrzec na to co wyprawia NG . Grałem na wielu servach i nigdy nie widziałem większego PA. NG po prostu musi byc zniszczone i kazdy to chyba wie.Bo jesli nam sie nie uda to w przyszłości juz nikt nie zdoła tego zrobic.
P.S.NG jest żałosne, nawet nie oddają loota swoim ziomkom , którzy zginęli próbując nas dopaść, mam na myśli Safi~ wiec wiesz, N/C dla NG ;] |
Cytuj:
|
@Impalex
Nie nie żałuje i nigdy nie bede żałował tej decyzji, bo wole wogole nie grac na Kyrze niz patrzec na to co wyprawia NG . Grałem na wielu servach i nigdy nie widziałem większego PA Zgadzam sie z tobą , ale również xaretza to pie**** PA, więc lejcie sie, zabijajcie jak najwięcej. Lepiej bedzie dla całej Kyry ;/ ~Brax~ |
Wczoraj na ankh bylo zabawnie ;p troszke tylko laga mialem, gj NG =]
@Do tych wszystkich ktorzy mowia ze nie mam pvp Hmm... gram w tibie 4ty rok i pvp sie zdobywa po prostu grajac, trzeba byc naprawde uposledzonym, zeby po takim czasie nie umiec sie bic ;p Moze nie jestem jakos wybitnie uzdolniony, ale swoje potrafie - zapraszam na kyra ;] Co do ostatniego deda, lol ;d stalem pod depo, i mnie noobami z sd zabili ;] bylo ich wiecej niz dwoch ;] Anyway ... We are the Next Generation, we aint scared to die. |
heheh
Cytuj:
heheh ja padlem i to ma byc koniec wojny hahh.... xeretza padl 2 razy twoj mistrz a mizaeron 3 razy buhehe i wczoraj battle 10 - 1 wygralo ng :) aa i jeszcze jedno ng odrabia lvle i robi je np jinxz padl na 91 spadl na 90 a teraz ma 95 :D rhu zaraz 100 lvl z 97 heh a kto z bm odrobil cos ? albo lvl zrobil? nikt? |
Cytuj:
Xeretzy drugi ded był od Miz~ więc nie możesz go zaliczyć do fraga NG :confused: Btw. jak tam wynik dzisiejszczej bitwy ? |
omg Valais znowu te same teksty jak na wojnie na arcani -.- "my sobie expimy , i odrabiamy lvl" , a te teksty "buahahah , hahaah ile ty masz lat , znowu robisz z siebie debila na forum -.- , ale t yto chyba lubisz.
Ng jest za bardzo pewna siebie i przegra tak jak to mialo miejsce na arcani. I nie wyjezdzaj mi z tekstami ze przeraliscie przez haki , bo kazdy wie dlaczego mieliscie haki :) |
@tetro
kto expi ten expi, jakos nie widze zebys ty lvl odrobil, strach ze Xeretza zalatwi ciebie tak jak ty jego, a moze juz nie jestes taki pewny wygranej. Jak masz chociaz troche jaj to ustaw sie z nim na duel, albo chcociaz wyznaczcie sobie termin open battle a nie mordujecie sie jak tchorze, po kilku na jednego. pozatym to chyba dawno nie widziales calego BM, ich liczebnosc szybko rosnie, i jak tam twoi znajomi nadal masz ich tylu, czy juz sie powoli wykruszaja, ech tetro zebys nie robil z siebie takiego idioty, albo przynajmniej nie udawal ze nim jestes to mozliwe ze nikt by na ciebie nie najezdzal az tak jak teraz. tylko nie tlumacz ze to przez zazdrosc, a czego tu zazdroscic, tego ze miales najkrotszy rekord w historii tibii, tego ze ludzie nie maja do ciebie szacunku, zastanow sie chlopie, tibia to nie jest caly swiat, chociaz patrzac na to jak dlugo grasz, bo oczywiscie robisz to sam, to pewnie i jest. @Medivh Shady n/c |
a ja powiem tak :
Xeretza nibyz del toro ale on nie ejst z DT to tylko pogloski znam go irozmawialem nim na vencie pare razy ... Eon wspanialy lider na acani NG walczyloz FOsfikiem nie majac zadnej setki w gildii Fosfik sambyl 130 sorcem i chyba z 15 innych setek a mimo to walka byla wyrownana we fragach i gdybynam sie nie skonczyla aksa nie wiadomo jakby sie wojna zakonczyla : Geo : taaa on sam nie wie czego chce zawsze taki byl i bedzie ... widac taka natura mlodziutkiego wilka :) Ng no nie wiem szanuje NG bo to moi przyjaciele ale zauwazylem grajac na kyzre ze jak jest wojna to nie ma zgrania tzn wysokie lvl jak najbardziej ale te nizsze na czas wojny nagle starcily czas na gre ... nie mowie o wszystkich ale jednak jak ja walczylem na serverachz ng czy to obsidia czy arcania potrafilem 12 h czekac na massloga a tu nagle wojna i malo osobgra z ng :/ mysle ze wojna zakonczy sie rozejmem albo nieznaczna wygrana ktorejs ze stron ale nikt nikogo nie bedzie przeganial z serva tego jestem pewien :) moge sie mylic jak zawsze to tylko moje zdanie sorki za literowki ale mam 2 minutki do autobusu na univerek papa !! Hero never die Ng forever together |
Kiroy, pamietam cie z Obsidi, pomagales mi i mojemu ziomkowi, ale to nie czas i miejsce na to zeby o tym rozmawiac :)
Co do NG, widzisz sprawy wygladaja troche inaczej na Kyrze niz na Obsidi, poniewaz tam NG zadzilo niepodzielnie, a ich pvp bylo, i jest najlepsze jezeli chodzi o caly server. Co do PA ,Obsidianskie NG rozni sie troche od Kyrowskiego, chciaz nie powiem malo mieliscie do nich w szczytowych momentach swojej wladzy, nie wiem jak to jest naprawde ale wydaje mi sie ze NG na Kyrze to raczej zlepek frustratow, nie wroze im powodzenia, nawet jezeli wygraja ta wojne, beda nastepne, NG na Kyrze, moim zdaniem nie powinno rzadzic, to z Obsidi umocnilo sie na dobre, ale z Kyry mozna ich jeszcze wypedzic, wiec lepiej jak tak sie stanie. W sumie to nic nie mam do ciebie, chociaz opinie rozne o tobie chodzily, ale NG niestety dalego jest od mitu Ery Zero walczacej o wolnosc na Arcani |
@Medivh Shady
sam dobrze wiesz ze przegralismy tylko dlatego poniewaz shakowaliscie wszystkich sorcow od nas z gildi wiec sie zamknij pajacu haha :] a co do tematu Xeretza ma napewno ma jedno z najlepszych pvp na servie jak nie najlepsze ale te wojne i tak przegraja jest ich za malo chcialbym zobaczyc Rhu Inefrno w akcji bo zawsze sie wychwala a jak cos sie dzieje to placic chce rotfl :D |
Jeżeli wygra BM - to NG bedzie tępione az do skutku(wkoncu odejda). Wiec nie ma opcji pokoju/rozejmu. Albo zostanie na kyrze BM a NG zostanie wypedzone albo na odwrot. Czas pokaze BM rosnie w siłe, a NG sie kruszy...
|
Rousen mnie zastanawia inna zecz. Na furorze Mestor~ nie zbyt tak lubiany, na kyrzy zas jest uwazany za jednego z najbardziej lubianych czyrzby "maly" klaps jaki dostal od pajacow cos zmienil?:faceoff:
A co do wojny to nie jest ona jeszcze przegrana ale faktem jest ze im dluzej trwa tym mniejsze szanse ma BM |
Eon jest szefem ;d
wiadomosci z ostatniej chwili ;d 19:54 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xoreso. He was killed by Eon Aldarion 19:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Mordrak Infestus. He was killed by Herineey. |
Cytuj:
20:20 XxX (ktoś): prawie all popadali 20:20 XxX (ktoś): nawet geo aldarion i mizaeron 20:21 XxX (ktoś): tylko xeretza nie padl 20:22 XxX (ja): a bedzie jeszcze bitwa ? 20:22 XxX (ktoś): nie Ja się tylko modlę, żeby to był nieugaszony entuzjazm po przegranej bitwie... Jeżeli jest inaczej to: @Tetrocop: - zmień podejście do gry jako lidera i rządzącego na serverze, bo inaczej sam Eon cie pogna - zastanów się kogo zbierasz do rządzącej gildi... bo innaczej (patrz wyżej) @Niros To nie zmienia twojego wywalenia z servera przeze mnie Żeby wyjść z tego jakoś z twarzą to pozostało mi tylko POGRATULOWAĆ WYGRANIA BITWY I (być może WOJNY)..... od samego początku nie byłem za N/G i dalej nie jestem, i nie będę napewno w trakcie tej wojy... jeżeli ona jeszcze trwa to niezmiennie rzyczę wam klęski !!! Powtarzam jescze raz - RESPECT ZA WYGRANĄ BITWĘ - (tylko dla hlvl, bo pozostali to prawie że się nei logowali w ogóle...... |
Krecil ktos te bitwe? Jak tak to podajcie tutaj linka do filmu plz
pozdro |
Za czasów kiedy grał Jejihev (dzisieszy Xeretza) na Galanie był pożądek. Były Gildie, który siłą były równe. Wszystko wyglądało jak kraina mlekiem płynąca (metafora taka). Złe czasy Galany nastały kiedy Xeretza (Jejihev) został zhackowany. Wszystko się rozpadło. Nie gram na Kyrze, ale i uważam, że jeżeli BM~ będzie "rządziła" Kyrą to nie bedzie takiego P.A (wiadomo na każdym świecie istnieje P.A etc.) :]
To tylko moja opinia. :p Wiadomo jedno: czas pokaże. Pozdro dla forumowiczów. |
Cytuj:
|
Co do filmiku to on jest:
http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html Co do samej bitwy - BM dostalo w dupe, ze az milo patrzec szlo :D. Chyba tylko "wielki i odwazny" Xeretza nie deadnal, gdyz pewnie pomyslal sobie, ze chlopaki z jego gildi swietnie dadza sobie rade sami. I sie nie omylil, czlonkowie BM urzadzili nam swietny popis.... ...ale to sobie sami obejrzcie B). |
hahah
Cytuj:
o ****a niezle teksty eon to moj best friend z tibi i znam go w *** czasu zawsze bede za nim a on za mna ;] to nie ******* mi ze on mi cos zrobi jak go nie znasz wogule |
hehe
Bm Owned Wbilem 7 Fragow dzis :)
|
Cytuj:
EDIT: btw. noobie, ale właśnie zdałem sobie sprawę, że ty Pa jesteś.... Ooo... a to lider servera... ale z ciebie noob... DUEL ?? (jak takiś cwany to może rl duel ? - znam twoich "kolegów" z rl.. także chętnie mi ciebie wskażą!) |
Cytuj:
po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne.... Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę... Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić... I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ? I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić.... A na zakończenie: CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Medivh Shady :
wiesz ja pamietam ze geddarm zabil fosfika tzn mial fraga , Bismilah tez mial mnostwo fragow ale wybacz o twoich nie pamietam .... wylazles z pz jak niebylo fosfika kiedys ??? aaa taaa racja wyszedles po manasy w AB ... wiec nie kompromtuj sie i miej odrobine honoru ... ja jak teraz sie loguje noob charem na arcanie to fosfik zawsze ze mna pogada przywita jak ma chwile czasu choc bylismy zazartymi wrogami ... widac jednak stac go na troche dojrzalosci i szacunek dla ludzi .. ty sie szczycisz zwyciestwem choc nie miales w tym zadnego udzialu :)szkoda mowic ale jednak w wojnie NG a potem w Ez i geddarm i Bis to niebo a ziema do ciebie ... wiec skoncz prosze i zabieraj stad twoje mazaki i idz do innej piaskownicy bo tutaj tylko smrodu narobiles ..... :/ HailBis Hail Geddy Hail Ng Hail Rexsi :D |
ehehe sam sie puknij w swoj leb jesli ktos pada na battle to jest to frag czyz nie?, Xeretza padl jak atakowali Jinxza, dostal pare boltow od jinxza i ue od miza wiec ja uwazam ze ten frag powinien sie liczyc, apropo twojego zachowania i komentarzy po 1 od kiedy wojne sie wygrywa fragami? po 2 czy masz jakies doswiadczenie w tibi bo ja widze ze twoja znajomosc tibi opiera sie glownie na mysleniu "jesli bedzie war ze swe to odrazu sie poddajmy" widzisz drogi kolega walczylem w 4 wojnach na arcania przeciwko swe i wrzystkie wygralismy poczym dolaczylem sie do 5 wojny i przegralismy hehe tak czy siak wiele nas przeszlosc nauczyla i pozwoli nam wygrac wojne na kyrze od samego poczatku serva bylo wiadomo ze bedzie wojna z DT nie bylo wiadomo tylko ilu ich bedzie,a no i jeszcze raz wroce do twojej znajomosci z Eonem bo uwazam ze skopiowales jego imie chyba se stronki zeby zaszpanowac na tym forum co uwazam za calkowicie nie stosowne. I wyobraz ze mam gdzies moja pisownie tak jak wczesniej krytykowales Tetro, wiec nie produkuj sie z komenatarzami ze tam powinno byc "ó" zamiast "u". Nara
Zgadzam się z tobą |
Powiem wam ,że całe NG z obsidi przeszlo w stan retired. Bardzo możliwe ,że po to by pomóc kolegom z kyry. Nie dajcie im rozwalić kolejnego serwa. NG są bardzo podstępni, maja dobrą propagandę ale jeśli ich opozycja przegra umieszczają swoich szpiegów w gildiach i zabijają np za posądzenie za PA na GC. Ogólnie mają jedną zasadę, przejąć władzę na serwie , walnąć anhilatora i demon helmet questa a później rozwalić świat. Zdarzyło się to już na kilku serwerach.
|
@Kyra Destroyer
Po co tetro ma sie pchac do przodu jezeli moze stac z tylu i strzelac z sd nie obawiajac sie trapa? Jak bys nie zauwazyl to jest to mag a nie rycerz. Zlosc za przegrana bitwe(wojne?) przemawia przez ciebie i chyba nie wiesz co piszesz. |
Cytuj:
wiec STFU! |
Cytuj:
za czasow gdy gralem jeszcze na galanie huntowal mnie i moich kolegow za to ze bylismy polakami(nic mu nie zrobilismy, ani zadnego jego przyjaciela itp nie zabilismy, nawet go nie znalismy). @wojna jestem pewien ze wygra NG i zycze im tego zwyciestwa. @ged jesli tu zagladasz to ciekawi mnie to czy pamietasz Kharima z Arcanii?? jeszcze Ci wisze 3 bpki hmmow:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadzam się - przemawia(-ła) przeze mnie złośc po przegranej bitwie :) Kontynując pierwszy wątek, to zobaczcie jak Tetro ginie w Ankrahmun... no niech ktoś powie, że nie padł jak noob... :confused: Pozrd~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |