![]() |
hahaha
Co ty Szatanem sie podniecasz??
hahaha8o |
Cytuj:
@topic: następna część plx?:* Aha, no i mógłbyś porobić linki do poszczególnych odcinków w pierwszym poście:) |
Wyjebane daje 11/10 mozliwych punktów !! oby tak dalej :D:D:D:D:D:D
czekam na nastepne fake'i! :) pozdrowionka :D |
No, no
Jak ja to lubie mówić ... no, no
@Topic: Jak zwykle ładnie, pięknie i zabawnie :p 9,9/10 |
what the evul fakeee 8o podoba mi się :] choć dopiero dziś obczaiłam wogóle ten temat....:o ale teraz to już regular kommen here :p a może jakbym tak ładnie poprosiła to bym została umieszczona w jakimś odcineczku? :blush: hehe no nie wymuszam i żeby nie było "zuo rox, szatan rox, br sux" hehehe nie no, tak serio ...
kto wygra? zuy szatan, czy nópskie br? .. eee Chuck :] Kozacki fake, jak wcześniej ktoś zauważył - można się nieźle podniecić :D Yours, Fem~~ Ps: CZYŃMA ZUO :fuck: |
A No No :)
No całkiem spoko te fake. Tylko troche zle sie oglada bo te rysuneczki takie tyciuśkie :p ale ogolnie to spoko.
Grafika 7/10 Fabuła (Hmm)/10 Ogółem 7,hmm/10 :p |
Szatan hipis kvrwa ZUO Xddd Fajne poczucie humoru Xd można się pośmiać Xd
|
najlepsze fake jakie widziałem
masz swietne poczucie humoru ZUO ROX |
Weee! Nowy odcinek ukończony! Nareszcie...
Najwięcej problemów, najdłuższy, najbardziej czasochłonny. Tyle ode mnie, zapraszam do ogladania. I pamiętaj: i Ty możesz być zuy! http://img139.imageshack.us/img139/3255/komiks3lg.png |
No, i jak zawsze zuo rox^^ ocena - br?/oi? ^^
|
Pompuj! ^^
|
xD
Grafika: 5/10 (PUUUUUUUUUUUSTKAAAAAAAAAAAAA!) Ortografia: 9,5/10 ( "Wszyscy pompują rower dla Szatana!", powinny być rowery) Średnia: 7,25/10 Plusy i minusy: Plusy: Robienie sobie jaj z Tokio Hotel (nienawidzę ich) (+0,10), ironia (+0,20), jaja z BR większe niż w innych częściach (+0,20), robienie sobie jaj z GMów (Vide ostatni screen) (+0,5) Minusy: Monotonia w tekstach BRów (-0,25) Ocena: 8 |
gratz ale wyglada na ots'a
ale niepodejrzewam GRATZ! 666/666 |
A może...
A może szatan da coś o Rydzyku? :-D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zuo ROX!!! Szatan też!!! 666 rulz!!! Nadrill rulz!!! :D
BTW. Zobacz swoją role w moim fake'u ;) |
@Nadrill
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie lubię was, zrzuciliście temat na 2 stronę. ;<
Macie jeszcze ciepły, nowy fake: http://img131.imageshack.us/img131/8894/komiks2xu.png |
"Wielki Marcepanowy Demon Spadajacy z Nieba" niezla nazwa:p Wlasnie daj cos o rydzyku bedzie smiesznie:p
|
LoL
Bueheheheheheheheh... WMDSzN... Super fake'i tylko mógłbyś dawać ich więcej na jeden raz... mimo wszystko doskonałe
(9,9/10):evul: :faceoff: |
Najgorszy odcinek ze wszystkich... taki jakiś... "na siłę". Pompuj rower dla Szatana!
@down: Ale ja chcę do fejka plx! :< |
Cytuj:
Następny fake będzie moim 10 w tym temacie! Będzie poświęcony historii naszego Br'owskiego demona, dowiecie się o nim co nieco oraz o planach Szatana na niego. ;> Wystąpią także osoby, które wysłały mi zdania. Czyli w skrócie - to co tygryski lubią najbardziej! Oj, będzie się działo! Zachęcam także do wypowiadania się na temat fake'a, co poprawić, co dodać. Możecie także nasuwać własne pomysły, ale nie scenariuszu fake'a, tylko takie sugestie. ;> Proszę także o nieproszenie o zamieszczenie kogoś w fejku. Tyle. |
Oszalałem, po dniu daję nowy odcinek...
Hm, hm. 10. 10 odcinek fake'a. Jak dla mnie to dużo. Od tego fake'a dużo nie oczekiwałem, żadnych komentów, nic... gdy oczekiwałem na pacca, z nudów zacząłem robić sobie... historię o Szatanie. Dzięki wszystkim za mnóstwo komentów, dzięki wam, ten fake jest dość znany... ; ) A oto wyżej wspominany 10 odcinek! Jest trzykrotnie dłuższy niż zwykle. Chcieliście - macie większego! Omawiany jest wątek lubianego przez niektórych kompana Szatana - Demona. Czemu mówi po 'br?' Czytajcie! http://img123.imageshack.us/img123/7479/komiks2uj.png |
Wypasione, to ostatnie najlepsze ;]
ocena : 10/10 PS.: Tez chce do fejkaaaaaa :D :D :D |
Niezłe,czekam na wiecej :king:
Ocena 9,5/10 |
Ehh od 2 do 8 były obrazki za ciemne.
Ale może być. |
Cytuj:
|
Bardzo dobry, swietnie podsumowywuje (przynajmniej jego pierwsze odcink) swiat Tibi. Ja daje 9/10 bo cos ale wlasnie nie wiem co, przeszkadza mi w nim ;]. Efekt wspomnien dorze wykonany ale troszke jasniejsze moglby byc litery wtedy, niektorym sie moze trudniej czytac. Czy konkurs na ee "wystepowanie-w-feJq " nadal jest aktualny?
|
Kupuję. Mogę Ci zapłacić butelką po Kubusiu? PLAX!
Ogółem, jeden z lepszych odcinków. Tylko np. na pierwszym borazku.. ten tekst narratora powinien być nad Szatanem.. bo tak to najpeirw "Musimy?" rzuca sie w oczy. Ale to mały "błąd"... |
No zly nie Jest daje Ocene 666/1000 ;)
|
Hehe...
Ocena 1: Grafika: 5/10 (PUUUUUUUUUUUUUUUUUSTKA!) Ortografia: 10/10 (...) Średnia: 7,5/10 + WMDSZN (+0,5) - KRÓTKIE! (-0,5) Ocena: 7,5 Ocena 2: Grafika: 6/10 (to co zwykle. PUUUUUUUUUUUSTKA!) Ortografia: 10/10 (...) Średnia: 8/10 + "zaBRieniam sie w BR!" itp. (+0,5), Pierdniecie demona (+0,25), Polonia (+0,5) - NIC NIE ZNALAZŁEM! (-100 ;]) Ocena: 9,25 BTW. Co do ironii to się domysliłem. :P Aha, co się tak rozpisali "ja hcem być f fejkó"? Rekrutację robisz? |
Cytuj:
Rekrutację do wojska? Sorry, to nie tu. |
Pozwoliłem innym nabić tyle komentów, zanim ja sam napisałem... Brzydzę się sam sobą...
Co do fake'a, czemu to jest historia, jak się demon przybłąkał do Szatana? Przecież w pierwszym odcinku nasz zi0000m go przyzwał... |
Cytuj:
Szatan ma swoje "pokebole", w których chowa różne stwory, a potem je przyzywa. ;> |
@Nadrill
Nie do wojska, do fake. :P A co do pustki to nie chodzi mi o 205647164571466 krzaczków, drzewek itp. tylko o KILKA szczegółów, np. KILKA drzew, domek jakis, droga itp. Byle nie za dużo. :P |
Cytuj:
Tak bardzo przeszkadza Ci brak krzaczków? I tak niewele widać, tekst sporo zasłania, ale cóż... na następny raz cośtam walnę. ;< |
Eee... klucha? (trza się wczytać:P)
Jak zwykle r0x0r, 10,666/10 |
Świetne!
"zaBRieniam sie w BR!" - :D 9,5/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |