![]() |
@up
www.imageshack.us zhostuj tam je i wklej na forum linki z resztą ktoś ( podajże Crowal ) zrobił poradnik jak wklejać fake |
No no szrajna ataki fajne w czym robiles?
|
Up: GIMP albo psp jak sie domyślam
Topic: Fake o wiele się poprawiłi wogóle GrAtZ,rób dalej(komentować mi sie nie chce ;p) |
Nie podobaja mi sie pioruny... sa takie ... dziwnie plastikowe.
A w czym to robił ? = Photoshop. |
MORE COMMENT PLAAX!!
jutro się biore za robienie nastepnego odcinka a tak wogule co jest złe w moim fake że jest coraz więcej głosów na dodupy a ocena znowu spadła na 3 x( |
heh
Drak dostal bana :P tera ja sie zajme fake :D |
O nie Drak za co...?? A zresztą przecież możesz chyba wklejać fake na innym końcie :D
|
Ostatnio banneli mi Drakon Firsta (za punkty)
i następne konto też (nie wiadomo za co) puki co nie mam pomysłu co dać w nowym odcinku więc mam prośbe podajcie mi swoje też propozycje dłuższje wspułpracy ;] najlepsze pomysły znajdą się w kolejnych następnych odcinkach jeśli znowu dostane bana poprosze kogoś z znajomych o opublikowanie fake w tym temacie za mnie licze na wasze zgłoszenia PZDR DRAKON |
@up: Dostajesz bany, bo zakazane jest tworzenie następnych kont, gdy jedno zostało zbanowane. Poczytaj sobie regulamin.
--To był full offtop, możecie mi wlepić warna, co mi tam :)-- |
Fake jest ok.
Ale widze że ludzie nie mają pomysłów na twoje fake ja proponuje żebyś go zkończył i zrobił inny 8o |
No dobra ludzie wracam po banie:cup:
i mam pytanie:D (lol ale rym) mam kontynuować ten, tibia turnaments czy robić nowy ??:] |
Albo to, albo to.
Osobiście jestem za tym żebyś zrobił nowy. |
No to narazie poczekam jeszcze na więcej komentarzy
puki co z chęcią kontynuował bym Tibia Turnaments bo widze że sie ludziom troche spodobał ale narazie czekam na więcej opini :P |
Lool. ;D Pierwszy Fake jaki czytałam i przyznam, że śmieszny i nawet fajny. ^^ No, z ortografią trochę na bakier, ale mi to nie specjalnie przeszkadza. ;P
Łapiesz ogólnie 8,5/10. ;] |
Cytuj:
Fake nie najgorsze nie najlepsze ... przeciętne.... Bardziej się staraj, więcej czasu poświęć... |
Archeolog pierwsza klasa, naprawdę!! -,-
|
Zaraz chyba se do podpisu wkleje STOP ARCHEOLOGIX( X(
|
Cytuj:
Myślisz ze jak sie zarejstrowałeś 3 dni temu to co? Reported... Takich ludzi sie banuje -.- Edit: Nie karmcie trolla nie piszcie tu plz! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |