![]() |
tiaa
Masz racje bo licze ze w next ja tez bede:)
|
Gut!
Very gut! Jak dla mnie zawaliste fak'i ! Robisz najlepsze (nie wliczając Crowala ;) ) |
coool dawaj next czesc:cup:
|
Kopalnia bandyci czerwoni niebieskie kamyki pelzacze kopacze Gothic heh.
Fajne ale tę wode mogłeś lepjej połączyć |
kk
:D
Cytuj:
Jak dla mnie ladnie |
Cytuj:
Fake spoko ;) Dobry pomysł z kopalnia ;) Widzę, że lubisz rozdzielać losy poszczególnych bohaterów x] za to plus P.S. Możesz mnie tam zrobić jak jakiegoś złego skur****a który wszystklim rozkazuje, a potem mnie zabić na zawsze >D (widziałem tutaj komenty rządnych krwi urzytkowników którzy bez czyjejś śmierci się nie obejdą xD) Oczywiście żartuję ;p Tylko nie ociągaj się z tymi fake'ami... |
dawaj rob next czesc i umiesc mnie plx nick ProMaver
|
Piszę tego posta, żeby zarzucić offtopem, ale żeby to zrobić, muszę zarzucić ontopem.
<ontop> Fajne. </ontop> <offtop> ROTFL! 1. post pana powyzej może powalic na lopatki^^. Co do porównania do SK.. dziwny koleś.. najpierw pisze, że fajne, a potem uważa, że na równi z SK.. o.O"(dla niekumatych: ironia, bo Sk sux;p). 2. i 3. post, rotflmao. Opcja edytuj, to po pierwsze.. co do tibia.p lstuff, ta wasza cenzura krępuje nowych xP</offtop> <ontop>I ładne.</ontop> |
~~bump!~~
- czyścimy.
|
kolejny wielki + dla ciebie uwielbiam gothica xD zrob cos z bezimiennym i matka pelzaczy zcekam na next czesc
10/9.9 |
kiedy zrobisz next część???????
|
- czyścimy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to jest straszneeee:(
|
Gdyby nie ci zryci hackerzy tak by nie było
|
Booooskie!!!! Swietne nawiazanie do Gothic'a :D Czekam na nastepny part
|
Kriss..... <kobieta lekkich obyczajów> zrobisz te następną część czy już masz to w dupie? =/
|
No właśnie modki nie robią sobie już jaj a next part jak nie było tak i nie ma :D
|
Niepewność...
- czyścimy.
|
PLZ rób next part bo fake jest naprawe fajny big gratz dla ciebie
|
Naucz sie czytac loleczku... dopoki nie znajdzie sprite'ow nie zacznie robic od nowa proste czyz nie?
|
Kriss mam nadzieję że będziesz kontynuował fake :D
Sądzę że ze spiritami nie będzie problemu Powiedz mi tylko na gg jakich ci potrzeba Bo ja akurat będę przeglądał spirity w poszukiwaniu części statku (o ile jakichś nie wywaliłem) |
;)
Spox...Spox i jeszcze raz Spox ;)))
Fabula : 8/10 Starannosc : 9/10 ten fake jest the best !!!! |
- czyścimy.
|
Hmm...do przeglądania spirit'ów polecam program IrfanView - Thumbnails...jest on załączony do najnowszego IrfanView...troche poszukasz i znajdziesz ;p, jak nie będziesz mógł znalezc to podaj mail na PW przesle ci...
|
@up
chyba mamten program :D @kriss spoko damy rade wkrótce będe miał duużo czasu :D |
kiedy bedzie nastepna czesc?? troche dlugo to trwa zanim dodasz nastepne czesci...X(
|
Cytuj:
|
Fajny fake czasem przynudnawy ale ujdzie 7/10. Ciekawi mnie jak będzie wyglądał pełzacz. Czekam na next part, lecz z tego co widze to moge sie niedoczekać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |