![]() |
To ja tak by zakończyć walkę.
@ad-antyelita Nie otwierajcie lodówek, bo wam jeszcze elyta forumowo-IRCowa wyskoczy. |
@ciemny dropsie
Myslisz, ze jak ktos jest powazny, broniacy porzadku, wulgarny, kontrowersyjny i wyzywajacy gosc to musi być brzydki, obleśny i nie golic sie pod pachami?! A fe, a hoom jest czysciusi i uzywa Avonu a co? Za szybko Ghost :< idz sie zmetaluj |
@Oxygane
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Ghost Nieudany Cytuj:
------------------------------------------------------------------- A posta tego napisałem jeszcze kwestią sprostowania: Nie myślcie że mam coś przeciwko grupom użytkowników. Jeśli miała by powstać grupa młodzi i piekni, to musiał by mieć jak dla mnie inną nazwę i zgoła inne założenia, bo śmierdzi mi tu na kilometr dziecinadą, bądź też wygłupami. A w sumie to na jedno wychodzi. Jeśli miała by powstac taka grupa, to musiała by być z założenia dla ludiz inteligentnych i o tematach inteligentnych... Kosmetyki i podrywaniem dziewczyn do takich tematów nie należą. Jak dla mnie EOT~, niech się dzieje co chce~ |
Cytuj:
Rozumiem że można sobie radzic - co uzywacie pod prysznicem hmm ale czemu rekrutacja przez zdjecia czy to oddaje to czy się ktoś dba o siebie czy nie ;<? Mi to szczerze obojętne czy ta grupa będzie istniec i moge nawet do niej przystąpic. Nie zamierzam się już udzielac w tej dyskusji, żebyście mnie potem nie zbiczowali pejsem 'gópki elitharne' |
@up
Sposób rekrutacji został zmieniony. Czytaj poprzednie posty. Zamykam temat, bo jednak Wam tylko kłótnie w głowie. Stworzyliśmy go w celu pokojowego sprawdzenia jak inni użytkownicy zapatrują się na powstanie takiej grupy. Jednak jak widać, większość wypowiedzi zeszła na inny tor. Jedyne co w tym temacie się udało to sonda. Jakie są wyniki każdy widzi i mam nadzieję, że zostaną one wzięte pod uwagę. Temat zamknięty i ostateczną decyzję co do powstania grupy zostawiam Dromowi. Zdanie użytkowników (i kilku moderatorów) znasz, teraz czyń co do Ciebie należy i co uważasz za słuszne. |
Cytuj:
Dziwne jest ze co chwile oxy wyskakuj z co raz to glupszym pomyslem(ktory tym razem byl raula) i za kazdym razem ludzie lykaja jak pelikany wszystko co mowi ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |