![]() |
Cytuj:
Hmmm... Słusznie! No więc wynik jest oczywisty. Turok_666 wygrał 1 punktem przewagi... Szczere gratulacje pomysłów na fakei i wykoanania ich... Do zobaczenia w OaRze ;) (chyba że nie chcesz...)... A outfitu od avagera chyba nie będzie... :/ Nawet nie fatygował się zobaczyć fake'i... A resztę uczestników proszę o szczere gratulacje turokowi... Chwała cię nie minie... P.S. Nie zapominajcie o Nadrillu i Miszy... Oni też robili fake'i... |
No, no, gz dla was! Czego zawsze się najbardziej potrzebnym (Jury) kompy psują, kiedy są najbardziej potrzebne? FATUM
|
Cytuj:
2. Gratuluję, Turok. Wygrałeś, choć po uzasadnienu jego zwycięstwa szczerze zarechotałem... Widzę, że ocena z pierwszego fejka będzie mnie prześladować, i będę traktowany jako... hm. Mam po prostu wrażenie, że przeszedłem 'by być', ponieważ mimo że przegrałem, dobrnęłem do następnej rundy. Dla mnie to dość dziwne... Traktuję ten konkus jako zabawę. Wyprzedam już niektóre posty, które by się powytwarzały. Przyznam, kijowe przygotowanie, choć i tak podziwiam Crowala, że jeszcze ma cierpliwość... Tyle ode mnie i pozdrawiam. |
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Niewiedziałem do kiedy mamy składac prace ... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Yeeeah Gz Nadril za 2 miejsce i gz misza za 3
ps jestem noobkiem co to OaR xD |
Spoko ja też jestem noobkiem
Orci atakują Rook |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |