![]() |
Sword: GS, FS
Axe: Knight Axe Club: Skull Staff : ) |
Sword: Magic Longsword
Axe: Stonecutter Axe Club: Thunder Hammer No i to trzy moje ulubione bronie B) |
Sword: Giant sword B)
Axe: Fire Axe Club: skull staff |
Cytuj:
ToPiC Sword: SoV :D Axe: ScA Club: War Hammer |
Magic Longsword 8o
A tak serio to: Axe: Moje kochane D-Lance ^^ Sword: BS (Fajne expienie na guardach) Club: No nie wiem ;( Różdżka: Wand of Inferno Pozdro, Joint Maniac :kon: |
zmieniam repertułał (lol niewiem jak to się pisze:p )
Club: Bone Club, Battle Hammer, Daramanian Mace, Banana Staf (Za wygląd :D ) Sword: Bright Sword (Za staty) Axe: Daramanian Waraxe, Twin Axe (Staty zabójcze i wygląd zabójczy) |
Bright Sword
Bright Sword to moje marzenie...
Obrażenia the best obrona taka sama:) . Jednoręczna (i dobrze), dobrze wywarzona... |
hmm
ogolnie to "aksy" moje ulubione bronie a sama bron to ice rapier :) jak juz trafisz..huhuh...no i jeszcze mozewar hammer =]
|
Moja ulubiona bron to wand of inferno :]
|
uwielbiam bright sword bo jest przepiękny w siekaniu i wyglądzie. Nienawdize axe bo są brzydkiei mają za mało defa, a cluby to według mnie wogóle nie przydatne bronie ( chyba, że war hammer ;) )
|
Sword: pharaon sword
Club: battle hammer (wyglada jak tłuczek do miesa) Axe: barbarian axe |
1-Cluby:Thunder hammer / Skull Staff
2-Axe: Fire Axe, SCA 3-Sword: SoV (mam nadzieje, że nie tylko marzenie..) / Pharao Sword, Bright Sword |
fire axe!!!!!
|
:)
Moja to magic longsword 8o
|
Ja tam nei przepadam za axem, ale club i sword to co innego :D
1. Różdżki (Jako, że byłem drutem) 2. Sword: serpent sword, fire sword, magic sword. 3. Club: War Hammer. |
Moja to SCA(gratz wygląd) i guardian halberd(to samo co z lewej).
|
Obsidian knife (Kurky rox)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |