![]() |
Huhu Bardziej mi chodzilo o rl bo cos muwiles kiedys ze na rl masz sprawy...
|
Cytuj:
Niewiem kto was nieszanuje... Chodzi Ci o to ze dostanie sie tym co pomagali FAG dawali kase itp.? Czy poprostu mowili ze wygraja? ;) Ps. A moze by was szanowali gdyby sie mniej bali? :> |
nowa wojna na xerenie http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1218502 mam nadzieje ze botox wygra:cup:, sam odeszlem z botox z powodu ze mam za malo kasy na uhy ;/
|
Cytuj:
Mam na myśli wszystkich tych, którzy bezmyślnie skandowali "HAIL FAG, HAIL OOS" na forum, nie znając w ogóle sytuacji na serwerze. Wszyscy by chcieli, żeby polacy rządzili każdym światem, mhm gratuluję pomysłu. Spójrzcie sobie na taką Furorę, Arcanię, Aldorę. Tam PA szerzy się coraz bardziej. H lvlowi polacy huntują za nic. Macie swoją psia mać polską "Solidarność". |
Nie chce sie wtracac ale smierdzi mi Gm corrupt juz raz mialem z tym do czynienia na Nebuli Kiedy to bana dostal Xakan Dazor.
|
mam pytanie kur....X( jaka wogóle jest sytuacja na tym serwie???
czy mordują za nic???8o bo jestem nowy na tym serwie i jakich narodowości jest dużo ?? plis odpowiedcie:] |
Cytuj:
Cytuj:
Fakt, że dopuszczanie Polaków do władzy to głupota, ale Szwedzi itp. często nie są lepsi... chociaż faktycznie częściej od Polaków da się z nimi dogadać. Co do wojny, to powiedzcie szczerze... czy ktoś się spodziewał czego innego? :) |
W pa to polacy i szwedzi sie nie różnią pokaz mi server gdzie nie ma pa. Dla mnie jest bez różnicy kto rządzi.
|
Cytuj:
@up Szwedzi maja zasady, Polacy tylko nieliczni. |
Cytuj:
Szwedzi+zasady=<smiech> Popatrz na takiego Laviusa on zmienia gildie kiedy tylko ona przegrywa... Btw. Ty do tej grupy Polakow nie nalezysz moge ci to przyznac x] |
Cytuj:
|
Ja nigdy nie spotkałem się z PA domn~ w stosunku do mnie, przed wojną jak i po zapłaceniu za wolność.
PA nie zależy od narodowości ponieważ większość rządzących gildi są to gildie międzynarodowe (nawet domn~ gdzie jest spora grupa polaków), Więc nie można powiedzieć, że jeśli jakas gildia gdzie liderem jest szwed ale membersi to mieszanka różnych narodowości to akurat wszyscy szwedzi to PA. |
Cytuj:
|
Co do szwedow. Szwedzi sa i beda lepszymy graczami od polakow. PA moze i jest zle ale nikt temu niezaradzi, kto nielubi PA niech idzie na non-pvp i sie nudzi
To wlasnie uroki pvp jedne lepsze drugie gorsze ;). Ps. Jedna wojna sie skonczyla nowa sie zaczela Botox vs Octal. Botox jakos szybko zrezygnowalo o0. Cya in Tibia. |
A jakby Untoa wygrala byloby lepiej? Wedlug mnie osoby jak Arnoo nie dopuszcza do tego.
btw Nie bronie Black Widows. Widzialem ich film na video google. Pvp zajeboiste, ale wk|_|rwilo mnie jedno. Zabili jakiegos kolesia(pewnie Polaka) i Burn Polaks i Hym Polski. Mam nadzieje ze tu tak nie bedzie @dzg: Gdzie wczesniej grales? Aldora/Kyra/Arcania? @Tigo: Polacy niby mocni a nie umieja tego wykorzytac. Moze Domn zorbie jakies leckej pvp? :) |
Kyra(poczatki)/Obsidia/Selena i dawno, dawno temu Isara.
|
Dzg a mozna wiedzec jaki nick na Selenie? Gralem tam swojego czasu :P
Ps. To juz koniec wojny? Ps2. Guti ja wcale niemowie ze polacy sa mocni, a nieumieja tego wykozystac bo niemaja zgrania ;) |
Cytuj:
btw niegram juz od dawna na xerenie powie mi ktos jakiej narodowosci jest Virata? :> |
@up
Virata jest Spain. @Tigo Larios Disaster, albo jakos tak. Gralem chyba tylko pierwszy miesiac, moze poltora. |
Xant <dgz> troszke z toba gadalem.Dla mnie z domne są 3 pozadni swe... Phy~,Xazez i Fabien
Btw Bylem w domne :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak czy tak wojna dobiega koncowi, teraz tylko paymenty i koniec.
Wojna Botox vs Octal... no coz... jeszcze sie nie zaczela a juz sie skonczyla :D a pogloski o nowej wojnie juz chodza xD |
Pogłoski pogłoskami, fakty faktami.
|
Krypton no to tylko 2 jest spox swe w domne x]
|
Moim zdaniem Octal i Domn~ powinno być zawsze w zgodzie. Znam ludzi z tych dwóch gildii :) Są zajefajni :) I fajnie by było gdyby tak zostało. Nie ma PA (chyba że low lvl na larvach 8o) i wszystko idzie jak najlepiej. I żeby tak było na zawsze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Polacy- 1 hu.j |
dzg:
Pomozecie komus w Botox vs Octal? |
Cytuj:
@Scorp Ta, masz rację : ) Niestety są ludzie, którzy są na tyle głupi aby próbować pokonać gildię która wygrała już 6-7 wojen. ,,l,, <--- Tym palcem pozdrawiam wszystkich z OOS/FAG/Faint. |
Cytuj:
Jeszcze troche i zostaniesz moim idolem. |
Xantie moze powiedz czemu wogle nie fragujesz x] Chyba ma domne juz troche knightow i niemusisz blokowac
|
@up
zobacz deathliste untory... =) |
Czyli w twoim mniemaniu 1 frag z 51 jest czyms wielkim x] A moze malo fragowales bo siedzisz tylko na noobie zamiast na maincharze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@$$lick |
nie @$$lick tylko retired... Zreszta zapytaj dzga i poogladaj filmy
|
@Las
Ja ciebie tez. Ciekawe ile ty bys osob sfragowal z sorkami, ktorzy z burstow + sd maja wiekszy dmg niz ja z sd + bolta na postaci o 20 lv roznicy =) Ujawnij sie mistrzuniu to pogadamy o twoich "fragach". |
Jak dla mnie wygra najlepszy ;p (dyktator) ceny spadaja wojna jak zawsze...
zobacze kto wygra i bede po stronie wygranych (albo nie) narazie mam rs i siedze przed domkiem a na forum jak zwykle wszystko wyolbrzymiacie co w tym fascynujacego zbiera sie grupa zabija jednego kolesia on pada dostaje szalu (w najgorszym przypadku padaczka) jak dla mnie to ci ludzie nie sa tak konkretnie cioty itp itd... zreszta jak mozna dostawac w szkole jak sie do niej wogole nie chodzi 0.o przewaznie sa to ludzie zapatrzeni w monitor jak taki podejdzie do ciebie i hunted 4ever to czekam jakis czas gadam z gosciem on o mnie zapomina inni tez po jakims czasie ja cos do niego pisze i zostajemy friend :D (no chyba ze cos mu w glowie zaswita i mam od nowa hunted =/ ) na xerenie mam zamiar sobie pograc w miare spokojnie niechce mi sie od nowa bic lvl grac w kilku ownerow a potem padac za nic ;( albo nie daj boze hack 0.o (nie zdazylo sie jeszcze :) fjufju... ) z czasem lvl sam wskoczy m lvl tez a high lvle przestana grac potem znowu zaczna potem znowu przestaja a na koniec dostaja bana za sprzedawanie itemow na allegro albo cos jeszcze bardziej niemadrego jak narazie banda nevbie pakuje sie na server i wola plz free items albo high lvl po polskiemu dawajcie itemy bo ded 0.o ostatnio gadam sobie z gosciem idizemy expic bo soul sie skonczyl i tylko widze czerwone napisy 50,4,60,1,itp... potem sie go pytam czy go p*****o a on mowi ze nie mam wjecej cuiekac bo i tak padne (jak mnie bije to czemu nie mam uciekac?) i tak to wyglada ta cala wojna to nic innego jak kolejny przejaw ludzkiej glupoty gildia vs gildia , polacy vs reszta swiata... polacy vp polacy reszta swiata vs reszta... co do wojny to... |
Ja mam nadzieje osiąść na xerenie na stałe.Pragnę pozostać neutralny.Wole spokuj,nikogo nie huntuje za nic ani nie chce być huntowany za nic....
dzienkuje,Anakin La'Cruz i rodzinka |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |