Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   No Pain wybija Polaków!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74557)

Iks.de 22-05-2006 17:55

Ja gram od czasu do czasu jeszcze ostanio nawet wbiłem lvl(46) ^^. Mam rsa nie kupowałem u nikogo protekcji i nie padłem jeszcze, fart?:p
Ale jak jesteście tacy mądrzy to czemu wy nie walczycie?
A jeśli byście chcieli wygrać wojne musielibyście zrookować Chompoletta, na forum tibia.com jest temat i Chompo policzył wszystkie fragi jest 120~ - 2, wliczył do tego, że Keidob sie zrookował...

Arra 22-05-2006 18:15

Graj na xerenie i nie pier*** głupot ja też mało gram ale coś tam pykam czekam na new serv i jesli to bedzie na wakacje lub troche przed to bede ownowal kazdego szweda jakiego spotkam w koncu POLAND ROX aradziku wbijaj na new serv jak bedzie. 50-70 osób z rl'a tam bedzie grac i w huj znajomych zownujemy ten swiat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja kur** nie nawidze szwedow ja pierd*** i przez was sie zdenerwowalem ide zapalic LOLA #majcie sie wszyscy szczególnie ci którzy "próbują" grac jeszcze na saphirze
BTW: NP jak jest w 2-4 osob wogule nie maja PVP ucieklem im 4 razy z guardow scarabow i 2 razy jak trenilem słabi sa ale w grupie to co innego Polacy boją sie stracic chary a przeciez i tak je straca jak przegramy WAR i za pozno na takie gadanie bo juz wojna jest przegrana
soryy za bledy ale nie czytam tego co napisze ;p;p;p;p;p
3majcie sie babababababba;******

Iks.de 22-05-2006 18:22

Hah, dzisiaj sie logłem na Xerenie i na chwile byłem pod depo to jak widziałem tych noobów tam, a wogóle Xerena to zawalony serv, a hmm na nowym... czy ja wiem, nie mam pacca i nie mam narazie zamiaru kupować,może i jestem prawie cały czas na gg, ale nie mam czasu grać na new servie bo co chwile musze odchodzić i te jeb**ne kolejki bez sensu..., a na Saphirze mało ludzi gra exp wolny itp.

Arraaa Pozdro :****** Przyjedź kiedyś z Gibonem i Deme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! or DIE!!

Arra 22-05-2006 21:16

narazie nie mam floty zeby jechac ;p

Iks.de 24-05-2006 00:33

TO ZAŁATW!!

@Topic
23:45 Farquar: saphira is fucked up
23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish
Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc!

Btw:
Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;*

jed 24-05-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iks.de
TO ZAŁATW!!

@Topic
23:45 Farquar: saphira is fucked up
23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish
Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc!

Btw:
Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;*

Farquar o ile się nie myle to Szwed... Czyżby bardziej szanował nas, Polaków niż swoich? Jeśli tak, to rzeczywiście muszą być wredni. xD Ech... chyba wrócę do Tibii. :D Może Saphira nie jest jeszcze stracona? :>

Pozdrawiam! ;)

Sebarivel 24-05-2006 23:23

2 dni temu nasłuchałem się od Farqua wyzwisk na Pl......
Wtedy gdy bloczyłem hydry a ten wparował z vega~ i zaczoł mnie pk......

Lord Gumio 24-05-2006 23:32

tez jestem w gildi farquara spx gildia ludzie sobie pomagaja... chyba juz nigdy serwa niezmienie bo gram na saphirze od zawsze B)

Iks.de 24-05-2006 23:53

@jed:
Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P

@Seba:
No cóż ja na to poradze, dwulicowość u szwedów to chyba popularna wada, ale nie mówie odrazu, że Farquar jest SUPER, SPX ZIOM bo go znam 2 dzien, a tamto mi powiedzial w jedej z dwóch rozmów na priv.

@gumio(k)
to Ty grasz na Saphirze? :O Myślałem, że przeniosłeś sie na inny serv, ale co to za gra jeśli nie wbijasz lvli ;P
EHauhehuSHuaHSuh, nie mam nic więcej do napisania. :creature:

Name: Driquette
May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion and by Nobztrakt

Szwedzi już sami nie wiedzą co robić.

Fenza 25-05-2006 12:27

Saphira to wasted server , Bye ;-)

Olorion. 25-05-2006 16:47

Ale nie zabili seby, bo to super pvper ktory wygral Kensai Duel Tournament

jed 25-05-2006 17:24

Cytuj:

@jed:
Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P

Name: Driquette
May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion and by Nobztrakt

Szwedzi już sami nie wiedzą co robić.

Ogólnie to nie grałem ze względu na szkołę. ;] Od czerwca zaczne częściej grywać. Jeśli chodzi o tych wszytkich walczących Polaków... wszyscy, którzy mogliby walczyć to Draconians i paru łebków z Unforgivens. Draco nie gra a Unforgivens to kumple NP. Mało nas i w dodatku siła też nie ta, ale wszystko da się wygrać. :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenza
Saphira to wasted server , Bye ;-)

Prawdziwy wojownik... Przydałoby się wam trochę zacięcia i wiary we własne możliwości.

Pozdrawiam! ;)

Morelowe Słonko 25-05-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed
Prawdziwy wojownik... Przydałoby się wam trochę zacięcia i wiary we własne możliwości.

Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x
Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co...
Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ...

Yake~ 25-05-2006 20:42

@ Seba - Frajerem byłes jestes bedziesz i frajerem zde.....iesz
@ Yoshi'san - <3 siema sąsiad! xD respect :P

Hail xerena

Kiss for Warrior :P

Olor o.0

@ sniper - May 24 2006, 11:16:07 CET Killed at Level 63 by Raric
Buahahah to ja sie smieje ostatni

jed 25-05-2006 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morelowe Słonko
Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x
Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co...
Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ...

Taaa... Lepiej się poddać i olać wszystko. ;] Niby kto inny może walczyć o serwer jak nie wy? Jakbym miał char odpowiedni to bym coś namieszał, nawet jeśli miałbym potem zginąć... ;)
Btw... naprawde myślicie, że na Xerenie wam się uda? Tam też Szwedzi dominują... :(

Pozdrawiam!

Xetif 27-05-2006 01:08

hahahahahah temat roku , nie chcialo mi sie czytac tych waszych bzdur , a jak tak narzekacie ze draco nei wygralo wojny to pokazcie jacy jestescie mocni;] Nie zagladam jakos czesto na to forum i nadal nie mam zamiaru ale bez kitu , az mi sie bardziej chce wstawac przed server save zeby wybic paru wannabe sebarivelow . dawac dawac , trenujcie fista , Gz.Gz.from.Bartaz i wogole POZDRO PL DASZ COS ZA DARMO hUAhauhaUahU.

po wlogowaniu na chwile widze ze sie nic nie zmienilo,ciagle robicie siare->23:49 Kosziko: pl

PS . wstyd.

wiecej nie pije

Rydzykowy 27-05-2006 14:31

Witam jestem nowy na tym forum tak samo jak i na saphirze.

Po pierwsze chciałym zaznaczyć że nie wszyscy szwedzi na tym servie to PA naprzykład Ximek ( mój protector ) bardzo miły człowiek który szanuje polaków.
Po drugie Swe to najlepsi gracze, zobaczcie ile h lvli to szwedzi.
Po trzecie draco~ i tak nie miało szans bo swe są lepsi w PVP ( przynajmniej większość ).

Nie wiem jak wy ale ja myślę że ze Swe da się dogadać tylko nie warto z nimi popadać w koflikty dopóki oni nie zaczną.

Kensai 27-05-2006 14:40

Hahahaha wy*ebany avatar masz Xetif xD! Owned xD!
Pozrdo dla polaczków xD

Iks.de 27-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai
Pozrdo dla polaczków xD

O kogo Ci chodzi dokładnie? :p

Level 27-05-2006 19:53

Cytuj:

O kogo Ci chodzi dokładnie? :p

Pewnie pozdrawia rodziców,ale raczej powinien powiedzieć, bacioni perjenitori ;) lub cos w tym stylu.

Do wypowiedzi Bartaza zacytuje Oscara Wildea

"Błogosławieni ci, którzy nie mieli nic mądrego do powiedzienia i sie nie odzywali"

Olorion. 27-05-2006 20:58

Ej bartaz. Czesc polak? a dasz cos? scalowke plz. Jezu plz zostaniesz moim protektorem??

Level 27-05-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
Ej bartaz. Czesc polak? a dasz cos? scalowke plz. Jezu plz zostaniesz moim protektorem??

Chciałes coś konkretnego powiedzieć?:confused:

Xetif 28-05-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level
"Błogosławieni ci, którzy nie mieli nic mądrego do powiedzienia i sie nie odzywali"

-a kim ty jestes zeby oceniac mnie i moje wypowiedzi ? POLAK?

Cytuj:

EJ EJ EJ EJ EJ EJ ! QWA QWA BENDE TWOIM PRO QWA PLX PLZ POLACY NIE ZABIJAJOM POLAKUW PLZ

PS

zrobcie temat ze bartaz to pa i zabija polakow z SD ( o moj boze , runa natychmiastowej smierci , umiem jej uzywac plz )

qwa polak ej dasz cos plz

Level 28-05-2006 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetif
-a kim ty jestes zeby oceniac mnie i moje wypowiedzi ? POLAK?

...a kim ty jestes,ze nie można oceniać twoich wypowiedzi? jeżeli nie chcesz,zeby to co powiesz było oceniane to poprostu nic nie mów...proste, co nie?

jed 29-05-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rydzykowy
Witam jestem nowy na tym forum tak samo jak i na saphirze.

Po pierwsze chciałym zaznaczyć że nie wszyscy szwedzi na tym servie to PA naprzykład Ximek ( mój protector ) bardzo miły człowiek który szanuje polaków.
Po drugie Swe to najlepsi gracze, zobaczcie ile h lvli to szwedzi.
Po trzecie draco~ i tak nie miało szans bo swe są lepsi w PVP ( przynajmniej większość ).

Nie wiem jak wy ale ja myślę że ze Swe da się dogadać tylko nie warto z nimi popadać w koflikty dopóki oni nie zaczną.

Po pierwsze nie wszyscy, ale lepiej żeby rodacy trzymali władze, czyż nie?
Po drugie jeśli myślisz, że Szwedzi są najlepsi w tą grę to jesteś śmieszny. EO, Cachero i Setzer Gambler to Br, Sero to Polak. Jak widac pierwsza czwórka to br i pl, więc nie piardul mi, że Swe są super pro elo plejersi. ^^
Po trzecie zawsze są szanse, pvp da sie nadrobić, a wojny nie przegrali ze względu na nieumiejętność walki...

Pozdrawiam! ;)

auhh 04-06-2006 23:48

Bartaaaz zapatrzony w siebie 1337 progamerze, pokoj z toba. Czache masz przeryta jakbys sie po kwasie zwiesil ; ]. Wyluzuj troche z wpatrywaniem sie w lustro - troche samokrytyki pomaga w zyciu drogi Jestem Najlepszy Na Swiecie Mowcie Mi Bartaz.

Wojne przegraliscie a ciskacie sie jakby wynik 2:25 nie byl waszym udzialem "smoki".

~~

Xetif 05-06-2006 05:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez auhh
Bartaaaz zapatrzony w siebie 1337 progamerze, pokoj z toba. Czache masz przeryta jakbys sie po kwasie zwiesil ; ]. Wyluzuj troche z wpatrywaniem sie w lustro - troche samokrytyki pomaga w zyciu drogi Jestem Najlepszy Na Swiecie Mowcie Mi Bartaz.

Wojne przegraliscie a ciskacie sie jakby wynik 2:25 nie byl waszym udzialem "smoki".

~~

HAHAHAHAHA Widze ze duzo jeszcze o sobie nie wiem ;] ! A pozatym to ja sie moge zwieszac po czym tylko mi sie podoba i to nie twoj interes :) Dzis np. zwiesiliem sie na klawiaturze ale chyba mnie tak dobrze nie znasz skoro nie wspomniales o tym .I tak na koniec- przedstaw sie ,bo jechac komus anoniomowo to kazdy potrafi , a nie kazdy ma odwage wygarnac co o nim mysli prosto w twarz. Pewnie cie kiedys ubilem i cie cisnienie lapie B) l33t.looser.pl ;<

adios

Olorion. 05-06-2006 17:16

pier dolic draco, 90% z nich to nuby ktore nie potrafia poswiecic swojego chara, ani nawet pasc chociaz raz. Banda pieprzonych looserow ;>

Xetif 05-06-2006 18:48

cze olor cio tam slychac plz ?

jed 06-06-2006 19:20

Cytuj:

pier dolic draco, 90% z nich to nuby ktore nie potrafia poswiecic swojego chara, ani nawet pasc chociaz raz. Banda pieprzonych looserow ;>

Mam nadzieję, że ty do nich nie należysz... No szkoda, szkoda, że się tak szybko poddali. Jedna porażka i po wojnie... :(

Olorion. 06-06-2006 19:47

Ostatnio przygotowalem taktyke, zalatwilem pomoc 20 sorcow na lvlach ~30-50 (sd power kolo 2,5k) ale of coz nasze smoczki baly sie przyjsc bo straca swoje mega uber pl h lvle.

Xetif 07-06-2006 09:50

fajnie ze wszyscy wiedzieli

Mercurion 07-06-2006 17:19

Xetif jestes megalomanem przykro mi :( Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta ;) Chcialoby sie napisac "get a life" ale nie bede wobec nikogo zlosliwy :D. Rotfl'n'lol.

Z no pain jest zdecydowanie nie smiesznie. A co do Draconians - imo nikt nie ma prawa im niczego zarzucac. Zaden z graczy nie chcialbym miec zrookowanej postaci np z 80 lvla, w ktora wlozyl wiele pracy. A hunt od No Pain na Saphirze moze nie konczy sie az tak dyrastycznie ale widzac po znajomych konczy sie źle tudziez bardzo zle :(. Wracajac do Draco - przegralismy (przegraliscie ? ...) wojne jako Pol na serwie. Prawda. Serwer jest szwedzki for eva i nic nie da sie zmiecnic. Bzdura. Ludzie cala scena moze odwrocic sie jeszcze o 180 stopni nie ma powodu do paniki. Sam gram na Saphirze na przekor. Wszyscy z niej uciekli, kazdy pisze "Men nie graj tam... Brak przyszlosci, serwer umarl". Dla mnie nie ma czegos takiego. W Tibi oprocz lvl'a licza sie tez umiejetnosci PvP, znajomosc masy detali i masy innych rzeczy ktore sam teraz pochlaniam :) (gram w tibie od 4 miesiecy ;;). Jako polacy nie jestesmy w zadnym stopniu gorsi od swe wiec ludzie piszacy ze Swe to jakos niesamowicie uzdolnieni lepsi gracze do domu plx. Imo potrzeba poprostu czasu i paru trafnych decyzji. Narzekanie, wrzucanie na Draconians nic nie da i jest totalnym lamerstwem. Zamiast pisac posta whinujacego na Dragonow lepiej wbic na saphire i uciupac jeden level wiecej.

:) Heh. Jestem newbem w tibie, ale grajac wczesniej w mase innych gier (w3, FT, CS, Q3) i udzielajac sie na scenie udalo mi sie zebrac troche doswiadczenia. :D Poki co moja postac to kompletne nic ale pracuje nad tym zeby kiedys zaczela cos znaczyc ;) Byc moze i na arenie Saphiry :)

pzdr wszystkim :)

jed 07-06-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mercurion
Xetif jestes megalomanem przykro mi :( Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta ;) Chcialoby sie napisac "get a life" ale nie bede wobec nikogo zlosliwy :D. Rotfl'n'lol.

Z no pain jest zdecydowanie nie smiesznie. A co do Draconians - imo nikt nie ma prawa im niczego zarzucac. Zaden z graczy nie chcialbym miec zrookowanej postaci np z 80 lvla, w ktora wlozyl wiele pracy. A hunt od No Pain na Saphirze moze nie konczy sie az tak dyrastycznie ale widzac po znajomych konczy sie źle tudziez bardzo zle :(. Wracajac do Draco - przegralismy (przegraliscie ? ...) wojne jako Pol na serwie. Prawda. Serwer jest szwedzki for eva i nic nie da sie zmiecnic. Bzdura. Ludzie cala scena moze odwrocic sie jeszcze o 180 stopni nie ma powodu do paniki. Sam gram na Saphirze na przekor. Wszyscy z niej uciekli, kazdy pisze "Men nie graj tam... Brak przyszlosci, serwer umarl". Dla mnie nie ma czegos takiego. W Tibi oprocz lvl'a licza sie tez umiejetnosci PvP, znajomosc masy detali i masy innych rzeczy ktore sam teraz pochlaniam :) (gram w tibie od 4 miesiecy ;;). Jako polacy nie jestesmy w zadnym stopniu gorsi od swe wiec ludzie piszacy ze Swe to jakos niesamowicie uzdolnieni lepsi gracze do domu plx. Imo potrzeba poprostu czasu i paru trafnych decyzji. Narzekanie, wrzucanie na Draconians nic nie da i jest totalnym lamerstwem. Zamiast pisac posta whinujacego na Dragonow lepiej wbic na saphire i uciupac jeden level wiecej.

:) Heh. Jestem newbem w tibie, ale grajac wczesniej w mase innych gier (w3, FT, CS, Q3) i udzielajac sie na scenie udalo mi sie zebrac troche doswiadczenia. :D Poki co moja postac to kompletne nic ale pracuje nad tym zeby kiedys zaczela cos znaczyc ;) Byc moze i na arenie Saphiry :)

pzdr wszystkim :)

Przede wszystkim nikt by im nie roocknął chara, bo to niemożliwe. Dalej idąc im dłużej Draco zwleka tym mniejsze mają szanse - Auroth leci z lv jak cholera, a inni też nie śpią. Jak grali to NP cały czas sie niepokoiło i nie expili, a to oznacza, że ich siła nie rosła. Jedyny błąd jaki Draco zrobiło to open battle. :( Nie potrafię tego zboleć...

Mówisz, że Polacy nie są gorsi od Szwedów... Ktoś powiedział, że są? Nie... Poprostu tak się trafiło, że na tym serwie to oni dominują. Oczywistym jest, że zawsze może się to zmienić, ale jak już Olorion powiedział boją się... cóż... nie pochwalam tego, choć pewnie nie łatwo stanąć do walki. Btw... żeby coś znaczyć na jakiejkolwiek arenie to musisz trochę w tym siedzieć. Skoro ty grasz w Tibię 4 miechy, to nawet mając ten 80lv niewiele zdziałasz.

@Olorion...
... kilka słów do Ciebie. Jeśli naprawde było tak jak mówisz to respekt dla Ciebie. ;p Ja zatraciłem nadzieję, że w Draco są ludzie, którzy chcą walczyć. Fakt, bez armii nic nie zdziałacie... dlatego wartoby tych Xerenowych wojowników przekonać do powrotu. ;] Co wam szkodzi spróbować?

Pozdrawiam! ;)

Olorion. 07-06-2006 19:47

Jed, mi juz przestalo zalezec na saphirze. W 1,5 tygodnia zrobilem 46 lvl sorca na lunarze, a do konca miecha mam zamiar wbic 80-90 lvl ;

Resthin 07-06-2006 20:36

Cytuj:

Jed, mi juz przestalo zalezec na saphirze. W 1,5 tygodnia zrobilem 46 lvl sorca na lunarze, a do konca miecha mam zamiar wbic 80-90 lvl ;

Proponuje odwyk .....

jed 07-06-2006 21:21

Cytuj:

Jaką masz przyszłość na Lunarze? 184 kolesi z 100lv... :P Na Saphirze 11... Nie lepiej spróbować walczyć? Masslogami dalibyście rade. Logujecie się, sciągacie Szweda i okopujecie w HG. xD Znika PZ i macie fraga. Tak się wygrywa wojny... Siłe macie do takich akcji, bo starczy tylko czołówka Draco.

Olorion. 07-06-2006 23:30

war char. i nie expie sam : p

gram dziennie w tibie 0-2 godziny : p

Xetif 08-06-2006 06:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mercurion
Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta :)

hahaha Wiesz bardzo mi zalezy zeby byc waznym na forum o Tibii , naprawde mnie rozgryzles gratulacje .. hahahaha..

Ide opalic , adios.

http://img109.imageshack.us/img109/5379/lu10cf.jpg

Mercurion 08-06-2006 17:08

Wiesz odpisujac mi postem w ktorym jest wiecej "hahaha" niz tresci tylko potwierdzasz moja teorie :) Palenie szkodzi zdrowiu men...

... jak zreszta widac :) I tak owszem. Gdyby Ci nie zalezalo zeby byc postrzeganym jako evul pr0 gamer gg no re to nie napisalbys tych postow ktore mozna przeczytac u gory :)

Pozdry ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49.