Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   spike sword na rooku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74776)

Kleszczu 30-04-2006 18:02

Widze ze tylko moj kumpel jest na tyle odkrywczy xD
Podmienic grafike nie jest trudno wbrew pozorom.

Dark Sorcer 30-04-2006 18:29

hehe

Cipsoft powiedzial "kazdy item da sie zdobyc" .............

werka789 30-04-2006 22:29

A ja uwierzę, że to jest prawdziwe jak zobaczę film jak się zdobywa Spike sworda, dwarven shielda no i Iron helmet i Sama to zrobie. Co to za film. Weszłam w ten temat mysląc, że zobaczę jak się zdobywa Spike sworda, a nie jak się upija.:p Bo film łatwo zmienic, a jak się samemu to zdobędzie to wiadomo, że to prawda.:p Więc Dark Sorcer ja tam bym nagrała film jak się zdobywa Spike sworda. Tak to się nie ma pewnosci czy to nie jest ots.;)

Kosmo_karol 30-04-2006 23:23

na rooku takie itemy lipa ... ja mam lepsze na mainie :P hehe filmika tez moge dac jak chcecie :D lol ^.-
http://i42.photobucket.com/albums/e3...eztytu322u.jpg

Galanian Slatan 30-04-2006 23:53

Fake blz????

Sorcers of titania 01-05-2006 00:52

Pffffff :P fajne ...

catek 02-05-2006 04:22

ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...

Piróg(Wymiatacz Techno) 04-05-2006 15:26

Poco Tu Jeszcze Piszecie!!

POCO TU JESZCZE PISZECIE
CZYTAJCIE UWAZNE
ON SIE JUZ PRZYZNALX(

Etoric 04-05-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piróg(Wymiatacz Techno)
POCO TU JESZCZE PISZECIE
CZYTAJCIE UWAZNE
ON SIE JUZ PRZYZNALX(

od dwoch dni jedyna osoba ktora napisala w tym temacie byles TY
nub-.-

Stonoga 04-05-2006 16:45

Heh nawet niemusiałem ściągać - Axetox to mój kolega z gildii rookslyerów. Widziałem go. Fajnie... wystarczyło ID zmienic (niewiem pamiętam że były 2 litery :D)

D Rookmaster 04-05-2006 16:56

Ej, jeśli tak to skad te itemy???

Stonoga 04-05-2006 17:02

Mówie że to nieprawdziwy filmik ta część w której jest eq jest zmieniona - Axetox to dobry informatyk mówie wam! Heh przecież on za pomocą bota własnej roboty prześwietlił komnatę MM! Widziliście jego fake'i? Nieumywają się do słynnej ''Wyspy Gm-ów'' Xanterusa. 8o

Smokik 04-05-2006 20:15

Mam jedno pytanie bo mi tibia.com nie działa sprawdzał ktoś tego Milos Paladinos czy ma red skulla ?? (nawet jak nie ma uważam że to fake ale może to bedzie rzecz ktora pomoze innym zrozumiec że o fake)

catek 05-05-2006 01:39

ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...

Granteon 05-05-2006 16:10

To NIE moglbyc OTS, poniewaz zobaczcie na mapce, ze jest to prawdziwy rook, a jak by byl to OTS, to mapa by nie byla odkryta, po za tym, zeby zrobil tak, zeby mapka byla odkryta musial by znac współrzędne Real Tibii.

Gniew Mroku 05-05-2006 17:27

@up: Miejsce pierwszego logowania(x:y:z) to 32097:32219:7.

@catek: Co rozumiesz pod: "takie miejsca gdzie trudno byloby cos edytowac (OTS)"?

catek 05-05-2006 19:39

ok thx...ok thx...ok thx...ok thx...

Szybowniczka 05-05-2006 23:22

Powiem tak: moim zdaniem nie jest to OTS poniewaz bylaby wieksza mozliwosc odkrycia mapki w pokoju mino maga. Na owym filmiku jest nieodkryta.
Mozliwe, ze jest to real tibia - jesli koles ma takie itemki to fajnie, ciesze sie razem z nim. Ale jezeli jest to fake, to kolo przegial sprawe. Dyskusja jest juz na 14 stronach, jedna wielka burza mozgow, a koles sobie jaja robi. Troche nie fair, no ale coz. Pozostaje mi czekac az sama dostane jakis rarek - wtedy na pewno ukaze go chetnym na trade ;) :baby:

Deliusek Knight 06-05-2006 01:39

na niektorych swiatach sa dostepne qesty na te itemy ;p naabki

Vodetus 06-05-2006 15:06

Ktos tam mowil juz ze sie on sie przyznal ze to fake i ze nie ma poco juz myslec... Ale ja nadal mysle ze to RL ... Jakbym tesh mial tekie itemki i wystawil filmik na forum i nikt (prawie) mi nie uwiezyl tez bym sobie odpuscil i powiedzial ze to Fake zeby sie odzczepili , bo nie poto pracowalem na to zeby mi nie wiezyli... Ale ja wieze...

Webi 06-05-2006 20:56

Dyskusja na niskim poziomie, dowody wyssane z palca, kazdy powtorzony z 10 razy. Na otsach sie nie znam, nie bede komentowal, ale ziomek ktory sporo gra w tibie mowil mi ze dobrych kilka lat temu byl taki bug, ze zrookowanemu kolesiowi nie spadalo eq i wystepuje rozne inne itemki jeszcze. Ile w tym prawdy, nie wiem bo gram w tibie rok. Jednak gdyby tak tez sie stalo to sof musial znalesc na roku gdyz jak zauwazyliscie wyzej ten z maina nie ma opisu wlasnego. Co to zamieniania wygladow itemkow to dla mnie zabawne po prostu bo opisu by nie zmienil, bo w takim razie wyobrazam sobie kolesia z leather armorem zamienionym na mpa w wygladzie i opisie no to przeciez klient tez bedzie czytal to jako normalne mpa czyli prosta droga do zdobycuia rare setu. Jednak zaznacze raz jeszcze co to spritow nie wiem wiele jak to dziala i to co napisalem wzialem po prostu na 'chlopski rozum'.

Zomakeit 07-05-2006 20:57

wow

Hehe, big gratz. Hmm skad zdibyć spike sword na rooku??:confused:
mozna bylo go zdobyc chyba tylko w starej tiubi gdy byl quest na SS:baby:

kostooch 08-05-2006 11:16

Film stary, na tibia.de ktos sie przyznal, ze to fake. Odpowiednia manipulacja pakietami czyni cuda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12.