![]() |
przyslowie:D
Po co ćpać,lepiej w Tibie grać:D:D:D:D
|
Kto pod kim dołki kopie.......ten ma shovel'a (łopatę).
|
Oto Moje 3gp
- Ile na rooku sie narobisz, tyle na mainie bedziesz mial. - Nie taki Drag straszny, jak go z SD soloja. - Jeden PK pociaga drugiego xD - Gdy nooby ida na quest, to kazdy mysli ze jest THE BEST. |
Cip buduje a noob rujnuje
Jest równy i równiejszy czyli Facc i Pacc |
Cytuj:
Czyli ze noob np Botuje a Cip go Banuje ;) |
Jakoś nie mam weny żeby coś wymyślić... o to naprzykład:
Co dwa n00by to nie high level. |
Kto botem wojuje od keyloggera ginie.
|
SD za SD - UE za UE xD
Co 2 UE to niejedno :p Wierszyk : Kazdy noob ma powolanie, zniszczyc cipsoft bo to dranie. Rano wstaje na sniadanie, lecz najpierw bota nastawi. Jak zje sniadanie to loota sprzedaje. Potem uczciwym itemki ukradnie, a popoludniu na respa sie wbije. Powyzywa, potrapuje, a wieczorem od pk padnie. Ustawi bota i pujdzie spac, By rano zostac okradziony. To moj pierwszy wiersz o tibi. Serio xD |
Sory za spam ale internet mi sie zaciol i wyslalo mi 2x omg...
|
a ja wymyśliłem :
Gdy Br? kupa i Mateusz Dupa xD Chociaż MDW gra na no-pvp ;/;/ Dobry Brazyijczyk to martwy Brazilyjczyk bez AoL'a xD Troche głupie ale opłacalne ;p |
szczyt głupoty?
Wydac ostatnie 50 many na utamo vita;):D |
Gdzie brak słownika tam polaków las.
Gdzie noobów moc tam gówno se pograsz. Gdzie boty trzy tam lurerów stu. Gdzie MDW tam demonów brak. Gdzie MDW tam dupolizów masa. |
PKać każdy może - jeden lepiej, drugi gorzej :D
Nawet najlepszemu graczowi czasem hunt sie nie uda :D (oby dwa mojeB)) PS. Ciekawy temat ;) |
Gdzie Thunder Hammer leci tam masa dzieci :cup:
|
Bez paccy nie ma kołaczy.
|
lootbag masz kasę masz :)
|
tibijskie przysłowie?? Jak sie nie ma co sie lubi to sie kradnie co sie da... :|
|
Gdyby kózka nie skakała to marz hónta!!!111oneone
Komu w droge temu pot przed nos :D Kto nie ma szczęścia w expieniu, ten ma szczęście w loocie Wiesz co sie liczy? strzelaj w nooba aż zakwiczy:D żałosne, ale wymyślałem to jak stałem w kolejce do kasy w tesco ;d |
kto bawi sie hakowaniem jest hakowany
|
...
z deszczu sd pod rynne sd xd...
|
Kto sdkiem wojuje ten od sdka ginie. :P
|
Zemsta jest rozkosza Protow
Noob deda Playerom lzej Kto pk kosi gdy ten uhy nosi Gdyby Update nie byl zly Sorcerer dalej żądzil by ! xD Trafil noob na DSa Gdybyś nie pkowal do dp bys sie nie chowal Pamietam czasy gdy na Tibie mowilem Smerfy a teraz .... |
Wyladowales w trujacym gazie?Exana pox i po sprawie.
|
Kto mieczem wojuje temu skille rosną.
Nie outfit czyni człowieka. Komu w droge temu bohy ;] Oba moje, jak ktoś dał podobne to sry ale mi sie nie chce tematu czytać :s |
kto rano wstaje ten nooba nie spotka
lepszy studded armor niż jacket |
Dobry noob nie jest zły.
|
Tere fere czary mary moja maca to twój stary B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |