Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Braveheart Vs. Alea Iacta Est (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77354)

Scandal 22-05-2006 00:40

lolz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
a jak ty po kims jezdzisz , koles zastanow sie wogle co ty robisz i co soba reprezentujesz

spierda-lay na swoj lamerski server i do swojego fosfika nie bedziesz mnie obrazal 14 letni lolku i ty sie zastanow co soba rePRezentujesz. :P <3

Shireh 22-05-2006 00:56

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scandal
spierda-lay na swoj lamerski server i do swojego fosfika nie bedziesz mnie obrazal 14 letni lolku i ty sie zastanow co soba rePRezentujesz. :P <3

To ty spierda-lay na SWOJ lamerski serwer i do swojego tetro nubreliusa i nie obrażaj innych użytkowników forum, samemu nie chcąc być obrażanym, i naprawdę TY mocno się zastanów co sobą reprezentujesz...yoelorapzioMM
Peace out.

notop 22-05-2006 02:01

az zal patrzec ze po fachu druid a taki............ malosprytny

Mooth 22-05-2006 10:55

Cytuj:

17:09 You advanced from Level 69 to Level 70.
In War. :D

Gz wbicia 90k expa w czasie wojny :D ja wbilem prawie 2kk i sie nie chwale ;p

Scandal 22-05-2006 15:32

^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooth
Gz wbicia 90k expa w czasie wojny :D ja wbilem prawie 2kk i sie nie chwale ;p

Gz. <3 a ciebie lubie bo jako jedyny od nich jestes okej

Player Killer 22-05-2006 18:15

Cytuj:

Gz. <3 a ciebie lubie bo jako jedyny od nich jestes okej

Mooth~ powinienes czuc sie zaszczycony :D

Miszczoslav 22-05-2006 19:04

:d

Ciekawe czy Mooth lubi Ciebie :P

Łolek 22-05-2006 21:33

afffffffffffffffffffffff

Scandal 22-05-2006 22:24

^^

ja nie czuje sie jak bym byl obsranym gownojadem ;S

Prezent 22-05-2006 23:04

Cytuj:

ja nie czuje sie jak bym byl obsranym gownojadem ;S

Hahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha a xD xD xD

Tubba_21 22-05-2006 23:16

Czemu wy tak nie lubicie Tetra ? co on wam zrobil ? kazdy go tylko wyzywa.. a jak ktos zacznie sie z nim zadawac to od razu jest noobem i od niego "smierdzi" lol ? btw. Mowicie z tetro to nab to czemu ma 150 lvl ?

Thristen 22-05-2006 23:29

Up@
Jak by mi rodzice zrobili brata to bym juz mial 250....
^.-

a ze tetro zawsze robil z siebie idiote to tak pozostało...

Creator of Nightmare 23-05-2006 00:06

ma 150 bo go zabili :D

paior 23-05-2006 07:38

Ciebie zabili by nawet na 10000 a co to osoba nie moze padac na 150+

Scandal 23-05-2006 11:13

^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creator of Nightmare
ma 150 bo go zabili :D

ciebie bym pojechal 20 sorcem btw. byl w trapie i bilo go 3X 110+ master

Creator of Nightmare 23-05-2006 12:37

hahaha widzialem jego wszystkie deady wiec mi nie pier-dol

jak go Yordiq zaj-ebal na necro hahahahahhahahahhahah

a na kyrze tez gralem i tetro probowal mnie solo zaj-ebac, majac ponad 2x wiekszy lvl i h-uja mu z tego wyszlo :]

co do tego ile ownerow ma tetro to ma 2 ... + znajac zycie w braniewie jeszcze koledzy "pomagaja"

a z toba anvisado nie mam zamiaru gadac bo jestes tak samo pusty jak tetro

zsolowalbys mnie 20 sorcem pfffff skoro jestes taki masta pvp czemu dupa trzasles w pz jak AIE napie-rdalalo ludzi z twojej gildii ?

tetro ci kazal? ale przykro ;(

Scandal 23-05-2006 14:03

^^

hehe nie trzeslem bylem na paru akcjach glownie na open battle,a nie chodzilem na akcje bo mam troszke low lvl :P

notop 23-05-2006 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tubba_21
Czemu wy tak nie lubicie Tetra ? co on wam zrobil ? kazdy go tylko wyzywa.. a jak ktos zacznie sie z nim zadawac to od razu jest noobem i od niego "smierdzi" lol ? btw. Mowicie z tetro to nab to czemu ma 150 lvl ?

po 1. kazdy go nielubi bo to idiota

po 2.co on zrobil to dobre pytanie,pomojemu bym odpowiedzial"zyje" ale nioebede sie znizal do jego pozomu wiec napisze "zasluzyl na to swoim zachowaniem nietylko na kyrze"
3.kazdy go wyzywa bo on kazdego tez wyzywa;]
niekazdy kto sie z nim zadaje jest nabem
4. 150 lvlv nabil sharujac z 3 osobami wiec........

paior 23-05-2006 14:13

Cytuj:

hahaha widzialem jego wszystkie deady wiec mi nie pier-dol

jak go Yordiq zaj-ebal na necro hahahahahhahahahhahah

a na kyrze tez gralem i tetro probowal mnie solo zaj-ebac, majac ponad 2x wiekszy lvl i h-uja mu z tego wyszlo :]

co do tego ile ownerow ma tetro to ma 2 ... + znajac zycie w braniewie jeszcze koledzy "pomagaja"

a z toba anvisado nie mam zamiaru gadac bo jestes tak samo pusty jak tetro

zsolowalbys mnie 20 sorcem pfffff skoro jestes taki masta pvp czemu dupa trzasles w pz jak AIE napie-rdalalo ludzi z twojej gildii ?

tetro ci kazal? ale przykro ;(

Hahahah po 1 Co miał zrobić na nerko?? Jak nie miał many 2 fe go biły i yordiq z SD z aima walił?? Co ty byś zrobił no napisz?

Jaki maiłeś nick na kyrze ?? a skoro mu się nie udało to jest dowód ze nie używa bota i ze liczy na swoje pvp...

Czy ma ovnreow, co się to interesuje tez pewnie grasz w 3

a ostatnie obejrzyj filmy all!

Anum 23-05-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
Hahahah po 1 Co miał zrobić na nerko?? Jak nie miał many 2 fe go biły i yordiq z SD z aima walił?? Co ty byś zrobił no napisz?

Ja bym wcześniej kupił UHy :(.

paior 23-05-2006 15:03

Kupiłbyś uhy tak no spoko on padł na 60 chyba a sork na 60 ma 445 hp
hity od 2 fe + sd yy pada na combo??

Anum 23-05-2006 15:11

Cytuj:

Kupiłbyś uhy tak no spoko on padł na 60 chyba a sork na 60 ma 445 hp
hity od 2 fe + sd yy pada na combo??

Coś mi sie zdaje, że jednak na 78 xD

szwagiereczek 23-05-2006 15:17

No cholera jasna to jest temat do dyskusji o wojnie AIE vs. Familia, wiec zamknac sie wszyscy idioci. Co do Tetra to co do k* was obchodzi jak i z kim gra. To nie jest temat o tym jaki jest Tetro tylko o wojnie wiec zamknać pyski. Creator~wypierda-laj stąd jak Ci coś nie pasuje bo mnie tylko denerwujesz idiotycznymi postami.

Valais 23-05-2006 15:37

heh

smiesza mnie te posty ;p ludzie potrafia tylko wzucac i tak mam to gdzies ;p po 2 kazdy gada ze mnie rhu inferna gildia wywali z serwera i wogole ;p jak narazie jakos im to nie wychodzi ;p heh nawed nie chca sie bic to jest parodia :)

Azeris 23-05-2006 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
smiesza mnie te posty ;p ludzie potrafia tylko wzucac i tak mam to gdzies ;p po 2 kazdy gada ze mnie rhu inferna gildia wywali z serwera i wogole ;p jak narazie jakos im to nie wychodzi ;p heh nawed nie chca sie bic to jest parodia :)

Parodią to było jak stałeś w PZ przed tym jak szweduchy z Myrmidans do was doszły + bonus twoje rl photo

Prezent 23-05-2006 16:49

Cytuj:

szweduchy z Myrmidans
Brzmi troche rasistowsko ..
Cytuj:

twoje rl photo
Może Ciebie to zdziwi, ale on wyglada calkiem normlanie [ fakt ma troche male oczka] a napewno niegorzej od wielu ludzi grających w Tibie. Zapewne gdybyś go spotkał na ulicy nie zwróciłbyś na niego uwagi [oceniam wyłącznie na podstawie jego zdjecia]

szwagiereczek 23-05-2006 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezent
Brzmi troche rasistowsko ..

Jak nie wiesz po co "Szweduchy z Myrr" doszły do Familii to zawrzyj dziób

Boozy'woozy 23-05-2006 18:54

mozesz dac linka do jego zdjecia z rl

Sir Azazel 23-05-2006 19:07

Cytuj:

mozesz dac linka do jego zdjecia z rl
Kliknij, jak szukasz kolegów ;<

@topic

Dobrze, że nie mieszacie low lvli w tą wojnę...

Creator of Nightmare 23-05-2006 19:37

Cytuj:

Jaki maiłeś nick na kyrze ?? a skoro mu się nie udało to jest dowód ze nie używa bota i ze liczy na swoje pvp...

Czy ma ovnreow, co się to interesuje tez pewnie grasz w 3

a ostatnie obejrzyj filmy all!

1. Na necro nie mial nawet uhow ... (najwyzszy lvl bez uhow ..zal.pl) ... mial szanse! na h-uj uzywal utana vid ktora jedzie 440 many i ucieka tam gdzie nie ma dsow !!! pozniej uzyl utamo vita majac e ring w backpacku!!!
Yordiq nie jechal na bocie to druga sprawa

Ja jakbym byl w jego sytuacji to po 1 bym sie nie ruszal bez uhow. Jesli juz bym uzyl utana vid to bym uciekal w strone v hell ... tam sie namanaskowal i walczyl .... oni nie zdazyli by juz fe zsummonowac wiec by byla walka 78 ms vs 44 & 30+ ...

no ale spoko byl zaskoczony znoobil .. rozumiemy ale na h-uj go bronic skoro zachowal sie jak noob ;) no coz chyba ze lizanie dupy jest czyims hobby :)

Co do drugiego deada to tylko jego glupota ze dal sie tak strapowac

Trzeci dead .... nie mial szans :) GZ dla AIE pomyslu na trapa

2. W pvp nie chodzi tylko o umiejetnosc walenia z run .... jakby pomyslal to by mnie zabil :]

3. Mnie nie obchodzi ile ma ownerow, ale po to on pisze ze gra sam i pozniej nooby mowia jaki on nie jest wspanialy ... ze sam wszystko zrobil co jest gowno prawda. A co do mnie to gram sam dlatego ze moj brat ma 14 lat i nie mam zamiaru z dzieckiem dzielic konta, a odemnie z rl nie mam z kim.

4. Wszystkie filmy ogladalem ... mam ponad 200 mb rec-ow i 1.5 gb wmv

A to ze tetro wymiata na open battle to norma bo ma najwiekszy lvl, ma najwiekszy power i jest najszybszy ... mieso armatnie idzie do przodu a on zza nich nawala .. pozniej jak uciekaja to tylko goni i dobija ... nic specjalnego ... lepiej popatrz co taifun robi na furorze :p 18 fragow nabil ;) mozna by bylo pomyslec ze jest masta pvp a zanim spoxstera aka nemtora shackowali to grzal dupe w pz

paior 23-05-2006 20:03

Jak bys obejzal film dokladnie to na nekro nie mial many ?

Hov 23-05-2006 20:16

Omg, czytam tą waszą dyskusje, to jak sie żucacie mięsem...i wiecie co?
Tu jest nawet kilka dobrych tekstow :p Nie no hahah powodzenia w dalszej wojnie na forum...

Pzdro,
Hov

Prezent 23-05-2006 20:21

Cytuj:

Jak nie wiesz po co "Szweduchy z Myrr" doszły do Familii to zawrzyj dziób
Co nie znaczy, że Polacy mają się zniżać do ich poziomu -.-

Creator of Nightmare 23-05-2006 20:35

Cytuj:

Jak bys obejzal film dokladnie to na nekro nie mial many ?

Kto powiedzial ze na necro nie mial many? :confused:

mial ponad 500 many ktora zmarnowal niepotrzebnie

Valais 23-05-2006 21:40

@azeris

;] bylo was kilka razy wiecej od nas ;] i nie stalem w pz ;] zabilem kilka razy waszego i twoja cala gildia mnie ganiala ale mieli pecha bo dogonic mnie nie mogli ;]
mieliscie mnie z serwa wykopac ale cos wam nie wychodzi ;p zalosne jest to ze dostaliscie jedna bitwe i zrezygnowaliscie ;p

Dwik 23-05-2006 22:31

@up
Cięzko zlapać 150 MS na gran hurze i t-ringu 110~ ek również na haste.
Rzeczywiscie musze przyznac ze AIE zachowuje się zbyt biernie podczas tej wojny, a wystarczyłoby kilka masslogów aby Familia przestała expić w obawie o strate większej ilosci expa w jednej chwili niz robia w ciagu tygodnia. Mam nadzieje ze sytuacja sie poprawi ;]
@paior
stfu. Twoje posty wyglądaja na takie asslickerstwo ze az wazelina kapie mi z pixeli twoich liter. Rozumiem, mozna kogos bronic, ale fakty sa jedne. Pvp tetra jest bardzo słabe, jego inglisz równiez, jako osoba jest jedna z porazek Kyry. Widze ze lubisz wchodzic komus w dupe mr. brown nose.
Jak tak go bronisz dolacz do wojny :)

paior 23-05-2006 22:33

Cytuj:

Kto powiedzial ze na necro nie mial many? :confused:

mial ponad 500 many ktora zmarnowal niepotrzebnie

tak ja wiem ty byś z tego 500 many walnol ue zrobił sd strong haste vite vid i byś ich all zabił i wylotowal z 1 nekro przytym 20 bp boh a co do tego, co pisał Tetro to w sumie tez tego nierozumie Rhu miął szanse wygrać wojnę 1 batell w plecy i;/...

@up
Nie dolacze bo znam obie strony n/c Bronic ludzi niemozna ??

Creator of Nightmare 23-05-2006 22:51

Cytuj:

tak ja wiem ty byś z tego 500 many walnol ue zrobił sd strong haste vite vid i byś ich all zabił i wylotowal z 1 nekro przytym 20 bp boh a co do tego, co pisał Tetro to w sumie tez tego nierozumie Rhu miął szanse wygrać wojnę 1 batell w plecy i;/...

@up
Nie dolacze bo znam obie strony n/c Bronic ludzi niemozna ??

Dwik Ci odpowiedzial hehe

a co do mnie to ja na 60 lvlu zawsze mam w bp oprocz najpotrzebniejszych rzeczy : 2 ssa 1 elven amulet, 2 t ringi, s ring, e ring, 2 mwalle, 2 df ,1 fb i desintegrate runke, 2 scarab coinsy i pare kluczy (ze scarab coinsami i kluczami to zalezy gdzie jestem i co robie :p) :) do tego w dp w miescie gdzie jestem "zameldowany" mam prawie taki sam bp jak na sobie, ktory moge zaklozyc na siebie odrazu po deadzie :]

Rhu "miął" szanse wygrać wojne i nadal ma, 1 "batell" wygrali, dopiero po przylaczeniu sie czlonkow myrr~ przy drugiej walce AIE ostro dostalo bo byli na to nieprzygotowani (tak jak tetro na necro) ... wojna sie jeszcze nie skonczyla :]

A co do Familii i swe walczacych w niej to sie przylaczyli zeby wyj-ebac hlvlowych polakow, ktorych najwiecej jest w AIE.... jesli im sie to uda to zobaczycie co sie bedzie dzialo pare miesiecy po wojnie ....

Rolas el'Baq 23-05-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais

NAWED omfg OWN3D
Weź sie nie udzielaj lepiej ;)

lord_athrek 23-05-2006 23:04

niech rhu zbiera ekipe i dokopie dla tetra. Jak oglądalem filmik jak tetro pada i bil sie 16 maja to dla mnie jest amator. knighty wyskoczyly na pierwsszy ogien a on z sd walil bo kozak najwyzszy mlvl. Jak dla mnie w pvp dobry jest gotrunk bo gralem z nim kiedys na ots z reszta u AIE jest sporo osób ktore dobze umie sie bić. Tetro kozak jak byl w ng to mial wojne z myrmidiansami a jak bo dupie dostawal to juz wylizal dupe i sa z nim. Jak dla mnie on jest załosny zreszto wiele high lvl to nooby

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19.