![]() |
Bierzcie przykład z Makaveliego, padł już setki razy a mimo to dalej gra i niedawno przekroczył 100lv (btw niedawno założył sobie neta w domu to teraz będzie szarpał)
|
^^
No to panowie i panie obstawiamy kto pierwszy zabije Zikka xDD
Czy będzie to Thaldus, Thor Pee, a może Tuath. ^^ nie ważne kto, ważne żeby padł xD xD xD xD xD xD xD xD |
pobili sie dwaj górale <nutki>
Cytuj:
... ... ... hej Górole, nie bijta sie mo górolka dwa warkoce podzielita sie <nutki> Zikk opuscił gildie ( wybierz prawidłowa odpowiedz): a.) odszedl sam bo nic nie znaczy dla rzadzacych gildia i to wlasnie do niego dotarło. b.) wywalili go za PK i PA bo tuath dostala od Thaldusa wyrazny zakaz PA. c.) odszedl sam bo tie ubil mu jego sorca. d.) wywalili go za atakowanie przyjaciól czlonków Tuath e.) odszedl sam bo sprzedaje postac i jedzie na zasluzone wakacje po szkole sredniej. f.) wywalili go bo dążył do konfrontacji z TK |
co dostane jak odpowiem dobrze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Biedny zikk odwrócił się od niego niejaki boss pandorii Tie!11111oneone |
Hehe...
Proszę Proszę... o to nasz wielkie "mistrz" Zikk ma kłopoty?? Zikk mądralo oświeć nasz wszyskiich co sie stało?? :D Pandorian a ty co obstawiasz?? B)
|
HEHEHEHEHHEHEHE
Co z tobą, Zikk, gdzie się podziewasz, czemu nie odpisujesz? Gdzie twoja pewność siebie? :> |
OK znam THALDUSA ale co mi to da.........
Nic bo dostałem bana ku**e ZA to żę jaja robiłem że sellne postać 150 elite knight pisałęm że żart a tu logam sie i ban X( X( X( X( X( |
Cytuj:
Jaką masz postać, o ile to prawda? Odpocznij na miesiąc od Tibii ;d |
Cytuj:
Czemu wszyscy przeciwko Zikk ?? JA już z nim gadałem spox koleś :) B) :] :p A THALDUS raczej go nie rozwali bo on jest .....B) Cool A TRIO na czele z THALDUSEM nie rozwalą Zikka za nic |
Cytuj:
Omg, ty sie nie masz czego obawiać, bo takiego lola na 15lvl to nikt nie ruszy nawet -.-. |
noooo Zikk to przecież jest mój idol normalnie wielki Master pvp i ogólnie
wiecie jaki on jest fajny jakimi fajnymi hasełkami wyzywa i wogóle...na serio ZIKK JESTEM TWOIM NAJ-NAJ-NAJ WIĘKSZYM FAAANEM plisss daj mi swój autograf Mistrzu btw...gdzie się podziałeś? ty i twoja pewność siebie ^^ |
Name:Tazarus Darath
Guild: Tala Than Level: 73 Character Deaths May 22 2006, 23:58:02 CET Killed at Level 75 by Zikk and by Tie Pogromca Widzę, że PA serwa nie próżnują :) Jeśli Tuath zaczyna wybijać rekrutów TK, może będzie dym 8o @Dark Eye of Tiger będą walczyć razem z TK przeciw Tuath? Jeżeli tak to może moja axe na coś się przyda hehe |
Cytuj:
|
Cytuj:
I kogo to obchodzi? -.- @ UP Co to za post?... NApisz coś sensownego bo cie zreportuje.. nie lubie takiego spamu... |
Huehueheue
BAcznie obserwuje to co się tutaj wyczynia i zachodzę w głowe co oni znowu szykują... Nowa guild Pain Bringers... ktoś mi to wytłumaczy? Zikk, Tie? i J.Evo? Tam? oO
Hugs and Kisses for all |
1. Odszedłem z Tuath żeby zabawić się na koniec gry, robimy z adrianem mały mess :> A nie chce ściągać odpowiedzialności na przyjaciół z Tuath.
2. Zikzum to nie moj sorc i zabiliśmy go ponieważ zabił Lang Arrox, rl friend Adriana. 3. @Dark'costam: nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek z Toba rozmawial, tymbardziej Cie wyzywal. 4. @Mithgar: Nie trace pewności siebie, po walce 6 TK members vs 2 PP i wyniku 0-1 jestem jeszcze bardziej pewny siebie... _/ |
Zikk..
To oznacza że wasza Gildia Infected zamieża walczyć z Tala Khan ??
|
@Zikk
Dobra, ale zmień sobie staty pod avatarem, że nie ma cie w tuah już :> Tego Lang Arroxa to chciałem kiedyś walić, ale jak wylukałem, że zna was, to zwątpiłem :) Cya |
xD
Cytuj:
Po 2 -pewność siebie to będziesz miał jak zobaczysz...You Reconize Zikk. He was killed by Thaldus. po 3-co do tych wyzwisk ...no ok nie wyzywałeś mnie na Tibii,Priva,a w Tibii ze mną nie gadałeś bo wątpie że znależlibyśmy wspólny temat. -.- po 4 -wyzywasz, pokazujesz jaki jesteś Gangsta na forum ....że tego nie zauważasz to także o czymś świadczy. -.^ po 5 -PaL pIz*e. :> ___________________________________ jestem tylko narratorem. ...,...,...,...,...,... :baby: |
Jak na razie dark~ to twoje wypowiedzi są bardzo dziecięce , nie wiem ile masz lat ale nie możesz napisac żadnego dobrego argumentu po prostu piszesz bzdury.
Cytuj:
Cytuj:
Fakt jest faktem że 6 TK na 2 PP raczej słabo wypadli więc te twoje żarty są raczej słabe... |
Cytuj:
Jesli krytykujesz znajomosc jezyka innej osoby, sam nie powininenes popelniac bledow, " You Reconize Zikk. He was killed by Thaldus. " Pisze sie recognize* ;) To jest 1 sprawa, 2 sprawa jest to , ze Thaldus i Thor boja sie miec z nami wojne gdyz wiedza , ze doprowadzilaby ona do totalnego wyniszczenia Tala Khan, umiejetnosc walki TK zostala juz zaprezentowana. TK bez trio jest niczym, i nie ma o czym tu dyskutowac. Poza tym zobaczymy jak to bedzie, love & peace ;) |
Cytuj:
Tie, wiesz o tym, że jeżeli będziecie się z kimś bić, to padasz ode mnie ^^ |
Cytuj:
Hahaha, jeśli krytykujesz mój angielski to chyba nigdy ze mna w grze nie rozmawiales, a juz napewno nie po angielsku. Przekrecilem twoj nick bo tak lepiej brzmi xD wszystkich zainteresowanych sytuacja Pandorii to chyba coś nie tak jest w TK, ich member padł i nie zamierzają nic z tym zrobić :> odsyłam na forum. @Mithgar: Sweet dreams are made of this... :) buhu :> |
Cytuj:
Po 1 , nie zrozumiales mojej ironii w poprzednim poscie, po 2 sam nie wierzysz w to co mówisz. |
Właśnie looknąłem na forum o Pandorii na tibia.com i co zobaczyłem?
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1242004 Tie, lepiej przystopuj z zabijaniem, bo źle to się dla ciebie skończy. A tak btw. dlaczego zabiliście tego Tazarusa, membera TK? 8o @Tie Czemu twierdzisz, że jak padłem, to straciłem coś więcej niż k legs? |
Cytuj:
|
A pozatym miał taki jakiś głupi outfit :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hej Tie, nie wiem, czemu na tibia.com napisałeś, że wylotowales ze mnie f axe?! @EDIT Chłopaki, żadnych fragów dzisiaj :( Mało knightów online? :D |
Cytuj:
Pozatym, ktoś kto nie nosi ze sobą destroy fieldów, to jest conajmniej pała :> Co do fragow to jestem zajęty w rl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz czekam, aż Tie mi odpowie, dlaczego kłamał, chyba że wtedy grał kto inny, to obecny owner ma prawo nie wiedzieć. @PULSE TAMTEN AVATAR BYŁ FAJNIESZY!! @topic Może zaczniemy rozmawiać o TK, T, I? Jak myślicie, czy dojdzie do wojny? Czekam na Wasze opinie!:D EDIT Zikk, przecież tych destory fieldow z pół bp miałem! A zresztą sam wiesz, że miałem miss clicka i zrobiłem pzta, ale wolalłem do miasta uciekać, może ktoś by mnie na exicie wtedy wyuhał :) |
Chyba nie załapałeś ironi...
|
Cytuj:
On chyba nie łapie żadnego zdania które nie zaczyna sie od ELO ZIOOM |
Cytuj:
Heh, napisalem tak dlatego , zeby zrobic z ciebie jeszcze wiekszego idiote niz sam zrobiles, jak myslisz komu ludzie uwierza? ;) A po 2, juz ci tlumaczylem.. "A zresztą sam wiesz, że miałem miss clicka i zrobiłem pzta, ale wolalłem do miasta uciekać, może ktoś by mnie na exicie wtedy wyuhał :) " Jak sie ma pz locka, to nie mozna na exicie s p i e r d o l i c ;) |
Cytuj:
Ok, zrób test. Uderz kogoś, nakieruj myszkę na krzyżyk w górnym prawym rogu ekranu, naciśnij ,,x'', potwierdź exit. I niech koledzy potem ci powiedzą, po jakim czasie zniknąłeś z ekranu gry. Teraz już wiem, że jesteś zarówno złodziejem, jak i kłamcą _/ |
Cytuj:
Oczywiscie, ze jesli kogos zaatakujesz, pozniej dasz exit to znikniesz po minucie. Tak sie dzieje dlatego, ze twoj pz lock znika i wywala cie z gry. Lecz jesli kogos zaatakujesz, i inni ciebie atakuja rowniez to wywali cie z gry dopiero jak zginiesz, prosto do swiatyni ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |