![]() |
Średnia 5.0 (6 z plastyki, polskiego i religii no i 4 z matmy, fizyki i biologii, reszta piątki). Zachowanie wzorowe. A szkoła w pierwszej dziesiątce w Wielkopolsce. Ha.
Aval'yah: jednak się kurde nie liczy. srednia 4,85. Chamidła. |
III gim.
Zachowanie wzorowe. Średnia 5,07. Oceny liczace sie do sredniej (informatyka i plastyka z zeszłej klasy): Polski-5 Matma-6 Biologia-6 Geografia-6 WOS-6 Fizyka-3 Niemiecki-4 Historia-5 Chemia-5 Muzyka-5 Technika-5 W-f-5 Informatyka-5 Plastyka-5 (z tych dwóch ostatnich mogłem miec szostki z palcem w ...., gdybym wiedzial, ze beda sie liczyc do sredniej w III klasie :/) I przedmioty nie liczace sie do sredniej: Religia-4 (jedna z 2 czworek w klasie... kocham denerwowac katechetki :P) Angielski-4 |
Fizyka 6, informatyka 6, polski 3/4, reszta 5. Srednia 5,0-5,07. Czyli generalnie cieniutko. II klasa najlepszego LO w wojewodztwie.
@down: To, ze Ty jestes idiota i nie rozumiesz fizyki nie znaczy, ze nikt inny jej nie rozumie. |
W tym roku jakos kiepsko ;(
Srednia 4,5 X( Zachowanie: dobre:cup: Klasa 1 gim! Jak mozna miec 6 z fizyki?? Ja kompletnie jej nie kapuje! |
Matematyka-2
Fizyka-2 Chemia-2 Po-2 Geografia-2 Historia-3 W-f-4 Polski-3 Angielski-4 Niemiecki-3 Inf-3 Inf-4 Biologia-3 średnia 2,8 zachowanie poprawne teraz jestem pewien:::)1. lo ;) |
Matematyka-2
Fizyka-2 Chemia-2 Po-3 Geografia-2 Historia-2 Polski-2 Angielski-2 Niemiecki-2 Inf-5 Biologia-2 Mysle ze w nastepnej klasie bedzie lepiej :D |
"po ocenach ich poznacie" [ofc. Graczy w Tibie].
Ostatnio pojawiaja sie takie tematy: Oceny / wyniki w sporcie / gdzie wakacje. Ktos ma jakis kompleks plx? @moze to zabrzmi zbyt napastliwie: Ale niektórzy to maja te oceny Baaaajeczne-geniusze wrecz. "... BAJKI TYSIąCA I JEDNEJ NOCY". Moje zdanie. to @ll: mam srednia 4,5 i tyle. |
Cytuj:
Ja ostatecznie mam średnią 4,76 , czwórki z bioli, gery i chemii, reszta piątki. Zachowanie bardzo dobre. Czyli pasek jest. A dziś pewnie dostaniemy wyniki egzaminów :o |
polak 2
niemiec 2 anglik 2 hista 2 matma 2 fiza 2 chemia 2 biola 2 gegra 3 infa 4 wf 4 po 2 rela 3 ekonomia 2 tech biurowa 3 rachunkowosc 2 marketing 3 1 Tech. Handlowe :P w nastepnym roku bedzie lepiej |
Oceny
Religia-6
J.angielski-6 J.polski-5 Matematyka-5 Plastyka-6 Informatyka-5 Historia-5 W-F-5 Przyroda-5 Muzyka-5 Zachowanie-wzorowe Średnia-5.3 (od wczoraj rela się zalicza do średniej) Klasa-5 ------------------------- Myślałem że będzie gorzej. |
Cytuj:
powodzenia z drugiej strony to prowokacja jak się patrzy |
@Slay
Nie rozumiem tylko po co to "cieniutko"? Chciałeś się dowartościować? Poza tym jakie się ma oceny z przedmiotów ścisłych w dużej mierze zależy od nauczycieli i jego zdolności tłumaczenia przerabianego materiału. A ja mam średnią 4,6 zachowanie poprawne - 2 klasa gimnazjalna. Bo i po co się starać? Zaczne się produkować w przyszłym roku :) U nas w szkole są średnie arytmetyczne, ocena z pracy domowej liczy się tak samo jak z najważniejszej klasówki. Trochę głupio, mając 5 z klasówek dostanie się 1 z aktywności i trzeba wyciągać czwórkę.. Najważniejsze, że są piątki z ocen, których nie ma w 3 klasie, a liczą się na końcowym świadectwie. Btw. Jak tam wyniki, trzecia klasa? :) Pozdrawiam! |
up
Jak wyniki-78pkt(nie jest żle) topic: co do ocen 5.17 na koniec gim |
Z testow - 84 - nie chcem kozaczyc:p
średnia - 4.57 - troche slabo |
Moje ocenki
Moje ocenki? Chciałem lepsze, ale opusciłem się trochę w nauce(dlatego, ze wole Tibię niż naukę całymi dniami) :P
A więc: Matematyka: 4 Polski: 5 W-F:5 Plastyka i muzyka: 5 Historia: 5 Technika: 4 Informatyka: 5 Niemiecki: 5 Przyroda: 5 -- Angielski: 5 Religia: 4 Zachowanie: wzorowe Klasa: 6kl. podstawówki Średnia: 4,90 Teraz tylko 3majcie kciuki, abym się dostał do dobrego gimnazjum :) |
Amagad, zebym wiedzial, ze dzis beda wyniki to bym poszedl do szkoly :( Teraz trzeba do piatku czekac >.<
|
Cytuj:
|
@ wszyscy 6 klasiści podniecający się swoimi ocenami
Ja wychodziłem z pedałowki miałem średnią 5,5 (best w szkole), dziś jestem po I klasie gimnazjum ze średnią 3,9. Inna sprawa, że olałem szkołę totalnię, ale nie cieszcie się tak, nie jesteście aż tacy wspaniali... |
Polski-4
Historia-4 Matematyka-5:) Przyroda-5 Angielski-6:) Technika-5 Muzyka-4 Plastyka-5 W-F-4 Informatyka-4 -------- Religia-4 Zachowanie-bardzo dobre Klasa 4 Szkoła Podstawowa Myśle że dobre |
Chemia: 5
Angielski: 6 Matematyka: 5 Polski: 4 W-F: 4 Geografia: 4 Biologia: 5 Fizyka: 5 Sztuka: 5 WOSS: 6 Historia: 5 Technika: 6 Informatyka: 6 -- Niemiecki: 4 Religia: 6 Zachowanie: poprawne (thx for wycha:*) Klasa: 2 gimnazjum Średnia: 5,0 |
83 pkt z testów, 43 z humanistycznego, 40 z mat-biol.
60 punktów za oceny (cztery piątki) 4 punkty za pasek. Do liceum pójde z 147 punktami. |
@ Aval'yah
Czemu tylko 4 pkty za pasek, a nie 10 tak jak u mnie ? ; o No i mi się wydaje, że 15 pktów jest za 6, a nie za 5, za 5 koło 13 czy coś takiego :P @ temat 6 - j. niemiecki 3- biologia reszta 4 i 5 :P sr. 4,5 - zachowanie bdb dodam tylko, ze nic, kompletnie nic sie nie uczylem, no moze pod koniec troche sie postaralem robiac referaty, aby oceny poprawic ^^ Z testu tylko 70 pktow - po rowno z humana i matmy. |
kichakichakicha
|
Ekhm, 6 kl. podstawówki :P (prawie jak przedszkole xD)
Polski - 6 Angielski - 6 Przyroda - 6 Matematyka - 6 Informatyka - 6 Historia - 5 W-F - 5 Technika - 5 Plastyka - 5 Muzyka - 4 ------------- Religia - 4/5 Zachowanie bdb |
ja tez cos powiem.
Pani w przedszkolu powiedziala ze jest najlepsza "Ó"czennica w przedzszkol"Ó" |
a do mojego liceum licza sie 4 takie przedmioty:
Biola - 3 polak- 3 Matma- 4 j. niemiecki- 5 A z testow, 48 z humana, 30 z matmy :] |
Cytuj:
A to, jakie sie ma oceny zalezy tez od ucznia, though. I to nawet w wiekszym stopniu niz od nauczyciela, imo. Cytuj:
I mala poprawka co do ocen: polski - 4, fizyka, informatyka - 6, reszta 5. Srednia 5,07. Co nie zmienia faktu, ze i tak cieniutko. |
Piąta podstawówki ;)
Polski- 4 (szm**a sie na mnie uwzięła :( ) Historia- 4 ;( Informatyka- 5/6 reszta piątki :) chyba załapie sie na nagrode? :D |
Ciekawe czy mi się uda wcisnąć do liceum na mat-fiz-inf'a...
J.polski - 3 8o Matematyka - 4 Fizyka - 4 Informatyka -5... No i te daremne 56 punktów. Zobaczymy, jak nie wejde do LO to zostaje mi technikum informatyczne (w sumie też nie narzekam). |
To ja tez sie pochwale ;)
Zachowanie -B.Dobre (może wzorowe będzie) J.Polski-4 Historia-6 (jednak dobrze brać udział w konkursach) J.Angielski-5 (wszyscy muwią ze nie zasłużyłem...Hmm jednak nauczycielka powiedziała, że jak dostane 5 ze sprawdzianu to dostane 5 na koniec dostałem 5+ i z dwóch kolejnych innych dupereli tez 5 do tego miałem oceny, z których wychodziło 4/5 wiec powiecie sami czy nie zasluzylem...) Matematyka-4 (miało być, 5 ale się przyczepiła do tego ze miałem 2 pały...ale tego ze zapieprzałem przez 2. półrocze jak opętany żeby poprawić 3 z pierwszego semestru już nie dowidziała...) Przyroda-5 Plastyka-5 Technika-5 Informatyka-5 WF-4 Klasa- V podstawówka Średnia- 4,77 W przyszłym roku test :D teraz jak sobie robiłem wychodziło mi po 29-35pkt. ;) czyli grubo ponad średnią krajową :D która wynosi 26,5pkt. Cytuj:
p.s umnie w budzie za nowe przedmioty nie mozna wystawiac 1 ani 6... glupota |
no ja niejestem za dobrym uczniem ledwo co zdałem
zachowanie : poprawne / pierwszy semestr " nieodpowiednie " Chemia: 2 ledwo ledwo ( Wiertelak rox ) Angielski: 3 Matematyka: 2 Polski: 3 W-F: 4 Geografia: 2 Biologia: 2 Fizyka: 2 ( Wiertelak rox ) WoS: 2 Historia: 2 Technika: 2 Muzyka: 4 Plastyka: 2 -- Religia: 3 2 Klasa Gimnazjum :D |
kichakichakicha
|
Cytuj:
Akurat oceny z przedmiotów ścisłych w jakiejś mierze zależą, oczywiście wg. mnie. Miałem kiedyś taką nauczycielkę z fizyki, że nikt nie rozumiał, o czym mówiła. Następnie robiła kartkówki "z lekcji" i oceny nie były za ciekawe. Btw. Zbierasz WFB? W avatarze masz slayera z dwarfów. |
Polski - 3
Matma - 4 Biologia - 3 Gegra - 3 Fiza - 2 Chemia - 3 WF - 5 Infa - 5 WOS - 4 Angielski - 3 Niemiecki - 2 Religia - 3 Historia - 3 Muzyka - 2 Technika - 5 Zachowanie - dobre/bardzo dobre? 2 klasa gim |
Cytuj:
Btw, av jest jaki jest, bo mi sie Slay z M:tG nie zmiescil, wiec padlo na slayera z WH =] WFB nie zbieram. |
Czas się pochwalić :) :
J.Polski - 6 Historia - 5 J. Niemiecki - 6 Religia - 6 Technika (tak naprawdę plastyka) - 6 Muzyka - 6 Przyroda - 5 Informatyka - chyba 6, ale nie wiem (pan nie czytał :evul: ) Matematyka - 6 WF - 5 WF Taneczny (swoją drogą głupi przedmiot) - chyba 5 średnia - 5.6 zachowanie - wzorowe Jakby ktoś nie wiedział: chodzę do 4 klasy. |
Polski: 5- (z trudem :p)
Matematyka: 5 Przyroda: 6 ("jedna z niewielu osób, która MA zielone pojęcie o przyrodzie") xD Angielski: 6 Hist(e/o)ria: 5 Informatyka: 5 Muzyka: 5 Plastyka: 5 Religia: 5 WF: 5 (dziwne) Zachowanie: bardzo dobre Średnia: 5.2 Klasa: 6 podstawówka :P Test: 37/40 Premium Account za wyniki w szkole: Będzie xD |
I klasa LO
Polski - 4 Matma - 3 Biologia - 3 Gegra - 4 Fiza - 3 Chemia - 4 WF - 4 (gdybym sie nie połamał to miałbym 5 :/) Infa - 5 WoK - 4 Angielski - 4 Francuski - 4 Historia - 5 Religia- 1 :evul: PO - 5 Średnia - 4,0 Zachowanie bardzo dobre |
I gim.
Zachowanie dobre średniej nie liczyłem:) Polski-4 Matma-3 BIologia-4 Geografia-4 WOS-4 Fizyka-3 Niemiecki-5(tlyko u nas nie liczy się do średniej) Historia-3 WF-5 Technika-4 Muzyka-3 Chemia-4 Angielski-3 I oczywiście Religia-3(zonk) |
fiza 1
chemia 1 mata 1 pol 2 i reszta przedmiotuw 2 niestety drugi ras kibluje szlak by to trawilX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( XX( X( X( X( X( X(-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |