Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wasza Sprawność Fizyczna. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79791)

Ashlon 22-02-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1283400)
No i? Gram w Tibie czasem i po 8-10h dziennie (wybitnie jak mam wolne/jestem chory). Mimo wszystko potrafię znaleźć czas na szkołę, naukę i do tego 3-4h grania w nogę.

Nic, tylko pogratulowac ^^

hoomik 22-02-2007 23:10

Cytuj:

jednak jak widzę coś na prawdę debilnego na forum to muszę odpowiedzieć. Czasem też wypowiem się w wartościowszych tematach.
umieram ;]]]]]]]]]]]]]]]

w gim na 100 metrow mialem jakos 13 sekund z groszami, +/- 13.3, dokladnie teraz nie pamietam. W szkole sredniej na krotkie dystanse raczej nie biegamy, robimy sobie biegi 2,5km.

litt 22-02-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 1283550)
umieram ;]]]]]]]]]]]]]]]

hoomik, nie przeginaj, Twoja wypowiedz naprawde niezbyt wiele wniosła do tematu.
@up
Jest edit, zwracam honor
@topic
7,96s na 60m
3,28s na 1000m
~55m. pileczka palantowa

Oxygane 22-02-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1283400)
Czipsy i hamburgery jadłem bez większych ograniczeń i wiecznie utrzymywałem stałą wagę - 110 kg.

Żeby nie było, że OT:

Bieg 60m - 9,1 sek
Bieg 800m - 3:30 min
Bieg 1000m - 4:01 min
Bieg 1500m - 5:58

Przy takiej wadze czasy nierealne.

litt 22-02-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1283635)
Przy takiej wadze czasy nierealne.

Zgadzam sie.

Panie P0nury, moglby waszmosc podac swoj wzrost?

P0nury 23-02-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez litt (Post 1283638)
Zgadzam sie.

Panie P0nury, moglby waszmosc podac swoj wzrost?

198 cm. IMHO waga o jakieś 10kg za duża, ale teraz staram się to zmienić.

Exodus 23-02-2007 00:35

Huh już dawno nie miałem "sprawdzianów" z w-f

Ale 60 m 9,5~ 2gimn
Palantówka około 40m~ w podstawówce 6 klasa(Nie wiem , jak to mozliwe ze u Slawekmag w szkole , wszyscy maja takie slabe wyniki)
Na tysiąca 3,20 chyba w 1 klasie lo

Ogólnie to niektorzy w tym temacie lekko przesadzaja , ale co tam ;p kazdy sie w rozny sposob "dowartosciowuje" ...

Ludvviczek 23-02-2007 00:45

Moje wyniki sa jak najbardziej prawdziwe:):] i wedlug mnie czasy ponurego sa prawdziwe, troche znam sie na tym i kazdy moglby z taka waga tyle pobiegac, wystarczy troche ruchu na co dzien i wszystko jest mozliwe:D:p :p :p

Diamonic 23-02-2007 05:16

Z tym wzrostem to jest jak najbardziej prawdopodobne. ;)

Ja tej sprawności fizycznej praktycznie nie mam, na wfie nie cwicze, bo nie lubie, ale chodze grać w kosza, etc. więc aż tak źle nie jest. :) Czasów nie podam, bo moja pamięć mnie zawiodła. :p A posturę jako tako mam, bez żadnych ćwiczeń, więc żyć nie umierać. ;]

Vekegi 23-02-2007 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez litt (Post 1283555)
3,28s na 1000m

Eheś. 10 znaków

litt 23-02-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1285043)
Eheś. 10 znaków

srry dude.

3 minuty, 28 sekund*

Danthorr 23-02-2007 22:30

Screw You all peckerheads.

[edit] Było to 65m~

Lol. Nikt nie musi mi wierzyć. Co do palantówki, to byłem 2/3 w województwie. Mój kolega z którym chodziłem do klasy został mistrzem polski w 2001/2002 albo 2002/2003 (nie pamiętam już) i rzucił około 80m (Bodajże 82). To, że wy jesteście kiepscy, nie znaczy, że każdy musi taki być. I są osoby które wystają "poza mur".

Ps. Co do palantówki, to na pełnowymiarowym boisku do piłki nożnej (100m~) rzuciłem około 3/4. Więc stfu.

Ps2. Nikt nie musi mi wierzyć, mam to gdzieś :*

Smetana 23-02-2007 22:35

Dzizas co post to lepszy ;). Wnioski? Przeciętny tibijczyk waży 150 kg, ma 2,5 metra. Na 100 m biega w 6 sekund i rzuca jakąś palantówką 100 metrów. Jest mistrzem Polski w przynajmniej 5 dyscyplinach.

Danthorr 23-02-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1285148)
Dzizas co post to lepszy ;). Wnioski? Przeciętny tibijczyk waży 150 kg, ma 2,5 metra. Na 100 m biega w 6 sekund i rzuca jakąś palantówką 100 metrów. Jest mistrzem Polski w przynajmniej 5 dyscyplinach.

Idiota.... =/

P0nury 24-02-2007 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1285148)

Jeżeli tak Cię to boli, że ktoś jest lepszy od Ciebie - cóż, twój problem. Prawdopodobnie ani mnie, ani nikomu innemu nie zależy na tym, żeby niesamowity Herr Smetana uwierzył mnie/nam.

Btw., rozpędź się, a ściana sama Cię.

Smetana 24-02-2007 01:29

Cytuj:

Jeżeli tak Cię to boli, że ktoś jest lepszy od Ciebie - cóż, twój problem.
Boli, ale nie jeśli chodzi o sport :).

Rethfing on Aldora 24-02-2007 01:47

Smetana fajnie tak patrzeć jak goście się kłócą o te swoje uber-wyniki 8o

Korektor 24-02-2007 09:51

@Smetana,
Jak będziesz w mieście to postawię Ci Tyskie :-P

@up,
[ironia-mode="on"]Jak widzisz, każdy ma kumpli, którzy są mistrzami Polski.[ironia-mode="off"]
Poza tym dzieci sobie zrobiły wyścig szczurów, kto najbardziej podkoloruje swoje wyniki. Zrobiła się z tego chora rywalizacja. Kiedyś za parę lat przeczytacie swoje posty i się lekko, ale nieznacznie uśmiechniecie do swojej głupoty.

PS. Danthorr, nie Smetana tu jest idiotą.

@down,
Może i jest możlwie, ale niestety nie dla 99% użytkowników ;-P

Gimlos 24-02-2007 10:46

Na pewno sporo osob w tym temacie swoje wyniki zawyzylo, ale, wbrew temu co mowi wielu z was - nawet te ewentualnie zawyzone wyniki, sa realne. So, Korektor&co - przestancie sie frustrowac, bo 80 m palantowka jest mozliwe, nawet dla 12-13 latka. Oczywiscie, to ze niemal kazdy wpisujacy sie w tym temacie ma wyniki ponad przecietna, moze zastanawiac, ale powiedzmy sobie szczerze - nie beda wpisywac sie tutaj ci, ktorzy nie maja sie czym pochwalic.

@topic
7.28 na 60 m. Tak, wyobrazcie sobie, ze moderatorzy nie zajmuja sie tylko kasowaniem, zamykaniem i banowaniem : d

9-NINE 24-02-2007 10:51

Taaa... Powiedzcie moim kolegom że są chuchra i obżerają się w Macdonaldzie.
To pierwsze im powiedzcie jak wrócą z kilku godzinnego kopania ziemniaków.
Drugie, gdy odwiedzą jakieś miasto gdzie jest Macdonald, czyli gdzieś tak 4 razy w roku.
@up:sama prawda więc nie będę powtarzać.

@topic:Za cholerę nie pamiętam, nieźle mi idzie bieg na średnim dystansie.

chrzanu5 24-02-2007 11:49

U nas w podstawówce była kiedyś babka co rzucała palantówką 62m~. Nie chcecie wierzyć to proszę bardzo...

Spectro 24-02-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chrzanu5 (Post 1285810)
U nas w podstawówce była kiedyś babka co rzucała palantówką 62m~. Nie chcecie wierzyć to proszę bardzo...

pieprzysz glupoty ;d znam sanok dokladnie i nigdy nie bylo tu takiego przypadku

Jewels 25-02-2007 00:38

Sixpack ;p
Miesnie wyrobione klata tez
tylko musze jeszcze pogiegac ;]

chrzanu5 25-02-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spectro (Post 1287430)
pieprzysz glupoty ;d znam sanok dokladnie i nigdy nie bylo tu takiego przypadku

Oj jak tak to idź nawet do szkoły podsatwowej nr 4 i tam zaraz przy wejściu jest tablica rekordów. Zdziwisz się. Mogę powiedzieć nawet jak się nazywa, ale to raczej nie potrzebne.

MMUnderground 25-02-2007 11:53

hauhuahauhuha xD

jestescie zabawni!

ludzie wylaczcie tibie, bo juz wam mozg wyparowal! i jak ktos ma 62 lvl to wcale a wcale nie znaczy ze tyle rzuci palantowka.

swoja droga do wszystkich norlamnych w tym temacie:

jakos slabo po nich jezdzicie MM zmienilo forum i chodza tu sobie takie paly xD

Chopkers 25-02-2007 20:27

60m - biegalem 4 lata temu, mialem ponad 10s.
1000m - 4.12m
skok w dal - dawno nie skakalem, ale tak z 4,50m skocze
skok wzwyż - 150cm
skok o tyczce - 2.90m (swojego czasu mialem 3 miejsce na dolnym śląsku)
A co do oceny z W-F'u, to aktualnie mam 4 :<

Dorzuce jeszcze, ze wiekszosc mojej sprawnosci fizycznej opiera sie aktualnie na akrobatyce :<

Harru 03-03-2007 23:40

w 6 klasie pedalowy to wwygladalo tak:
60m - 9,0s
1000m - 4min
rzuc palantowa - 52m
skos w dal - 5m

wyskok aktualnie 69cm

MMUnderground 04-03-2007 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru (Post 1299561)
w 6 klasie pedalowy to wwygladalo tak:
60m - 9,0s
1000m - 4min
rzuc palantowa - 52m
skos w dal - 5m

wyskok aktualnie 69cm

taaa napewno xD

52m to chyba twoja matka kompem rzucala jak chciala cie od kompa odciagnac -. -

Korektor 04-03-2007 10:24

@up,
Jak masz jakąś sprawę do niego to załatwcie to między sobą. Tekstów typu "twoja stata" itp. używają żule spod klatki bo wolno się myśli mając 4 promile.

PS. Może jest jeszcze jakaś Polska? Bo ja w tej mojej nie znałem nikogo kto rzuciłby palantówką więcej niż 45m w gimnazjum. W LO też nie było dużo lepiej. Zawyżacie swoje wyniki żeby ukryć kompleksy z reala.

Hansu 04-03-2007 10:34

Bieg 60 m - 8.1 s
Bieg 1000 m - 3,2 min
Jesli chodzi o skakanie to nie skakalem [zawsze bylem chory xD]
Kilka medali jeśli chodzi o koszykówke
79 kg sztanga ;p
zólty czepek i młodszy ratownik [ w wieku 15 lat ]
zaczynałem w noge, nie bylem najgorsze ale specjalnych osiagniec nie mam [gralem na lewej pomocy]
siatkowki nienawidze
w tenisa bez osiagniec ale dosc dobrze gram
Wszelkie osiagniecia miedzy 1-3 klasa gimnazjum [oprocz sztangi, to jest nowy osiąg]

Ogolnie lubie sport, w gimnazjum zawsze 6 na semestr i koniec roku ;p

Thoundoom 04-03-2007 10:49

Specjalnie wysportowany niejestem

60m - 9.5 sec. ( zdarza się lepiej, zdaża się gorzej )
1000m - niestety strasznie szybko się męcze, 5 minut

Rzuty w piątej klasie to miałem tylko kołem ringo i 30m :<< ( mamy małą sale )

Lubie grać w noge ( dość dobrze gram ) niestety osiągnięć niemam.

Edek Rozprowacz 04-03-2007 11:20

No nie mogę uwierzyć że tibijczycy są tacy wysportowani. Swoją drogą ciekawe czy chociaż 10% postów jest autentycznych. Ja tam nie będę pisać swoich osiągów bo pomimo tego że ćwiczę karate prawie 10 lat nie mam takich wyników no trudno paralita jestem 8o.

MMUnderground 04-03-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1299953)
Bieg 60 m - 8.1 s
Bieg 1000 m - 3,2 min
Jesli chodzi o skakanie to nie skakalem [zawsze bylem chory xD]
Kilka medali jeśli chodzi o koszykówke
79 kg sztanga ;p
zólty czepek i młodszy ratownik [ w wieku 15 lat ]
zaczynałem w noge, nie bylem najgorsze ale specjalnych osiagniec nie mam [gralem na lewej pomocy]
siatkowki nienawidze
w tenisa bez osiagniec ale dosc dobrze gram
Wszelkie osiagniecia miedzy 1-3 klasa gimnazjum [oprocz sztangi, to jest nowy osiąg]

Ogolnie lubie sport, w gimnazjum zawsze 6 na semestr i koniec roku ;p

mhm... a potem uslyszales "Hansu Hansu!! Wstawaj do szkoly sie spoznisz" - .-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1299941)
@up,
Jak masz jakąś sprawę do niego to załatwcie to między sobą. Tekstów typu "twoja stata" itp. używają żule spod klatki bo wolno się myśli mając 4 promile.

twoja stara itp. to normalne stwierdzenie - .- zreszta dobrze wiesz o co chodzi, i przyrownywanie do zula nie jest na miejscu, poniewaz 90% tego forum dosc czesto uzywa stwierdzenia twoja stara - .-

slawekmag 04-03-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMUnderground (Post 1300009)
twoja stara itp. to normalne stwierdzenie - .- zreszta dobrze wiesz o co chodzi, i przyrownywanie do zula nie jest na miejscu, poniewaz 90% tego forum dosc czesto uzywa stwierdzenia twoja stara - .-

Uważasz, że to normalne stwierdzenie? Chyba tylko dla niewychowanych trendi-elo-ziomali. Chyba nikt w miarę nie-elo-trendi sobie nie życzy, żeby jego matkę nazywano starą. Szczególnie nie rozumiem wyrażenia "moja stara". Jeśli tak myślicie o matce, to pomyślcie jak będą myśleć o was wasze dzieci.

MMUnderground 04-03-2007 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1300016)
Uważasz, że to normalne stwierdzenie? Chyba tylko dla niewychowanych trendi-elo-ziomali. Chyba nikt w miarę nie-elo-trendi sobie nie życzy, żeby jego matkę nazywano starą. Szczególnie nie rozumiem wyrażenia "moja stara". Jeśli tak myślicie o matce, to pomyślcie jak będą myśleć o was wasze dzieci.

... twoje tlumaczenie jest infantylne - .-, jak powiesz do kumpla dajmy na to "s*******aj" zartem to co bedziesz chcial zeby spieprzal? nie... to samo z twoja stara ktos powie cos glupiego to nasuwa sie racjonalna odpowiedz - twoja stara. to jest zwiazek frazeologiczny ktory wszedl juz do mowy potocznej i czy tego chcesz czy nie bedzie. Pozatym
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1300016)
Jeśli tak myślicie o matce, to pomyślcie jak będą myśleć o was wasze dzieci.

przeczytaj to sobie jeszcse raz i zastanow sie czy to aby napewno takie madre bylo

slawekmag 04-03-2007 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMUnderground (Post 1300025)
... twoje tlumaczenie jest infantylne - .-, jak powiesz do kumpla dajmy na to "s*******aj" zartem

Ja nie widzę w tym nic śmiesznego. Widzisz coś zabawnego w używaniu przekleństw? Mnie osobiście taki żart z wyrażeniem "twoja stara" mógłby urazić. Po za tym myślisz, że jeśli używasz takich wyrażeń to jesteś elo-trendi-skejt-pro-fristajl-ziomal?

Rankor 04-03-2007 11:54

@2up
Jesli wszystkich z forum uznajesz za kumpli to gratuluje takich wspanialych i przede wszystkim DUZYCH e-netowych znajmosci ;)
Nie kazdy sobie zyczy zebys tak do niego mowil, no ale ty w koncu chcesz byc na czasie. ;'d

MMUnderground 04-03-2007 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1300033)
Ja nie widzę w tym nic śmiesznego. Widzisz coś zabawnego w używaniu przekleństw? Mnie osobiście taki żart z wyrażeniem "twoja stara" mógłby urazić. Po za tym myślisz, że jeśli używasz takich wyrażeń to jesteś elo-trendi-skejt-pro-fristajl-ziomal?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1300036)
@2up
Jesli wszystkich z forum uznajesz za kumpli to gratuluje takich wspanialych i przede wszystkim DUZYCH e-netowych znajmosci ;)
Nie kazdy sobie zyczy zebys tak do niego mowil, no ale ty w koncu chcesz byc na czasie. ;'d

...

dobrze to powolutku:

Cytuj:

Ironia - sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności,
najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego,
np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej
retoryce ironia stanowi jeden z tropów.
W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością,
wyśmiewaniem, dystansem.
Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami;
rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-
skutkowej struktury rzeczywistości. Wyróżnia się tu kilka odmian:
* ironia sytuacyjna, np. wystąpienie w komputerze błędu systemowego (blue
screen of death) w trakcie oficjalnej prezentacji Windows 98 z udziałem
Billa Gatesa na targach COMDEX w kwietniu 1998;
* ironia losu (zwana też kosmiczną), np. utrata słuchu Ludviga van
Beethovena;
* ironia historii, np. określenie stosowane wobec wojny światowej 1914-18 w
okresie jej trwania oraz krótko po zakończeniu: Wojna mająca na celu
zakończenie wszystkich wojen (The War to End All Wars).
Matrycą ironii werbalnej będzie więc: ironizuje, że..., matrycą ironii
odnoszącej się do sytuacji, zdarzeń, losu: na ironię zakrawa, że...
Wyróżnia się również postawę ironiczną, charakteryzującą się dystansem,
spokojem, rozwagą w ocenie, brakiem zaangażowania, oziębłością emocjonalną.
Szczególną odmianą ironii jest ironia sokratyczna - przypisywany Sokratesowi,
utrwalony w dialogach Platona sposób prowadzenia dialogu, będący zarazem metodą
docierania do prawdy.
nalezy jeszcze dodac ze nie warto sie przed wami tlumaczyc bo kazdy moze mowic jak chce, a "twoja stara" to forma ironiczna, swoja droga... jak nagle wszyscy poczuli sie urazeni xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xxx
yyy, rzygam tłumaczeniem każdemu pseudo-kulturalnemu napinaczowi, że "twoja stara" nie jest zwrotem w stronę rodziców i służy do wyśmiania czyjejś debilnej uwagi lub opinii (coś jak leetowe "you got owned"), podobnie jak mówiąc, że coś jest "pedalskie" określa się naiwną, przerysowaną stylistykę a nie, że tym czymś interesują się geje.

Poza tym, mogę się założyć, że używasz/używałeś zwrotu "ty żydzie" i nie widziałeś w tym nic złego. ;]

Także twoja stara kult braku szacunku i twój stary grow up. :-)

tutaj podsumowanie tego przez innego czlonka forum : ]

Korektor 04-03-2007 12:09

Ja też zawsze szedłem na front, chodź nie zawsze miałem rację. Powiem Ci, że to nie jest zbyt ciekawe doświadczenie. Ja sobie nie życzę zwrotów typu "twoja stara" i masz to uszanować. Hvj mnie to obchodzi czy to ironia czy nie.

Beawulf_Okrutny 04-03-2007 12:22

Dobrze gram w koszykówke i hockeya... ocena z wychowania fizycznego w 1 klasie LO - bdb

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43.