![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
w gim na 100 metrow mialem jakos 13 sekund z groszami, +/- 13.3, dokladnie teraz nie pamietam. W szkole sredniej na krotkie dystanse raczej nie biegamy, robimy sobie biegi 2,5km. |
Cytuj:
@up Jest edit, zwracam honor @topic 7,96s na 60m 3,28s na 1000m ~55m. pileczka palantowa |
Cytuj:
|
Cytuj:
Panie P0nury, moglby waszmosc podac swoj wzrost? |
Cytuj:
|
Huh już dawno nie miałem "sprawdzianów" z w-f
Ale 60 m 9,5~ 2gimn Palantówka około 40m~ w podstawówce 6 klasa(Nie wiem , jak to mozliwe ze u Slawekmag w szkole , wszyscy maja takie slabe wyniki) Na tysiąca 3,20 chyba w 1 klasie lo Ogólnie to niektorzy w tym temacie lekko przesadzaja , ale co tam ;p kazdy sie w rozny sposob "dowartosciowuje" ... |
Moje wyniki sa jak najbardziej prawdziwe:):] i wedlug mnie czasy ponurego sa prawdziwe, troche znam sie na tym i kazdy moglby z taka waga tyle pobiegac, wystarczy troche ruchu na co dzien i wszystko jest mozliwe:D:p :p :p
|
Z tym wzrostem to jest jak najbardziej prawdopodobne. ;)
Ja tej sprawności fizycznej praktycznie nie mam, na wfie nie cwicze, bo nie lubie, ale chodze grać w kosza, etc. więc aż tak źle nie jest. :) Czasów nie podam, bo moja pamięć mnie zawiodła. :p A posturę jako tako mam, bez żadnych ćwiczeń, więc żyć nie umierać. ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
3 minuty, 28 sekund* |
Screw You all peckerheads.
[edit] Było to 65m~
Lol. Nikt nie musi mi wierzyć. Co do palantówki, to byłem 2/3 w województwie. Mój kolega z którym chodziłem do klasy został mistrzem polski w 2001/2002 albo 2002/2003 (nie pamiętam już) i rzucił około 80m (Bodajże 82). To, że wy jesteście kiepscy, nie znaczy, że każdy musi taki być. I są osoby które wystają "poza mur". Ps. Co do palantówki, to na pełnowymiarowym boisku do piłki nożnej (100m~) rzuciłem około 3/4. Więc stfu. Ps2. Nikt nie musi mi wierzyć, mam to gdzieś :* |
Dzizas co post to lepszy ;). Wnioski? Przeciętny tibijczyk waży 150 kg, ma 2,5 metra. Na 100 m biega w 6 sekund i rzuca jakąś palantówką 100 metrów. Jest mistrzem Polski w przynajmniej 5 dyscyplinach.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw., rozpędź się, a ściana sama Cię. |
Cytuj:
|
Smetana fajnie tak patrzeć jak goście się kłócą o te swoje uber-wyniki 8o
|
@Smetana,
Jak będziesz w mieście to postawię Ci Tyskie :-P @up, [ironia-mode="on"]Jak widzisz, każdy ma kumpli, którzy są mistrzami Polski.[ironia-mode="off"] Poza tym dzieci sobie zrobiły wyścig szczurów, kto najbardziej podkoloruje swoje wyniki. Zrobiła się z tego chora rywalizacja. Kiedyś za parę lat przeczytacie swoje posty i się lekko, ale nieznacznie uśmiechniecie do swojej głupoty. PS. Danthorr, nie Smetana tu jest idiotą. @down, Może i jest możlwie, ale niestety nie dla 99% użytkowników ;-P |
Na pewno sporo osob w tym temacie swoje wyniki zawyzylo, ale, wbrew temu co mowi wielu z was - nawet te ewentualnie zawyzone wyniki, sa realne. So, Korektor&co - przestancie sie frustrowac, bo 80 m palantowka jest mozliwe, nawet dla 12-13 latka. Oczywiscie, to ze niemal kazdy wpisujacy sie w tym temacie ma wyniki ponad przecietna, moze zastanawiac, ale powiedzmy sobie szczerze - nie beda wpisywac sie tutaj ci, ktorzy nie maja sie czym pochwalic.
@topic 7.28 na 60 m. Tak, wyobrazcie sobie, ze moderatorzy nie zajmuja sie tylko kasowaniem, zamykaniem i banowaniem : d |
Taaa... Powiedzcie moim kolegom że są chuchra i obżerają się w Macdonaldzie.
To pierwsze im powiedzcie jak wrócą z kilku godzinnego kopania ziemniaków. Drugie, gdy odwiedzą jakieś miasto gdzie jest Macdonald, czyli gdzieś tak 4 razy w roku. @up:sama prawda więc nie będę powtarzać. @topic:Za cholerę nie pamiętam, nieźle mi idzie bieg na średnim dystansie. |
U nas w podstawówce była kiedyś babka co rzucała palantówką 62m~. Nie chcecie wierzyć to proszę bardzo...
|
Cytuj:
|
Sixpack ;p
Miesnie wyrobione klata tez tylko musze jeszcze pogiegac ;] |
Cytuj:
|
hauhuahauhuha xD
jestescie zabawni! ludzie wylaczcie tibie, bo juz wam mozg wyparowal! i jak ktos ma 62 lvl to wcale a wcale nie znaczy ze tyle rzuci palantowka. swoja droga do wszystkich norlamnych w tym temacie: jakos slabo po nich jezdzicie MM zmienilo forum i chodza tu sobie takie paly xD |
60m - biegalem 4 lata temu, mialem ponad 10s.
1000m - 4.12m skok w dal - dawno nie skakalem, ale tak z 4,50m skocze skok wzwyż - 150cm skok o tyczce - 2.90m (swojego czasu mialem 3 miejsce na dolnym śląsku) A co do oceny z W-F'u, to aktualnie mam 4 :< Dorzuce jeszcze, ze wiekszosc mojej sprawnosci fizycznej opiera sie aktualnie na akrobatyce :< |
w 6 klasie pedalowy to wwygladalo tak:
60m - 9,0s 1000m - 4min rzuc palantowa - 52m skos w dal - 5m wyskok aktualnie 69cm |
Cytuj:
52m to chyba twoja matka kompem rzucala jak chciala cie od kompa odciagnac -. - |
@up,
Jak masz jakąś sprawę do niego to załatwcie to między sobą. Tekstów typu "twoja stata" itp. używają żule spod klatki bo wolno się myśli mając 4 promile. PS. Może jest jeszcze jakaś Polska? Bo ja w tej mojej nie znałem nikogo kto rzuciłby palantówką więcej niż 45m w gimnazjum. W LO też nie było dużo lepiej. Zawyżacie swoje wyniki żeby ukryć kompleksy z reala. |
Bieg 60 m - 8.1 s
Bieg 1000 m - 3,2 min Jesli chodzi o skakanie to nie skakalem [zawsze bylem chory xD] Kilka medali jeśli chodzi o koszykówke 79 kg sztanga ;p zólty czepek i młodszy ratownik [ w wieku 15 lat ] zaczynałem w noge, nie bylem najgorsze ale specjalnych osiagniec nie mam [gralem na lewej pomocy] siatkowki nienawidze w tenisa bez osiagniec ale dosc dobrze gram Wszelkie osiagniecia miedzy 1-3 klasa gimnazjum [oprocz sztangi, to jest nowy osiąg] Ogolnie lubie sport, w gimnazjum zawsze 6 na semestr i koniec roku ;p |
Specjalnie wysportowany niejestem
60m - 9.5 sec. ( zdarza się lepiej, zdaża się gorzej ) 1000m - niestety strasznie szybko się męcze, 5 minut Rzuty w piątej klasie to miałem tylko kołem ringo i 30m :<< ( mamy małą sale ) Lubie grać w noge ( dość dobrze gram ) niestety osiągnięć niemam. |
No nie mogę uwierzyć że tibijczycy są tacy wysportowani. Swoją drogą ciekawe czy chociaż 10% postów jest autentycznych. Ja tam nie będę pisać swoich osiągów bo pomimo tego że ćwiczę karate prawie 10 lat nie mam takich wyników no trudno paralita jestem 8o.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up
Jesli wszystkich z forum uznajesz za kumpli to gratuluje takich wspanialych i przede wszystkim DUZYCH e-netowych znajmosci ;) Nie kazdy sobie zyczy zebys tak do niego mowil, no ale ty w koncu chcesz byc na czasie. ;'d |
Cytuj:
Cytuj:
dobrze to powolutku: Cytuj:
Cytuj:
|
Ja też zawsze szedłem na front, chodź nie zawsze miałem rację. Powiem Ci, że to nie jest zbyt ciekawe doświadczenie. Ja sobie nie życzę zwrotów typu "twoja stara" i masz to uszanować. Hvj mnie to obchodzi czy to ironia czy nie.
|
Dobrze gram w koszykówke i hockeya... ocena z wychowania fizycznego w 1 klasie LO - bdb
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |