Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na aldorze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80385)

Neaniver 05-07-2006 16:34

No wiesz, czasem wystarczy siedziec w pz i kłapac dziobem, zeby stac sie legendą... :P

Straznik Monopolowego 06-07-2006 01:56

Stafanku mozesz sobie dac spokuj z tym lizaniem rowa bo i tak nie dadza ci nic, tak moj drogi kolego nie bedzie fri itanaz przykro mi :(
Co do samych filmow to szybka akcja byla z anibusem i nie popisales sie przy tym dedzie >.<

Evil Maul 06-07-2006 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura
pie***enie takie kto by zjechal takiego sorca <lol> mial hacka a teraz gada glupoty zeby mu nie bylo glupio bo pewnie hakneli go po noobowsku bo sciagal jakiegos bota ktory mial haczyk :D i pyk nima spoxstera :)

ehhh myślisz ze 150 lv + ms został hakniety przez jakiegos bota z haczykem -.- OMG ! Pomyśl jeśli potrafisz ! Niewiedzialem ze wierzysz w bajki o tym ze jedna osoba moze 150 lv nabic w kilka miesiecy -.-
ps. nie liż dupy Vu'xiu bo to straszne przykre

Eleik 09-07-2006 19:27

Oops zapomnialem chyba dodac cos ...:p

Penthelisea
Jul 05 2006, 01:07:27 CET Killed at Level 107 by Eli Stormstriker
and by Anubis Woman

Wobugan
Jul 05 2006, 01:10:31 CET Killed at Level 104 by Willy Stonesoul
and by Mizzrym cichy

More will come.....

Hellsir 18-07-2006 11:33

@Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki.

@Masakrowiec
Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde
będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje.

@Eternal March
Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM.

@Eleik
Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach.

Makaveli Tha Don 03-09-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 894041)
@Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki.

@Masakrowiec
Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde
będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje.

@Eternal March
Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM.

@Eleik
Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach.

Najmądrzejszy post w tym temacie.

Za czasow wojny ze Szwedami kto was wybawial z opresji?? Masakrowiec i Nemtor, to oni najwiecej wtedy zwojowali. Gdyby nie oni, do dzisiaj nie byli byscie wolni.

SpAyKeR 03-09-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 861705)
nie interesowalem sie specjalnie wojna tam, widzialem tylko pare filmow - jak pasterz z anabolem zabili cos 3-4 gosci z "sunblade" i walke na anh gdzie spoxster gonil taifuna. zaraz potem taifun "do matury sie zaczal uczyc" i wrocil krotko po shakowaniu spoxstera

Z tego co mi sie zdaje po tej całej ganiance i hacknięciu spoxstera taifun robił postac na aldorze, czyli Votheri bo jak sprawdzałem czy expil na erig.net to go jakis czas nie było.

JMJ 03-09-2006 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 971857)
Najmądrzejszy post w tym temacie.

Za czasow wojny ze Szwedami kto was wybawial z opresji?? Masakrowiec i Nemtor, to oni najwiecej wtedy zwojowali. Gdyby nie oni, do dzisiaj nie byli byscie wolni.

W czasie wojny ze szwedami masa gral ktos inny niz teraz ;]

Makaveli Tha Don 04-09-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JMJ (Post 972484)
W czasie wojny ze szwedami masa gral ktos inny niz teraz ;]

To widze, ze durzo wiesz.
Masakrowiec ma 2 ownerow- jednego z Płocka i drugeigo z Olecka.

JMJ 06-09-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 973181)
To widze, ze durzo wiesz.
Masakrowiec ma 2 ownerow- jednego z Płocka i drugeigo z Olecka.

Muehehe nie chce mi sie klocic z toba teraz... nie mam na to czasu. Wiedz ze masa gra teraz ktos inny... A konto bylo juz kilka razy sprzedawane ;] Jesli mi nie wierzysz spytaj sie jakiegos h-lvla z Aldory

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23.