![]() |
No wiesz, czasem wystarczy siedziec w pz i kłapac dziobem, zeby stac sie legendą... :P
|
Stafanku mozesz sobie dac spokuj z tym lizaniem rowa bo i tak nie dadza ci nic, tak moj drogi kolego nie bedzie fri itanaz przykro mi :(
Co do samych filmow to szybka akcja byla z anibusem i nie popisales sie przy tym dedzie >.< |
Cytuj:
ps. nie liż dupy Vu'xiu bo to straszne przykre |
Oops zapomnialem chyba dodac cos ...:p
Penthelisea Jul 05 2006, 01:07:27 CET Killed at Level 107 by Eli Stormstriker and by Anubis Woman Wobugan Jul 05 2006, 01:10:31 CET Killed at Level 104 by Willy Stonesoul and by Mizzrym cichy More will come..... |
@Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki. @Masakrowiec Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje. @Eternal March Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM. @Eleik Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach. |
Cytuj:
Za czasow wojny ze Szwedami kto was wybawial z opresji?? Masakrowiec i Nemtor, to oni najwiecej wtedy zwojowali. Gdyby nie oni, do dzisiaj nie byli byscie wolni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
W czasie wojny ze szwedami masa gral ktos inny niz teraz ;] |
Cytuj:
Masakrowiec ma 2 ownerow- jednego z Płocka i drugeigo z Olecka. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |