![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co jest takiego strasznego w banie ? Ja bym na ich miejscu bał sie straty całej dobrej reputacji (jeśli takową wogóle posiadali). Ale coż poradzisz , taka już jest mentalność polskich tibijczyków , nie warzne czy mają was za psa czy za śmiecia , warzne by uniknąć kary.. |
Jeżeli tak by się stało jak mówi Jastr to Dominion by przegrali takjakby walkowerem ... Mam nadzieje że Konda tego nie zrobi bo HWL ogólnie mi się nie podoba i gdyby doszło do ich władzy to możliwe że koniec spokojniej gry.. Aż do następnej fałszywej wojny o "wolność"
|
jest na to prosta recepta, tak gnebic HWL zeby im sie odechcialo, zwlaszcza ze sa wakcje. ale w ogole to nie sadze zeby konda zmienil strone, dla niego sie liczy wladza, nie wazne kto mu pomaga ja utrzymac. wiec raczej nie ebdzie zmienial strony. take niektorzy z HWL nie chcieliby go przyajc jako ze konda byl jednym z glownych powodow wojny, wierze ze chlopaki maja pewne zasady i ze by sie tak nie sprzedali ;)
|
Roffu napisal posta na forum tibia com w ktorym ostrzega wszystkich z dominion i sprzymiezonych gildii by wyszli za wczasu z wojny.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1284195 Cos czuje ze sie cos zlego swieci , pewnie old patrioci sie polacza ze soba i vnzla team i polacy dostana kicka z servera. TO sie staje zbyt podejrzane dla mnie , Grudging, Rahilli , Veccia dolaczyli do hwl , Sir imp dostal invita do Arctic~ gildii grimheima. zapowiada sie galanowa apokalipsa :D EDIT: Jastr jeszcze wykraczesz |
Cytuj:
|
Dziwne dziwne sir imp został wykopany z HWL bo " nie chcemy ludzi takich jak on :P"-słowa Wanosa też mi wytłumaczenie. Tyle czasu był w HWL i raptem sie im "przestał podobać" jeśli ktoś zna powód odejścia/wykopania sir impa od hwl mógłby napisać :). Post Roffu miał raczej inny cel. Napisał po prostu z kim jest w stanie wojny (hwl oczywiście) a jeśli co niektórzy membersi tych gildi nie wiedzieli że wstępując do tych gildi przyłączają się do war to niech napiszą do nich w grze to pogadają ale nie o kasie (czyli nie o paymencie :P) tak bynajmniej ja to zrozumiałem. Galana i lojalnośc hehe te dwa słowa jakoś mi razem nie pasują. Konda lubi władze ale chyba nie za bardzo chce dzielić władzę z "burakami" z Polski. Sorry za ostre słowa ale część Dominion gdy tylko zrozumiało że mają Konde za plecami rozpoczęło ostre PA. Co do lojalności, przyzwoitości to wiesz pojęcia względne w końcu może być lojalny wobec starych przyjaciół a ile by przy tym gp do jego "skarbca" wpłynęło hehe starczyło by na następne 10 lvli ;). Załatwił by wszystko za jednym zamachem :P a walcząc przeciwko hwl raczej wiele nie zyska wyczerpani wojną (finansowo głównie) członkowie hwl raczej nie zapłacą. Wolą dać sobie retired na wakacje poczekać aż sprawa przycichnie
|
Cytuj:
sliver@ nie ma sie o co klocic, nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich czy cudzych opinii tak dlugo jak ma to jakis sens :) PS: nie patrzcie na rahilli i szkodiego bo teraz chyba tylko dog gra obiema postaciami, prawdopodobnie on nimi doszedl do wojny, to taki maly troublemaker ;) |
oj ja w najmniejszym stopniu nie mialem zamiaru Cie krytykowac bo moim zdaniem jestes jednym z nielicznych, ktorzy pisza tutaj z sensem... wkurza mnie tylko taki koles co pisze o jakims "maśle maślanym" sam nie wie tak naprawde o czym ale mysli ze jest fajny bo mi dogryzl .. ;)
dyskusja zawsze chetnie :) |
Sir Imp, will be deleted at Aug 29 2006, 03:52:40 CET
|
09:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Camuh. He was killed by Grimheim. Blisko magicznego w Carlin. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie chce mi sie wymieniać zdań. Narazie. |
heh widac tylko ze Ty do gimnazjum nie dorosles nawet... Nie ma znaczenia gdzi e jestem a gdzie nie... -.- nie masz ochoty wymieniac zdan to sie nie odzywaj bo pieprzysz stary bzdury
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9625
Camuh going down ;D, male szanse mial, ale i tak dlugo sie trzymal, fajnie wygladala ta zgraja nobow biegajaca i Demi w tym outficie z truskawka :D |
Cytuj:
|
Oh god, z tego filmiku wywnisoskowac mozna tylko jedno- ze Konda ma pvp chara wychodzacego z rooka. Przyjzyjcie sie na chmurki w tak przewidywalnych ruchach Camuha...
|
Cytuj:
PS: wzssycy z HWl zachwalaja camuha za takei super pvp, szczerze mowiac juz widzialem pare filmikow i jakos tego nie widac :P nawet siem suial zatrzyamc perfidnie zeby sie uhnac, i padl tez w dziecinny sposob. |
Cytuj:
|
nom teoretycznie to jest fakt... no bo wystarczy spojrzec co sie dzialo z jego hp gdy konda go sdnol... wystarczelo ze ktorys palek wczesniej musnol go z bolca konda sd i koniec
|
Cytuj:
|
Moim skromnym zdaniem, chodzby mial niewyobrazalnie dobre pvp, to nie wiem co takiego by musial zrobic zeby uciec kondzie (ktory jest szybszy o 70% i walacego z sd, ktore zabiera Camuhowi 70-90% hp + burst) oraz reszcie agresorow zwlaszcza, ze mial white skulla.
A co do pvp Camuha na jednym z filmow dalo sie dostrzec jak nie trafil w kolesia z UE :D ;) |
Wczoraj zobaczyłem w Veno jak Raa i Camuh sie "kłocili" chyba jednak Dominion będzie nie sie dawać. I może zaczną wkońcu zdobywać te fragi.
|
Dzis w nocy okolo 1:00 HWL zrobilo masslog.Padl Soul Hunter of galana bo oczywiscie mial pz locked. fragi HWL 30:14 Dominion
|
Mam nadzieje że teras HWL będzie głównie szukać okazji do zabicia Venezuelczyków , mam dosyć tych ludzi..
swoją drogą pamiętam jak stwierdzili że sa najlepszym teamem w pvp na galanie.. nie wierzyłem w to i oczywiście niedlugo później miałem szansę sie o tym przekonać... 5 vs 1 w scarab cave , nie potrafili mnie strapować w jaskini.. uhałem sie powoli bo pisałem na guild chat... mimo to przeżyłem (jestem low levelem) , Venezuela sux.. a Soul Hunterowi sie nalerzało za to że 2 dni temu lurował giant spider'y pod poh temple (o czym poinformowałem Demiphanta, ale niewiem czy zrobił coś z tym). |
Fajnie
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak tak dalej pujdzie normalny człowiek sie by zdenerwował Dom~ z poczontku se trohe sprawe olali ale teraz jak widać to sie na nicj msci .I pomuslec gdyby Icarus mial swuj lvl fragw bylo by wiecej co by sprawilo ze nowe osoby by przeszly do HWL. |
niedawno jak sie dowiedzialem byla bitwa. HWL totalnie zgromilo Dominion:
fragi: demiphant~ xalade~ raa knight of zeuz dzis padl tez: Robert the Demon zgonow ze strony HWL z tego co sie dowiedzialem brak. |
O ch***ra ... jeżeli to była ta bitwa w venore. To HWL było całkiem nieźle zorganizowane... Czyżby nadchodziła nowa era rządów?? Jak to sie mówi "Pożyjemy zobaczymy". Jak myślicie gdyby HWL objeło rządy na Galanie to było by lepiej? Wkońcu niby walczą o "Wolnośći Pokój" ale wiem i myśle że inni też że ta walka o "Wolność" czasami niesie wiecej szkody niż pożytku.
|
Onnodude
Jul 03 2006, 02:26:15 CET Killed at Level 65 by Roffu lol ten nup jest glupi jakis , nie ma nikogo online z dominion , a on biega sobie i hasa zamiast siedziec w dp ,az tu nagle go dorywaja keekz z roffem o_0 kamikadze plx |
No niezle niezle :D. Dali im poplić. Dominion-konda= porażka (totalna) dominion +konda= HWL w pz. Jak tak dalej pójdzie to ludzie z dominion zaczną się wypłacać z tej wojny :)
|
Cytuj:
Btw. Rissiel wczoraj padl -,- |
Cytuj:
Lepiej? :D:D:D:D moze napoczatku rzeczwiscie bedzie troche lepiej, ale pozniej... sam zobaczysz ^^ Cytuj:
|
Cytuj:
Jastr nie zgadzam sie. Spojrz na PvP Kondy ;) |
A ja mam pytanie...może ktoś ma filmik z open battle?
|
polecam filmik w wykonaniu beggera inco, widac na nim swietnie jak konda nie potrafi strzelic z sd przy minimalnej predkosci celu lub momentami do nieruchomego celu ;)
|
|
Widze ze duzo osob to pominelo , dzisaij rano okolo godziny 3:40 , Hwl drapnelo Grimheima , zabili go , po czym zauwarzylem ze ma bana za pkowanie , wiec wnioskuje ze w napadzie frustracji sam wbil sobie bana na nisko poziomowych graczach..
wpadl bardziej "noobersko" niz Onndude :rolleyes: p.s. Pawlon , jak mozesz wrzocic tutaj linka do filmiku od Begger , to bylo by extra , nie ma nic gorszego niz filmy nagrywane przez nisko levelowych sorcow , oni zawsze trzymaja sie daaaleeekoo zeby nie dostac comba, i nigdy nic nie widac na filmie. Aco jescze na temat bitwy , z filmika Roffu ktory obejrzalem 5 minut po walce.. stwierdzam ze tam jedyna roznica bylo to ze HWL trzymalo sie razem , zwrodzcie uwage ze jak oni gdzies biegli to kazdy ciagnol do gópy , jak byl za bardzo na przedzie , cofal sie do grópy , Dominion zaś bylo bardzo rozproszone , zauwarzcie że każdy ( o ile pamietam) frag byl zdobyty na graczyu ktory byl sam.. Lord Angel of Fires , szkoda ze go nie zabili , mial ogromne szczescie ze Bebe-Frajer wpadl i zaczol go uhac, tak byl prawie martwy , szkoda szkoda :(. |
Ogladajac ten filmik mozna jedna zecz z pewnoscia stwierdzic dominion brak organizacji kazdy biegal gdzies wiec padali jak muchy:baby:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |