![]() |
Cytuj:
|
Własnie popatrz na Seelee on jest Noobkiem , a nowy owner Glaxu newbie <ironia> Jakby nie patrzyc to jest Noobem , nie zna sie na grze , lamie zasady Tibii(kupil acc) , i pewnie pytal sie o PA bo ktos slusznie go nim nazwal i nie wiedzial o co tamtemu kolesiowi chodzi..
|
lolz teraz prosze sobie wyobrazic ze jakis gowniarz zakupil za ciezkie pieniadze postac w Tibii, a postac ma przeje... ma niemilo ;) I teraz bardzo szybko z taka nieumiejetnoscia gry straci ta postac, i w kit sianka ktore w nia wlozyl... nie moge ale trzeba byc idiota zeby kupowac postacie do Tibii :D
A tak w ramach dygresji, mam brata ciotecznego wiek 12 lat, imie niech pozostanie slodka tajemnica ;) ostatnio katowal mnie opowiesciami o "mega fajnej grze" ,na koniec powiedzial ze to cudo nazywa sie Tibia, z jego opowiesci nie dalo rady tego wywnioskowac :D Wtedy dopiero moglem mu powiedziec ze calkiem duzo czasu spedzilem nad ta gra. Ale przejde do kakretow, kluczowym mometem jego opowiesci byl momet w ktorym widzial jak jego kumpel sprzedawal 30lvl na Isarze za 60 PLN :D A moim kluczowym mometem dnia bylo gdy braciszek wylotowal z rata 3gp, i zapytal ile to k :D oraz jak go szczury dopadly i zabily... i tacy ludzie teraz w Tibie graja, masakrycznie. Jak sobie pomysle o coraz to nowszych pokoleniach Tibijczykow to mnie szlak trafia, coraz ciezej o kogos porzadnego, a coraz wiecej neebow... Nie ma to jak Guild War tam mam wlasny obszar do ekspienia, a jak mnie ktos wkurzy to go na arence przeoram ;) |
exodus jeżeli myślisz ze jestem noobek to może i tak jest..kto to wie...
sam sie oceniać niebęde bo to nie na miejscu... co do pytania o PA to taki najczarniejszy scenariusz wymyślileś. A może ktoś pisał na trade albo krzyczał ze PA jest ? :) "np. xxx is fu PA -.-" a co z charem tetra...niby sprzedany a nikt nim ciągle niegra.... |
To chyba byl thief a tak naprawde tetro niesprzedal chara.
|
no nie sprzedał chara tylko odwołał licutacje z :
Twoja oferta zostala odwołana przez Sprzedającego. Nazwa 150 Level - Master Sorcerer - KYRA (numer: 111195290) Sprzedający Kasiiaczek (0) Powód odwołania podany przez Sprzedającego: "Hack" i co o tym myślicie |
po 1
ściema ;p po 2 ty go chciałeś kupić ? o.O ja wole sam grać od początku niż kupić chara i sie podniecać jaki to on potężny ;/ |
Cytuj:
|
ekhm..skąd wytrzasnełeś 150 zł ?
ktoś to gdzieś napisał ? aukcja tetra była licytowana na tysiące... |
Cytuj:
co dowodzi tego ze tibia to jedno wielkie g*wno dawac tysiace za jakies pixele na ekranie pozatym ktos napisal o 150 zl |
mnie ostatnio tetro aurelius dedł. czy moglbym zalozyc nowy thread i napisac o tym swiatu bo to jest jednak hamba jak taki level peknie mnie noi jak juz wpsomniałdm w innym moim postcie: : "LUDZIE TIBIA CAPI GUWNEM NA MILE MORSKĄ:"
|
Cytuj:
|
@up
jemu nie chodzi o to ze tetro padl, tylko ze on zostak zabity przez tetra |
Cytuj:
Ja go licytowałem szczerze dla jaj a cena dochodziła 4 tysięcy :), chociaż wszyscy mogli zrobic specjalnie na tą aukcje konta ( wszyscy mieli koperty), ja i tak bym nie kupił go poniewaz ; 1)wole grać na rooku, 2) sam chce dojść do czegoś, bez kypywania czegokolwiek |
@lobek bobek: Wyjdź...
@topic: Nie wiem czy zauwazyliscie, ale gildia Myrmidans co raz bardziej rosnie w sile co mnie cieszy, gdyz ta gildia jest w 100% spokojona i nie zalezy jej liderowi na jakimkolwiek ownowaniu serveru i power abusingu. :) |
;0 lol, ukraina nie ma szczęścia w tym meczu. :/
|
@Kapix
tak.moze.w.siłe.rośnie.ale.co.do.tego.ze.jest.spok ojna,nie.robi.PA.to.propnuje.Ci.jeszcze.raz.sprawd zic.jej.członków... (Valayn~,Geo~,Tetro~etc....zadnego.PA.ze.strony.me mbersów.heh..jasneeee ) a.jesli.chodzi.o.potezne.guildie.to.proponuje.spoj zec.na."Last Stand" -jakas.wojna.plx :p |
@up
Wczoraj bylo goraco, ale mamy wspanialego lidera, ktory stara sie zapobiegac wszelkim konfliktom. |
@Łolek, z jaką gildią było gorąca? ; )
Alea Iacta Est, Anotry czy Last Stand? :P |
Cytuj:
I co wkoncu sie wydarzyło wczoraj, wie ktoś?(dokładnie plx) |
Omg nie moge, buahahaha. "Wczoraj było gorąco ale mieliśmy wspaniałego lidera" koleś dowaliłeś teraz. To było tak, że Awative paował brata Abo i Abo go za to zabił potem myrmidansi mieli Aba w trapie ale nie dali rady go zabić i Abo uciekł. Abo i team zwiali do dżungli z resztą nie mieli manasów ani ammo, a za nimi goniło 10~ noobków po 70 lvl, kazdy na 1 combo sd... Rzeczywiście wspaniały lider, że nie dopuścił do wojny.
|
No niewiem czy jestes taki zdolny do poswiecen i wyzwac na duela kolesia ktory ma o 36 lvli wiecej bo niechcesz zeby byla wojna :-).
No i moze z ta wspanialoscia przesadzilem troche ;p |
Cytuj:
Druga sprawa ze godzina była taka ze myrmidansow bylo naprawde garstka ze srednia lvl 75 (i 3/4 knightow) wiec czego tu wymagac. |
Cytuj:
A co do typka, który mówił, że Arcticuz jest taki wspaniały, bo chciał duela z Abo... Młotku jakie Abo ma szanse? Żeby był sorcem to może jakoś z zaskoka combo ale drutem? 90 elite kontra 125 czy tam który druid...pff |
Abo w trapie nie byl, ale prawda byl w sytuacji bez wyjscia ale mogl biegac duzo nasi zlamili tam... bylo duzo niedoswiadoczonych
A co do duelu to niebylbym taki pewien zwroc uwage ze ma on zawsze pierd0lniecie z sd i jest duzo szybszy, no ale latwiej by bylo Arcticuzowi bo ma wiecej cap na uhs itd no ale wiekszosc osob ktore sie tu wypowiada wogule by sie tego nie podjela. Nalezy rowniez wziasc pod uwage to ze probowal on to rozwiazac z najmniejszym rozlewem krwi nie angarzujac w to innych czlonkow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
~Eny |
Xolorian:jak mogliśmy go ztrapować jak ty stałeś akurat na tym polu ? i zrobiłeś mu droge ucieczki :> po drugie knighty nie miały szansy go dogonić na lv 70~ nawet gdyby biegał gdzieś indziej.Co do Awative zgadzam się że jest PA i powinien być usunięty z gildi.
a btw jeszcze tam mooth~ widziałem więc dużych szans byśmy nie mieli ponieważ w depo też was kilku stało ;) |
Dobra skonczmy juz ten temat, bylo minelo.
|
No chyba lepiej rozmawiac o bitwie niz o tym ile lat ma tetro czy kto umarl..
Zachecam do dalszej dyskusji na temat WYDARZEN z kyry , a to jest dosc waznym wydarzeniem |
Cytuj:
Na szczescie udało sie załagodzić konflikt, bo dopiero co skończyła się jedna wojna, a tu już się biją :P |
Cytuj:
edit @up nie zauwazylem ze juz to wyjasniles ;p |
Wina lezy po obu stronach zgadzam sie z The Chaotic Paladin.
|
Cytuj:
@To juz chyba 3 owner Slaminera na tym forum lol xD |
Cytuj:
|
haha konflikt zostal zalagodzony a jak to jeden z waszych knightow powiedzial? "Musze expic bo wojna idzie"? lol
|
@Up
Ty exp póki możesz ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
kogo ty probujesz oszukac? samego siebie?;]
widzialem wasz gc po akcji na hydrach i wiekszosc z was z geo aldarion na czele chciala wojny ;] |
Cytuj:
Co do tego ze nikt od was nie chce wojny... Prosze cie nie oszukujmy sie:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |