![]() |
@up
Logi do cholery jasnej, bo ja mogę mówić bez pokrycia, że widziałem Andrzeja Piasecznego tańczącego kankana w sukni ślubnej na mojej ulicy. |
Cytuj:
a za co zostalem zbanowany to moglbys mi mistrzu wytlumaczyc? Nie mozna napisac "all" bo to angielskie slowo czy jakis inny powod? 8o |
@noobowaty mistrz
Pod jakim nickiem wszedles na kanał? Zaraz zobaczymy w logach co tak naprawde napisales. @down bujac to my, ale nie nas. |
Skad ja moge pamietac pod jakim nickiem bylem dokladnie? To bylo wczoraj rano a ja wchodze na wiele forum, kanalow, czarow itp wiec nie pamietam dokladnie na jakim mialem jaki nick. Po prostu napisalem ci co powiedzialem, jak mi nie wierzysz to twoja sprawa. Ja nie potrzebuje twojej wiary tylko mi wyltumacz za co dostalem bana w tej sytuacji. A moj nick mial w sobie na pewno wyraz "noob", wiec poszukaj.
|
mujmujmujmuj!!!11jedenrazone
ale wy wszyscy fajni jestescie ;] Jak zwykle te same osoby czepiaja sie - jak zwykle - tych samych osob. I - rowniez jak zwykle - nic z tego nie wynika, bo zadnemu z was nie zechce sie ruszyc dupy po to, zeby sprawdzic jak jest naprawde ;) A to ze coniektorzy z was sa od razu banowani, coz... prezentujecie na forum taki poziom jaki prezentujecie, nic dziwnego ze od razu dostajecie bana, skoro od razu wiadomo czego sie po was spodziewac. Tak OnlyM, tak PiXik, tak cala reszta - to o was mowie ;) Jakos nie zauwazylem zeby tzw. "ircowa elyta" notorycznie lapala warny/bany na forum - i nie mowcie ze to wlasnie dlatego bo siedza na ircu, jedno wcale nie jest zalezne od drugiego. No, to tyle ode mnie, wiecej nie chce mi sie pisac, bo i po co, poczekam do nastepnego topicu i wtedy rozwine mysl ;) |
i tym optymistycznym akcentem konczymy starcie - elyta vs. reszta swiata
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |