Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Sesef 22-07-2006 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
@up

Co z tego, ze bylo ich dwa razy wiecej, prawie trzy? No, rzeczywiscie nic. Hahahah... Zastanow sie czy w takiej sytuacji RoM mogl cos zrobic, a znajac FaG - to na ich miejscu nawet by nie wyszedl z pz, a co dopiero poszedl walczyc. Fu!

_./ RoM

Może ich było mniej, ale nie moja wina ze sa noobami i dali sie strapowac :/

http://images3.fotosik.pl/107/8e7a2f9bd1c022c3.jpg

Ci ze screna przyszli przed chwila wiec fag mogl zwiac, reszta fagu jest po prawo stoi dalej.

To mamy 93/94-82

Losari 22-07-2006 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
@up

Co z tego, ze bylo ich dwa razy wiecej, prawie trzy? No, rzeczywiscie nic. Hahahah... Zastanow sie czy w takiej sytuacji RoM mogl cos zrobic, a znajac FaG - to na ich miejscu nawet by nie wyszedl z pz, a co dopiero poszedl walczyc. Fu!

_./ RoM

Powiedz mi ile bylo sytuacji gdy Fag robil snake atack i bylo ich 10-15 a Rom w ciagu 10minut zbieral ponad 30 osob?

Luxxx 22-07-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
Jezeli bylo nas 2 razy wiecej to po co wychodzili? Nie mozesz uwierzyc ze twoj ukochany RoM przegrywa?:( Lierek niedlugo dolaczy do Misimki ;)

Hmm Raks pierwszy raz sie z Toba zgodze widziałem filmik z tej bitwy i To co zrobil Rom to ,cos strasznego... Paco który niewie że żyje , Drugi owner Lecthera ktory biega ,bo pomalu kończą mu sie uhy, Isaris ktory stoji na tym mostku afk z włączonym botem na uhanie i Ten Ms z Inmates ktory beznadziejnie kreci ... I oczywiście Kidlex który zawsze i wszędzie bedzie bronił Romu...Ehhh Aurea to śmieszny świat...

Govinem 22-07-2006 15:21

Prosze o Link do tego filmiku ^^

Jak widziales ten filmik to prosze podaj mi link ^^

Luxxx 22-07-2006 16:11

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10146 For You ;)

Sesef 22-07-2006 16:15

jutro moze jak bede w domu to wmv zrobie z 3 filmow jakie sa:)

Govinem 22-07-2006 16:35

Zrub...

Zrub ta Wmv-ke bo mi nie chca te filmiki dzialas ;s jakos ostatnio

Sesef 22-07-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem
Zrób ta Wmv-ke bo mi nie chca te filmiki dzialas ;s jakos ostatnio

Zrobie jak kupisz sobie słownik otograficzny, albo zaglądaj na www.so.pwn.pl

Nie mówie że ja jestem święty i nie robie błędów, ale nie takie.

ragafewee 22-07-2006 18:08

HAHA Kidlex r0x Rom r0x nie Kidlex ??

Wczesniej jako jedyni cieszyles jape na foru mze ROM prowadzi xD

Jeszcze te texty ze mnie zabijesz za to ze jestem za FaG, kiedy do tego dojdzie? :( niemoge sie doczekać

Happy you end...

Luxxx 22-07-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
HAHA Kidlex r0x Rom r0x nie Kidlex ??

Wczesniej jako jedyni cieszyles jape na foru mze ROM prowadzi xD

Jeszcze te texty ze mnie zabijesz za to ze jestem za FaG, kiedy do tego dojdzie? :( niemoge sie doczekać

Happy you end...

Ehhh niedoczekasz sie.. fakt przykro o tym mówić ale mi Kidlex tez obiecal "deda" i nawet przyszedl ,ale co z tego ?! pogonił mnie troche wpadł jeszcze Cervik pogoniliśmy sie w 3 ,ale mi sie zaczeło nudzic i poszedłem do depo

malas menilan 22-07-2006 19:44

Sesef a kto robił 3 film ??

Soulcrasher (90% filmu to głowa zekiv'a)
demon mariadish - lepiej niz soul
????

Sesef 22-07-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malas menilan
Sesef a kto robił 3 film ??

Soulcrasher (90% filmu to głowa zekiv'a)
demon mariadish - lepiej niz soul
????

Jakiś noob char Somi czy jakoś tak :), jak będę w domu to sprawdzę

@Rage~

Ja chce Cię zobaczyć na auerze :)

Jojo Ninja 23-07-2006 00:02

Jakbym musiał już skomentować ten battle to tylko tak.
RoM - nie będe mówił coś o botach, bo CIPsoft daje nam go gratis po update.
FaG - Żadne osiągnięcie w zasadzie, bo oglądałem 2 filmiki i widziałem że RoM w żadnym nie ogarniał xD! Nie było co innego w tej sytuacji jak tego nie wykorzystać i im nie dokopać :>

Rage~
Też chce Cie zobaczyć spowrotem na Aurea, robi sie powoli bezpiecznie na ulicy xD :)

~Yours Jojo

Dadi 23-07-2006 15:05

hail FAG !!!111one11!

dobra robota moji bracia i rodacy -?

ragafewee 23-07-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef
@Rage~

Ja chce Cię zobaczyć na auerze :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja

Rage~
Też chce Cie zobaczyć spowrotem na Aurea, robi sie powoli bezpiecznie na ulicy xD :)

~Yours Jojo

Z chęcio moge zagrac ale need fri items ^^ need uh itd :PP Od 29 juz nowy n3t to bym pogral x)

Gadziu 23-07-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadi
hail FAG !!!111one11!

dobra robota moji bracia i rodacy -?

hajl polzka :<

Shadows 24-07-2006 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dadi
hail FAG !!!111one11!dobra robota moji bracia i rodacy -?

1.[Sarcasm]HAHAHAHAHAHAHAHAH[/Sarcasm]....nie wyszedl ci zart.
2.Wczesniej mówiles ze nie ma dla ciebie miejsca wsród "polaczków"...miales racje..pytanie brzmi..po co dalej meczysz nas swoja obecnoscia na tibi.pl ?
3.Once together, always together, FOR THE WIN _/ => mozesz zmienic sygnaturke ^^
f.a.g _/

Gex 24-07-2006 09:26

Ludzie ktorzy zaplacili
Rikser
Eyes Ghost
Aqitas
Gored
Thor Elvenwing
Van Tristan
Dekos Wakusei
Kajzezoze
Riptur
Hellrich au'rian
Supper Natxii
Dorkiz

Gildia Inmates Academy

Z tego co wiem to Isaris chce huntowac: Aqitas'a, Thor Elvenwing i Gored'a bo niby szpiegami byli, aqitas padl podczas bitwy w ank co widac na filmiku tego kolezki z Inmates, nie interesuje mnie to w sumie nie moja sprawa. Isaris ma jakies problemy ze samym soba, kompleks malej p...? albo siakis inny

Nie wiem po co to pisze wogule, chyba mi sie nudzi, bo kto normalny wstaje o 8.00 w wakacje oO

Dadi 24-07-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadows
1.[Sarcasm]HAHAHAHAHAHAHAHAH[/Sarcasm]....nie wyszedl ci zart.
2.Wczesniej mówiles ze nie ma dla ciebie miejsca wsród "polaczków"...miales racje..pytanie brzmi..po co dalej meczysz nas swoja obecnoscia na tibi.pl ?
3.Once together, always together, FOR THE WIN _/ => mozesz zmienic sygnaturke ^^
f.a.g _/

1. :(
2. :(:(
3. :(:(:(

Luxxx 24-07-2006 15:16

Ehhh...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadi
1. :(
2. :(:(
3. :(:(:(

Oj... Gruszka nieładanie nieładnie!

fastico 24-07-2006 16:04

nie oszukujcie sie... Rom to Rom oni jeszcze napierdzielą FAGowi. To pewne .:evul:

Govinem 25-07-2006 01:12

A ten...

Ten Frajerzysko 'Hellrich au'rian' coś cwiczył karate (jak padlem przez zabranie neta na slimie) chciał mnie na buty ale był za dużym cio** i mu sie nie udało ^^ Eyes Ghoust jakoś nie włancza pz-ta (jak sie bawie explo i spotanicznymi czarami na nim)

kidler 25-07-2006 10:10

@up

Wow! Boski jestes, ale zamiast glupiego przechwalania sie, wzial bys sie za nauke jezyka polskiego.

Govinem 25-07-2006 13:06

Wiesz co każdy tak mówi :D

ale ja jestem przywyczajony do tibi i tak pisze ;p poprostu :>

M4rciN 25-07-2006 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fastico
nie oszukujcie sie... Rom to Rom oni jeszcze napierdzielą FAGowi. To pewne .:evul:

Fastico no nie wiem mozesz sie mylic, ale to jest tylko moje zdanie.
Ja nadal mysle ze FAG wygra :]

Hail FAG _/

fastico 25-07-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M4rciN
Fastico no nie wiem mozesz sie mylic, ale to jest tylko moje zdanie.
Ja nadal mysle ze FAG wygra :]

Hail FAG _/

Moge ale się nie myle. ROM ma fantastyczny pvp. Na open battle FAG nie ma szans chyba, że jest ich więcej jak to było na ostatniej bitwie. Liam nie da sobie odebrać prymatu na servie ;)

Lord Smencik 25-07-2006 22:54

Cytuj:

Moge ale się nie myle. ROM ma fantastyczny pvp. Na open battle FAG nie ma szans chyba, że jest ich więcej jak to było na ostatniej bitwie. Liam nie da sobie odebrać prymatu na servie ;)

Jak na moje to ta wojna bedzie trwac do konca tibii xD

M4rciN 25-07-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Smencik

Tak tez sie z tym zgodze, dlatego ze ta wojna trwa juz bardzo dlugo i cos nie moze sie skonczyc.

Hail FAG_/ :cup:

fastico 26-07-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Smencik

BO zawsze trafi się jakiś kolo, który nie wytrzyma jak kogoś nie sfraguje. WYstarczy jeden taki. Potem to już efekt domina :evul:

Jojo Ninja 28-07-2006 03:40

Ja pier***e wy nie macie innych tematów? Pieprzenie o Liamie i ROMie czy FaGu nie ma sensu -.-' zauważcie że topic nazywa sie - Wydarzenia ze świata Aurea, a nie wojna na nim, więc wymyślcie coś bardziej sensownego niż pieprzenie głupot o tym samym gdzie w 60% nie macie o tym pojęcia, tyle.

~Yours Jojo

fastico 28-07-2006 10:55

Cytuj:

Ja pier***e wy nie macie innych tematów? Pieprzenie o Liamie i ROMie czy FaGu nie ma sensu -.-' zauważcie że topic nazywa sie - Wydarzenia ze świata Aurea, a nie wojna na nim, więc wymyślcie coś bardziej sensownego niż pieprzenie głupot o tym samym gdzie w 60% nie macie o tym pojęcia, tyle.

~Yours Jojo

Nie interesi CIe to nie czytaj. Każdy ma prawo do wygłoszenia opinii na temat jaki chce a że w większości ludzie chcą pisać o wojnie to dlaczego kurwa nie ?

Jojo Ninja 28-07-2006 11:30

Mmm, no faktycznie, znajdz mi spośród tych 15 czy 16 stron tematu, chociaż 5 wątków poza wojna, mmm, jest chociaż jeden? Nie, bo pieprzynie bezsensownie.
Co lepsze, nie wiedząc o co sie rozchodzi ... Niektóre wypowiedzi mnie tu rozśmieszaja ... No more wasting time for ya.

~Yours Jojo

kidler 28-07-2006 12:03

@up

Ja znalazlem, otoz to, ze 'ktostam wyzej' pisal jakie to ja robilem PA kiedys i jaki bylem zly... Haha...

Jojo Ninja 28-07-2006 12:06

Wow, no to mamy jeden ; ) Licznik turn on ... ?
Piszcie o normalnych rzeczach a nie, tylko wojna i wojna ...
A tak btw. tyle tutaj cffaniaków co oni by na servie nie robili, a Aurea Thread w zdjęciach pusta, huh?

~Yours Jojo

fastico 28-07-2006 16:14

Cytuj:

Wow, no to mamy jeden ; ) Licznik turn on ... ?
Piszcie o normalnych rzeczach a nie, tylko wojna i wojna ...
A tak btw. tyle tutaj cffaniaków co oni by na servie nie robili, a Aurea Thread w zdjęciach pusta, huh?

~Yours Jojo

Koleś nie rżnił głąba. Jak ludzie gadają przede wszystkim o wojnie to niech gadają
bo ich to interesuje. A o czym ty chciałbyś gadać ? O Desert queście ? Jak tam nic ciekawszegi się nie dzieje... god bless him

Jojo Ninja 28-07-2006 19:25

Cytuj:

Koleś nie rżnił głąba. Jak ludzie gadają przede wszystkim o wojnie to niech gadają
bo ich to interesuje. A o czym ty chciałbyś gadać ? O Desert queście ? Jak tam nic ciekawszegi się nie dzieje... god bless him

Po pierwsze nie jestem koleś, po drugie nie rżne głąba, bo raczej jestem hetero, a po trzecie - z tym desertem palnąłeś bez sensu, bo nawet nie wiesz co w okolicach sie jeszcze ciekawego kryje -.^

~Yours Jojo

kidler 28-07-2006 21:48

Skoro nic innego na Aurea sie nie dzieje, to pociagne dalej watek wojny...

~a wiec, wojna ta, jak wielu mysli jeszcze sie nie skonczyla - ba! Ja mysle, ze ona jeszcze dobrze sie nie zaczela, a o jej koncu mozemy przestac mowic.

Dlaczego? Mam troche znajmosci nie tylko w RoMie, ale (tu dziwota!) nawet w FaGu i wiem z pewnych zrodel, ze po teoretycznie skonczonej wojnie z RoMem, niektore osoby (nie bede wymienial kto i dlaczego zebyscie mieli niespodzianke) chca zalozyc wlasna guildie i wypowiedziec nowa wojne przeciwko reszcie FaGu.

PS: RoM, tez nie spi, po wakacjach maja wrocic z pelnia sil i nowymi czlonkami, takze GL. Niech cos sie dzieje~

_./ RoM
_./ Sami nie wiecie kogo w FaGu macie~
Hail Aurea ;)

Arte 29-07-2006 09:34

Cytuj:

~Yours Jojo

a wojna to nie jest żadne wydarzenie tak?

żal...

Jojo Ninja 29-07-2006 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
a wojna to nie jest żadne wydarzenie tak?

żal...

Żalem jest to że połowa ludzi sie na jej temat wypowiada, a nie ma o niej pojęcia :) A jest to wydarzenie, fakt, wojna trwała, trwa i będzie trwać, tu nie ma co pieprzyć o reasonach, tutaj pozostała już tylko lista fragów ... ^^

PS. Nie wypowiadam już sie tutaj na ten temat bo widze że wszyscy są przeciwko mnie, widocznie chyba nikt nie zrozumiał co chciałem przekazać.

~Yours Jojo

Lodzio 29-07-2006 19:38

Lol!

Kidlex taki kozak i za romem obstawia po tym jak go zabili za to ze mi postac zabil (Piroman The Zapalka) ale to juz bylo dawno nie wiem co ty w tym romie zasranym widzisz (ja tez keidys bylem taki sam ale mi przeszlo) daj se z nimi spokoj to sa cienaisy HAIL FAG _/
Kidlex prawie zapomnialem to bylo to jak wpadl Kilipukki, Lady Sentrix, Xamuzi (ja^^) i dlatego miales tak przesrane :)
Pozdro all Aurea players Gl for u :)
ehh
Glupi bylem ze do fagu nie dolaczylem a potem to hack i nie ma postaci :/
Stare czasy jeszcze raz pozdro :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40.