![]() |
Cytuj:
Może ich było mniej, ale nie moja wina ze sa noobami i dali sie strapowac :/ http://images3.fotosik.pl/107/8e7a2f9bd1c022c3.jpg Ci ze screna przyszli przed chwila wiec fag mogl zwiac, reszta fagu jest po prawo stoi dalej. To mamy 93/94-82 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prosze o Link do tego filmiku ^^
Jak widziales ten filmik to prosze podaj mi link ^^
|
|
jutro moze jak bede w domu to wmv zrobie z 3 filmow jakie sa:)
|
Zrub...
Zrub ta Wmv-ke bo mi nie chca te filmiki dzialas ;s jakos ostatnio
|
Cytuj:
Zrobie jak kupisz sobie słownik otograficzny, albo zaglądaj na www.so.pwn.pl Nie mówie że ja jestem święty i nie robie błędów, ale nie takie. |
HAHA Kidlex r0x Rom r0x nie Kidlex ??
Wczesniej jako jedyni cieszyles jape na foru mze ROM prowadzi xD Jeszcze te texty ze mnie zabijesz za to ze jestem za FaG, kiedy do tego dojdzie? :( niemoge sie doczekać Happy you end... |
Cytuj:
|
Sesef a kto robił 3 film ??
Soulcrasher (90% filmu to głowa zekiv'a) demon mariadish - lepiej niz soul ???? |
Cytuj:
Jakiś noob char Somi czy jakoś tak :), jak będę w domu to sprawdzę @Rage~ Ja chce Cię zobaczyć na auerze :) |
Jakbym musiał już skomentować ten battle to tylko tak.
RoM - nie będe mówił coś o botach, bo CIPsoft daje nam go gratis po update. FaG - Żadne osiągnięcie w zasadzie, bo oglądałem 2 filmiki i widziałem że RoM w żadnym nie ogarniał xD! Nie było co innego w tej sytuacji jak tego nie wykorzystać i im nie dokopać :> Rage~ Też chce Cie zobaczyć spowrotem na Aurea, robi sie powoli bezpiecznie na ulicy xD :) ~Yours Jojo |
hail FAG !!!111one11!
dobra robota moji bracia i rodacy -? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2.Wczesniej mówiles ze nie ma dla ciebie miejsca wsród "polaczków"...miales racje..pytanie brzmi..po co dalej meczysz nas swoja obecnoscia na tibi.pl ? 3.Once together, always together, FOR THE WIN _/ => mozesz zmienic sygnaturke ^^ f.a.g _/ |
Ludzie ktorzy zaplacili
Rikser Eyes Ghost Aqitas Gored Thor Elvenwing Van Tristan Dekos Wakusei Kajzezoze Riptur Hellrich au'rian Supper Natxii Dorkiz Gildia Inmates Academy Z tego co wiem to Isaris chce huntowac: Aqitas'a, Thor Elvenwing i Gored'a bo niby szpiegami byli, aqitas padl podczas bitwy w ank co widac na filmiku tego kolezki z Inmates, nie interesuje mnie to w sumie nie moja sprawa. Isaris ma jakies problemy ze samym soba, kompleks malej p...? albo siakis inny Nie wiem po co to pisze wogule, chyba mi sie nudzi, bo kto normalny wstaje o 8.00 w wakacje oO |
Cytuj:
1. :( 2. :(:( 3. :(:(:( |
Ehhh...
Cytuj:
|
nie oszukujcie sie... Rom to Rom oni jeszcze napierdzielą FAGowi. To pewne .:evul:
|
A ten...
Ten Frajerzysko 'Hellrich au'rian' coś cwiczył karate (jak padlem przez zabranie neta na slimie) chciał mnie na buty ale był za dużym cio** i mu sie nie udało ^^ Eyes Ghoust jakoś nie włancza pz-ta (jak sie bawie explo i spotanicznymi czarami na nim)
|
@up
Wow! Boski jestes, ale zamiast glupiego przechwalania sie, wzial bys sie za nauke jezyka polskiego. |
Wiesz co każdy tak mówi :D
ale ja jestem przywyczajony do tibi i tak pisze ;p poprostu :>
|
Cytuj:
Ja nadal mysle ze FAG wygra :] Hail FAG _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak tez sie z tym zgodze, dlatego ze ta wojna trwa juz bardzo dlugo i cos nie moze sie skonczyc. Hail FAG_/ :cup: |
Cytuj:
|
Ja pier***e wy nie macie innych tematów? Pieprzenie o Liamie i ROMie czy FaGu nie ma sensu -.-' zauważcie że topic nazywa sie - Wydarzenia ze świata Aurea, a nie wojna na nim, więc wymyślcie coś bardziej sensownego niż pieprzenie głupot o tym samym gdzie w 60% nie macie o tym pojęcia, tyle.
~Yours Jojo |
Cytuj:
|
Mmm, no faktycznie, znajdz mi spośród tych 15 czy 16 stron tematu, chociaż 5 wątków poza wojna, mmm, jest chociaż jeden? Nie, bo pieprzynie bezsensownie.
Co lepsze, nie wiedząc o co sie rozchodzi ... Niektóre wypowiedzi mnie tu rozśmieszaja ... No more wasting time for ya. ~Yours Jojo |
@up
Ja znalazlem, otoz to, ze 'ktostam wyzej' pisal jakie to ja robilem PA kiedys i jaki bylem zly... Haha... |
Wow, no to mamy jeden ; ) Licznik turn on ... ?
Piszcie o normalnych rzeczach a nie, tylko wojna i wojna ... A tak btw. tyle tutaj cffaniaków co oni by na servie nie robili, a Aurea Thread w zdjęciach pusta, huh? ~Yours Jojo |
Cytuj:
bo ich to interesuje. A o czym ty chciałbyś gadać ? O Desert queście ? Jak tam nic ciekawszegi się nie dzieje... god bless him |
Cytuj:
~Yours Jojo |
Skoro nic innego na Aurea sie nie dzieje, to pociagne dalej watek wojny...
~a wiec, wojna ta, jak wielu mysli jeszcze sie nie skonczyla - ba! Ja mysle, ze ona jeszcze dobrze sie nie zaczela, a o jej koncu mozemy przestac mowic. Dlaczego? Mam troche znajmosci nie tylko w RoMie, ale (tu dziwota!) nawet w FaGu i wiem z pewnych zrodel, ze po teoretycznie skonczonej wojnie z RoMem, niektore osoby (nie bede wymienial kto i dlaczego zebyscie mieli niespodzianke) chca zalozyc wlasna guildie i wypowiedziec nowa wojne przeciwko reszcie FaGu. PS: RoM, tez nie spi, po wakacjach maja wrocic z pelnia sil i nowymi czlonkami, takze GL. Niech cos sie dzieje~ _./ RoM _./ Sami nie wiecie kogo w FaGu macie~ Hail Aurea ;) |
Cytuj:
a wojna to nie jest żadne wydarzenie tak? żal... |
Cytuj:
PS. Nie wypowiadam już sie tutaj na ten temat bo widze że wszyscy są przeciwko mnie, widocznie chyba nikt nie zrozumiał co chciałem przekazać. ~Yours Jojo |
Lol!
Kidlex taki kozak i za romem obstawia po tym jak go zabili za to ze mi postac zabil (Piroman The Zapalka) ale to juz bylo dawno nie wiem co ty w tym romie zasranym widzisz (ja tez keidys bylem taki sam ale mi przeszlo) daj se z nimi spokoj to sa cienaisy HAIL FAG _/
Kidlex prawie zapomnialem to bylo to jak wpadl Kilipukki, Lady Sentrix, Xamuzi (ja^^) i dlatego miales tak przesrane :) Pozdro all Aurea players Gl for u :) ehh Glupi bylem ze do fagu nie dolaczylem a potem to hack i nie ma postaci :/ Stare czasy jeszcze raz pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |