Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Jinikao 11-07-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
Jinikao napisz na pw albo tu link do tego tematu gdzie wraca del'toro.

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1298031

Pr23m3k 12-07-2006 11:41

Jak wroci DT to dopiero bedzie spokoj i nikt juz kozaczyc nie bedzie :D

Pr23m~

Jinikao 12-07-2006 15:57

Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary

Massior 12-07-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary

100% wracają czy ten temat na tibia com byl tylko dla zorientowania się gdzie grają starzy "triadowcy"?

EDIT: doczytałem do końca... no to się POROBIŁO...

Pharaun 12-07-2006 17:27

Cytuj:

Catta gra na Valorii, Arzos na Thorii i jasno dali do zrozumienia, że nia planuja powrotu na Iridie. Rhamo gra już od dawna. Fighter'Devis dla niezorientowanych.

Jinikao 12-07-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun
Catta gra na Valorii, Arzos na Thorii i jasno dali do zrozumienia, że nia planuja powrotu na Iridie. Rhamo gra już od dawna. Fighter'Devis dla niezorientowanych.

Mozesz byc pewny ze powroca:] A ze rhamo to fighter to wiem tylko ja powiedzialem ze oni wrocili na iridie albo wracaja

Pr23m3k 12-07-2006 22:40

No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D

Pr23m~

Bez~ 12-07-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D

Pr23m~

Śmiech na sali młodziencze ! A kto powiedział ze damy im sie wybic?itp ...
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD

Jinikao 12-07-2006 23:59

Wapie zeby Arc dostalo;p Raczej niektore osoby wyjda i zrobia gildie z Dennisem;p

Pr23m3k 13-07-2006 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~
Śmiech na sali młodziencze ! A kto powiedział ze damy im sie wybic?itp ...
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD

Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;)

Pr23m~

Bez~ 13-07-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;)

Pr23m~

A kto Ty? Ja Cie jakos nie kojaze xD

Pr23m3k 13-07-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~
A kto Ty? Ja Cie jakos nie kojaze xD

Mnie pewnie gorzej od siorki , ale pewnie nevaina nie zapomnicie ze swoimi ziomakmi:D wykorzystal was a ja tylko patrzylem i sie smialem :D

Pr23m~

Jinikao 13-07-2006 15:11

Radzio gral tu od samego poczatku wiec on chyba tez sie na rzeczy zna;p

ripper 13-07-2006 17:03

Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...

Bez~ 13-07-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...

Nie sadze,ale wiem jedno ze Ty opuszczasz Iridie w trybie natychmiastowym !!!!!!!!!!!111111

Jinikao 13-07-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper

picaro toril i diego wbili:P:P

Kisia 13-07-2006 20:55

Co wy qrwa z tymi del'toro? co oni jacyś bogowie sa? ze graja na lanie i maja zgranie nie znaczy ze wyjebia arc z serva ani o niczym innym lol wogole co oni moga zrobic bez lvlu, nic!

Jinikao 13-07-2006 23:07

Hmm założysz sie Kisia??:>

ripper 13-07-2006 23:33

@beze~
ssij?
@kisia
Lol. Nie wiesz chyba o czym mówisz...

Anum 14-07-2006 00:01

Good to see Triad back? :P

Kisia 14-07-2006 11:21

lol, znam ich od poczatku serva bylem z nimi w gildi od poczatku serva i ty mi mowisz ze gowno wiem? zamknij pape qrwa mac bo ty huja wiesz z tego co widze, taaa odrazu dorwa sie do wladzy bo sobie "wielkie" deltoro wrocilo i kazdy im odda wladze na iridi SMICH

ripper 14-07-2006 11:59

Nie wiem z kim byłaś w gildii, ale Ci Del'Toro których znam ja bez problemu zniszczą Arc jak wbiją trochę lvli.
Btw, kultury trochę na forum.

Kisia 14-07-2006 12:39

Bylem z tymi ktorzy dokladnie teraz chca wrocic na serva. No wlasnie jak wbija troche lvli, a myslisz ze arc im da to zrobic? ja w to watpie. Narazie nie maja nic do powiedzenia

Massior 14-07-2006 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia
Co wy qrwa z tymi del'toro? co oni jacyś bogowie sa? ze graja na lanie i maja zgranie nie znaczy ze wyuwielbiam jeść bananyia arc z serva ani o niczym innym lol wogole co oni moga zrobic bez lvlu, nic!

Tu sie zgadzam. zobaczymy jak to będzie z wielkimi del'toro. Znam polską ekipe która dała by im rade ;) Tzw. Dancing Shadows... widziałem co potrafią.

Maxxonek 14-07-2006 13:06

Ehh..zawsze szanowalem Del'Toro, moze sa dobzi, moze maja zgranie, ale nie robcie z nich niewiadomo kogo. Del'Toro wraca to wszyscy sie schowaja i Arcanium powie: "Del'Toro ! Boimy sie Was - prosze, macie server". Bez jaj. Moze wygraja w walce (aczkolwiek nie wiem kim oni chca walczyc), moze beda rzadzic. Wszystko w swoim czasie. Jedno jest pewne - da sie ich pokonac i bogami napewno nie sa.

Jinikao 14-07-2006 15:50

Nikt ich nie zaatakuje. Nikt nie chce robic wrogów, Kisia czyli ty znasz Yamahata? Smiech na sali.... Aha i powiedz mi jaki list wysłales do Demonica na okolo 60 lvl ~

Kisia 14-07-2006 17:02

Cytuj:

Nikt ich nie zaatakuje. Nikt nie chce robic wrogów, Kisia czyli ty znasz Yamahata? Smiech na sali.... Aha i powiedz mi jaki list wysłales do Demonica na okolo 60 lvl ~

muahhaha nikt ich nie zaatakuje? huj sam zaczne ich jechac i zobacyzmy. wrogow robic? bo co zabija kogos swoimi 8 lvlami? Tak yamahate znam lol. Jaki list do demonica wyslalem? nie pamietam co pisalem w liscie do demonica rok temu ale hooj i tak zaraz zaczniesz pisac ze jestem innym ownerem, ale huja wiesz i sie nie udzielaj

Jinikao 14-07-2006 17:24

Cytuj:

muahhaha nikt ich nie zaatakuje? męski narząd płciowy sam zaczne ich jechac i zobacyzmy. wrogow robic? bo co zabija kogos swoimi 8 lvlami? Tak yamahate znam lol. Jaki list do demonica wyslalem? nie pamietam co pisalem w liscie do demonica rok temu ale hooj i tak zaraz zaczniesz pisac ze jestem innym ownerem, ale męski narząd płciowya wiesz i sie nie udzielaj

Nowy owner O.o nigdy tak nie powiedzialem ale Shamala nie zaprzeczyl;] Arc nie zabije DT bo szukaja spprzymierzencow Murked nie zabije DT bo maja im pomoc wiec wiesz...

Kisia 14-07-2006 19:06

Lawl muhehehe shamala siedzi za mna i mowi ze cie chyba jajka pieka. Chara sprzedalem na 101 nowy owner mial go 3 dni i wziolem sobie spowrotem :* jak ani arc ani murked nie beda bic DT to mi nic nie przeszkadza ich tluc :)

nightwish_88 14-07-2006 19:40

Czizyz czy Ci Del'Toro są aż tacy cfani , że wbiją hlvle w tak krótkim czasie, że będą w stanie nakopać Arc zanim zorientują sie, że tracą panowanie nad serwem. Czy może rozmnażają sie w takim tempie, że wkrótce nie będzie miejsca w pzone xD ...

@Up
Nie ładnie :P

Jinikao 14-07-2006 19:41

Cytuj:

Lawl muhehehe shamala siedzi za mna i mowi ze cie chyba jajka pieka. Chara sprzedalem na 101 nowy owner mial go 3 dni i wziolem sobie spowrotem :* jak ani arc ani murked nie beda bic DT to mi nic nie przeszkadza ich tluc :)

To niech sobie przypomni sytuacje z POH kiedy dawal mi df-a, Stwierdzil cos w stylu "Wiesz czasami lepiej nie gadac wszystkiego" Co do DT, Murked bedzie ich prot, a oni i tak nie ujawnia swoich nickow narazie wiec kogo chcesz "tluc"?

Kisia 14-07-2006 19:50

no ci napisalem ze sprzedalem chara na AZ 3 dni, a nicki DT juz znam :) i odina takze :*

Rankor 14-07-2006 19:55

Dennis i Teebu powiedzieli, ze jesli Arc nie bedzie ich scigac to nie maja zamiaru z nimi walczyc. A nawet jesli, to nie tak latwo wywalic 140 EK z gildia z serwera.

Jinikao 14-07-2006 22:34

Cytuj:

no ci napisalem ze sprzedalem chara na AZ 3 dni, a nicki DT juz znam :) i odina takze :*

TO z SHamala bylo kiedy wyscie byli w Arc...

Massior 14-07-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Dennis i Teebu powiedzieli, ze jesli Arc nie bedzie ich scigac to nie maja zamiaru z nimi walczyc. A nawet jesli, to nie tak latwo wywalic 140 EK z gildia z serwera.

Każdy początkowo nie ma zamiaru walczyć a później zaczyna sie szukanie reazonów... a jak było z unhuntem wszystkich na iridi za 100k? Wypłacili sie były piękne deklaracje "PIIIIISSSS" żeby ostatecznie wywołać wojne... Arc powinno wyciągnąć swoje wnioski.

nightwish_88 14-07-2006 22:51

Del'toro już działa :
Jul 14 2006, 21:52:45 CET Killed at Level 32 by a demon skeleton of Greoox

Jakiś old member mnie ubił :)

Massior 15-07-2006 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightwish_88
Del'toro już działa :
Jul 14 2006, 21:52:45 CET Killed at Level 32 by a demon skeleton of Greoox

Jakiś old member mnie ubił :)

Ty to masz peszka :P i masz coś jeszcze :D popatrz na godzine mojego posta i musze Ci cos wyznać: DZIEX ZE ZESZŁEŚ Z KOMPA ;*

Btw. Sorri za offtop ;)

A ten GREOOX TO PO POLSKU NAWIJAŁ xDD nowe DT?

nightwish_88 15-07-2006 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
Ty to masz peszka :P i masz coś jeszcze :D popatrz na godzine mojego posta i musze Ci cos wyznać: DZIEX ZE ZESZŁEŚ Z KOMPA ;*

Btw. Sorri za offtop ;)

A ten GREOOX TO PO POLSKU NAWIJAŁ xDD nowe DT?

Buhehe :) Nie przejołem sie specjalnie tym, że padłem 3 razy w tym tygodniu :) Huhuhu ciekawe co Ty robisz o tej porze :D

Valard 15-07-2006 14:44

Już wróciłem z dalekiej podróży na Mazury i widze że na iridi dojdzie może do przełomowych momentów w historii serva. Del'toro i DT na Iridi czemu nie ;)

bzebzi 15-07-2006 16:11

Ja tu jestem nowy, nic a nic sie nie orientuje w sytuacji na tym servie, ale gralem 2 lata na isarze:D Szczerze powiedziawszy to siła D'T tkwi w tym by zniechcecic wszystkich do gry. Wierze w to , że D"T nie przeniesie sie na Iidie, chociaż może było by ciekawie:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18.