Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teren Łowów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82712)

Dariusz 30-06-2006 00:09

Tak naprawdę to te update'y mogły by być częściej, a nie dwa razy w roku na zime i na lato;p I to jak zwykle dają trochę;p jestem pewien, że już mają gotowe potworki, tereny, czary i grafiki na nastepne lata, tylko, żeby graczy nie znudzić to dodaja je bardzo powoli, bo co by zrobili jakby im sie pomysly skonczyly na nowe tereny i potwory...

Boreczek 30-06-2006 00:11

Zaje... wygladają te roty ale by mogli dodać jakiś nowy teran dal facc koło carlin
albo thais.Żeby było bardzo dużo nowych rzeczy i potworów bno nie moge się doczekać tego upade.:):) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

tadel 30-06-2006 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crys
Chyba ty jesteś głupi!. Pomysł z psuciem się broni jest całkiem dobry - dodaje realizmu grze. No ale panu by to nie odpowiadało bo wtedy by sie trudniej grało. Widać że w Tibii dla Ciebie jest ważne tylko nabijanie leveli bo pewnie chcesz być najlepszy. Wiesz co, jesteś śmieszny!

OMG -.- Tak Jestem śmieszny i oczywiście w tibi się liczą dla mnie tylko lvle i pomysl, a to wszystko dlatego ze dalem negatywną opinię na temat rozwalania się broni -.- OMG, dla mnie to jest jasne, że chciałbym być najlepszy, bo to raczej fajne.

A jakbyś mial np. magic sworda, którego jak wiadomo można zdobyć tylko raz, to nie byłoby ci go szkoda popsuć??

notop 30-06-2006 03:13

z zapowiedzi update juz widze ze bedzie to kolejy nieudany experyment cip-ow
popatrzcie na tibie,ludzie maja w d.. nowe tereny jak ten powyzej port hope,90% graczy potzrebuje cave do fast expienia a nowe tereny i questy interesujace sa ale na 3-5 dni,2 razy lepiej by zorbili robiac 10 nowych kopaln z guarami,5 cave z hydrami i 10 cave z dragami bo to jest teraz potzrebne,kady liczy na pg a nie na zwiedzanie krajobrazow i pierdolek,nawet hota- questa kazdy zorbi i leje pozneij na to a cave sie przydaja ciagle

Gollumek 30-06-2006 04:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orshabaall
@up
No jeszcze pozostale bossy oprocz orsha tez fajne sa. ;) (aczkolwiek jest ich za malo - kazda rasa powinna miec swojego i na to licze w kolejnych updatach :P)

eee... myslisz o bossie ratów czy trolli? :D:D

Duch Guardi 30-06-2006 09:23

jestem ciekawy nowego wyglądu bp'ów i bagów ;)

Momus 30-06-2006 09:41

ja liczę, na konsekwentne działania CipSoft'u... mam nadzieje, iż okaże się, że Margaroth nie był tylko maszynką do zabijania na test serwie, a będzie czymś pokrewnym orshabaalowi... skrycie wierzę, że zostanie dodatym w tym update'cie.

... to co? rozumiem, że następna zapowiedź również w środę? :)

:geek:

Don Torpedos 30-06-2006 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boreczek
Zaje... wygladają te roty ale by mogli dodać jakiś nowy teran dal facc koło carlin
albo thais.Żeby było bardzo dużo nowych rzeczy i potworów bno nie moge się doczekać tego upade

hmmm. Cipy nie dadzą nic nowego dla facc :)
Bo robią nowe tereny dla pacc poto abyś go kupił :)

koloda 30-06-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tadel
OMG -.- Tak Jestem śmieszny i oczywiście w tibi się liczą dla mnie tylko lvle i pomysl, a to wszystko dlatego ze dalem negatywną opinię na temat rozwalania się broni -.- OMG, dla mnie to jest jasne, że chciałbym być najlepszy, bo to raczej fajne.

A jakbyś mial np. magic sworda, którego jak wiadomo można zdobyć tylko raz, to nie byłoby ci go szkoda popsuć??

ale przeciez napisalem ze dalo by sie naprawic go chyba ze by sie juz zlamal do konca no to nie... ( np bs ma 4352 uderzen jeszcze a jego wartosc max to 5000 idzesz do kowala i naprawiasz , a jak ma wartosc 0 to juz sie nie da nparawic...
)

Sir Marilion 30-06-2006 12:16

Najgorsze jest to, ze te roty wygladaja jak jakies krety... Ciekawe, jak silne sa carriony... Gdyby bardzo, to co mieliby zrobic low lvl sorce, albo w ogole sorce, polujacy po prostu na rotach? Jezeli nie stac byloby ich na runy (wrocili z hunta na ktorym loot byl do d... albo go wcale nie bylo, i nie maja kasy)... Te robaczki by niezle wkur**aly. Aha, jeszcze jedno panie Torpedos - dodali Katedre... Nadzieja umiera ostatnia.

Xavery 30-06-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
z zapowiedzi update juz widze ze bedzie to kolejy nieudany experyment cip-ow
popatrzcie na tibie,ludzie maja w d.. nowe tereny jak ten powyzej port hope,90% graczy potzrebuje cave do fast expienia a nowe tereny i questy interesujace sa ale na 3-5 dni,2 razy lepiej by zorbili robiac 10 nowych kopaln z guarami,5 cave z hydrami i 10 cave z dragami bo to jest teraz potzrebne,kady liczy na pg a nie na zwiedzanie krajobrazow i rzodkiewka jest superek,nawet hota- questa kazdy zorbi i leje pozneij na to a cave sie przydaja ciagle

Mow za siebie i za innych maniakow, ktorzy widza tylko expa w tej grze...Co do qestow, to jak sie rozwiazuje majac "gotowca" to wiadomo ze dizie szybko...

Co do updata to zawsze jest fajnie pozwiedzac nowe tereny, potluc nowe potworki itd. Co do banuty...ktos powiedzial ze sie nie da tam expic, jak sie nie da jak sie da xD Wystarczy troche pochodzic, pomyslec, pokalkulowac i juz wszystko jest.

Obawiam sie tylko jednego, ze CIPsoft znowu cos przekombinuje z klasami, ostatni update, ktory wprowadzil rozdzki dla sorcow calkowicie zniszczyl ( i tak chwiejna wtedy) rownowage w grze. Juz wole zeby zostalo tak jak jest, niz zeby CIPsoft wprowadzal nowe "usprawnienia".

Ogolnie to nie ma co narazie narzekac, bo za malo informacji jest dostepnych.

tadel 30-06-2006 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koloda
ale przeciez napisalem ze dalo by sie naprawic go chyba ze by sie juz zlamal do konca no to nie... ( np bs ma 4352 uderzen jeszcze a jego wartosc max to 5000 idzesz do kowala i naprawiasz , a jak ma wartosc 0 to juz sie nie da nparawic...
)

Ale jak sie zagapisz to co, przepadnie, a ozatym z tego co wiem to w innych grach tego typu, jak sie broń złamie to kowal ją przekuje na nowo, w realu też tak było i w filmach np. Władca Pierścieni także, i dlatego uważam to za zły pomysł.

Siromic 30-06-2006 13:27

8o Szkoda kasy na kowala ... Dobrze jest tak jak jest teraz ;] Przy treningu musial bym chodzic i naprawiac knifa :D :baby: :baby: :baby: Oby zrobili jakies tereny dobre do expienia oraz zeby hydry nie byly xxx godzin zajete ;]
:baby: :baby: :baby: Ten serpent spawn nie wyszedl ... Zadko sie tam chodzi ;/ Ufam Cipom ze ten uptade bedzie dobry :P Mogli by go zrobic na poczatek wakacje a nie w srodku ... Wiecej czasu na zwiedzanie itp ;p 8o

Elex 30-06-2006 16:35

Kowal - NIE!

Kowal w Tibii to jest beznadziejna rzecz. Ekonomia wtedy by padla. Nie dosc ze trzeba wydawac kasy na runa to jeszcze na naprawy. To nie jest to samo co Ultima Online, ze jak robisz wojownika to mozesz zabic demona z Halabardy bez uzycia run, tylko leczac sie bandazami. Poza tym tam secik z demona ma odpowiednia cene, a nie tak jak u nas ceny takie niskie ze szok

Matmnich 30-06-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner
A wyobraźcie sobie jak to będzie wyglądać za jakieś 4 lata. Full wypas! xD

Omg ....są w pełni darmowe MMORPG co mają grafkie cudo w porównaniu do tibi-.- no taki Silkroad online- 10000x razy lepszy od tibi... sam nie wiem po co grałem w tibie:/ na pacca kase tracić skoro można Word of warcraft kupić ale grać za free w o wiele lepsze gry-.-
http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/
tam nie ma Pacca są tylko item mail gdzie można kupić np małpke co po tobie loota zbiera albo Scrolla co przez tydzień 1 godzine dziennie masz 50% expa więcej(oni na tym zarabiają tylko na utrzymanie serwerów -każdy ma tam równe szanse na rozwój)-.- Ta gra rządzi :cup: w tibi to tylko liczy sie Kasa dla cipsoftu!!!! a oni stworzyli tak rozbudowaną gre za free... czym sie w tibi podniecać? dobiłem 65lvl ,straciłem wiele nerwów na nieą a to przeciesz jest kilka pikseli,pełno n00bów,zero klimatu rpg nie to co Word of warcraf czy Silkroad online
http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/
piersze 6 screenów jest właśnie z SRO a tam dalej są z WoWa

Adameq 30-06-2006 21:35

Kowal?? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak bedzie kowal to bedzie tyle skarg do Cipsoftu ze sie nie wyrobia:baby: :baby: :baby: :(

Dla mnie to jest zly pomysl

ari2423 30-06-2006 23:06

kowal to dobra rzecz :) np. taki sov może po 1k uderzeniach się rozwalać i tylko kowal może go naprawić :) niech rycerze też posmakują to co paladyni muszą znosić już od samego początku ! :evul:

Harry Xin 30-06-2006 23:35

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lajtn
Ja mam tylko nadzieję, że zrobią dużo nowych expowisk dla pacc i facc (tych duuuuuużo mniej będzie). Jak zrobią nowe dla pacc to pewnie sporo ludzi kupi go i się przeniesie na paccowe expowiska, a faccowe staną się mniej uczęszczane (jakbym się z tego cieszył :D)

Wierzysz w to? ;) :p

Fexu 01-07-2006 11:09

New Rotworm

One Są Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :cup: dla tych co wymyslili :DB)

Chino 01-07-2006 11:32

Yupi

kto by polyslal ze roty sie zmienia i ze doja lepsze roty 8o ale to lepej tez bo dohodza przeciez wyspa (nowy exp):D szybcej nabije lvla:cup:

Bartek150 01-07-2006 11:37

Moim zdaniem to jest dobry pomysł z tymi rotwormami bo lubie te stworki, fajnie sie na nich skiluje :sword:

Harry Xin 01-07-2006 12:12

To zależy od skilli

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek150
Moim zdaniem to jest dobry pomysł z tymi rotwormami bo lubie te stworki, fajnie sie na nich skiluje :sword:

Na pewno przed treningiem na slimach są one bardzo opłacalne (także pod względem loota).
@topic:
Mam nadzieję, że zmienią też wygląd troli. :p

Drax Auguo 01-07-2006 15:21

Mogli by więcej dać ss'ów ;]

Harry Xin 01-07-2006 17:50

A dali

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drax Auguo
Mogli by więcej dać ss'ów ;]

SSy są. Poszukaj na innych stronach fanowskich o Tibii. Listę tych bezpiecznych masz na tibia.com :p

Buch4cz 01-07-2006 18:04

:d

w sumie fajne te roty :D

Gesior 02-07-2006 17:30

Update się zapowiada ciekawie :>

Cytuj:

serve with a cup of self-made rum!
To z wywiadu z Chayenne - jego 'przepis na letni update' [jest on GM i jednym z ludzi odpowiedzialnych za nowe mapy i modyfikacje gry]

Czyli jest szansa na rum ^^
Jeszcze jakby dodali herbatkę to może być ciekawe połączenie :>

A nowy DS i rot mi się niezwykle podobają, szczególnie DS. Teraz jest jeszcze mroczniejszy i jakby cięższy [A jak się taką parokilogramową łapą zamachnie...]

Więcej rotów i tereny dla mid- i h-lvli dają pewną nadzieję na expowiska [jakiś 154 ED biadolił że nie będzie miał gdzie spędzać długich godzin PGując ;(]

Nie wiem czy ktoś zwrócił też uwagę na okna w willi w nowym mieście :)
Czyżby koniec zaśmiecania domów?

Także opis miasta [bogacze utrzymujący się z pracy niewolników i nędzarze i wcześniej wymienieni niewolnicy mieszkający niedaleko siebie] może zapowiadać ciekawy i dlugi quest [coś jak Djinn Quest z koniecznością wybrania strony]

Co by tu jeszcze...

@ gość który dał screeny z WoW i Silkroad
Ja tam nie widzę RPG. Właściwie to tylko kilku gości kłucących się jak nooby...
Jeśli o ilości PRG mają decdować techniczne modyfikacje i grafika to mamy chyba różne wyobrażenia na ten temat...

-----------------------------------------------------------------------

Pisał zbyt leniwy żeby się przelogować hide

Gandalf Szzary 02-07-2006 22:14

Roty rządzą !!!

Ja tam zawsze roty lubiłem. :D Fajnie, że je odświeżą. Pozdro dla Laydy Crocodile z Empery. 8o

nepton 02-07-2006 23:17

popieram Rum i Herbate!

jeśli rzeczywiście wprowadzą herbate i rum to moim zdaniem poziom RPG wzrośnie o 100% :-)
a co do PG: 150lvle są raczej w miejszości i to nie oni najczęściej kupują pacc :P

Zdechly kret kanalowy 04-07-2006 03:32

Ehhh..dla mnie to terenki sie licza...a to ze jakims noobskim skeletom ryj odpicowali..beznadzieja..a dzrzewa sa takie same...

Zdechly kret kanalowy 04-07-2006 03:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
SSy są. Poszukaj na innych stronach fanowskich o Tibii. Listę tych bezpiecznych masz na tibia.com :p

Nic nie znalazlem powiec dokladniej na jakim fantastiwe

Momus 05-07-2006 13:57

dzisiaj kolejny news... doczekać się nie moge:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35.