![]() |
Czym bic najtem na nowym serwerze galana? Axe czy club'y? Bo swordy za drogie :[
|
Cytuj:
wiec distans tez jest dobry - dla palków zecz jasna |
RE: Ulubiona Broń
Hmm... A czemu tu nie ma runów??? Ja wymiatam na Hibernie z piąchą :D (ok. 4000 za jednym walnięciem) i runami (z HMM walne... Dużo :P)
A wszystko to na 11 lvl !!! Kto mi podskoczy??? ---> PK to...., dlatego.... <--- (dokończcie sami...) |
Ale jazda
Ja jakis czas temu mylsalem ze mojego posta juz niema a dzis wchodze patrze "ulubiona bron" myslalem ze ktos mi temat pod****l a tu patrze Serfer mati jak bylem ostatni bylo ok. 80 postow a teraz jest powyrzej 120 HEHE - ale ja nadal preferuje cluby i dyst hehe.
|
Lubie Swordy
Ja wybrałem sworda ponieważ:
1)Jestem knigtem i to najlepsza broń dla knigtów 2)Jest ich duzo 3)Lebiej blokuja niz axe i cluby sword figting 38 i nadal rośnie |
ja se biegam z bright swordem i do twarzy mi z nim (tak myśle :tongue: )a poza tym nawet niezly atak i obrona
|
niejaki kurcz napisal ze swordy sa najlepsze i latwo dostepne, czlowieku czy ty kiedys miales swoje (nie kupione) fire sword albo bright sword, nie mowiac juz o giancie??? Te bronie sa z kosmicznych stworasow albo z jakis questow, miecze sa najmniej dostepne ze wszystkich typow broni bialej, co do najlepszego typu broni to sa 2 wyjscia : axe (lepsze standartowe bronie, dostepnosc ringow, stonecutter) lub sword ( ice rapier ).
|
Axe, Axe, Axe
Jak dla mnie axe z powodow:
*najwyzszy atak w tych samych klasach broni *Duza dostepnosc axe ringow *Nieduza waga (wystarczy porownac dragon lance z giant swordem) *Estetyczny wyglad :D (szczegolnie Fa i Stonecutter axe) *Niedrogie (no wyjatek Fa i Dl na nowym serwie ale szybko spada bo malo osob nimi walczy) *Najmniej osob nimi walczy i szybciej mozna wejsc na highscores a to hyba daje powod do dumy :P |
Ja lubię...
Ja teraz specjalizuję się w swordach, ale na mojej zhackowanej postaci przyzwyczaiłam się do clubów i chyba oddam głos na cluby! ;)
|
Axe the best
1. lekkie 2. lepszy atak od sword 3. ładniejsze 4. tańsze zamiast bright sworda lepiej kupic f-axe i vampire shield tak przynajmniej jest na novie odrazu bedzie gadanie ze sword ma lepszą obrona itp. muj kumpel 100 knight teraz żałuje że poszedl w sword i maży żeby chodzic z dragon lance a ze muszkoda 89 sworda to biega z gs |
mojemu palkowi jest obojetne czym wali. warunkiem jest full amunicji i conajmniej 2xgfb. sd jeszcze nie moze uzywac a szkoda... :(
|
Ja preferuje swordy
Swordy the best ----->ale nie sa latwo dostepne ;(
i to jest ten ból. |
Ulubiona bron??
jestem palkiem wiec najlepsza bron to CROSSBOW nadziana POWER BOLTAMI :DDDD uwielbiam te hity ale pozniej zaluje ze wydalem 20k na 100 p bolts :D
|
Ja wprost uwielbiam łuk, kuszę mniej (dlatego bo 30 boltów poszło w ****u jak zabijałem jakiegś cieniasa) ale speary też nie są złe.
|
Wedlug mnie sword jest najlpeszy dla knighta:
-gs od dragon lance jest 100x lepszy bo ma wiecej obrony 1 wada to ciezar ktory niweluje sie jak masz 50lvl+ -bright sword jest najlepsza bronia 1 reczna i latwo ja zdobyc:] Pozniej oczywicie po przejsciu anihilatora masz SoV ale to tylko dla nielicznych:P Jesli grasz w tibie tylko zeby sie dobrze bawic uzywaj cluba bo tani i latwo dostepny,ale gdy myslisz na dluzsza mete to radzilbym wybrac sword ... Axe tesh nie jest zle bo mozesz chodzic na guardy z axe ringami ktore sie nigdy nie koncza ale to przy skillach 75/75 minimum :P:P <<<<<<<<<<<<<<<<<<Aldora RoX>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> |
Cytuj:
|
Bright Sword
Najlepsze sa SWORDY :tongue: a szczegulnie podoba mi sie Bright Sword
Który kosztuje kupe kasy ;( |
ja nie wiem axe scunecuter axe jakos sie da zdobyc a magic long sword raz na 10 w anihilatorze a ile osub wzielo prezent co B) B) B)
|
Club
Club Rulez A Szczegulnie Crystal Mace :p
|
Giant Sword Rox :D
|
Nie ma to jak piesciami
Ja najbardziej lubie Fista :) nie wiem dlaczego ale to naprawde fajne latac sobie z samym shieldem po trolach :)
Jako paladyn atakuje z dystansu ale nie wpada mi to do gustu, dlatego zaglosowalem na fista :p |
Ja Osobiscie "Kocham" Fist :)
Bylem kiedys w 50:) :cup: a po hacku mam 12;( Teraz Gram Knightem :) A jak Knightem to Swordem :) |
Ja preferuje
-Axe,bo ma +najwięcej ataku, -mniejsza obrona niz sword -Club,bo jest +latwo dostępny na nowych światach, -ma malo ataku i obrony -Sword,bo ma +najwięcej obrony, -mniejszy atak niz axe -Distans,bo +mozna chodzic na lepsze potworki bez straty hp, -kiedys sie skonczy amunicja Osobiscie oddalem glos na Fista ,poniewaz kazda bron ma swoje + i - |
Ja uwazam ze sword'y sa najlepsze.
1)maja duzo obrony 2)latwo je zdobyc 3)ladnie wygladaja |
ja oddalem swoj glos na axe, chociaz walcze swordami.Nie wybacze sobie tej pomylki,chociaz...ze swordami tez dobrze :).Ale i tak preferuje axe
|
Cluby są najlepsze bo w większości są jednoręczne i są tańsze od swordów.
|
Osobiscie lubie swordy bo wydaje mi sie ze jest to jedyna bron dla prawdziwego knight-a :]
Moim 17lvl knight-em walcze Spike Sword-em :p Pozniej wybralbym Axe, a na koncu Club. O distance niewiele wiem, a fist to mozna wybrac tylko na smianie :) |
:)
JA jestem palkiem więc walcze bronią dystansową :P
|
Jestem Paladynem więc broń dystansowa. W innych grach lubiłem już kosić jak Legolas więc właśnie dla tego wybrałem pala. W podpisie mam juz napisane że mój najlepszy i najbardziej zaufany przyjaciel to kusza :D
|
Ja gram pallem i ciągle bije z boltów ale gdybym mial zaczoć grać knight bił bym z AxE ;]
|
SWORD SWORD i jeszcze raz SWORD
Proste , wiekszośc ludzi bedzie gustowac w białej broni , ja przynajmniej tak bede. Miecz to dla mnie taki jakby symbol potęgi a zarazem szlachetnosci ( axe jest dla bezmózgich barbarzyńców a pałki dla biedaków ).
|
CZesc wszystkim ja lubie bron f-axe moj best hit 132 valkirie :D :cup:
potworek solo :wiking: sOLO:DEMON SKELETON bloknolem dragona :D |
19:54 You see a bright sword (Atk:36 Def:30).
It weighs 29.0 oz. The blade shimmers in light blue. Lekki. Poreczny. Potezny. Smiercionosny. |
Mnie do szczęścia potrzebna jest "tylko dragon lance" , no nie obraziłbym się gdyby ktoś zapodał Stonecutter axe 8o
|
Axe sa najladniejsze najcudowniejse i najmocniejsze ^^
Hail dwarfish axe! |
Wystarczy mi Fire Axe :p bo jestem druidem :evul:
|
Cytuj:
Zgadzam się w 200%....;) |
All bronie są dla mnie idealne :)
SIemanko ! Dla mnie Wszystkie bronie są idealne :)--> Dla mnie to nie ma różnicy :D:D:D:D:D
|
Dist
Ja lubie walke bronią dystansową :) jestem palkiem
|
Jak rycek to tylko sword. I kropka. Ja mam fs(best hit 117 na orc warriorze), ale lada moment bedę miał bright sworda.
__________________ BTW teraz robię ryckiem distance fighting - jestem ciekaw do którego skilla dojadę, zanim uznam to za stratę czasu :) - życzcie mi powodzenia(11 distance już mam) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |