Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki Konkursu SMS – I edycja. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=83207)

Zummer 05-07-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal

lol ? mnie by matka do domu z czyms takim nie wpuscila ;p <joke>
Ciekawe kto wygra te Glocki ;]

Klapoo 05-07-2006 15:50

Te nowe nagrody... Zaje**ste xD Tibia.Pl Dokonuje Niemozliwych :P

Zielevitz 05-07-2006 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez amazinG
Jakies pozwolenie na to ? :p

Po co ci pozwolenie na wiatrówkę?

bosal 05-07-2006 15:55

nie trzeba pozwolnia, bo to nie jest wiartowka nawet. Tylko bron na kulki... Btw. czytam na stronie airsoftguns.pl

http://www.sklep.airsoftguns.pl/help.php?page=7

amazinG 05-07-2006 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielevitz
Po co ci pozwolenie na wiatrówkę?

juz zapytac nie mozna? tylko kazdy sie rzuca od razu :] a bardziej chodzilo mi o takie pozwolenia jakie bylo zasugerowane w regulaminie konkursu SMS odnosnie pozwolenia na wysylanie SMS.

Strzelba 05-07-2006 16:09

ale by sie moja stara ucieszyla gdybym glocka wygral ;D

Darknes 05-07-2006 16:13

ASG - Air Soft Guns

Jest to sport w stylu paintbolla. Na bronie nie potrzeba zadnej licencji , sa na kulki (nie takie jak wszystkie podrobki w kioskach , sklepach z zabawkami...).
Pistolet jest wysokiej klasy wykonany przez dobra firme. Jest sprezynow co oznacza iz trzeba go "naciagac" co karzdy strzal. Posiada system hop-up dzieki czemu moze strzelac dalej niz inne bronie. Osobicie polecam ten pistolet

Ps : Interesuje sie tym sportem wiec postanowilem ze podpowiem co nieco zupelnie "zielonym" :p

amazinG 05-07-2006 16:13

tak btw. teraz Glocki beda TRENDY !! A nie jakieś krzesła.... po co mamusie okładać krzesłem jak wystarczy teraz z pistola nie? :D hehehe

witekr77 05-07-2006 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez amazinG
tak btw. teraz Glocki beda TRENDY !! A nie jakieś krzesła.... po co mamusie okładać krzesłem jak wystarczy teraz z pistola nie? :D hehehe

widze ze masz poczucie humoru XDDDDD hahahah

amazinG 05-07-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez witekr77
widze ze masz poczucie humoru XDDDDD hahahah

korzystam z życia póki czas !! :p

witekr77 05-07-2006 19:14

i dobrze !!:) kozystaj poki dzieci nie masz hahaha

ponowie pytanie do bosala ;) kiedy dokladniej beda wygrane ^^

Ravenrox 05-07-2006 22:04

Po co nam pistolety, jesli ktos nie chce grac w airsofta. Trzeba do niego dokupywac amunicje i sam nie jest dobrej jakosci ( www.wmasg.pl - portal asg, radze przeczytac opinie o tym sklepie i jego produktach). Jest to (z takim sformulowaniem sie spotkalem) replika repliki. Porzadne firmy to np.: Classic Army, Tokio Marui, Maruzen...............

Ravenrox 06-07-2006 07:49

I nawet nie dostajemy chocby najgorszej ochrony na oczy ;/ (okulary, gogle)

Zadzior 06-07-2006 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir'zizu
No comment. 113,76zł to jest wartość 18 sms z vatem. Facet przeplaciles troche, ale my się tym nie przejmujemy bo wspomogles w ten sposob znacznie tibia.pl xD
---------> nie przejmować się bedzie jeszcze dużo edycji, bierzcie przykład ze mnie i z Crusader'Phoenixa i cieszcie sie poki co facc'em xD Ja wysłałem 4 sms.

No tak, moj blad ale wybaczcie - śpiesze sie na grila.. :D

dla twojej skromnej matematyki ;]
3zl+VAT to bodajze 3,66
a za 113,76zl mozesz wyslac 31 sms ;]
a jesli wyslal 18 sms to wydal 65,88zl
ale to tylko moja skromna uwaga

amazinG 06-07-2006 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zadzior
dla twojej skromnej matematyki ;]
3zl+VAT to bodajze 3,66
a za 113,76zl mozesz wyslac 31 sms ;]
a jesli wyslal 18 sms to wydal 65,88zl
ale to tylko moja skromna uwaga

Tyle, że niestety poczytaj topic troche ze zrozumieniem :p Gdyż on wyliczył prawdopodobnie te 18 SMS (113,76zł) wtedy kiedy SMS kosztował 6zł+VAT ;)

Harry Xin 06-07-2006 13:37

Jedno ale

Czemu na wstępie nie została podana przez organizatorów konkursu cena SMS z VAT (choćby pod spodem i małymi literkami) tylko musieliśmy sobie policzyć. Pierwsi uczestnicy mogli się na to nieźle nadziać. X(

Wizir 07-07-2006 09:48

Nargody

Bardzo dobry pomysł z konkursem jednak mam małe zastrzeżenie co do nagród. W konkursie biorą udział gracze a nie strzelcy. Po co komu pistolet (w dodatku, jak wcześniej przeczytałem "replika repliki"). Fajnie, że Tibia.pl stara się ufundować więcej nagród ale znacznie lepszym rozwiązaniem byłoby np. wiecej PACC :p albo chociaż jakieś kubki lub koszulki z logiem Tibia.pl ;)

bosal 07-07-2006 12:07

takie nagrody dostalismy od sponsora, nie rozumiem reakcji coponiektorych poniewaz i tak najpierw losowane sa pacce, a to jest nagroda dodatkowa! Chyba lepiej dostac cos niz nic...

Thero 07-07-2006 12:14

Cytuj:

takie nagrody dostalismy od sponsora, nie rozumiem reakcji coponiektorych poniewaz i tak najpierw losowane sa pacce, a to jest nagroda dodatkowa! Chyba lepiej dostac cos niz nic...

O to, to. Szkoda, że niektórzy użytkownicy tego nigdy nie zrozumieją. Lepszy rydz niż nic, a firma sprzedająca repliki pistoletów woli się zareklamować niż rozdawać jakieś dodatki do jakiejś gry.

Royal Matis 08-07-2006 13:53

wysłałem i 3.66zł poszło po drucikach do tibia.pl . A co mi tam moze wygram PACC !!! Niech moc 3.66 zł bedzie ze mną i niech przyniesie swojemu panu Pacc-a :D

Sir David Krazy 08-07-2006 17:11

Lol zzarlo mi 6 zloty i niby zle odpowidzralem !! PLZ POMOCY

Moj kumpel mi mowil ze wystartowal taki konkurs wyslalem sms po czym dostalem ten kod dostepu i bylem zadowolny (do czasu)...Daje odpowiedz na pytanko ile power ring daje skilli fista (odpisalem 4) a tu pach!! Zła odopowiedz... Mysle sobie ok moze zle odpisalem... Jeszcze jedengo sms wyslalem i odpowidzlem na pytanko kim jest Steve (oczywisce ze Bogiem w Tibii) i tu znow ze zle odpowidzlem co mam zrobic kasy na komorce nie mam, a jak bym se karte kupil i to samo by bylo odpiszcie ludzie z Tibii.pl:confused: :(

Midarth 08-07-2006 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir David Krazy
Moj kumpel mi mowil ze wystartowal taki konkurs wyslalem sms po czym dostalem ten kod dostepu i bylem zadowolny (do czasu)...Daje odpowiedz na pytanko ile power ring daje skilli fista (odpisalem 4) a tu pach!! Zła odopowiedz... Mysle sobie ok moze zle odpisalem... Jeszcze jedengo sms wyslalem i odpowidzlem na pytanko kim jest Steve (oczywisce ze Bogiem w Tibii) i tu znow ze zle odpowidzlem co mam zrobic kasy na komorce nie mam, a jak bym se karte kupil i to samo by bylo odpiszcie ludzie z Tibii.pl:confused: :(

Power ring - Zwiększa fist fighting o 6 przez 30 minut
Steve - była zapewne odpowiedź, że jest jednym z twórców Tibii i taką trzeba było wpisać.
Więc, o co kaman? Odpowiedziałeś źle i straciłeś 6 pln.

Sir David Krazy 08-07-2006 17:34

no to wlasnie taka odpowiedz byla (Bog jeden z tworcow tibii) Ej Teraz wysle sms i jak mi kurwa nie wejdzie to sie W*****E>>.... Mozecie se to sprawdzic....

Lightpro 08-07-2006 20:19

Wszystko spoko cacy, tylko sponsor wadliwy.
Może jako firma prubuje sobie podbić reputacje przez sponsoring !
Proponuje poczytać ich niezwykle "ciepłe" komentarze na ogólnopolskim serwisie AirSoft'owym, mianowicie wmasg.pl !
Co do nagród ufundowanych (chodzi mi o te glocki), to kupiłem tą replike konkretnie g19, i dostałem ehh.. "mało sprawnego"
Mam nadzieje że jak AirSoftGuns.pl bierze się za tibie to aż tak wiele nie namieszają xD

witekr77 09-07-2006 14:20

kolejny dzien a po nagrodzie ani sladu ;) ale wkacu bylo powiedziane ze bedzie do 2 tygodni heh:) czyzby to naprawde tak mialo wygladac;)

Tyszeq 10-07-2006 14:38

nom lipa:P

Mentosek_2005 10-07-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Burns
:baby:Jeszcze mała ciekawostka dla tych którzy mają telefony na tzw. "pakiety". Czyli, że mają miesięcznie np. 40 zł na wydzwonienie/smsy:
SMSy wysłane na takie konkursy, jak ten nie są wliczane w pakiet. :p
.

Mi sie wliczają :>

Alien Wight 12-07-2006 16:55

Fajnie ze do tej pory nikt z tych zwyciezców nie ma pacca ;/

lepiej im go dajcie bo będzie niezły skandal.

witekr77 12-07-2006 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alien Wight

no widzisz mi powiedzieli ze bedzie albo wtorek albo sroda..:)
no troche by byl:)

a swoja droga ...

dzisiaj sroda a nagrody nie widac:P

Tyszeq 12-07-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alien Wight

dokładnie takX( :p =/

witekr77 12-07-2006 21:30

No payments yet.:/
czy nagroda moze dojsc w nocy?? czy ktos z tamtad ja musi zatwierdzic/wprowadzic

bosal 12-07-2006 21:36

dzisiaj w nocy powinny byc, aby pacc sie aktywowal musisz to zrobic samemu na stronie Tibia.com

witekr77 12-07-2006 21:46

Cytuj:

dzisiaj w nocy powinny byc, aby pacc sie aktywowal musisz to zrobic samemu na stronie Tibia.com

ale zeby aktywowac to trzeba miec jeszcze co ^^ ale jak powinny byc dzisiaj to spoko:) tak wogole ile dni temu wyslales pieniadze??:) ze sie tak zapytam:P

Tyszeq 12-07-2006 22:21

i pacc jush jest :]

bosal 12-07-2006 22:28

PACC rozdane, nie wszystkie,

Druid Halosu jest weryfikowany,
valosz knighta dostanie go jutro... dlaczego? Poniewaz weryfikuja nam karte ;]

reszta juz dostala

witekr77 12-07-2006 23:04

Name of PayerDuration Tibia.plTibia Premium Account for 3 months (90 days)dzieki :PP jestescie zajeb**** XD dzisiaj noc czyli tomby ^^

o co codzi z bananami??:D

kołbaś 13-07-2006 08:06

zamiast powiedziec z.a.j.e.b.i.s.c.i.e to wyswietla sie ten kawalek z bananami

Priest 13-07-2006 21:27

Następne losowanie już za 2 dni :D troszke esemsów już poszło mam nadzieje że cos wygram :evul: Pozdro ...

Alojzy Mamriel 14-07-2006 12:23

kiedy wyniki następnej edycji ??

Legolas Greenleafe 14-07-2006 13:01

Jutro, a jesli nie to pojutrze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.