![]() |
Cytuj:
Ciekawe kto wygra te Glocki ;] |
Te nowe nagrody... Zaje**ste xD Tibia.Pl Dokonuje Niemozliwych :P
|
Cytuj:
|
nie trzeba pozwolnia, bo to nie jest wiartowka nawet. Tylko bron na kulki... Btw. czytam na stronie airsoftguns.pl
http://www.sklep.airsoftguns.pl/help.php?page=7 |
Cytuj:
|
ale by sie moja stara ucieszyla gdybym glocka wygral ;D
|
ASG - Air Soft Guns
Jest to sport w stylu paintbolla. Na bronie nie potrzeba zadnej licencji , sa na kulki (nie takie jak wszystkie podrobki w kioskach , sklepach z zabawkami...). Pistolet jest wysokiej klasy wykonany przez dobra firme. Jest sprezynow co oznacza iz trzeba go "naciagac" co karzdy strzal. Posiada system hop-up dzieki czemu moze strzelac dalej niz inne bronie. Osobicie polecam ten pistolet Ps : Interesuje sie tym sportem wiec postanowilem ze podpowiem co nieco zupelnie "zielonym" :p |
tak btw. teraz Glocki beda TRENDY !! A nie jakieś krzesła.... po co mamusie okładać krzesłem jak wystarczy teraz z pistola nie? :D hehehe
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i dobrze !!:) kozystaj poki dzieci nie masz hahaha
ponowie pytanie do bosala ;) kiedy dokladniej beda wygrane ^^ |
Po co nam pistolety, jesli ktos nie chce grac w airsofta. Trzeba do niego dokupywac amunicje i sam nie jest dobrej jakosci ( www.wmasg.pl - portal asg, radze przeczytac opinie o tym sklepie i jego produktach). Jest to (z takim sformulowaniem sie spotkalem) replika repliki. Porzadne firmy to np.: Classic Army, Tokio Marui, Maruzen...............
|
I nawet nie dostajemy chocby najgorszej ochrony na oczy ;/ (okulary, gogle)
|
Cytuj:
3zl+VAT to bodajze 3,66 a za 113,76zl mozesz wyslac 31 sms ;] a jesli wyslal 18 sms to wydal 65,88zl ale to tylko moja skromna uwaga ________________________________ Wyslalem 2 na 2ga edycje :) |
Cytuj:
|
Jedno ale
Czemu na wstępie nie została podana przez organizatorów konkursu cena SMS z VAT (choćby pod spodem i małymi literkami) tylko musieliśmy sobie policzyć. Pierwsi uczestnicy mogli się na to nieźle nadziać. X(
|
Nargody
Bardzo dobry pomysł z konkursem jednak mam małe zastrzeżenie co do nagród. W konkursie biorą udział gracze a nie strzelcy. Po co komu pistolet (w dodatku, jak wcześniej przeczytałem "replika repliki"). Fajnie, że Tibia.pl stara się ufundować więcej nagród ale znacznie lepszym rozwiązaniem byłoby np. wiecej PACC :p albo chociaż jakieś kubki lub koszulki z logiem Tibia.pl ;)
|
takie nagrody dostalismy od sponsora, nie rozumiem reakcji coponiektorych poniewaz i tak najpierw losowane sa pacce, a to jest nagroda dodatkowa! Chyba lepiej dostac cos niz nic...
|
Cytuj:
|
wysłałem i 3.66zł poszło po drucikach do tibia.pl . A co mi tam moze wygram PACC !!! Niech moc 3.66 zł bedzie ze mną i niech przyniesie swojemu panu Pacc-a :D
|
Lol zzarlo mi 6 zloty i niby zle odpowidzralem !! PLZ POMOCY
Moj kumpel mi mowil ze wystartowal taki konkurs wyslalem sms po czym dostalem ten kod dostepu i bylem zadowolny (do czasu)...Daje odpowiedz na pytanko ile power ring daje skilli fista (odpisalem 4) a tu pach!! Zła odopowiedz... Mysle sobie ok moze zle odpisalem... Jeszcze jedengo sms wyslalem i odpowidzlem na pytanko kim jest Steve (oczywisce ze Bogiem w Tibii) i tu znow ze zle odpowidzlem co mam zrobic kasy na komorce nie mam, a jak bym se karte kupil i to samo by bylo odpiszcie ludzie z Tibii.pl:confused: :(
|
Cytuj:
Steve - była zapewne odpowiedź, że jest jednym z twórców Tibii i taką trzeba było wpisać. Więc, o co kaman? Odpowiedziałeś źle i straciłeś 6 pln. |
no to wlasnie taka odpowiedz byla (Bog jeden z tworcow tibii) Ej Teraz wysle sms i jak mi kurwa nie wejdzie to sie W*****E>>.... Mozecie se to sprawdzic....
|
Wszystko spoko cacy, tylko sponsor wadliwy.
Może jako firma prubuje sobie podbić reputacje przez sponsoring ! Proponuje poczytać ich niezwykle "ciepłe" komentarze na ogólnopolskim serwisie AirSoft'owym, mianowicie wmasg.pl ! Co do nagród ufundowanych (chodzi mi o te glocki), to kupiłem tą replike konkretnie g19, i dostałem ehh.. "mało sprawnego" Mam nadzieje że jak AirSoftGuns.pl bierze się za tibie to aż tak wiele nie namieszają xD |
kolejny dzien a po nagrodzie ani sladu ;) ale wkacu bylo powiedziane ze bedzie do 2 tygodni heh:) czyzby to naprawde tak mialo wygladac;)
|
nom lipa:P
|
Cytuj:
|
Fajnie ze do tej pory nikt z tych zwyciezców nie ma pacca ;/
lepiej im go dajcie bo będzie niezły skandal. |
Cytuj:
no troche by byl:) a swoja droga ... dzisiaj sroda a nagrody nie widac:P |
Cytuj:
|
No payments yet.:/
czy nagroda moze dojsc w nocy?? czy ktos z tamtad ja musi zatwierdzic/wprowadzic |
dzisiaj w nocy powinny byc, aby pacc sie aktywowal musisz to zrobic samemu na stronie Tibia.com
|
Cytuj:
ale zeby aktywowac to trzeba miec jeszcze co ^^ ale jak powinny byc dzisiaj to spoko:) tak wogole ile dni temu wyslales pieniadze??:) ze sie tak zapytam:P |
i pacc jush jest :]
|
PACC rozdane, nie wszystkie,
Druid Halosu jest weryfikowany, valosz knighta dostanie go jutro... dlaczego? Poniewaz weryfikuja nam karte ;] reszta juz dostala |
Name of PayerDuration Tibia.plTibia Premium Account for 3 months (90 days)dzieki :PP jestescie zajeb**** XD dzisiaj noc czyli tomby ^^
o co codzi z bananami??:D |
zamiast powiedziec z.a.j.e.b.i.s.c.i.e to wyswietla sie ten kawalek z bananami
|
Następne losowanie już za 2 dni :D troszke esemsów już poszło mam nadzieje że cos wygram :evul: Pozdro ...
|
kiedy wyniki następnej edycji ??
|
Jutro, a jesli nie to pojutrze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |