![]() |
Cytuj:
@Rocznica: No tak, gratuluje 3 rocznicy działania tej wspaniałej strony, mam nadzieje że będzie ona działac kolejne lata, dużo więcej niż 3 ;) @Konkurs: GS (Giant Skeleon) super, Gryffin rox, ale ten Soul Herb... W sumie mogli by go wprowadzic do gry, ale nie na dworce, wiele low lvli na nich expi, a z Soul Herbami mogli by sobie już nie poradzic... Ja naprzykład Druidem tam soule napełniam i sporo kasy z nich leci :) Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz adminów/modków :D Nie cytujemy zdjęć |
Cytuj:
A co do gryfa to z tego co pamiętem w jednym z postów autorka napisała o powstaniu swojej pracy: Cytuj:
|
Już 3 lata, ale to szybko zleciało....
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego :] |
W życiu nie wezmę udziału w tych waszych zasranych konkursach! Pewno już przed konkursem było wiadomo kto wygraX( Zmarnowałem tydzień! Macie mi go oddać!:evul:
|
Cytuj:
-.- |
@Up A może jednak nie ? http://www.slownik-online.home.pl/ko...DA005F0AD7.php
@down No to chyba przecież praktycznie to samo -.-' |
Jednak nie - tam pisze chwała ZWYCIĘŻONYMa nie chwała zwycięzcom
Sto lat dla tibia.pl 3 praca była słaba @up nie to samo Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up poszukaj w jakimś słowniku
|
ludzie, po co robicie tyle szumu o jakies glupie dwa slowa???!!!
ta wasza klutnia nie ma sensu, wiec przestancie spamowac i piszcie na temat @topic najbardziej z tych czterech prac podoba mi sie Aqua Bubblesniper, tylko szkoda, ze autor zapomnial o odpowiedniej perspektywie :( Giant Skieleton i Griffin tez sa bardzo fajne i mysle, ze zasluzyly na zdobyte miejsca najgorzej moim zdaniem wypadl Soul Herb, ale to nie mi jest dane oceniac te prace co do urodzinek, to zycze wszystkiego naj naj naj zarowno moderatorom jak i userom stronka jest naprawde fajna i mam nadzieje, ze dalej bedzie sie rozwijac w dobrym kierunku P.S. bardzo chcialbym zobaczyc inne prace i nie moge sie doczekac tej galerii najlepszych grafik |
Cytuj:
Cytuj:
Gratluacje dla zwycięzców , mimo że sam wybrałbym inne prace ;P I wszystkiego najlepszgo Tibia.pl :p |
moja ocena
giant skeleton- super :evul:
gryfin-fajnie wyglada :p soul herb-dziwny Aqua Bubblesniper-8o jakis dziwny fajnie ze juz 3 lata :p |
Sto lat dla Tibia.pl (?):D
A prace konkursowe na poziomie dosyc wysokim lecz bez zadnych fajerwerkow. Sam bym takich nie zrobil wiec nie napisze nic wiecej:D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps. Nie mam zadnych pretensji do nikogo, przeciez mozna bylo mocno modyfikowac grafiki z Tibii. Autorce gratuluje pomyslu i wykonania, bo praca jest b.ladna - powtarzam to po raz drugi. Ale jestem jak Tomasz - nie uwierze, ze to jest praca wykonana od podstaw, jesli nie zobacze szkicow z etapow prac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a poza tym bez obrazy,ale to ty mi wyglądasz na zarozumialca... Dzięki Bogu, że tobie niczego nie musiałam udowadniać, ku mojemu szczęściu nie byłeś w jury... Powienies się zastanowić nad tym co piszesz, bo tym obrażasz jury :]... Chyba wiedzą co robią, widzieli dowody na autentyczność mojej pracy, przecież inaczej bym nie wygrała tej nagrody... Niestety- ku twojemu niezadowoleniu pozostaniesz niewierzątym tomaszem, nikt ci nie ulży w tej dociekliwości, a ja nie potrzebuję udowadniać tobie że to moja praca, bo w końcu po co miałabym to robić. A tak poza tym spójrz jak obrażasz innych ludzi... Wyobraź sobie że są na tym świecie jeszcze mądrzy i zdolni ludzie, którzy naprawdę dużo potrafią, ja znam takich kilku...Być może obracasz się kręgu takiej grupy ludzi, którą opisałeś w swoim poście- nic mi do tego, ale skoro nie znsz człowieka to go nie oceniaj, bo sam wyrabiasz sobie złą opinię :] A ten opis o ferrari jak dla mnie nie jest ani śmieszny ani nie świadczy o zbytniej inteligencji- raczej o wybujałej wyobrażni... taką przypadłość często nazywa się schizofrenią... Czyżby ;) ? |
zgadzam sie to musi byc fajne
|
Good Job :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Anders : owszem, nie mam zielonego pojecia o tworzeniu grafiki. Zapewne, gdybym posiadal taka wiedze, jaka ty dysponujesz, nie wydawaloby mi sie, ze jest to przerobiony smok :) |
Cytuj:
2.Wzorowanie się na smoku albo przerabianie potwora, jak dla mnie, podważa autentyczność, dlatego się tak oburzam, bo to nie moja wina, że gryf ma 4 nogi i skrzydła, tak jak smok... chyba nie zrobię gryfa z mackami ośmiornicy zamiast skrzydeł :|... chociaż wtedy i tak dla niektórych "znawców" może być przerobionym smokiem, bo obrazek ma takie same wymiary [64x64], czyż nie? 3. Więc po co gadać o takich głupotach? 4. To po co piszesz o czymś co nie ma związku ze sprawą?:| ani z osobą, która traktujesz ze złośliwością? 5.według mnie wybujała wyobraźnia nie zawsze oznacza rozwiniętą, czasem wygląda raczej na chorą wyobraźnię, albo zwykłą złośliwość [z czego raczej trudno się śmiać, nawet jak miało być śmieszne], a to raczej nie świadczy dobrze o tobie... Złośliwością bronią się ludzie, którym brakuje argumentów... Ps.poczytaj o schizofrenii [bo chyba nie wiesz zbyt wile o tej chorobie]- nawet inteligentne osoby mogą na nią chorować :] 6. hmm... to zastanawiające... skoro nie znasz się na grafice to po co zabierasz głos w tym temacie? kompromitacja... wolny kraj, konstytucja ci na to pozwala, no coż... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wow ale ten czas leciiiii8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Bez sensu moim zdaniem zdecydowanie chociaz drugie miejsce powinien miec "Soulscreaper" ja bym nawed wstawil jako 1 miejsce... najbardziej nietypowy i taki ktorego niebylow tibi...
http://img474.imageshack.us/img474/1...scraper3hk.gif |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pytanko: Czy będzie można oglądnąć ten temat ze zgłoszeniami? |
Giant skeleton mi sie nie podoba - według mnie nie powinien wogule być w czołówce. Dlczaczego? Niedługo dojdzie do tego że w tibii rozsiane będą gian rotwormy, aqua dragony, poison orki i inne tego typu badziewia...Czy tak trudno wymyślić coś nowego? Tibia pl nie miała dużego problemu z wyborem prac bo tylko 2% było w pełni zrobionych.
|
1 miejsce...
gdy na tibia.pl zostal zamieszczony konkurs z tymi potworkami to bylo dokladnie napisane ze potwor ma byc w wymiarach 32/32 piksele a owy giant szkielecik nie jest :/ wiec ja nie wime czemu chlopak wygral jak w temacie gdzie byly zamieszczone najczesciej zadawane pytania bylo napisane "nie mozna robic wiekszych, w regulaminie jest to dokladnie opisane" a ja chcac zrobic 64/64 piksele doczytalem to i przestalem robic prace....
Wiec chyba powinna wygrac praca ktora jest zrobiona ZGODNIE Z REGULAMINEMX( !!!!!! CYA.... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gratuluje zwycięzcom :cup: :cup:
|
Niedługo mija 3 Rok(za 2 lata ;D) od pierwszej odpowiedzi to Dobra okazja żeby coś napisać w nudną piątkową noc :pp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |