![]() |
Re: Asior
Pomysł fajny B) ale raczej niemożliwy do zrealizowania:(. A szkoda . |
to by bylo ciekawe
nie wiem jak u was ale u mnie jest juz 20.01...xD
|
Ja nie moge, jaka ilość postów na minute :D Jeszcze minutaB)
Użytkowników czytających ten temat: 71 (zarejestrowanych: 27, gości: 44) |
Cytuj:
|
:)
Nareszcie UPDATE jak sie ciesze poprostu za******** :):):):):):)
|
?
tibia.com nei chce mi sie otwozyc...:/
|
|
A gó*no spóżniają się. Już 2 min...
|
hehe
Fajnie by było !! Np.wyspa tylko dla facc z wszystkimi starymi gatunkami potworów.:):):):):):):):):)::):):):)::):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):);):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):)
|
O KURRRRRRRWAAAAA MAĆ , NARESZCIE JEST TEN PIĘKNY , BEAUTIFULLER UPDATE JUŻ DOCZEKAĆ SE NIE MOGŁEM , ZOABCZCIE ILE LUDZI JEST :d
|
ehh
pozartowac nie wolno xDD ciekawe czy oni wkacu skacza ten update ja kchce na SECURE xDD
|
O rany!
U mnie jest już 20:03 i nadal nie mogę wejść :( emocje sięgają zenitu:p
|
U mnie juz 20:04 i nadal nie ma updejtu :/ A za 40 minut meczyk wiec niech sie chopcy z cipu pospiesza bo chcem jescze zwiedzic misteczko:) a tak woogle jaka jest dokladna jego pisownia bo mi to na statek potrzebne bedzie :D :D :D
|
czy ktos wie czy juz mozna wchodzic ??
|
Co jest opuznia sie :(
|
20.08..........przedluzy sie do rana :)
|
Spox
Ludzie tylko spox bo za duzo tem na sec jest;) wszyscy sie juz poca przed kompami... juz nie moga sie doczekac... a tu <to taki maly joke> na tibii com pisze ze jeszcze 2h czekania;P
|
zaczynam sie niecierpliwic ;) zaraz 20:10 a tu nic :( ale ten czas sie ciagnieee B)
|
Wrrrrrrr szybko Cipy - jutro wyjeżdżam :/
|
E tam mi niechcialo mi sie czytac wszystkich kometarzy ale moje zdanie jest takie ze teraz jest dobry czas do EXPIENIA bo kazdy bedzie zwiedzac nowa wyspe.
|
Dam wam rad. Włączcie strone www.tibia.com i odświerzajcie ja co chwile...
|
update nie miało być o 20, tylko około 20, więc wyluzujcie troche...
|
Oczywiście to był żart
Qwa spóźniają się już o dziesięć minut cho**ra!!!
|
Ale ludu:
Cytuj:
|
Cytuj:
juz jest 20:13 a tu nic!!!!!!! co jest????????!!!!!!!!! X( |
Oj bo bede plakal :)
|
Cytuj:
|
Fajnie jest juz po 20 a, tibi jeszcze nie ma.
|
.......Chciałem podziękować mojej mamie, tacie bratu i stevovi z CIP i GM Knighmare i wszystkim którzy maja coś wspólnego z tym Update i z tym ze pacc mi sie skonczyl ;PPP.............Oki będe za 15 min lecę do banku wpłacać kasę :P........ Nareszcie nadszedl dzień 100 maczug w sekudne sprzedam nei zaspamuję cię :P
20:16:37:22 czas z zegara atomowego w mojej szufladzie na skarpetki update dalej niedostepny 130 ludzi na forum new record plix? |
Reporter melduje xD
Emocje sięgają zenitu, jest już 20:10 a tu ani śladu otwartych serverów. Czy CIPsofy przedłurzy prace o kolejne 30min, może o godzine albo jeszcze dłużej. Dodatkowych emocji dodaje zblirzający się mecz Real vs Wisła. komentarzy w tym poscie przybywa więcej nisz grzybów po deszczu (srednio 1 post na około 10sekund!) Wiele osub zapewne stosuje "taktyke" odswierzania servisu tibia.com co 15 sekund by być na czasie. miejmy nadzieje, że servery niepadną pod naporem tibijczyków.
Pisął dlawas Wieszok, ciągle odswierzający tibie.com :) |
hyhy
muwie wam do rana czekanie xDDDD<joke>
|
:( Jest już 20:14 a utpade'a jeszcze nie ma... :( :( :(
PS. A skąd się tam płynie? :) |
jaaaaaa:( czekam i czekam mam nadzieje ze za godzine bedzie ten update , ale sie zaloze ze jak wskoczy to pelne serwery odrazu będą :(
|
Ale Podnietaa!!!!!!!!
Juz 20:17 a tu nic :((( caly czas siedzie przy kompie i czekam ale ciagle mam nadzieje ze juz niedługo i dlatego caly czas tibia com odświeżam :P
|
Już jest 20.20 a po updata ani widać:(
Już nie wytrzymuje. Chyba musze puścić :D |
Yo, kurcze, kiedy skończy się ten update??!!Juz jest 20:20, a tu nic! ..
I tak nieżle ze w ogóle jest ten uptade. :D:D:D |
Ja juz sie doczekac nie moge zaraz zniose zlote jajo i sobie pacca kupie :D
|
Cytuj:
|
Dalej qrwa niewytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Qrwa! Qrwa! Qrwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA już nie wytrzymuje zaraz rozwale kompa Cho**ra jasna !
|
Co jest 20:21 grrrrrrrrrrr spieszcie sie ;))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |