![]() |
@seq
ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy @Okhrana Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach. Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nvm~ Martinesz placilem lacznie 2 razy. Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada |
Cytuj:
|
Powod byl prosty:
Zpower abusowalem jego kumpla na hydrach. Po 2 wisi mi co o mnie mowisz dla mnie nie masz zadnego autorytetu szczegolnie po tym jak opierdoliles ludzi na zekome pacce. Trudno twoja sprawa. I proponuje zakonczyc offtopic bo to czy powiesz jedno slowo wiecej czy mniej na mnie wisi mi i nie bede ci odpisywac :o @topic Lemon padl bo byl pdobno afk. Kumpil od kumpla c legi wlasnie :P |
@vilum i seq
nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci. @co do lemona stracił boh y+ dużo run typu; sd itp. |
Cytuj:
|
Huhu 16 osob juz padlo..... Unitom sie nudzi.....
|
No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany: Ullvarr Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga. jajaj xD |
vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie
|
Cytuj:
@topic no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby @topic ma ktoś cama? :P |
Cytuj:
a Cama nie ma |
Cytuj:
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry a po godzinach gram Nemtorem kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X( Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah POZDRO! btw vilum juz raz placiles za wojne ;D |
Cytuj:
|
@Kidneo
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe and by Lord Hordan Next Frag?:> |
17:40 You lose 193 hitpoints due to an attack by Stora Sara.
nie wszedł mu jakoś sdek xD we mnie :P xD 6:1 gzzz! |
Cytuj:
W kazdym razie nie odpowiadam wiecej na twoje "insulty". @Martinesz: Za co cie zabil? O.o Tak zrobil sobie 15 miz pz :O? |
Vilum rox!!!
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie ;) A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ;(( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem ;)
A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu ;( I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju Pozdro Vilumek jesteś cool ;*** |
Cytuj:
Btw...Nie dawaj mi buzi bo nie jestem (geyem) |
Cytuj:
może jeszcze powróci się na Titanie. pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
20:14 You see a demon helmet (Arm:10). It weighs 29.50 oz. You hear an evil whispering from inside. ~ Taifun~ tez noob bo nosi aol? Koniowi to pan tłumacz... |
Cytuj:
Wygrałeś toster na raty i grzanke gratis ;( Coś mi sie wydaje że jak byłeś mały to sie bawiłeś klockami dopóki mama wody w kiblu nie spuściła ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vilum nie czujesz sie osamotniony? ;D Założ kiełbaski na szyje to może pare psów sie z tobą zaprzyjaźni
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego niemusi byc stac na DH, jakby chcial Vilumek dalbym mu^^ |
@vilum, seq, szczuru, i reszta
powiem wam, że żałośni jesteście. wyzywać to sie mozecie na priv. Ahh, mam nadzieje, że nie zamkna tego topicu przez was. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |