Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Martinesz 21-08-2006 15:57

@seq

ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy

@Okhrana

Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach.
Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;<

Master Vilum 21-08-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 946923)
@seq

ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy

@Okhrana

Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach.
Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;<

No z 3-4 razy placil Seq dla Unitu ale wiesz znalazl sobie kumpla "Fummlana" i przez 2 miechy mial Protectora i sie zaczal wozic (tutaj go zaczalem nie lubic) i tak wyszlo:) Mam ochote cie spotkac na rl:) 1vs1 :*

SeQ_PL 21-08-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 946932)
No z 3-4 razy placil Seq dla Unitu ale wiesz znalazl sobie kumpla "Fummlana" i przez 2 miechy mial Protectora i sie zaczal wozic (tutaj go zaczalem nie lubic) i tak wyszlo:) Mam ochote cie spotkac na rl:) 1vs1 :*

A co ty pedal jestes? :>

Nvm~
Martinesz placilem lacznie 2 razy.
Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada

Master Vilum 21-08-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 946943)
A co ty pedal jestes? :>

Nvm~
Martinesz placilem lacznie 2 razy.
Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada

300k za to ze byles na Hydrach? niezly jestes ....a 1vs1 chodzi mi Solowke:) Grubasie jeden :)

SeQ_PL 21-08-2006 16:16

Powod byl prosty:
Zpower abusowalem jego kumpla na hydrach.

Po 2 wisi mi co o mnie mowisz dla mnie nie masz zadnego autorytetu szczegolnie po tym jak opierdoliles ludzi na zekome pacce. Trudno twoja sprawa.

I proponuje zakonczyc offtopic bo to czy powiesz jedno slowo wiecej czy mniej na mnie wisi mi i nie bede ci odpisywac :o
@topic
Lemon padl bo byl pdobno afk. Kumpil od kumpla c legi wlasnie :P

Martinesz 21-08-2006 16:38

@vilum i seq

nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci.

@co do lemona

stracił boh y+ dużo run typu; sd itp.

SeQ_PL 21-08-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 947009)
@vilum i seq

nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci.

@co do lemona

stracił boh y+ dużo run typu; sd itp.

Duzo osob nie wiaze z tym servem nadzieji. Unit ma zamiar "masakrowac" na stale. Podobnie jak na Selenie gildia trzymajaca wladze...

Master Vilum 22-08-2006 12:55

Huhu 16 osob juz padlo..... Unitom sie nudzi.....

Martinesz 23-08-2006 10:16

No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany:

Ullvarr

Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga.

jajaj xD

0lik 23-08-2006 11:39

vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie

Martinesz 23-08-2006 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 949743)
vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie

ja przez 3go i 4go słyszałem że jestes drugim ownerem tetro? jak nie wiesz, o co chodzi to sie nie udzielaj. ;)

@topic

no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :)

SeQ_PL 23-08-2006 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 949588)
No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany:

Ullvarr

Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga.

jajaj xD

Widzialem jak go ganiali po miescie :O. Padl jeszcze Stor Farath czy jakos tak (75ek).

Master Vilum 23-08-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 949743)

Hahaha noob jestes i tyle:) i gowno wiesz...nie wiesz to sie nie udzielaj ale mam polewke hahaa...Seq ci powiedzial co gowno wie?:>

Master Vilum 23-08-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 949867)
ja przez 3go i 4go słyszałem że jestes drugim ownerem tetro? jak nie wiesz, o co chodzi to sie nie udzielaj. ;)

@topic

no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :)

Martinek Oby tak dalej xDDB)

Martinesz 23-08-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 949992)
Martinek Oby tak dalej xDDB)

hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby

@topic

ma ktoś cama? :P

Master Vilum 23-08-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 950127)
hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby

@topic

ma ktoś cama? :P

hahaha as*licker to jest tylko Seq ^.-

a Cama nie ma

0lik 23-08-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 949867)

@topic

to zle slyzsales 8o 8o
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry
a po godzinach gram Nemtorem
kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X(

Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah

POZDRO!

btw vilum juz raz placiles za wojne ;D

Master Vilum 23-08-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 950150)
to zle slyzsales 8o 8o
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry
a po godzinach gram Nemtorem
kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X(

Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah

POZDRO!

Czy ja mowie ze pguje? Tibia to nie jest moje cale zycie i nigdy siebie nie uwazalem za pg....A moje sprawy nie powinno cie obchodzic:)

Master Vilum 23-08-2006 17:52

@Kidneo

Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe and by Lord Hordan

Next Frag?:>

Martinesz 23-08-2006 18:44

17:40 You lose 193 hitpoints due to an attack by Stora Sara.
nie wszedł mu jakoś sdek xD we mnie :P

xD

6:1 gzzz!

SeQ_PL 23-08-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 950432)
@Kidneo

Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe and by Lord Hordan

Next Frag?:>

Hooj w tej wojnie zrobiles a cieszysz sie jak bys dostal zabawke. Asslickerem mozesz nazwac siebie w stosunku do Emzy~. I jak bys nie wiedzial to nie ja mowilem ze dajesz pasy emziemu. Podobno sam mowiles ze to taki warunek aby wejsc do kazadum, niewiem.

W kazdym razie nie odpowiadam wiecej na twoje "insulty".

@Martinesz:
Za co cie zabil? O.o Tak zrobil sobie 15 miz pz :O?

Szczuru.pl 23-08-2006 20:01

Vilum rox!!!

Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie ;) A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ;(( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem ;)

A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu ;(

I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju

Pozdro Vilumek jesteś cool ;***

Master Vilum 23-08-2006 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 950625)
Vilum mój kochany przyjacielu widzę że wpadłeś jak gówno w wentylator bo nie dość że dałeś pasy aby być w boskiej okhranie to jeszcze ściemniasz. Ale ja na twoim miejscu bym wcale nie był dumny z tego powodu bo oni grać nie umią, no ale ty też nie wiec sie uzupełniacie ;) A pozatem okradłeś SeQa z domu i jeszcze zwaliłeś wine na kogoś innego. Czasem mi żal twoich rodziców.....bez urazy. Dla mnie zawsze już będziesz frajerem i złodziejem i cokolwiek powiesz to będzie przechodziło mi obok tyłka. Kiedyś byłeś inny, ale tak jak większość padłeś ofiarą towarzystwa pewnego wielkiego czoła ( pozdro Zigi ;*) Teraz już na zawsze pozostaniesz naszym wrogiem i nigdy nie odzyskasz naszego szacunku ;(( Czekam dnia w ktorym wpisze ci sie na liste dedów ;D albo na spółke z SeQiem ;)

A najbardziej mi sie podobało jak Ktoś pisał do mnie z Viluma po angielsku takie rzeczy że musiałem w słownik patrzeć a zawsze się mnie pytałeś coś w stylu co znaczy yesterday xD Sądze że poprostu dając pasy emziemu zapomniałeś mu wspomnieć że twój nauczyciel od angielskiego nie trafia do twojego mózgu ;(

I to tyle.. na koniec chciałbym dodać że to co ty uskuteczniasz na forum i w tibii to jest po prostu pop.......ne ;D jednym słowem a właściwie trzema - cuda na kiju

Pozdro Vilumek jesteś cool ;***

Tak Tak zal mi cie noobasie...ja nie sharuje postaci w 3 osoby:) A co do Seqa zrobilem to w dobrym celu zeby sie czegos nauczyl a czy sie wpiszesz na liste mojego (DEDA) nigdy sie nie doczekasz:> A do Anglika N/C. I ja nie lize dupy Unitom:) Pamietam jak Emzy napisal do ciebie i tutaj zachowales sie jak (Chicken) xD Pozdro

Btw...Nie dawaj mi buzi bo nie jestem (geyem)

Martinesz 23-08-2006 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 950623)
@Martinesz:

bo zareportowałem phero i rosteina, bo blokowali mi droge ;< no i krzyknałem hahah reported ;P a ten zaczal mnie z sd siekac :P jeszcze jak kiedys grałem to kiedy geggo siedział to go wnerwiałem, coś mu jednak w pamieci moj nick został, ale tam looz ;)

może jeszcze powróci się na Titanie. pozdrawiam.

Master Vilum 23-08-2006 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 950623)
Hooj w tej wojnie zrobiles a cieszysz sie jak bys dostal zabawke. Asslickerem mozesz nazwac siebie w stosunku do Emzy~. I jak bys nie wiedzial to nie ja mowilem ze dajesz pasy emziemu. Podobno sam mowiles ze to taki warunek aby wejsc do kazadum, niewiem.

W kazdym razie nie odpowiadam wiecej na twoje "insulty".

@Martinesz:

Czy ja malo zrobilem...niesadze a po drugie dopiero doszedlem .....I uwazam cie za nooba poniewaz 90 ED chodzi w aolu a nie w (SSA) to naprawde trzeba byc debilem (bez urazy ale tak mysle xD):D

Szczuru.pl 23-08-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 950652)
Czy ja malo zrobilem...niesadze a po drugie dopiero doszedlem .....I uwazam cie za nooba poniewaz 90 ED chodzi w aolu a nie w (SSA) to naprawde trzeba byc debilem (bez urazy ale tak mysle xD):D

Ty myślisz? o.0 !!!!!! Jakbyś myślał to byś nie okradał kumpla. Pozatem własnie obejrzałem sobie twoją fotke i kurde w tapete se strzele chyba bo sie w tobie zakochałem ;***

Master Vilum 23-08-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 950657)
Ty myślisz? o.0 !!!!!! Jakbyś myślał to byś nie okradał kumpla. Pozatem własnie obejrzałem sobie twoją fotke i kurde w tapete se strzele chyba bo sie w tobie zakochałem ;***

Nie moj problem ale przypominam to jest Forum zwiazane z Gildia Unit...Closed Please

SeQ_PL 23-08-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 950652)

Mm moze dlatego?:
20:14 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz.
You hear an evil whispering from inside.
~
Taifun~ tez noob bo nosi aol?

Koniowi to pan tłumacz...

Szczuru.pl 23-08-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 950659)
Closed Please

Co japa ci opadła? ;D

Wygrałeś toster na raty i grzanke gratis ;(

Coś mi sie wydaje że jak byłeś mały to sie bawiłeś klockami dopóki mama wody w kiblu nie spuściła ;<

Master Vilum 23-08-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 950662)
Mm moze dlatego?:
20:14 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz.
You hear an evil whispering from inside.
~
Taifun~ tez noob bo nosi aol?

Koniowi to pan tłumacz...

DH nosic Druidem? Jestes Git Dzieciak:)

SeQ_PL 23-08-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 950669)
DH nosic Druidem? Jestes Git Dzieciak:)

Słuchaj facet to ze cie nie stac na dh to nie moja wina. Odpowiedz czy Taifun tez noob bo nosi dh i aol?

Szczuru.pl 23-08-2006 20:20

Vilum nie czujesz sie osamotniony? ;D Założ kiełbaski na szyje to może pare psów sie z tobą zaprzyjaźni

Master Vilum 23-08-2006 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 950679)
Słuchaj facet to ze cie nie stac na dh to nie moja wina. Odpowiedz czy Taifun tez noob bo nosi dh i aol?

Stac mnie na 4 DH tak propo a Taifun nie jest noobem bo ma za duzy lvl i prosze nie rownaj sie z nim :-(:baby:

Dalio 23-08-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 950679)

Jego niemusi byc stac na DH, jakby chcial Vilumek dalbym mu^^

Martinesz 23-08-2006 20:23

@vilum, seq, szczuru, i reszta

powiem wam, że żałośni jesteście. wyzywać to sie mozecie na priv. Ahh, mam nadzieje, że nie zamkna tego topicu przez was.

Master Vilum 23-08-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalio (Post 950690)

WoW Widzisz kumpli mam:D

Szczuru.pl 23-08-2006 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalio (Post 950690)

tak jak tyłka mu dałeś? xd

Szczuru.pl 23-08-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalio (Post 950701)
Żal mi Ciebie chłopaczku naprawde :))

Marrion będzies zmoim kolegą? mam chleb i thenathurat =)

Dalio 23-08-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 950704)

Niejestem taki "żul" jak Ty i niepijam denaturatu, sorry =)) adje

Master Vilum 23-08-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 950704)

Szczurek, nie musisz opisywac swoich spraw rodzinnych nas naprawde to nie interesuje chcesz sie pozalic idz na www.czateria.pl ale to forum jest przeznaczone do spraw Unit vs Okhrana wiec nie pisz nic prosze:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35.