![]() |
Zlikwidowany
|
O ile dobrze pamiętam to mial Nika zasłynął tym że jego podpis na forum tibia.com głosił "I AM SUPER POKEMON", przez co pół serwera tarzało się ze śmiechu :D .
|
Ja byłam mama pokemonów..ale przecież to sztuka śmiać się z siebie a nie z innych!
poza tym te bylo jakies 3 lata temu więc jako 12 latek miał prawo do takich marzeń..gorzej że nadal w domu mam wszystko spokemoniałe aww.. |
Zlikwidowany
|
Zlikwidowany
|
To ja rzuce mięsem. Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuplask. :spam:
|
wszystkie posty zlikwidowalem chce pokazac ze nie jestme dzieckiem tak jak niektorzy
|
Siema All,widze że na forum dobrze nie jest,zamiast klócic sie to trzeba myslec o dalszych walkach ,bo sprawa sie pogarsza,od kilku ss chyba nikt nie padl,a runki leca,z tego co wiem to polowa nie ma pieniedzy na runy.Trzeba cos z tym zrobic a nie klucic sie.
|
Cytuj:
|
Wlaśnie trzeba umówic sie tak zeby było nas wiecej , bo z tego co widze na ss'ie sa 2-4 osoby i praktycznie nikt wiecej.I trudno br'a zabic.A co do zabijania dla loot'a to niedługo chyba częśc bedzie musiala tak robic,bo z kasą cieżko :(
|
@Adii
Ale prawdziwe pvp i tak juz zanikło... @Sarevok Wlasnie, niektorzy nie moga walczyc swoim main charem, zawsze bedzie jakis strach, chyba ze nie ma sie nic do stracenia albo wierzy w swoje umiejetnosci @top Z tego co widze Polacy zjednoczeni z EoD (ewentualnie) stworzyliby najpotezniejsza armie. Szkoda tylko ze w naszym kraju wiekszosc ryce, ale ja tam nie zaluje. |
Cytuj:
No troche się dziś wystraszyłem... Bo wpadłeś pod dp z Agilityz i M. of the X. To myślałeś że zapolujecie na mnie. Chociaż wy może nie ale Agilityz mogła bo ja mam red skulla. :P a dodaje ja nie jestem brazolem :P |
:p
Cytuj:
|
solo by nie dała mi rady...zdążył bym się schować do świątyni bo mi w tedy dp zablokowali.
|
hehehe Mial Nika i dobre PVP a bał się solo na 50 lvl lać z moją siostrą która wtedy miała może 30 lvl druida ;/
Adii nie chcem jego nicku tego nooba bo nie mam czym go huntować chyba że ręcznie na RL :D |
Cytuj:
A co do tematu, to ja zawsze bylem za robieneim noob charow sorcow specjalnei do wojny.. ale ze nikomu ten pomysl sie nei spodobal, to ja moim dalej nie mam ochoty expic.. :| .:: edit ::. Co do tego smianai sie z samego siebie, to ja jak bylem mniejszy, jak jeszcze Dragon Ball byl emitowany w TV (1 seria). To zawsze chcialem byc jak Goku XD heuaheueahea :D Pamietam jeszcze jak kiedys z Malem gadalem, to sie poplakalem przed kompem, ob mi powiedzial ze kiedys to sie budzil w nocy, bo mial koszmary ze go zabili w Tibii.. :D Potem sie tlumaczyl, ze to bylo jak dopiero zaczynal grac w gre, ale i tak jaja byly XD |
Cytuj:
|
Jak będziecie PKować przed ss, to walcie w kolesia o nicku Ocelus, ubił mi kolegę a ja nie mogę pomścić bo kal prosił mnie bym go nie ruszał :baby:
|
Tot~podaj caly nick tego chlopa moze se go zabije,Ocelus ten mi nie wchodzi :P
|
Orfidos :p Pomylilo mi sie z tym NPC djinnem na Merianie. Koles to lvl 60 MS ale ma mniej niz 400 hp czyli na 2 SDki pojdzie.
|
Kiedyś to były czasy. Pamiętasz total?
|
:]
Taaaaa.. jesne ze pamiętam. Teraz też jest fajnie mam juz jako taki lvl i czas na granie :D . |
xD
Wczoraj Brazylijczycy zabili Sieur de Matz. Powod podali taki ze byl power abuser. Ja osobiscie nie słyszalem by kiedykolwiek byl PA, powod jest pewnie ten sam co dla innych, To nowy owner a oni zabili go za freeqo a dokladnie dla zabawy.
|
xD
Wczoraj padł takze Hiron-Kina. Zapłacil za wolnosc dla piny ale oczywiscie potem br go zabili.
|
Cytuj:
|
O ile dobrze mi wiadomo Pina to "on".
@Adus.. ssij nópie XD |
Cytuj:
|
Jeśli chodzi o nowości to udało mi się ściągnąć GMa na xantę bo znlazłem błąd mapy na banucie (można było przez ścianę zejśc poziom niżej na jednej z piramid). Poza tym nic ciekawego...
|
O_o
KIedys za znalezienie Buga dostawało sie items rar. Tez powinienes sie upomnnieć :D
|
Zależy jakiego buga ;) , biorąc pod uwage jego stosunkową nieszkodliwośc, oraz fakt że był na Banucie gdzie mało kto expi, to jakbym się upomniał to dostałbym pewnie BANan.
|
;]
Ja dopiro zaczolem grac na xerena ;> mam 9 lvl mysle ze dowiem sie od was cos wiecej o tym swiecei niz wasze klutnie xD
|
Cytuj:
|
o lol sry;/
|
;/
Ss'y sa coraz gorsze,brazoli jest 5-10 a nas z 2-4 .Dzis troche z Adim pobilismy sie,zabawa jest fajna , ale 0 fraga run nie ma.Ekipy w sumie tez.X(
|
xD
Nom Taka prawda. Ja akurat na brak kasy i run nie narzekam, ale z teamem nie jest juz tak pieknie jak kiedys. NAwet ta picza shi'rus nie chce juz PKowac a sam nie wiele zdzialam.
Dzisiaj tez sie troche pobawilem mam nawet filmik: http://rapidshare.de/files/31171465/Adii11.rec.html |
Ekipa Custeli zaczyna płacić... i bardzo dobrze.
|
xD
Czy dobrze?
Przeciez to oczywiste ze oni chca zaplacic poniewaz gdy tylko nabija level zaczna wojne od nowa.. |
Tyle że nas jest 75 a ich 5. Zanim oni pójdą te 5-10 lvli do góry to EoD będzie miało kilkunastu lvl 100+ a Kal dobije do 200.
|
Haha
Soliver Sauce << Aug 30 2006, 11:56:51 CEST Killed at Level 71 by Shi'rus
Adii jednak Shirus chce pekowac, Soliver noob bez uh-ow, szkoda ze Adu$ia nie bylo to by lancador padl , na redzie ledwo sie uhnol. ale bylo gites. :D Ps. Mala ciekawostka, Best Blocker,Wogole pro-player Aug 29 2006, 04:14:22 CEST Died at Level 76 by a wolf << nasz kochany Juliano Puttini Nie no, ja rozumiem na demonie , ale zeby na wolfie sie nie wyuhac uHEuEHUEHE |
Yeah
Uu ye
Oby tak dalej, ja niestety nie załapałem sie na SS - szkoła -.-'' ale jakos to nadrobimy :D UEHAUe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |