![]() |
|
@kryminal
w outfitach nie chodzi o profesje tylko o płeć :) |
Mogl by ktos wymienic wszystkie outfity i opisac tylko co do nich jest potrzebne. Z gory dziekuje ; )
|
Czy wie ktoś jak zdobyć outfit SUMMONERA? Summoner ma taki fajny kołnierzyk ;]
|
[quote=Undead'Dragon]Addon Ninja, jak go zdobyc? :>
Coś mi sie wydaje że to jest outfit assasina ale niejestem pewien jak zle powiedzialem to mnie poprawcie a kapelusik z piórkiem do npc jest w thais z kapeluszem to go znajdzcie i zapytajcie o addon jak ktos niewiem Pozdr0:baby: |
Czy jak sie zczanguje "SEX" to addony poznikaja?
|
ech
nierozumiem was ludzie pytacie o outfity a w moim temacie sa one opisane http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89474
|
Cytuj:
|
o obsidian knifea ci chodzi ?
jeśli tak to poprostu jego nazwe u karla potem u cyklopa |
Cytuj:
bo obsidian lance do karła trzeba niezdobylem jeszcze skladnikow ale chcialem tylko sprawdzic |
Ajax
Mam pytanko mianowicie na zachód od Northport jest maly amazon campik:D a w nim jest NPC o imieniu Ajax ma kilka fajnych addonów np. topór na plecach ale jak sie do niego napisze hi-addon to on mowi "go away" moglby ktos pomoc? gg 6088579
14:19 Nephelai [25]: hi 14:19 Ajax: Whatcha do in my place? 14:19 Nephelai [25]: addon 14:19 Ajax: Go away. 14:19 Nephelai [25]: bye\ 14:19 Ajax: Bye. |
Outfit druida uschniety kwiatek:)
aby kwiat zakwitl nalezy podlac go magiczna woda z jaskini gdzie wystepuja hydry... wiecej nie powiem:p
|
Cytuj:
Cytuj:
dragon shield i jest wlasnie poto potrzebny zeby go wymienic na draconian steel niepowiem jak ale trzeba znac jezyk cycek ;p |
Obisadian Knife
Mam pytanko, dotyczące obisadian knife jeżeli wycina sie nim skory z minosow dragów, to czy równierz mogę nim wyciąć heaven blossom z elfów ? :baby:
|
niestety nie mozesz ;d ale mozesz jeszcze skory z lizardow i kosci z bonebeastow ;p
|
@up Nie mozesz.
Male pytanie: czy ktos juz znalazl ten przedmiot do zbierania "vampire dust" i "demon dust". Nie wiem jak to sie nazywa, bo dzisiaj wrocilem z wakacji i jeste troche do tylu. |
Witam,
A moze kto by powiedzial jak podlac ten kwiatek na gorze Nargor..konefka czy wystarczy woda w viala a jak konefka to skad ja wzasc ???? thx z gory Pozdro |
@2up
Zabiera sie to chyba blessed wooden stake. |
Cytuj:
Pokombinuj z obydwoma i ci sie uda |
Jakie są wymagania dla paladyna? I czy potrzebny jest pacc?
|
Cytuj:
Ten addon jest dostepny dla facc ???? |
@up Nie, zaden nowy outfit ani addon nie jest dostepny dla FACC.
Nowe info do listy: Broda do outfitu biedaka-przyniesienie 100 ape fur i 20k gp "mistrzowi" zebrakow na Fibuli. |
Dziękuje za tą brode Stożek. Już wiem skąd wziąść brode, ale skąd laske dla żebraka? =o
|
Cytuj:
|
napiszcie jak zdobyc addon bodajże do sorca (pacc) bytelki takie (vial) zawiazane na pasie.... MSG ME FAST PLX
|
Jeszcze nie mam pacc, ale chciałbym już zacząć zbierać:
-Na wand, czy tam rod, dla facc sorca -na naramiennki wizarda -na 3ci addon sorca facc (bo wiem tylko o ferumbrass hat i wand, ale jakiś trzeci musi być) Więc co jest potrzebne? |
Zeby zdobyc pas na vaile do paccowego maga trzeba pobadajrze udac sie do dc na -3 poziom za teleport tam znajduje sie npc z ktorym trzeba pogadac... co trzeba tego nei wiem sam dopiero probuje sie tam wybrac ale przed 45lvl bym raczej nikmu nie polecal a szczegolnie samemu x_X
|
Mam pytanko. Widzialem ludzi z czaszkami na łbach. (nie obok tylko zamiast głów)
I o to własnie pytam :) Jakies wskazówki plx |
Cytuj:
Pan od "viali na psie"-poszukaj sobie w moich postach w tym albo drugim temacie, bo nie chce mi sie pisac drugi raz, ze trzeba miec 5bp pustych vials nastepnie isc na Edron i wystartowac w loterii gdzie nie kazdy zdobywa pas na viale... ;) |
pytanie mam
Zeby miec addona "Kapelusz z piorkiem" trzeba miec pacca ???
prosze o szybka odpowiedz:evul: |
eee juz nic :P chcialem sie spytać co ten koles @up ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BO WSZYSTKIE ADDONY SĄ DLA PACC!!! |
jak sie nazywa ten addon z flaszkami przy pasie i co trzeba zrobic zeby go miec ? :p
|
Pytanko o addon
Mam pytanko.
Addon "miecz na plecy" to addon dla facc czy też dla pacc czy też dla obu? Jeśli dla facc to prosze o objaśnienie jak zdobyć iron ore i royal steel. SZCZEGÓLNIE CHCE WIEDZIEĆ O ROYAL STEEL. Z góry dziękuję za odpowiedzi na me pytania.:) |
to iron ore leci z wszystkich dwarfow trzeba tego miec 100
a royal steel to jest ztal z crown armor i wymienia sie u jakiegos dijna jak dobrze pamietam jeszcze to lukne na tibi i dam edit ;] mi sie ten qutfit podoba i trzeba miec pacca |
r. stell sie otzymuje po "oddaniu" c. armora spoconemu cyklopowi. Ale wcześniej trzeba wykonać jakiś quest.
|
Ja proponuje p_ierdolnac (rowniez za przeproszeniem, juz nie moge wytrzymac) WIELKIMI LITERAMI gdzies na srodku strony, ze wszystkie addony/outfity sa tylko i wylacznie dla pacc.
|
eee ze tak powiem d*pa bo Qrwa nie moge tego bast skirt wylotowac !!!i nikt nie sprzedaje nawet niewiem ile kosztuje pomocy gram na harmoni lvl 27 nick lord of mag jak ktos hce to niech misprzeda plax!!!!i jak ktos moze to plz info w tym temacie!!!
|
Cytuj:
a ja proponuje usunąć ten temat xD a przynajmniej "odkleić" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |