Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn czy Knight ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8975)

MANHIR 07-02-2005 15:49

Chce powiedziec, ze widzialem ss'ka jak knight z ir walnal 379 w czlowieka
Jednak nie wiem gdzie ani kiedy, wiec watpliwy dowod ;(

Maly wymiatacz smoków 07-02-2005 16:12

Cytuj:

+ Knight TEŻ zadaje super hity :kat:
+ Knightem TEŻ się fajnie gra :miecz:
+ tak jak Wojen parę maili wcześniej? ;)
+ Knight ze skillami 55/55 TEŻ może (mniej więcej) spoko na draga iść 8o
+ Knightowi TEŻ.
X(

+ ale pal lepsze
+ ale palem fajniej
+ zluzyje wiecej UHow i mniejsze hity wali i nie ma szans z dragaiem ze slaba bronia :baby:
+ lol!!! zanim knight 4 MLVL nabije LOL! na 25lvl moze

sam knightem gralem i znudzil mi sie na 14 lvl
a pala mam 2 i bardzo mi sie podoba

Fajne buzki :)

Paladyn wins
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup

Maly wymiatacz smoków 07-02-2005 16:22

Cytuj:

Cytuje orginalnie napisane przez Manhir
-Powiedz mi te SUPER hity w pallu to jakie? 200-300 z bp! A jeden szczal jest zupelnie nieoplacalny
-knighty maja super hity! potrafia nawet za 400 moze nawet 500 z ppl z ir walnac
lol ty masz skil'e 65/65 i best hit 90 ,
a ja ze skilami 53/39 best hit 98 lol
na dodatek ze spearow :D

Paladyn wins
:cup: :cup: :cup:

MANHIR 07-02-2005 17:04

Jejuuuuuu najwiekszy "hipek" tego f00ra!!! <up@>
Mozesz miec nawet 200 udzerzyc ze spirow! tylko nie wierze, ze z takimi gownianymi skillami!
po1: spike swoord ma atak 24 a spiry o ile pamietam 30
po2: cos nie wierze, ze 98 z takim skillem wyciagnoles
po3: Dla mnie 90 z spike'a to i tak sukces
po4: istnieje taka magiczna opcja EDIT!!!!!!!! stosuj ja, a unikniesz wielu problemow w zyciu!

Wypas 07-02-2005 18:07

@up

dwarf ma tylko 90hp więc ten hit mógłby być większy gdyby dwarf miał więcej życia ;)

khazad 08-02-2005 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly wymiatacz smoków
lol ty masz skil'e 65/65 i best hit 90 ,
a ja ze skilami 52/39 best hit 98 lol
na dodatek ze spearow :D

ale bierz pod uwage, ze porownyeac trzeba bronie o podobnym ataku. wiesz... knight ze skillem 100 i napieprzajac sickle albo knife nigdy nie zada obrazen wiekszych niz 100...a ze skillem 50 i stonecutterem to sie zada troszke wieksze hity... to jak bys porownywal ferrari i malucha :). moj max hit to bylo cos kolo 180 w guarda z dl i skillem 80 i co? i twoje 98 hita sie chowa :P

a odnosnie blokowania smokow ze skillami 55/55 to zycze powodzenia i gratuluje duzej ilosci uhow na zmarnowanie... no chyba ze jakis wysoki level :)

ja mialem 4 mlvl na 14-16 levelu cos kolo tego...

Smasiek 08-02-2005 01:38

Sam wolal bym grac pallem ale niestety mam lagi a teraz gram knightem :cup:
Plusy palla:
+szybko skaczom skille na dista
+szybko mlvl
+duze hity
+nie potrzeba dobrego eq(wystarczy p-set)
Minusy palla:
-malo cap
-gdy masz kicka albo lag to raczej nie ma szans na przezycie
-cieszko sie trenuje na samym poczatku
-gdy nie masz pacc tracisz kase na bolty
Plusy knighta:
+przewaznie przezyje przy lagu albo kicku
+duzo kasy
+dobre eq
+duzo cap
Minusy knighta:
-dlugi trening
-wolno leci mlvl

Ancient liroyeq 08-02-2005 04:45

lol

knightem na elf's camp na bagnach venore, pewien knight robil 30 k expa w 1h, nie szlo mu duzo uh, mial dosyc dobre eq, ale skile marne 75/70 -zrobil w miesiac level 35-60+....pomysl nad tym ejszcze ;)

Maly wymiatacz smoków 08-02-2005 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MANHIR
po1: spike swoord ma atak 24 a spiry o ile pamietam 30
po2: cos nie wierze, ze 98 z takim skillem wyciagnoles
po3: Dla mnie 90 z spike'a to i tak sukces
po4: istnieje taka magiczna opcja EDIT!!!!!!!! stosuj ja, a unikniesz wielu problemow w zyciu!

1. no i ? X( X(
2. jakos w amke walnalem za 98, miala na czerwono zycie.
Ale jak nie chcesz to nie wiez. Ja wiem swoje :p
3. dla knighta 90 to zeczywiscie sukces :D
4. STOSUJE!!! Przydaje sie :baby:

ty miales duzo lepsze skile a spike w porownaniu do spearow ma tylko 6 ataku roznicy

PAL WINS

------
Edit by Gremlin
ad 1. Upomnienie za spam i bycie ignorantem (dlatego 9 punktow)

Maly wymiatacz smoków 08-02-2005 19:19

Cytuj:

to jak bys porownywal ferrari i malucha :). moj max hit to bylo cos kolo 180 w guarda z dl i skillem 80 i co? i twoje 98 hita sie chowa :P

a odnosnie blokowania smokow ze skillami 55/55 to zycze powodzenia i gratuluje duzej ilosci uhow na zmarnowanie... no chyba ze jakis wysoki level :)

ja mialem 4 mlvl na 14-16 levelu cos kolo tego...
1.fajne to porownanie. :) Nie chce porownywac hitow z innymi. Chodzilo mi tylko o porownanie hitow z kolesiem, ktory ma lepsze skilami, a mniej walnal. :D Moj kolega raz walnal 300> hita. :D Nie lyso mi

2. TU masz troche racji zgadzam sie z toba ;)

3. no nie wiem ja na 16 lvl knightem mialem prawie 3 MLVL X(

Pal wins

Varmus 09-02-2005 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly wymiatacz smoków
X(

+ ale pal lepsze
+ ale palem fajniej
+ zluzyje wiecej UHow i mniejsze hity wali i nie ma szans z dragaiem ze slaba bronia :baby:
+ lol!!! zanim knight 4 MLVL nabije LOL! na 25lvl moze

Paladyn wins
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup

+ niekoniecznie
+ kto co lubi
+ a kto chodzi na dragi ze słabą bronią?! BTW: ZANIM pójdzie się knightem na dragi, trzeba nabić ODPOWIEDNI level i ODPOWIEDNIE skille...
+ a niby dlaczego? 4 mlvl można równie dobrze nabić i na 8 lvl!! Trochę to potrwa, ale...

Także po raz kolejny mówię: NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PROFESJA LEPSZA OD INNYCH!!! BOŻE!!! CZY AŻ TAK TRUDNO TO ZROZUMIEĆ?!! KAŻDA PROFESJA JEST DOBRA W SWOIM FACHU!!! X( X( X(

Palk ma tą zaletę, że może tłuc na niskich levelach potężne potwory (np. 10lvl pally może spox iść na cyclopsy, o ile nie da się przez nie złapać :evul: )
To dlatego wszyscy mówią, że palkowi szybko levele lecą... A co się dziwić, jak tłucze z dystansu, nie dając potworkom się walnąć?!
Knight przynajmniej walczy honorowo (wiedźmin, mówi wam to coś? :D )
Pozdroszyskim

Karino Han 09-02-2005 21:51

A jaaaaaak !

A ja wam powieeeeem..., że mam kolegę palka i on wali bronią obuchową (tak jak ja :D) i co ? Nikt nie powiedział, że pall musi walić z dystansu, może i lepiej mu tym idzie, ale jakoś kolega sobie radzi i jest wszystko dobrze. Do tego jet pallem, więc może tworzyć runki no to sobei chodzimy razem. Ja jestem knightem i jeszcze nie dawno byłam z tego tak niezadowolona, ale nie chciałam opucić mojej ulubionej postaci. Jak weszłam w ten temat to mnie pocieszyło i teraz się cieszę, że mam taką profesję :D. Patrząc na to tak jak ja. To kiedy mółj kolega i ja walimy clubem to on ma trochę lepiej, bo sobie może runki robić :/. Ale to nic :D.

Varmus 11-02-2005 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karino Han
A ja wam powieeeeem..., że mam kolegę palka i on wali bronią obuchową (tak jak ja :D) i co ? Nikt nie powiedział, że pall musi walić z dystansu, może i lepiej mu tym idzie, ale jakoś kolega sobie radzi i jest wszystko dobrze.

LOL

Ciekawe czy twój kolega będzie taki chojrak jak go GM dorwie...
Będzie miał bana buahahaha :evul:
...chyba :confused:

Mc macio 12-02-2005 20:36

palladyn czy knight???? hmmmmmm...

bierz Druida

pscelarka 12-02-2005 20:42

Pscelarka :P

hmmmm ja jusz grałem 3 knightami bodajze no i tera zaczynam grac pallem moim zdaniem pale lepsze szybko lvl skikaja itp najgorsze ze tarczy niema
:((((((((((((((((((:(((((((((((((((((((((:(((((((( ((((((((((((:(((((((((((((((((((( ;(

Varmus 12-02-2005 21:04

@up

A ty nie masz słownika ortograficznego (tak, to aż tak widać :p !!!)

Wiechciu 13-02-2005 11:58

Osobiście radze Knighta bo nie musisz wydawac kasy na czary i tylko polepszasz swój eq i szybko sie zbiera kase ;)

maxx99 13-02-2005 12:28

@up
zaden argument bo sprzet jest nawet kilkadziesiat razy drozszy od czarow... a i UHy droga nie chodza

Varmus 13-02-2005 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maxx99
@up
zaden argument bo sprzet jest nawet kilkadziesiat razy drozszy od czarow... a i UHy droga nie chodza

Chodzą (z druidami ;) ). Poza tym blank rune'y też trochę kosztują (ja wiem, zysk itepe, ale to jest fakt).

Varmus 21-02-2005 22:58

Hej, ludziska! Odzywajmy się i nie kończmy tego tematu!! Jest na to zbyt fajny! No, dalej! Wymieniajmy się poglądami!!

Kareas 21-02-2005 23:05

A ja tak poza topiccem dodam ze para (tak tak ten, który pytał czy lepiej palka czy też może knighta) ma teraz bardzo dobrego palka (pg xD)... Myślę, że palek to profesja dla graczy z jakimś doświadczeniem... :baby:

Esee'aloe 27-02-2005 02:49

Gralem zarowno pallkiem jak i knightem... Wole palka, oto dlaczego...
Gram na Danubi, mam 37 lev skille 83/67 i ciagle ten pieprzony 14 mlev, ale juz niedlugo :) , z braku kaski ciagle jestem facc, ale juz nieglugo sie to zmieni... nie bede sie wdawac w dyskusje, która profesja jest lepsza, szczególnie w pvp gdzie NAJWIECEJ zalezy od umiejetnosci gracza, a nie od profesji... szczegolnie ze rzadko oglada sie "sprawiedliwe" pvp, raczej to duzo wyzszy level napier**** jakiegos slabeusza - pojecie wzgledne. No chyba, ze wybucha regularna wojna, wtedy jest zabawa :), tylko kto slyszal o "uczciwych" zagraniach na wojnie... trapy, masowe polowania, wojan podjazdowa itp...
Ale, ale za daleko wybieglem w ta dygresyjke...
Dla mnie palek jest po prostu duzo bardziej interesujaca profesja, wymagajaca wiekszych umiejetnosci, bardziej finezyjna... rola knighta w tibii ogranicza sie na prawde do blokowania, palek jest duzo bardziej przydatny...
Na "moim" 37 lev solowalem gs-y, chodzilem na black knightow, dragon lordy, orc warlordy, necrosy, monki, deamon skeletony o zwyklych smokach nie wspomne, mialem wizyte u warlocka :), kupie pacca i otwieraja sie nowe mozliwosci... behemoty, heroski, banshee, wampirki, no i za 10 lev demonki :)... i to jest prawdziwa zabawa w tibii... nie jakies zmudne polowanie na cyce, guardy czy ghoule... chcialbym poznac knighta majacego 50 lev ktory polowal na demony... albo na moim levelu ktory solowal gs-a albo byl na polowaniu na dl-e... oczywiscie knight rowniez doswiadczy tych wszystkich przyjemnosci... tylko na ktorym levelu... no i oczywiscie tylko, wlasciwie, jako bloker, ktora to rola raczej mi nie odpowiada, no ale jak kto woli... kolejna sprawa to to, ze knight wymaga wy***anego ekwipunku zeby byc naprawde dobry, a pall... nie jemu starcza runy i bolty...

Co tu duzo mowic, wole palka... ale nikogo nie bede przymuszal... dla tych ktorzy snia sny o potedze ( nie jestem jednym z nich :)) dodam, ze ostatnio zwiedzilem caluskie orc fortress, wszystkie mozliwe dziury i wieze... wraz z 125 lev palka i powiem szczerze, ze jest to potworna sila ognia, napewno wieksza od tej jaka posiada knight, porownywalna tylko z sila ognia wysokolevelowego sorca lub druida (ale raczej sorca)... no dobra mocny sorc dysponuje jednak wiekszym firepowerem :)

Para 08-03-2005 14:10

Bump :)

Niedawno przypomnialem soebie o tym temacie oczywiscie wtedy wybralem palla zrobilem nim 48 lvl i postanowilismy z kumplami Nowy serwer :D grajac pallkiem mam juz doswiadczenie grajac ta profesja gra sie milo i nie nudzi sie ale pomyslalem ze dobrze by bylo pograc teraz knightem lecz czekajac juz na ten new serw zdalo by sie cos na nim znaczyc a knightem ciezko cos znaczyc bez dobrego sprzetu a jak wiem na new serwach ciezko o dobre itemki wiec chyba bede gral znowu pallem ale radzcie moze zmienie zdanie :)

Matir 08-03-2005 14:13

ja lubie palladynuw
lecz knight jest lepszy dla początkujących
:lucznik: :lucznik:
:lucznik: :lucznik:
:elf: Doradzam palla :elf:

Para 08-03-2005 14:18

;;]

nie jestem poczatkujacym tylko interesuje mnie rada gracza ktory postanowil grac knightem i zaczynal nim grac kidy serwer byl nowiutki chodzi o rade jak psotapowac knightem zeby znaczyc cos na serwie tzn byc w pierwszej 50 chociaz;p a czuje ze knightem to trudne bo ciezko knightem expic bez dobrego eq ciezko i wolno wiec prosze o rade kogos doswiadczonego w grze knightem ;p

Siergiey 08-03-2005 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esee'aloe
Gram na Danubi, mam 37 lev skille 83/67 i ciagle ten pieprzony 14 mlev, ale juz niedlugo :) , z braku kaski ciagle jestem facc, ale juz nieglugo sie to zmieni... nie bede sie wdawac w dyskusje, która profesja jest lepsza, szczególnie w pvp gdzie NAJWIECEJ zalezy od umiejetnosci gracza, a nie od profesji... szczegolnie ze rzadko oglada sie "sprawiedliwe" pvp, raczej to duzo wyzszy level napier**** jakiegos slabeusza - pojecie wzgledne. No chyba, ze wybucha regularna wojna, wtedy jest zabawa :), tylko kto slyszal o "uczciwych" zagraniach na wojnie... trapy, masowe polowania, wojan podjazdowa itp...
Dla mnie palek jest po prostu duzo bardziej interesujaca profesja, wymagajaca wiekszych umiejetnosci, bardziej finezyjna... rola knighta w tibii ogranicza sie na prawde do blokowania, palek jest duzo bardziej przydatny...
Na "moim" 37 lev solowalem gs-y, chodzilem na black knightow, dragon lordy, orc warlordy, necrosy, monki, deamon skeletony o zwyklych smokach nie wspomne, mialem wizyte u warlocka :), kupie pacca i otwieraja sie nowe mozliwosci... behemoty, heroski, banshee, wampirki, no i za 10 lev demonki :)... i to jest prawdziwa zabawa w tibii... nie jakies zmudne polowanie na cyce, guardy czy ghoule... chcialbym poznac knighta majacego 50 lev ktory polowal na demony... albo na moim levelu ktory solowal gs-a albo byl na polowaniu na dl-e... oczywiscie knight rowniez doswiadczy tych wszystkich przyjemnosci... tylko na ktorym levelu... no i oczywiscie tylko, wlasciwie, jako bloker, ktora to rola raczej mi nie odpowiada, no ale jak kto woli... kolejna sprawa to to, ze knight wymaga wy***anego ekwipunku zeby byc naprawde dobry, a pall... nie jemu starcza runy i bolty...

Co tu duzo mowic, wole palka... ale nikogo nie bede przymuszal... dla tych ktorzy snia sny o potedze ( nie jestem jednym z nich :)) dodam, ze ostatnio zwiedzilem caluskie orc fortress, wszystkie mozliwe dziury i wieze... wraz z 125 lev palka i powiem szczerze, ze jest to potworna sila ognia, napewno wieksza od tej jaka posiada knight, porownywalna tylko z sila ognia wysokolevelowego sorca lub druida (ale raczej sorca)... no dobra mocny sorc dysponuje jednak wiekszym firepowerem :)

Serio masz takiego palka? Cos mi sie wierzyc nie chce, i wogole gowno wiesz ;s
Po pierwsze, nie masz pacca wiec jak mogles miec wizyte u warlocka? Masz 37 lvl, jak do ku*wy nedzy biles BK?! I piszesz pall przydatniejszy: bez blokera na takim lvlu mozesz sam dlowi hapac dzide (lol)
Po drugie piszesz ze pall przydatnijeszy...wiec uswiadomie cie, ze bez blokerow na takim lvlu jest przydatny za***iscie -.- Bez blokera nie zabil bys gsa, dla...Wiec co jest przydatniejsze?
Po 3 knight z dobrymi skilami zsoluje gsa na nizszym lvlu niz twoj, i nie tylko gsa...A teraz kiedy bursty nie robia exhausta moze solowac i demony, na lvlu nizszym niz 100...
I czemu klamiesz?

Sozemego 08-03-2005 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esee'aloe

No tak necrosy bez pacca, dobra jestes...
Po drugie dziwne, ze jakos najci sobie radzą i mają te super eq. Skille zdzialają wszystko :).
Poza tym 125 pal, potworna sila ? Bo co ? Bo wali z sd lub z innych runek ? Knight tez, moze ich uzywac, ale u niego to taniej wychodzi, bo zwykle wiecej zarabia... A palowi sie okropna sila skonczy, gdy nie ma runek. A najt ? ZWYKLE [chodz nie zawsze] ma duzo uhow i zawsze wali za darmo [ nie liczac zuzytych uhow]
Co do reszty sie zgadzam, pozdro

Para 09-03-2005 10:10

Qrde ;/

Nie chodzilo mi o komentowanie wypowiedzi ktory idzie na bk na 37 lvl chociaz bramka 50+. Tylko o porade doswiadczoneko knighta ktory rozpoczynal gre jak serwer byl nowy czyli Trudno o eq no i jak bedziesz duzo skillowal to inni cie wyprzedza w lvl-u..... :)

Para 09-03-2005 14:53

Ekhmmm

PIsac:D pisac i jescze raz pisac:D

Szmelinger 09-03-2005 15:08

Pal ma czar mana shield i moze uzywac sd wiec jak bedzie sie lac pal i knight to pal mouglby wziasc tarcze i mana shield wlaczyc i walic knighta z sd i lykac mana fluidy

Storm Silverhand 09-03-2005 15:14

No ale taki palek moze sobie biegac w koleczko i raz za czas jak uzyska przewage zaje... z SD a taki knajt to co? biega za palkiem jak pies i jeszcze mu nic nie robi. Ale jednak knighta trudniej zabić niż jakąś lebiode palka :)
I mówicie, że knight musi miec silny eq. No dobra musi ale jak palek i knight zabiją GSa to kto zgarnia knight secik?? :D:D:D jak palek podejdzie do ciała GS to widzi tylko fajne puste miejsca...

Esee'aloe 09-03-2005 23:22

na bk lazilam zanim pojawily sie bramki levelowe...
warlock jest na mainie i wcale go nie bilam tylko od razu s*******alam...
gs-y zabijalam masowo jak byly jeszcze wolne, ale ostatnio tez udalo mie sie jednego zsolowac...
bk... jak ? z blokerem, a jak inaczej
a necrosy faktycznie umiescilam nie w tej dzialce co trzeba, ale to z rozpedu...

a na hunty, chodze z knightami co do ktorych jestem pewna, ze nie kradna i oszukuja...

zaznaczam ze postac jest stara... jakies 2 lata ale miala kilka kilkumiesiecznych przerw i dopiero ostatnio wrocila :)
__________________________________________________ ______________
43 lev
84/68
15 m lev - nareszcie

sekemefu 13-03-2005 12:11

knight & palladyn

Moim zdaniem wybiez palladyna
lepiej sie expi i szybciej skile ida
Mozna tez szybciej chodzic na trudniejsze potwory
na 16lvlu mozna isc juz na :elf: -a czy cyklopa
najlepiej expi sie na dwarfach lub dwarf guardach =)
ja robie druida ,sorka lub palka
knighta sie nie oplaca

Muwie ci wybiez palladyna :):):):):):):):p:p:P:P:P:P:P

Averus 13-03-2005 12:36

Usuniete. Usuniete. Usuniete.opaść...

Psycho Mantis 13-03-2005 13:57

.

A mnie ostatnio prawie zabił knajt z lvl niższy, od mojego o jakies 2. Ja 17 on 14 moze... Wzielismy go z kolega na party z nudow , (drut 11 lvl) no i tak sobie go zabiła a ja zdążyłęm uciec... Jak juz miała na redzie to sie UHala... I wtedy sie załamałem...;( :P

matii ThE pAlAdyn 13-03-2005 14:57

paladyn rulez

Mam pytanko!!Taki paladyn dobrze rozwiniety na wysokim levelu i wysokich skillach lepiej huntuje na potworach czy taki knight tez dobry!!!Plis powiedzcie B)

Sozemego 13-03-2005 15:27

Teraz wyraze swoje zdanie i koniec tego będzie :P

Knight i jego plusy:
+ Duzo capa
+ Duzo zarabia(im wieksze skille tym wiecej zarabiasz, bo mniej uhow idzie :P)
+ Na duzych skillach dobre hity, ale to tez musi "wejsc"...
+ Ma duzo hp, a to jest wazne w pojedynkach pvp
+ Exori - bardzo duze obrazenia, jednak mozna uzyc raz na jakis czas, a manasy swoje kosztują :P
+ Pojdziesz bez najta na demony, dl'e, behemoty ? Nie sądze :D
+ Wytrenisz duze skille i wymiatasz :)

Minusy
- Knighta pvp troszke smierdzi. O ile nie wyrobi sobie duzych skilli, to byle kto zalozy tarcze i z odpowiednim shieldingiem (60+), bedzie blokowal nasze ciosy.
- Trza sie strasznie produkowac, expiąc zawsze trzymając 2 potwory na tarczy :P
- Magic levele nie lecą jakos zastraszajaco szybko, ale ten 6 chyba starczy :P
- Bez exori, i explo nie zsoluje praktycznie nic az tak mocnego (beho, demona, banshee)

Palek i plusy
+ Nie potrzebuje duzych skilli by expic
+ Nie potrzebuje dobrego eq by expic
+ Moze uzywac SD ( niech wam bedzie...)
+ Ciosy pala czesciej trafiają
+ Szybko skille rosną (2 razy szybciej niz knightowi)
+ W sumie tanie ma hunty (bolty i hmm'ki, ewentualnie SD)
+ Sporo many i vitka :)
+ Pod dobrym dowodztwem wymiata w pvp :]
+ Z dobrym shieldingiem moze blokowac rownie ladnie co knight :)
+ Magic walle :)
Minusy
- Trzeba bolty nosic i w ogole z tego bic WSZYSTKO (nawet dwarfy po drodze)
- Slabe hity (bardzo)
- Lagi to duza przeszkoda w graniu :)
- Nie wiedziec czemu, czesciej ginie od najta...
- Na haj-levelu nie ma gdzie expic (poh, dragi, of dla bogatych, guardy (?), hunty)
- Upierdliwy trenig (podnoszenie spearow SUX0r)
- SD to raczej zabawka..

Thats all folks

NCrash 13-03-2005 18:29

paladyn. moj kumpel zdobyl w miecha z 12 levca do 31 !!! paladins rule. knighty sa najgorsze bo najlatwiejsze ja gram knightem bo pala jest za trudna ale palka moze na cyce chodzic od malego levca (od 11 :D) PALLY's RULE

Crasher 13-03-2005 20:43

Witam!
Czytałem wasze odpowiedzi i powiem to samo co wiekszosc-Palladyni zadza Tibią! Moga uzywac najpopularniejszych runow i czarow w grze(SD, HMM, UH).
Walcza na dystans co satwia ich w bardzo dobrej sytuacji gdyz juz od najmniejszego lvl moga ubijac lepsze potworki(cyce, guardy). Lepsi od knightow wiadomo dlaczego, lepsi od magow i druidow poniewaz nie traca tyle czasu na mozolne wykuwanie runow!!!!Bierzesz kusze, luk 300 strzal lub beltow i smigasz!;] Wypowiedz moze troche pokrecona ale napewno sie polapiesz :P a tak wogole mam takie pytanie jak Pallem najszybciej dobic do skilli ok 55/40. Z gory dzieki. pozdro dla wszystkich miatajacych na dysans :P

Master oskar 10-05-2005 15:21

Zgadzam się że pal rulez,ale bez knightów nie było by lekko w tibii.
Sam mam i pala i knighta na 20lvl ipodoba mi się gra obydwoma.
Najgorszy jest training ale da się znieść.Gdyby nie moje lagi grałbym palem.
Nara i pozdro dla moich kumpli!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13.