Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Nowax 18-10-2006 18:54

omg nawet fosfik opłacił nawet moderatorów na tibia.pl zeby kasowali wszystko co jest przeciw dpft :D

chcialem jednym slowem powiedziec ze to co napisal Arowix to poprostu guwno prawda :))

Aro aka papa 18-10-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1037164)
omg nawet fosfik opłacił nawet moderatorów na tibia.pl zeby kasowali wszystko co jest przeciw dpft :D

chcialem jednym slowem powiedziec ze to co napisal Arowix to poprostu guwno prawda :))

no ty napewno wiesz wszystko najlepiej...btw gówno sie pisze analfabeto

Ciacho1920 18-10-2006 23:05

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1036501)
Chyba ty.....

Zrobilem wiecej niz ty... Zgrywaj se kozaka bo widac ze to Ci to zwieksza morale... Kozakiem nie jestes i nigdy nie bedziesz:baby: CYA

Ciacho1920 18-10-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1036502)
Odezwij sie do lidera albo vice jesli masz problem z jakims typem z DPFT...wbrew temu co ludzie mowia i mysla o nas mamy swoje zasady i jesli udowodnisz ze typ zasial PA na tobie albo pknol cie za free dostanie warna...jesli mu sie ich nazbiera dostanie kicka, proste.

Oczywiscie prosciej jest zaplacic za pro jakiemus z Turtli=p

Zasady Macie to sie zgodze, jednak najlepsza gildia na arcanii...:)
Placic za pro...Bzdura!!! Wyciagnie kase a potem bedzie w H**ja lecial...8o

Aro aka papa 19-10-2006 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1037687)
Zrobilem wiecej niz ty... Zgrywaj se kozaka bo widac ze to Ci to zwieksza morale... Kozakiem nie jestes i nigdy nie bedziesz:baby: CYA

rofl mow mi jeszcze hahaha
Alis Shady?Laps ktory wozil sie po thais pod pro Soula...raz cie nawet ubilem chyba lol...czyzby stad ta niechec?xD

hava 19-10-2006 15:43

Hmm.Teraz oprocz DPFT pogrywa se LH.Zauwazylem pewna akcje pod dp w ab.8 lvl z pk biega i kill me czy cos takiego.Ktos to ubil i wpada Dran Arhari z LH.I od razu Pej or Daj bic zaczyna itp(noob char jego byl)...Co jest?Myslalem ze LH to porzadna gilidi bez ludzi tego pokroju co mysla ze maja ten xxx lvl i sa bogami.Jest tu ktos z LH ?

Doom Terror 19-10-2006 15:58

to jest normalne i nic na to nie poradzisz

FUHRER 19-10-2006 17:39

hava omg nie bije sie takich szczurkow 8 lvl po 1 dlatego wlasnie ze mozesz miec taka akcje jak miales a po 2 po Co tobie pz 15 minut bez sens . Najlepiej w ogole nikogo nie ruszac i miec na wszystko wyjebane

Nowax 19-10-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1037208)
no ty napewno wiesz wszystko najlepiej...btw gówno sie pisze analfabeto

no stary teraz to mi pojechales po ambcji to ma takie zajebste znaczenie zawsze jak nie masz sie do czego dojebac to sie czepiasz bledow ortograficznych lol...

No moze nie najlepiej ale swoje wiem ze mozna miec pro u 5 zolwi i pasc od innych czlonkow tej gildii i niewiem o jakich ty zasadach mowisz zalosne

Aro aka papa 20-10-2006 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1038596)
no stary teraz to mi pojechales po ambcji to ma takie zajebste znaczenie zawsze jak nie masz sie do czego dojebac to sie czepiasz bledow ortograficznych lol...

No moze nie najlepiej ale swoje wiem ze mozna miec pro u 5 zolwi i pasc od innych czlonkow tej gildii i niewiem o jakich ty zasadach mowisz zalosne

O zasadach wewn. guild glabie...naucz sie czytac ze zrozumieniem.A co do tego ze pasc mozesz to oczywiste jesli jestes na tyle tepy zeby kozaczyc bo masz pro.

Doom Terror 20-10-2006 02:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1038946)
O zasadach wewn. guild glabie...naucz sie czytac ze zrozumieniem.A co do tego ze pasc mozesz to oczywiste jesli jestes na tyle tepy zeby kozaczyc bo masz pro.

a jedna z tych zasad jest taka ze turtle nie atakuja providerow innych turtli ?

Ciacho1920 20-10-2006 15:48

ehhhh....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1037873)
rofl mow mi jeszcze hahaha
Alis Shady?Laps ktory wozil sie po thais pod pro Soula...raz cie nawet ubilem chyba lol...czyzby stad ta niechec?xD

Widac ze przez piwo wyparowal ci mozg...
Nigdy nie mialem pro by soul bo sie nie lubielismy...
a niechec jest prosta nie lubie ludzi ktorzy liza d**pe fosie a ty sie do nich zaliczales...
Dpft nikt nie wywali z serwa i bardzo dobrze tylko zmienilbym kilku ludzi...
A teraz Arowix mysl skad tyle wiem....Moze dalej gram?? Hmmm ciekawe=]

Aro aka papa 20-10-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1038948)
a jedna z tych zasad jest taka ze turtle nie atakuja providerow innych turtli ?

Taaa jednak wielu ludzi majac pro u kogos z Dpft czesto uwaza ze ma wylacznosc na pa i sianie lipy<--tacy sa eliminowani:P

Aro aka papa 20-10-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1039386)
Widac ze przez piwo wyparowal ci mozg...
Nigdy nie mialem pro by soul bo sie nie lubielismy...
a niechec jest prosta nie lubie ludzi ktorzy liza d**pe fosie a ty sie do nich zaliczales...
Dpft nikt nie wywali z serwa i bardzo dobrze tylko zmienilbym kilku ludzi...
A teraz Arowix mysl skad tyle wiem....Moze dalej gram?? Hmmm ciekawe=]

Wisi mi czy miales pro u Soula i to czy grasz, tyle co wiesz to moze powiedziec kazdy nub ktory gra na arcanii dluzej niz 1 miech.
Co do fosy to znam go dluzej niz istnieje Arcania, na samej Isarze byl moim sd providerem.Dupy nigdy mu nie lizalem i lizac nie musze.

Nowax 20-10-2006 23:13

Cytuj:

no stary jak ty kozaczeniem nazywasz to ze pomoglem kumplowi bo go napieprzali bez powodu to fajnie masz w domu i wogole cieplo w lodowce :)

Ciacho1920 21-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1040257)
no stary jak ty kozaczeniem nazywasz to ze pomoglem kumplowi bo go napieprzali bez powodu to fajnie masz w domu i wogole cieplo w lodowce :)

OMG...Skoncz Spamowac!!! Nowax padles takie zycie...

Aro aka papa 21-10-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1040257)

nie znam twojej sprawy i mnie ona nie interesuje...poczytaj to co napisalem wczesniej to bedziesz wiedzial co zrobic w takiej sytuacji, jesli nadal nie ogarniasz tak prostej rzeczy oznacza to tylko jedno, ze jestes kolejnym pl noobem z ab i mozna sie cieszyc z faktu ze to nie jakis SwE cie pojechal bo pewnie zaspamowalbys forum tematami "KEAL SWE POLACY ZJEDNOCZMY SIE"

Ciacho1920 21-10-2006 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1041506)
nie znam twojej sprawy i mnie ona nie interesuje...poczytaj to co napisalem wczesniej to bedziesz wiedzial co zrobic w takiej sytuacji, jesli nadal nie ogarniasz tak prostej rzeczy oznacza to tylko jedno, ze jestes kolejnym pl noobem z ab i mozna sie cieszyc z faktu ze to nie jakis SwE cie pojechal bo pewnie zaspamowalbys forum tematami "KEAL SWE POLACY ZJEDNOCZMY SIE"

Aro lubie twoje teksty, czemu tak go jedziesz:( Aro BEE8o ^.^

FUHRER 23-10-2006 20:38

Sua Mea join in BT . nice and gl hf

Laf 23-10-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1044765)
Sua Mea join in BT . nice and gl hf

Knurze sklej wite :>

Myszunia 23-10-2006 22:34

Cytuj:

Arowix jezeli juz mowa o zasadach wewn. waszej gildii , to tak z ciekawości chce sie zapyta jak to jest , ze jezeli dany gracz dostanie hunta forever od waszej gildii po jakims czasie pojawia sie znowu w grze i nie robicie mu wiekszych problemow i gra sobie spokojnie takim przykladem np moze byc Sue Mea (oczywiscie jest takich osob wiecej ) bral udzial wojnie SK przegralo dluzszy czas sie nie pokazywal bardzo sie tu na forum wymadrzal itd a nagle z tego co widze powrocil do gry i moje pytanie jest takie co takiego zrobil i jak bardzo d*** wylizal waznym osoba w waszej gildii ze teraz spokojnie sobie gra. Bo musze przynzac ze jezeli chodzi o ten przyklad to bardzo mnie interesuje na jakich zasadch wasza gildia rekrutuje osoby huntowane. Bo wydaje mi sie ze troche to jest nie uczciwe w stosunku do innych graczy , bo pozbyliscie sie mnustwo ludzi ( byc moze i nawet twoich znajomych ) ktorzy wlasciwie nic wam nie zrobili bo takie przyklady kazdy moze wam podac i one wsumie nie maja zadnego wstepu na server ale to juz inna histori . Chcialbym abys mi odp tylko na jakich zasadch rekrutujecie ludzi huntowanych forever ze powracaja znowu do gry....

notop 24-10-2006 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myszunia (Post 1045025)
przykladem np moze byc Sue Mea ....

trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska
juz wyjasniam
po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy,
w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci

Myszunia 24-10-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1045439)
trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska
juz wyjasniam
po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy,
w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci

NIe Sua nie jest mi zal, wlasciwie nawet mnie to zbytnio nie interesuje w jaki sposob to sobie zalatwiles zycze ci powodzenia na arcani..;] . Byc moze zle sie wyrazilem wlasciwie chodzi mi o te zasady wewn. gildi o ktorych mowil Arowix bo przeciez ... moze inaczej jak wiekszosc z was mam duzo znajomych na arcani kiedys tam gralem moze zeby nikogo nie urazic to nie bede podawac nickow itd czesc osob po wojnach sie wykupuje inni placa a dalej maja hunta chodzby moze byc przyklad pewnej osoby ktora nigdy nie brala udzialu w wojnie nigdy nikomu nic nie ukradla nigdy nie miala konfliktu z turtlesami itd a jednak dostala hunta w bardzo dziwny sposob no ok byl to wymysl gildii ktora panuje na serverze zaplacila za wolnosc dosc spora sume ale nadal ma hunta i tu jest moje pytanie do Arowixa o jakich ty zasadach mowisz?, bo mi sie wydaje ze wy nie macie zadnych zasad robicie jak wam sie spodoba w danym momencie (no chyba ze ta zasada dotyczy tylko osob ktorzy sa czlonkami waszej gildii i ich noob charow lub graczy zaprzyjaznionych z wami, ale co z pozostalymi graczami .Z moich obserwacji wnioskuje ze do takich osob nie macie zadnego szacunku . Pamietam ze kiedys gracz z dpft powiedzial mi ... "sluchaj a ty myslisz ze po co ja tu siedze ze mi sie podoba to co robia , nie, chce zeby mi dali swiety spokoj i mogl normalnie grac...") oczywiscie to jest forma jakies dyskusji ale jezeli dana osoba ma odmienne zdanie od was automatycznie jest usowana nawet jezeli chce wyjasnic dana sytuacje to tak szczerze mowic liderzy waszej gildi maja ja gdzies i nawet nie maja ochoty odezwac sie to danej osoby ktora prosi o jakiekolwiek wyjasnienia( wiec o czym ty tu mowisz.. ).Oczywiscie to jest tylko gra ,ale nawet w niej widac jak ludzie sie zmieniaja , ta wladza , potega nad kims daje ci wielka satysfakcje co niektorzy czuja sie bogami i zadaja od innych podporzadkowania sie . Wogole tez zauwazlem ze chyba co nie ktorym zaczyna sie nudzic z waszej gildii bo nawet startuja do osob 20+ lvl i bez powodu zabijaja . To chyba troche zalosne i smieszne....

Szefie :) 24-10-2006 20:24

Maja wladze to robia sobie co chca -.-, nie rozumiem po h*j ciągnac temat PA na Arcani? i tak h*ja mozecie zrobic :> idzcie na nowe serwy i sobie przejmijcie, wywalczcie wladze.

Aro aka papa 25-10-2006 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myszunia (Post 1045025)
Arowix jezeli juz mowa o zasadach wewn. waszej gildii , to tak z ciekawości chce sie zapyta jak to jest , ze jezeli dany gracz dostanie hunta forever od waszej gildii po jakims czasie pojawia sie znowu w grze i nie robicie mu wiekszych problemow i gra sobie spokojnie takim przykladem np moze byc Sue Mea (oczywiscie jest takich osob wiecej ) bral udzial wojnie SK przegralo dluzszy czas sie nie pokazywal bardzo sie tu na forum wymadrzal itd a nagle z tego co widze powrocil do gry i moje pytanie jest takie co takiego zrobil i jak bardzo d*** wylizal waznym osoba w waszej gildii ze teraz spokojnie sobie gra. Bo musze przynzac ze jezeli chodzi o ten przyklad to bardzo mnie interesuje na jakich zasadch wasza gildia rekrutuje osoby huntowane. Bo wydaje mi sie ze troche to jest nie uczciwe w stosunku do innych graczy , bo pozbyliscie sie mnustwo ludzi ( byc moze i nawet twoich znajomych ) ktorzy wlasciwie nic wam nie zrobili bo takie przyklady kazdy moze wam podac i one wsumie nie maja zadnego wstepu na server ale to juz inna histori . Chcialbym abys mi odp tylko na jakich zasadch rekrutujecie ludzi huntowanych forever ze powracaja znowu do gry....

Sa osoby hunted 4ever jak np. byle Next Generation a w szczegolnosci szwedzka czesc tamtej guild.
Sa tez osoby takie jak Sua ktore nie wnosza nic do wojen ale za to dostaja high payment ktory zasila guildiowa kase.
Sa tez osoby takie ktore raz zaplacily bo dostaly szanse ale uczestniczyly w kolejnych wojnach z nami, pomimo tego ze upominalismy je o tym ze nastepny taki wybryk=hunted 4ever<---takie osoby oczywiscie dostaja "szanse" na payment po raz drugi ale i tak dostaja hunta za to ze zlamaly dane slowo i walczyly z nami kolejny raz...
Sa tez wkoncu osoby ktore bedac hunted 4ever sprzedaly chara i nowy owner stara sie wykupic dla postaci wolnosc etc.

Tak mniej wiecej to wyglada sa oczywiscie wyjatki od tych podanych wyzej ale to juz rozstrzygane jest glosowaniem wewn. guildiowym, badz glosowaniem "rady starszych":P czyli lidera + vickow.

Aro aka papa 25-10-2006 03:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myszunia (Post 1045617)
NIe Sua nie jest mi zal, wlasciwie nawet mnie to zbytnio nie interesuje w jaki sposob to sobie zalatwiles zycze ci powodzenia na arcani..;] . Byc moze zle sie wyrazilem wlasciwie chodzi mi o te zasady wewn. gildi o ktorych mowil Arowix bo przeciez ... moze inaczej jak wiekszosc z was mam duzo znajomych na arcani kiedys tam gralem moze zeby nikogo nie urazic to nie bede podawac nickow itd czesc osob po wojnach sie wykupuje inni placa a dalej maja hunta chodzby moze byc przyklad pewnej osoby ktora nigdy nie brala udzialu w wojnie nigdy nikomu nic nie ukradla nigdy nie miala konfliktu z turtlesami itd a jednak dostala hunta w bardzo dziwny sposob no ok byl to wymysl gildii ktora panuje na serverze zaplacila za wolnosc dosc spora sume ale nadal ma hunta i tu jest moje pytanie do Arowixa o jakich ty zasadach mowisz?, bo mi sie wydaje ze wy nie macie zadnych zasad robicie jak wam sie spodoba w danym momencie (no chyba ze ta zasada dotyczy tylko osob ktorzy sa czlonkami waszej gildii i ich noob charow lub graczy zaprzyjaznionych z wami, ale co z pozostalymi graczami .Z moich obserwacji wnioskuje ze do takich osob nie macie zadnego szacunku . Pamietam ze kiedys gracz z dpft powiedzial mi ... "sluchaj a ty myslisz ze po co ja tu siedze ze mi sie podoba to co robia , nie, chce zeby mi dali swiety spokoj i mogl normalnie grac...") oczywiscie to jest forma jakies dyskusji ale jezeli dana osoba ma odmienne zdanie od was automatycznie jest usowana nawet jezeli chce wyjasnic dana sytuacje to tak szczerze mowic liderzy waszej gildi maja ja gdzies i nawet nie maja ochoty odezwac sie to danej osoby ktora prosi o jakiekolwiek wyjasnienia( wiec o czym ty tu mowisz.. ).Oczywiscie to jest tylko gra ,ale nawet w niej widac jak ludzie sie zmieniaja , ta wladza , potega nad kims daje ci wielka satysfakcje co niektorzy czuja sie bogami i zadaja od innych podporzadkowania sie . Wogole tez zauwazlem ze chyba co nie ktorym zaczyna sie nudzic z waszej gildii bo nawet startuja do osob 20+ lvl i bez powodu zabijaja . To chyba troche zalosne i smieszne....

Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje.
Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste.

Ciacho1920 28-10-2006 17:36

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1046615)
Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje.
Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste.

Zgadzam Sie... Ale nic nie trwa wiecznie... Dpft przy wojnie do ktorej zaniedlugo dojdzie polegnie lub przy nastepnej itd. Arcania jest starym serwerem i ludzie powoli beda sprzedawac chary i przenosic sie na nowe serwy... a new owner pewnie bedzie noobem i wszyscy co maja teraz wladze ja straca dla innych...;)

FUHRER 28-10-2006 18:54

A tam gadacie zadnej wojny nie bedzie ;)

Laf 28-10-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1051778)

Ja sie moge z tobo lac ;p...

Ciacho1920 28-10-2006 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1051778)

Arcania bez wojny... To jest serwer stworzony do wojny...:P Bedzie wojna czy teraz czy za kilka miechow ale bedzie8o

Nowax 29-10-2006 10:53

oby, byle fast :P

Aro aka papa 30-10-2006 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1051654)
Zgadzam Sie... Ale nic nie trwa wiecznie... Dpft przy wojnie do ktorej zaniedlugo dojdzie polegnie lub przy nastepnej itd. Arcania jest starym serwerem i ludzie powoli beda sprzedawac chary i przenosic sie na nowe serwy... a new owner pewnie bedzie noobem i wszyscy co maja teraz wladze ja straca dla innych...;)

Oczywiscie masz racje, ze nic nie trwa wiecznie. Ekipa sie kruszy czy z braku czasu czy checi na gre, taka jest kolej rzeczy nic nie poradzimy. Pewne jest jednak ze team ktory chcialby przejac wladze na serwie musialaby sie mocno natrudzic zeby nas pokonac=p

Aro aka papa 30-10-2006 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1053098)
oby, byle fast :P

No ty napewno bedziesz grac pierwsze skrzypce w tej wojnie nie?Juz pewnie masz gotowe 3 bp uhow i 2 bp hmms zeby zfragowac Fosfika ale mam jedno pytanie bo nie wiem z czego bedziesz walic?z axa czy z rozdzki?

FUHRER 30-10-2006 06:57

Z kalosza ;>

Aro aka papa a jakie stosunki macie z bt ? szykuje sie cos czy luz jest narazie?;p

notop 30-10-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1054862)
No ty napewno bedziesz grac pierwsze skrzypce w tej wojnie nie?Juz pewnie masz gotowe 3 bp uhow i 2 bp hmms zeby zfragowac Fosfika ale mam jedno pytanie bo nie wiem z czego bedziesz walic?z axa czy z rozdzki?

@offtopic
a ja wale z rozdzki i mam 26 sheldinga :))) a w bagu 3 meaty i 12 wormsow

Eldyn 30-10-2006 15:28

@myszunia
sua jest free za to ze nie wyzywa na wojnach ;)
ja zaplacilem 500k 2 dni spokoju i mnie zajebali na dragach ;P
i mam hunta forever zalezy kto jaki jest i nie pierdol ze sua lize dupe frajerze jebany

notop 30-10-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1055204)
@myszunia
sua jest free za to ze nie wyzywa na wojnach ;)
ja zaplacilem 500k 2 dni spokoju i mnie zajebali na dragach ;P
i mam hunta forever zalezy kto jaki jest i nie pierdol ze sua lize dupe frajerze jebany

hmm ja sie zastanawialem zawsze po co ludzie w czasie wopjny i nietylko sie wyzywaja jak dzieci,maja podniete z tego?? nigdy mnie to nierajcowalo to tak dodajac do tego na gorze

poztaym o ile moja gre mozna nazwac gra to ;))

Aro aka papa 30-10-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1054885)
Z kalosza ;>

Aro aka papa a jakie stosunki macie z bt ? szykuje sie cos czy luz jest narazie?;p

Staramy sie nie wchodzic sobie w droge, jest tam sporo znajomych wiec trudno o powazniejsze zatarczki.

Ciacho1920 31-10-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1056151)
Staramy sie nie wchodzic sobie w droge, jest tam sporo znajomych wiec trudno o powazniejsze zatarczki.

Sk tez bylo duzo kumpli:P Wojna to zabawa nawet z kumplami mozna sie lac:P i udowodnic kto jest lepszy...

Ciacho1920 31-10-2006 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1054861)
Oczywiscie masz racje, ze nic nie trwa wiecznie. Ekipa sie kruszy czy z braku czasu czy checi na gre, taka jest kolej rzeczy nic nie poradzimy. Pewne jest jednak ze team ktory chcialby przejac wladze na serwie musialaby sie mocno natrudzic zeby nas pokonac=p

Masz racje.... tylko obecnie duzo dobrych ludzi z dpft jest w BT... wiem ze fosa jest dobrym taktykiem ale abyheari zenor jest niezly...:PP Zostaje tez Sk ktore przegralo jak c*py ale powalczyc moga:P

Btw. Jak dojdzie do wojny, to moim zdaniem bedzie to najwieksza wojna w historii arcani... mam nadzieje ze bedzie ciekawie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46.