![]() |
omg nawet fosfik opłacił nawet moderatorów na tibia.pl zeby kasowali wszystko co jest przeciw dpft :D
chcialem jednym slowem powiedziec ze to co napisal Arowix to poprostu guwno prawda :)) |
Cytuj:
|
Omg
Cytuj:
|
Cytuj:
Placic za pro...Bzdura!!! Wyciagnie kase a potem bedzie w H**ja lecial...8o |
Cytuj:
Alis Shady?Laps ktory wozil sie po thais pod pro Soula...raz cie nawet ubilem chyba lol...czyzby stad ta niechec?xD |
Hmm.Teraz oprocz DPFT pogrywa se LH.Zauwazylem pewna akcje pod dp w ab.8 lvl z pk biega i kill me czy cos takiego.Ktos to ubil i wpada Dran Arhari z LH.I od razu Pej or Daj bic zaczyna itp(noob char jego byl)...Co jest?Myslalem ze LH to porzadna gilidi bez ludzi tego pokroju co mysla ze maja ten xxx lvl i sa bogami.Jest tu ktos z LH ?
|
to jest normalne i nic na to nie poradzisz
|
hava omg nie bije sie takich szczurkow 8 lvl po 1 dlatego wlasnie ze mozesz miec taka akcje jak miales a po 2 po Co tobie pz 15 minut bez sens . Najlepiej w ogole nikogo nie ruszac i miec na wszystko wyjebane
|
Cytuj:
No moze nie najlepiej ale swoje wiem ze mozna miec pro u 5 zolwi i pasc od innych czlonkow tej gildii i niewiem o jakich ty zasadach mowisz zalosne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehhhh....
Cytuj:
Nigdy nie mialem pro by soul bo sie nie lubielismy... a niechec jest prosta nie lubie ludzi ktorzy liza d**pe fosie a ty sie do nich zaliczales... Dpft nikt nie wywali z serwa i bardzo dobrze tylko zmienilbym kilku ludzi... A teraz Arowix mysl skad tyle wiem....Moze dalej gram?? Hmmm ciekawe=] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do fosy to znam go dluzej niz istnieje Arcania, na samej Isarze byl moim sd providerem.Dupy nigdy mu nie lizalem i lizac nie musze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sua Mea join in BT . nice and gl hf
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska juz wyjasniam po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy, w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci |
Cytuj:
|
Maja wladze to robia sobie co chca -.-, nie rozumiem po h*j ciągnac temat PA na Arcani? i tak h*ja mozecie zrobic :> idzcie na nowe serwy i sobie przejmijcie, wywalczcie wladze.
|
Cytuj:
Sa tez osoby takie jak Sua ktore nie wnosza nic do wojen ale za to dostaja high payment ktory zasila guildiowa kase. Sa tez osoby takie ktore raz zaplacily bo dostaly szanse ale uczestniczyly w kolejnych wojnach z nami, pomimo tego ze upominalismy je o tym ze nastepny taki wybryk=hunted 4ever<---takie osoby oczywiscie dostaja "szanse" na payment po raz drugi ale i tak dostaja hunta za to ze zlamaly dane slowo i walczyly z nami kolejny raz... Sa tez wkoncu osoby ktore bedac hunted 4ever sprzedaly chara i nowy owner stara sie wykupic dla postaci wolnosc etc. Tak mniej wiecej to wyglada sa oczywiscie wyjatki od tych podanych wyzej ale to juz rozstrzygane jest glosowaniem wewn. guildiowym, badz glosowaniem "rady starszych":P czyli lidera + vickow. |
Cytuj:
Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje. Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste. |
;]
Cytuj:
|
A tam gadacie zadnej wojny nie bedzie ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oby, byle fast :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z kalosza ;>
Aro aka papa a jakie stosunki macie z bt ? szykuje sie cos czy luz jest narazie?;p |
Cytuj:
a ja wale z rozdzki i mam 26 sheldinga :))) a w bagu 3 meaty i 12 wormsow |
@myszunia
sua jest free za to ze nie wyzywa na wojnach ;) ja zaplacilem 500k 2 dni spokoju i mnie zajebali na dragach ;P i mam hunta forever zalezy kto jaki jest i nie pierdol ze sua lize dupe frajerze jebany |
Cytuj:
poztaym o ile moja gre mozna nazwac gra to ;)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Jak dojdzie do wojny, to moim zdaniem bedzie to najwieksza wojna w historii arcani... mam nadzieje ze bedzie ciekawie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |