![]() |
@Pixik:
Jak ja sobie jaja robilem z "czlonkow" tutaj wymienionych to tez twierdzili ze slabe poczucie humoru. Dla nich jest tylko jedno poczucie humoru - ich ;) Cytuj:
|
a elitarny film HITMAN - TEH MOVIE widzieli? Nie? No to ogladac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pixik Wuuteeefffff Wutteeeefff Slap Slap Slap Wuuuuteeeeeef, DIE DIE DIE!!! |
Dobra... po pierwsze primo... po co ta cała "elita"... po drugie... czemu członkowie elyty są tacy "elo"? A po trzecie to tylko zwykła mania wyższości, żałosne >.<
|
Podzielam zdanie templeoflight. Elita to nie to samo, co porządna loża.
|
ale masz glupi nick bambuko
|
Nie dość wam robienia z siebie pajaców?
|
O przepraszam, ale powstaly tu pewne niejasności. Moj Vpenis ma obecnie 32.8cm dlugosci w stanie spoczynku. I wcale sie nie chwale. ;)
|
Pfffff. Ja nie musze nalezec do elyty, zeby sobie po kims pokrzyczyec, i powyzywac ;-))))))))
|
Łże-elyta :[
|
Ossohozii!?
|
Cytuj:
|
Zdanie elity: "kurdwa gdzie ja mam to zdanie... chyba gdzies mi je penis zarosl?!"
Zdanie noobkow z forum: "co to wy jestescie, macie takie fajne nicki i date dolaczenia taka kull!!!!!11111X( X( X( X( X( wogole wszyscy z elyto to noobki bo nie rozumiem o co chodzi!" Zdanie moje i moze czyjes: a hu. mnie to obchodzi co to ta elyta, wazne, ze czasem usmiech na twarzy sie pojawi. Poczucie humoru niezbyt wyszukane ale w dzisiejszych czasach mozna grzebac na tym forum i 10h a nic ciekawszego sie nie znajdzie. |
Poczucie humoru niewyszukane? To ta elyta jest niewyszukana! Nie ma elfów, dziady wy jedne! Biorę zabawki i idę stąd. :P
|
idac za moda na " to jest tylko moje zdanie ... itp ":
Mam wyj**** na elity, to jest tylko i wyloncznie moje zdanie i prosze sie go nie czepiac. Ortografii tez sie nie czepiac bo mam na to papiery. elo, elo, lans, lans |
@Stozek
rotfl. KAzdy ma rozne daty dolaczenia i jest elyta, tak to jest, ale sie usmialem z twojego postu ;-))))) Pozatym, to raczej ta druga czesc userów czesto gubi zdania, albo wstawia je tam gdzie nie powinna ;-) |
IMO "humor" w tym temacie reprezentuje poziom podobny do tego z arcyśmiesznego serialu "Kiepscy". Postarajcie się bardziej.
ale wam pojechałem mlehehehe |
Nie wiem no, niech "elyta" sobie zainwestuje w kamerki i na raz będą sobie marszczyć pingwiny czy coś, bo tak naprawde to co nas (w miare zwykłych użytkowników) obchodzi wasz "sqad"? -.-'
|
@up
Zeby potem tacy panowie, nie mowili na wszyskich "Mysli ze jak elyta to moze" teraz przynajmniej wszyscy beda wiedziec kto kim jest, a wy biedni i uciskani, tez tak mozecie. ;-))) |
Cytuj:
|
Chciałbym wprowadzić poprawkę i poprosić kogoś o usunięcie z "Naczelni Przywódcy" wszystkich i wpisaniu tam mnie bo to się trochę zdeaktualizowało. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd!
@down Noob. |
Drżyjcie upadli userzy!
Panowie grozy, władcy flamewaru, pogromcy noobow, nocne koszmary moderatorow...... Elita forum POWRACA!!!!!!!! ZŁO!!!! MHROOOOOK!!!! AGRESJJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!! Ten temat to dziedzictwo tego forum, jak ktoś go wywali będzie odpowiadał przed dromem! |
;o
Legendarny flamewar
|
Ten temat nic sie nie zmienil...
http://chatroulettecite.com/img/cach...29_588x400.jpg Imho znacznie fajniejszy byl polaczek peel. |
Ta, tylko szkoda, że połowa fotek już tam nie działa ;<. To było epik.
|
Ej przeczytałem całe ;o czemu elyta nie robi już konkretnych grand? Zero ambicji ;(
|
Cholera, ten temat mi uświadomił, ilu osób mi na tym forum brakuje. Prawie każdego z listy.
|
Ale o co chodzi? W ogóle ja tam swojego nicka widziałem O o
|
Cytuj:
|
Ktoś mnie wołał?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś mnie wołał KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!
--- Kajulec dodał 0 minut i 39 sekund później --- I'll break your heart! Glupie! |
To wy jeszcze żyjecie? :P
|
Cytuj:
|
o kurde sie ma kapitan galar Wita!
Wy żyjecie :* |
siema z rana : p
|
Cytuj:
|
dopiszcie tam albertusa
|